گام دوم
انقلاب ومظلومیت داخلی؛ بررسی خط فکری مرحوم دکتر علی شریعتی وتاثیر آن در امتداد مسیر انقلاب تا به امر
بیانیه۴۴.mp3
15.98M
بررسی ریشه های مظلومیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ، کسانیکه با ایدویولوژی نظام مخالفند جهت ابراز تفکر خود آزادند اما حق تصاحب مناصب را ندارند...!
@the_second_step
ع.یوسفی:
مردم درخواست محاکمه دارند محاکمه روحانی،محاکمه موسوی،محاکمه کروبی،محاکمه لاریجانی، محاکمه خیلی های دیگر... !
البته با این حجم محاکمه فعلا بی خیال بشویم ونظام رای گیری وتایید صلاحیتها را اصلاح کنیم بهتر است...!
نظام انتخاب رییس دولت در ایران نظام غیر استانداردی هست چون ما هم مجلس شورا داریم وهم رهبری نظام که توسط مجلس خبرگان انتخاب ونظارت می شود...!
قاعدتاً رییس دولت باید با پیشنهاد رهبری وتایید مجلس هر چهار سال یکبار انتخاب بشود ...! به این شکل امکان کنترل عوامل دولتی فراهم می گردد...!
ضمنا مجمع تشخیص مصلحت فقط وفقط در مواردی که شورای نگهبان ومجلس شورای اسلامی اتفاق نظر ندارند صرفا جهت رفع دعوا باید اظهار نظر کند ...! و ولایت فقیه که نماد وپرچم اسلامیت ،عدالتخواهی ، و آرمان طلبی است، حافظ وضامن بقای اصول فوق در بدنه حاکمیت خواهد بود...!
نظام ایران آزاد ترین وپر انتخابات ترین نظام جهان است یک نظام اسلامی وانسانی ومی توانم بگویم مترقی ترین سیستم حکومتی در جهان می باشد...!
در راس قدرت همواره یک فقیه متقی وهوشیار...! پرچم دار است که انتخاب ونظارت بر عملکردش به نمایندگان مردم یعنی مجلس خبرگان سپرده شده...!
قانون گذاری توسط نمایندگان مردم در مجلس، صیانت از قانون اساسی وتفسیرآن بر عهده شورای نگهبان ، در موارد اختلاف شورای نگهبان ومجلس ،،مجمع تشخیص موظف به رفع دعواست...! وفقط باید ین مجلس شورای نگهبان رفع دعوی نماید همانطور که شورای نگهبان خودش حق قانون گذاری ندارد مجمع تشخیص هم حق قانونگذاری نباید داشته باشد ودر موارد اختلاف بین مجلس شورا وشورای نگهبان نظر یکی را رد یا تایید نماید ...! اما متاسفانه الان مجمع تشخیص دارد مستقیما قانونگذاری می کند که این مسئله افتضاح است وباید جلوی آن گرفته شود...!
در مورد ریاست جمهوری به یکباره با رای مستقیم مردم، یک نفر می آید که چهار سال همه کاره است به همه کانونهای قدرت دسترسی پیدا می کند تمام خزانه وبودجه دستش هست ،عملا قابل برکناری نیست هرچند قانون اجازه چنین کاری را داده ولی بر هم زدن نتیجه بزرگترین انتخابات مردم به این راحتی ها نیست...!
اول انقلاب هم رییس جمهور داشتیم هم نخست وزیر ...! در اصلاح قانون اساسی آمدند رییس جمهور را نگه داشتند ونخست وزیر را حذف کردند اما کاملا اشتباه بوده رییس در مملکت ما شخص رهبری هست کسی هم عرض ایشان نیست در حکومت وایشان هم باید جوابگوی نهایی باشند پست ریاست جمهوری اضافه هست وباید با پیشنهاد رهبری وتایید مجلس یک نخست وزیر انتخاب بشود تا چهار سالی که نمایندگان هستند ...! وبعد از چهار سال رای گیری مجدد انجام بشود...!
