بسم الله الرحمن الرحیم
متاسفانه منبرهای ما ومداحهای ما لال هستند اینها را باید روی منبرها ودر سخنرانیها کوبید باید در تریبونها آبروی اینها را برد
سر چشمه شاید گرفتن به بیل
چو پر شد نشاید گذشتن به پیل
ما سرچشمه ها را رها نکنیم الان پیام رسان روبیکا شده محل تبلیغ بی حیایی البته به شدت اینستا گرام نیست اما داره پرچم بی حیایی را بالا میبره خوب کی مقصر وکم کار هست؟؛
مسوولین
دغدغه مندان حجاب باید متحد بشوند شبکه سازی داشته باشند در چند جبهه فعالیت کنند؛
۱-جبهه مطالبه از مسوولین فشل وبی خاصیت در چند دهه گذشته از ستاد امر به معروف ونهی از منکر به عنوان دکوراسیون بی خاصیت بهره بردند وهیچ نکردند..الان هم خوب بهانه ای دستشون اومده میگن هیچی نگید اغتشاش میشه درحالیکه وجود چنین مسوولین ناکارآمدی علت العلل اغتشاشات است
۲-جبهه تذکر لسانی باید روح تذکر ،ارشاد وامر به معروف و نهی از منکر در جامعه زنده بشود راه بیفتید یادآوری کنید که امر به معروف و نهی از منکر چه برکاتی دارد اگر کارمند زیر کار در رو ،دکتر زیر میزی بگیر ،خانم کم حجاب ،آقای هرزه چشم را نصیحت می کردیم ومورد عتاب قرار می دادیم وبه فرهنگ شیطانی بی غیرتی وبی تفاوتی مبتلا نمی شدیم الان چقدر جلو بودیم
۳- جبهه رسانه ای ،علمی،فرهنگی ...موکب بزنیم ،مداحان وسخنرانان بی درد را تحت فشار قرار بدهیم بپردازند به این موضوع مهم،امامان جماعت مساجد به جای گریختن از روی سجاده ها احکام الهی را در خصوص حجاب وعفاف به مردم یاد آوری کنند و....
@the_second_step
✅ لزوم بکار گیری از ابزار های فشار برای مقابله با خانه سینما ( فساد )
🔹 دیگر نیازی به معرفی این خانه فساد که جارچی های معاویه زمان را مدیریت میکند نیست . سازمانی که در پاشنه آشیل یک فراموش خانه درامده تا با ارتباطات هر یک از اعضای خود برای نظام هزینه ایجاد کند .
🔹 خبر واضح است . خانه سینما تهدید کرده که در صورت عدم آزادی تروریست بازیگران دست به اعتصاب و تحصن خواهد زد تا از این طریق بتواند هجمه اعضای خود را به حاکمیت حفظ نماید . درحالی که کوچک ترین تخفیف برای این افراد مساویست با شکست در حوزه تبلیغ و پروپاگاندا .
🔹 میبایست سفت و سخت از حاکمیت برای اشد مجازات این افراد حمایت نمود . اگر فراخوان های ضد انقلاب برای ایجاد آشوب و نبرد خیابانی نوعی آزادی بیان است ، پس فراخوان ما برای خراب کردن خانه سینما روی سر اعضایش هم باید به عنوان زادی بیان به رسمیت شناخته شود .
🔹 اعضای این خانه فساد بدانند که اگر نظام مقابل زیاده خواهی های ایشان کوتاه بیاید ما کوتاه نیامده و برخوردی انقلابی با ایشان صورت خواهیم داد . دوستان ولایی ، بسیجیان و عزیزان وطن پرست همه برای اقدام مناسب آماده باشند .
محمد مهدی بابایی
می دونی مماشات یعنی چه ؟
یعنی سپردن فدراسیون فوتبال به بی شخصیت ترین افراد جامعه مثل عادل فردوسی پور ، علی کریمی ،علی دایی و...
بعضیها معنی مماشات نکردن را خیلی سطحی درک می کنند...!
اگر به حافظه مان فشار بیاوریم یادمان خواهد آمد بچه های مخلص وانقلابی در فوتبال هم کم نداشتیم که با بی لیاقتی مسوولین ارشد ورزشی کشور از بدنه این فدراسیون حذف شدند...!
