گام دوم
پاراگراف هشتم از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ۸--دوستان ودشمنان انقلاب اسلامی پس از پیروزی تا کنون:
رای مؤمنین به ۱۴ مذهب و به ۴ زبان ایراد نماید. از چرچیل نقل کرده اند که گفته بود: ” من حاضرم نخست وزیر بشوم، ولی سردبیر مجله نشوم!” ولی نهرو (نخست وزیر پیشین هند) گفته بود: “من حاضرم سردبیر مجله بشوم، ولی نخست وزیر هند نباشم.” هندی های جدید، مثلی دارند که بیست – سی سال بیشتر از عمر آن نمی گذرد.
این مثل، به نظر من، قابل ترجمه نیست. ولی معنای تقریبی آن در قالب فارسی، اینست: ” قبل از خود کشی، یکبار نخست وزیر بودن را امتحان کن!” بعبارت دیگر، فقط کسی که از جانش سیر شده، ممکن است نخست وزیر شود. به همین جهت در زبان عوام، وقتی بخواهند بگویند: “فلانی خود کشی کرد” می گویند: ” فلانی نخست وزیر شد!” »
برادران امیدوار نتیجه هشت ماه سفر زمینی خود به هندوستان را با جملات فوق بیان می دارندبنابراین من درمورد مردم کشور هندوستان اظهار نظری نمی کنم ومقایسه ملتهای هند وایران در زمان انقلابشان بر علیه غربیها ودست نشاندگانشان را به مخاطب واگذار می کنم.فقط آنچه ذهن مرا به خود مشغول می دارداینست که اتحاد چنین اجتماعی برای اقدام مشترک وسازمان یافته قطعا محصول نبوغ رهبرانی نظیر گاندی ونهرو وظلم وستم بی حد ومرز غربیها در این محدوده جغرافیایی از جهان بوده است.البته می توان مقالات علمی بی شماری را از منابع گوناگون برای تایید این حرف آورد که این مهم را به مخاطب جستجوگر می سپارم.
درسطوربالا به مقایسه انقلاب اسلامی ایران وانقلاب استقلال هندوستان،درسه زمینه رهبری، مکتب وجمعیت پرداختیم البته مقایسه ملتها واقوام قطعا وبه هیچ شکل نباید جهت پی بردن به ارجحیت وبرتری یکی بر دیگری باشد چراکه این نگاه زمینه ساز نژاد پرستی بوده راه به جایی نخواهد برد ما نیز برهمین اساس درزمینه جمعیت انقلاب کننده فقط نگاه گذارایی به ملت هندوستان انداخته و سفرنامه برادران امیدواررامنبع این نگاه خودمان قرار دادیم.با توجه به قریب به ذهن بودن ویژگیهای ملت ایران برای مخاطب از نگاه جامعه شناسانه به جامعه ایرانی صرف نظر نمودیم . اما درباب رهبری ومکتب مقایسه حضرت امام خمینی با رهبران توانمندی نظیر گاندی درواقع مقایسه شخصیت فردی وتوان مدیریت این افراد نیست چون قطعا همه این رهبران انقلابی نظیر گاندی ،ماندلا،امام خمینی و... تواناییهاواستعدادهای فوق العاده ای دارند که امکان چنین پیروزیهای چشمگیری را فراهم می داردکه بسا آیندگان قادربه حفظ این موفقیت ازپیش حاصل شده نیز نباشند.مقایسه بین رهبران انقلابها درواقع مقایسه بین مکاتب واهداف آنهاست مقایسه مکتب زنده وبسیار قوی وجوابگوی اسلام ناب با خورده مکاتب ومذاهب حاکم بر هندوستان قطعا مقایسه به جایی نخواهد بودبنابراین مذاهب هند هیچکدام قادر به اداره هندوستان نبوده وفقط عنصر مشترک ملیت به گاندی این اجازه را داد که استقلال کشور را باز پس بگیرد اما این استقلال به معنای واقعی حاکمیت ارزشهای داخلی وخودی بر هندوستان نبوده ورهبران فاتح هند به ناچار جهت اداره کشور به دامان ،سکولاریسم،سوسیالیسم وسایر مکاتب حاکم بر غرب یاشرق پناه بردندوگاها معجونی از مکاتب مختلف ساخته وبه ملت وکشور هندوستان نوشانیدند که البته در بعضی از زمینه ها از جمله اقتصاد نیز بعد از هشتاد،نود سال نتایج مثبت آن قابل مشاهده است.