نظام پارلمانی یا نظام مجلسی[۱] نوعی حکمرانی مردم سالار است که در آن قوه مجریه مشروعیت مردمسالار خود را از قوه مقننه اقتباس کرده و در برابر آن پاسخگو است. نظام پارلمانی نوعی نظام حکومتی است که از تفکیک نسبی قوا ایجاد میشود. در رژیمهای پارلمانی قوه مجریه و قوه مقننه از ابزارهایی برای تأثیرگذاری و نفوذ بر یکدیگر برخوردارند.
در نظامهای پارلمانی رئیس کشور و رئیس قوه مجریه دو شخص متفاوت هستند. رئیس کشور که ممکن است رئیسجمهور (در نظامهای جمهوری پارلمانی) (مثل عراق، آلمان، هندوستان، ایتالیا، پاکستان و فنلاند) یا پادشاه (در نظامهای مشروطه سلطنتی) (مثل ژاپن، اسپانیا و بریتانیا) باشد، نقش مهمی ندارد و از مسئولیت مبراست. رئیس قوه مجریه که معمولاً نخستوزیر نامیده میشود به پیشنهاد رئیس کشور و انتخاب پارلمان مشخص میشود. اعضای هیئت وزیران در این سیستم حق پیشنهاد قانون به مجلس و شرکت در مذاکرات و مباحثات مجلس نمایندگان یا انحلال پارلمان را دارند و از سوی دیگر پارلمان نیز حق سؤال، استیضاح و دادن رأی عدم اعتماد به آنان را دارد. در تعداد کمی از جمهوریهای پارلمانی مانند بوتسوانا، آفریقای جنوبی، سورینام و آلمان، حکمران همزمان رئیس حکومت نیز میباشد ولی توسط قوه مقننه انتخاب شده و به آن پاسخگو است.
این بر خلاف نظام جمهوری است که رئیس کشور همان رئیس حکومت بوده و مهمتر از آن قوه مجریه مشروعیت خود را از قوه مقننه نمیگیرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
باید در جمع های اندیشه ورز(هیاتهای اندیشه ورز) که متشکل از نخبگان آزاد ،متفکرین مستقل و مجربین حوزه های مختلف کاری هستند ودل در گرو انقلاب اسلامی ایران دارند به دنبال راه حل مشکلات جامعه باشیم اگر قرار باشد سیاست بازان مجمع تشخیص ، مجلس شورای اسلامی ، هیات دولت یا سایر بازیگران عرصه سیاست راهکار برای مشکلات پیدا کنند ...! پس کی باید به مشغلات حکومت وسیاست برسند ...! پیشنهاد می کنم نیروهای مردمی وفادار به انقلاب در قالب هزاران هیات اندیشه ورز به بررسی معضلات تمدن نوظهور اسلامی پرداخته و نتایج مباحث خود را ضمن ثبت وضبط کامل به گوش عموم مردم ومسوولین برسانند نگویید اندیشه ورزی مختص دارندگان مدرکهای قلابی یا واقعی هست که حرف درستی نیست در جامعه اسلامی هر مومنی موظف است حیطه کار وزندگی خودش را مورد بررسی اندیشمندانه قرار بدهد،حاکمیت هم به جای اینکه دنبال صدور مجوز و مجوز بازی برای این هیاتها باشد به دنبال جمع آوری تولیدات فکری این هیاتها و جمع بندی نتایج باشد ،هیات اندیشه ورز می تواند متشکل از کارگران یک کارخانه باشد که برای ارتقا محصول یا رفع مشکلات کارخانه هم اندیشی می کنند یا اینکه جمعی از علما ومقامات قضایی باشند که برای رفع معظل بد حجابی ارایه طریق می کنند یا تعدادی از معتمدین محلی که راهکار برای رفع معظل محلات ارائه می دهند فراموش نکنیم که هیاتهای اندیشه ورز فقط در حوزه تفکر و اندیشه فعالیت نموده ومحصول نهایی آنها ارائه یک راهکار یا یک پیشنهاد است که توسط متولیان امر قابل استفاده یا بررسی خواهد بود ،هیاتهای اندیشه ورز در حوزه اجرا ورود نخواهند کرد نباید از فرصت تفکر وارزش اندیشه غافل شویم ....! .ع.د.۱۴۰۱٫۳٫۳۱
ایتا،سروش،بله👇
@the_second_step