وقتی مسوولی را به کار میگیریم که تعهد را فدای تخصص نداشته خودش و برخی دلغکهای اطراف خودش می کند ..!
یعنی اینکه مقصد را فراموش کرده ایم یعنی اینکه هدف را فدای وسیله کرده ایم ...! ما نمی گوییم فوتبال بازی نکنید بلکه می گوییم استفاده ابزاری از فوتبال را از صاحبان آن یاد بگیرید فقط احمقها ورزش را هدف غایی تصور می کنند در حالیکه ورزش وهنر ابزاری برای ارتقا سلامت روحی و جسمی جامعه وتبلیغ ارزشهای فرهنگی ،انسانی واعتقادی جامعه هست ...! کسانی که فتنه هشتاد و هشت را ایجاد یا تمام قد ازآن حمایت کردند چه در تهران وچه درقم.. عمله جات پروژه ارزش زدایی از جامعه ایرانی هستند...! فرقی نمی کند چه با اهداف نفسانی شخصی چه با اهداف سیاسی برنامه ریزی شده .! همواره در سپاه عمر سعدها پیشانی های پینه بسته و دهانهای مشروب خوار در کنار هم دیده می شوند..!
اما ما خودمان را به خواب زده ایم...! کسی که مقصد غایی انقلاب اسلامی ایران را غیر از ظهور منجی بداند نخواهد توانست انجام وظیفه اش را با عاقبت به خیری به پایان برساند..!
@the_second_step
560.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔞چرا نئو نازی های اوکراین تفاوتی با داعش ندارند و برای مقابله با آنها باید جدی بود.
به صلیب کشیدن و آتش زدن یک روس زبان اهل دونتسک توسط نئونازی های اوکراین
🔊 #انتشار_با_شما
به جنبش انتقام سخت بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/57868538C57116b9acc
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج مهدی ...!
دیر شروع نکردید داداش ...؟!
از بقیه آقایان منبری ومداح چه خبر ..!
اون روزی که بچه بسیجیها شروع کردند به جمع کردن بساط کشف حجاب داعشیهای وطنی باید می آمدید پای کار ...! الان هم فقط شما گاهی صدا بلند می کنید بقیه لال مونی گرفتند مثل آقایان علمای قمی که در فتنه ها یا ساکت هستند یا حامی فتنه گر...! واقعا عمری ادعای نوکری ارباب را داشته باشی ودر فتنه ها از پیرزنها وپیرمردهای علیل وبچه های مستضعف بیغوله های جنوب شهر عقب بمانی ،نمی شود اسمت را گذاشت نوکر حسین بن علی ...!
@the_second_step۵
زمان:
حجم:
1.1M
سخنرای آقای دانشمند درمورد نخوندن سرود ملی..!
انشاالله مداحان ومنبریها یکی یکی از خواب بیدار بشوند
@the_second_step
گام دوم.ع.د.
✍️نقدی برقانون اساسی جمهوری اسلامی ایران -پنجاه وشش اصل از قانون اساسی به معرفی واعلام ارزشها وآرمان
بیانیه۲۳ .mp3
زمان:
حجم:
7.6M
✍️نقدی برقانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
نگاهی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با رویکرد تعریف ارزشهای انقلاب وابزارهای تحقق این ارزشها(بازنشر)
@the_second_step
شخصی که در دوره ی احمدی نژاد جزو سوال کنندگان از رئیس جمهور در مورد علت عملیاتی نشدن طرح گشت ارشاد بود، بعد از قضیه ی مهسا امینی به عنوان آغازگر فتنه فریاد واسفا سر میداد جز منافق چه اسمی میشه روی این فرد گذاشت؟
مسعود پزشکیان ،آغازگر فتنه..چند تا از این جاسوسها در بدنه مدیریت ارشد نظام جا خوش کرده اند؟ به نظر من خیلی زیاد ..! وقتی شش هزار طوله در کشورهای متخاصم دارند ...ناگفته پیداست اوضاع اینها ... نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران..! کی برای حجامت و جراحی ایمن وشفا بخش،خودت را به دست با کفایت امت حزب الله خواهی سپرد ؟؟
610.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خوشحالی آرتین سرایداران از برد تیم ملی ایران مقابل ولز