مخلص کلام اینکه مکتب ومشرب هندوها درمقابل مکتب ومشرب انقلاب ایران بسیار ضعیفتر بوده وبه همین خاطردرعرصه تمامیت ارضی ،استقلال ومعرفی تمدن نو به جهان هندوهادرعرصه جهانی ضعیف تر از ایرانیان ظاهرشدند اما در زمینه برنامه ریزی برای اداره امور داخلی کشور از جمله اقتصاد به نظر می رسد هندوها عملکردخوب وقدرتمندی از خود نشان داده اند که سعی در بررسی ومقایسه آن با عملکردجمهوری اسلامی ایران خواهیم داشت.به سطور زیر توجه فرمایید:
به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ، دفتر مطالعات برنامه و بودجه این مرکز اعلام کرد: سابقه برنامه ریزی در هندوستان ، به عنوان ابزاری برای توسعه اقتصاد به انتشار کتاب «اقتصاد برنامه ریزی شده برای هند» توسط Sir M.Visvesvarayyaدر سال 1934 باز می گردد. انتشار این کتاب سبب جلب توجه و تشویق حلقه های دانشگاهی به این امر شد. و در نهایت انتشار کتاب های بیشتری در این زمینه را به دنبال داشت.
اما اولین تلاش برای تدوین یک برنامه ملی برای هند، در سال 1938 با تشکیل کمیته ملی برنامه ریزی به ریاست Pandit Jawaharlar Nehruآغاز شد . کار این کمیته به علت بروز جنگ جهانی دوم و آشوب های سیاسی که منجر به استعفای اعضای کنگره شد، توقف یافت. تنها در سال 1948 بود که کمیته ملی برنامه ریزی توانست گزارش هایی را تهیه و منتشر کند.
بر پایه این گزارش در سال 1944 کتابی با عنوان «برنامه ای برای توسعه اقتصادی هند» با هدف دو برابر کردن درآمد سرانه، سه برابر کردن درآمد ملی، افزایش 130 درصدی محصولات کشاورزی، افزایش 500 درصدی ستانده صنعتی و افزایش 200 درصدی خدمات برای یک دوره
گام دوم
پاراگراف هشتم از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ۸--دوستان ودشمنان انقلاب اسلامی پس از پیروزی تا کنون:
15 ساله منتشر شد.
پس از استقلال هندوستان در سال 1947 ، کنگره هند یک کمیته برنامه اقتصادی تشکیل داد و از آن به بعد برنامه های مختلفی در این کشور تهیه و اجرا شده اند.
این گزارش در پایان می نویسد: به منظور برنامه ریزی در هندوستان، ارکان و نهادهایی نظیر کمیسیون برنامه ریزی در مرکز، هیئت توسعه ملی، دپارتمان یا هیئت برنامه ریزی در ایالت ها، کارشناسان و نهادهایی که در سطوح مختلف مردم اند، نمایندگان مرکز و ایالت ها و قانونگذاران و تشکل های علمی و NGOها نقش قابل توجهی دارند که هر یک به نحوی در تدوین برنامه موثرند و این نهادها هندوستان را به یکی از کشورهای موفق در برنامه ریزی بدل ساخته اند.
همچنین توجه فرمایید:
میانگین رشد اقتصادی این کشور (هندوستان)در طول دوره نهروئیسم یعنی 1950 تا
1980 میلادی حدود 3%بوده است، در دهه 1980 به حدود 5% رسید و پس از آن توانست رشدهای بالاتر را نیز تجربه کند.(مشرق نیوز)
حالا به متون ومطالب موجود اقتصادی در خصوص اقتصاد ایران نظری بیندازید:
ادامه دارد.....
📣عجیب است که ما از رد صلاحیت حسن روحانی ،محمود صادقی ،علی مطهری،کاظم جلالی و... می ترسیم اما از فشار شش ساله کمر شکن بر گرده ملت مستضعف وشهید پرور نمی هراسیم فشاری که در صورت ثانیه ای سستی در تحمل آن ازجانب قشر مومن وزحمت کش، دودمان مملکت ونظام برباد خواهد رفت لازم نیست شورای نگهبان کاندیداهای یک حزب وجریان خاص را رد صلاحیت بکند بلکه حذف کاندیداهای بی لیاقت ،نادان ویا حتی خائن برای نجات ملت کافیست !!!!
نظر شاه پهلوی در مصاحبه با خبرنگار مشهور ایتالیایی درمورد زنان:
«درزندگی یک مرد زن به حساب نمی آید؛مگروقتی که زیباودلرباباشدوخصوصیات زنانه خودرا حفظ کرده باشد...شما زنان هرگز یک میکل آنژیا یک باخ نداشته اید یا حتی یک آشپز بزرگ ؛هیچ چیز بزرگی نداشته اید.راستی شمادرطی این مصاحبه هایتان چندزن قادر به اداره یک کشور را دیده اید»(منبع: کتاب مصاحبه های تاریخی نوشته خانم اوریانا فلانچی صفحه۷۴)
یک سری احمق غرب زده همین سیاستهای آقای محمدرضا شاه پدرسوخته را الگویی آزادی وبالندگی زن ایرانی معرفی می کنند ،حماقت وبی مطالعه گی تا کجا؟!
.ع.د
@the_second_step
حقیر حسن عباسی را کامل نمی شناسم اما این شعر سعدی آویزه گوشم هست:«ترحم بر پلنگ تیز دندان ستم کاری بود بر گوسفندان»
📣دوستانی که تمایل دارند معنی واژه خودسازی را در مطلع بیانیه گام دوم درک نمایند متن زیر را بخوانند.خودسازی یک نفر چطور آبروی یک تمدن ویک نظام را می خرد:
«در مرداد سال ۹۶ نیز خبر رسید که نتایج نظرسنجی انجام شده توسط مرکز Iran.poll برای «مرکز مطالعات بینالمللی و امنیتی» دانشگاه مریلند آمریکا نشان میدهد «سردار قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران محبوبترین شخصیت از نگاه مردم ایران است.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، سردار سرلشکر قاسم سلیمانی بدون اغراق سرشناسترین نظامی ایرانی در دنیاست. دوست و دشمن از ویژگیها و خصائص وی میگویند. دوستان بر او مباهات میورزند و دشمنان حسادت میبرند. مایه عزت دوستان است و خار چشم دشمنان. این روزها بواسطه پایان شجره خبیثه داعش در همه محافل تخصصی دنیا سخن از قاسم سلیمانی و رشادتها و توانمندیهای نظامی اوست.
دیدگاه ژنرال آمریکایی درباره سرلشکر سلیمانی
«دشمن شایسته»؛ این لفظی است که «ژنرال پترائوس» رئیس سابق ستاد مشترک ارتش آمریکا و مدیر کل سابق سیا در مورد سرلشکر سلیمانی بکار میبرد. او حدود دو سال پیش طی مصاحبهای به ویژگیهای منحصر به فرد رقیب قدرتمندش در غرب آسیا اشاره کرد و گفت: «قاسم سلیمانی فردی بسیار توانمند و مدبر و دشمنی شایسته است. وی بازی خود را به خوبی انجام میدهد، اما این بازی طولانی است پس اجازه دهید ببنیم حوادث چگونه به پیش میرود».
دشمن قابل احترام!
اما ژنرال پترائوس تنها یانکیای نبوده که زبان به ستایش از سرلشکر سلیمانی گشوده است؛ «باراک اوباما» رئیسجمهور سابق آمریکا که دولتش نقش اول تولید داعش بوده نیز در یکی از دیدارهایش با «حیدرالعبادی» نخست وزیر عراق در سال ۲۰۱۴ پیرامون سرلشکر سلیمانی گفت که «او دشمن من است، ولی من برای او احترام ویژهای قایل هستم».
«جان کری» وزیرخارجه سابق آمریکا هم در یکی از دیدارهایش با ظریف وزیرامورخارجه کشورمان، خطاب به او گفت که «برای یکبارهم شده مایلم قاسم سلیمانی را از نزدیک ببینم».
کاریزمای نهفته ژنرال سلیمانی
نشریه آمریکایی «نیویورکر» در سال ۹۲، به بررسی ویژگیهای فرمانده نیروی قدس سپاه از زبان ماموران سیا و مقامات عراقی پرداخت و با بیان اینکه سردار سلیمانی بهندرت صحبت میکند، وی را دارای یک کاریزمای نهفته دانست. در این گزارش «جان ماگویر» افسر سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، سردار سلیمانی را قدرتمندترین عامل در خاورمیانه که کمتر کسی چیزی درباره او شنیده، معرفی کرده است.
ژنرال صلح
زلمای خلیلزاد، سفیر سابق آمریکا در افغانستان نیز در مورد سردار سلیمانی گفته است: «همانقدر که مقامات آمریکایی سلیمانی را به جنگافروزی متهم میکنند، او در ایجاد صلح نیز برای رسیدن به اهدافش فعال بوده است. او در پایاندادن به درگیریهای نیروهای مقتدی صدر و نیروهای عراقی در بصره، نقشی حیاتی داشت، تهدیدی که میرفت ناآرامیهای آن گسترش یافته و پیامدهای وخیمی بهویژه برای منابع نفتی عراق در پی داشته باشد».
محبوبترین ایرانی
در مرداد سال ۹۶ نیز خبر رسید که نتایج نظرسنجی انجام شده توسط مرکز Iran.poll برای «مرکز مطالعات بینالمللی و امنیتی» دانشگاه مریلند آمریکا نشان میدهد «سردار قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محبوبترین شخصیت از نگاه مردم ایران است.
این نظرسنجی همچنین نشان میدهد محبوبیت سردار سلیمانی بعد از حمله تروریستی گروه داعش به مجلس شورای اسلامی ایران افزایش یافته است.
این نظرسنجی نشان میدهد که ۶۱ درصد از ایرانیها نظرشان درباره سردار سلیمانی را «بسیار مطلوب» توصیف کردهاند.
قویترین مرد خاورمیانه
اما علاوه بر آمریکاییها نیز اروپاییها هم توجه زیادی در چند سال اخیر به سرلشکر سلیمانی داشتهاند. در می ۲۰۱۷ (اردیبهشت ۹۶) روزنامه لوموند فرانسه طی یک گزارشی در حالیکه عکس در حال نماز خواندن سردار قاسم سلیمانی را به صورت بزرگ منتشر کرده بود، به تعریف و تمجید از فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران پرداخت و وی را «قویترین مرد خاورمیانه» و «چهگوآرای ایران» نامید.
«او میخواهد شهید شود»؛ این عبارتی بود که در گزارش لوموند پیرامون «قاسم سلیمانی» به نقل از یک چهره رسانهای داخل ایران آمد»
📣این نوع روایت دفاع، یک نوع روایت راهبردی وتاکتیکی هست که ابعاد گوناگون دارد اگر ما سرداراحمد متوسلیان را اینطور روایت می کردیم دولت مردان بی بوته غرب زده جرات نمی کردند به سرنوشت او بی توجه باشند...
اگر کربلای چهار را راهبردی وبا دید کلی وهمه جانبه از صدر تا ذیل روایت بکنیم دشمن جرأت نمی کند روی این عملیات مانور تبلیغاتی بدهد.ما نباید خودمان به راه رفته مان شک داشته باشیم باید همه جانبه ودرست روایت کنیم هرچند که اعتبار بعضی افراد هم که به دروغ برای خود اعتباری به هم زده اند زیر سوال برود این می شود روایتگری راهبردی
📣اگرظرف سه یا چهارسال آینده دویست سیصد نفر مسوول رده بالای مفسد فی الارض را اعدام نکنیم باید با انقلاب اسلامی خداحافظی کرده وامور را به دست شاه سلطان حسینها وفتحعلی شاهها بسپاریم .وحید مظلومین را فقط به جرم خرید سکه اعدام کردیم اما مسوول رده بالا ی دزد که خزانه مملکت را چوب حراج زده ترفیع وسکه می دهیم بعید می دانم اینطوری بیشتر از چهار پنج سال دوام بیاوریم.سرنوشت شاه مخلوع ومعدوم را فراموش نکنیم که سال وپنجاه وهفت با چه سرعتی سرنگون شد. 🌷🌷🌷