قسمت دوم:
🚨 تاریخچه پیدایش فرقه کیان
🔻 زبان پر از هتاکی و توهین امثال هادی مهرانی نسبت به اهل دین، باورهای مذهبی و معتقدان به تفکر انقلابی، یکشبه و دفعتاً بر زبان و قلم وابستگان این جریان ظاهر نشده است، بلکه دستکم عقبهای ۳۰ ساله دارد و محصول یک مغزشویی سیستماتیک و بیوقفه روی وابستگان این جریان، به ویژه نسلهای متأخر است.
در همان ابتدای دهه ۷۰ خورشیدی، محفلی از امنیتیهای وابسته به جناح چپ و سایر دولتمردان سابق این جریان به بهانه کار فکری نشریهای به نام «کیان» را راه انداختند.
🔻 حلقه کیان متشکل از شاگردان و مریدان عبدالکریم سروش بود که با تغییر فضای سیاسی و فرهنگی کشور و به حاشیه رفتن جناح چپ، از مناصب دولتی و مطبوعات رسمی جدا شده بودند و قصد داشتند با فراغ بال بیشتر و فارغ از قید و بندها و ملاحظات پیشین، با صراحت بیشتری تجدیدنظرهای خویش در ارزشهای مذهبی و انقلابی را بازنشر دهند.
🔻 در نگاهی گذرا به نامهای اصلی تشکیلدهنده کیان، بعضاً تفکراتی ناهمگون را میبینیم که صرفاً برای دنبالکردن یک هدف مشترک، زیر چتر کیان گرد آمدند. استخوانبندی اصلی این حلقه، از چپهای اسلامی سابق چون سعید حجاریان، محسن آرمین، محسن سازگارا، علیرضا علویتبار، اکبر گنجی و عمادالدین باقی بودند که خود در دهه اول انقلاب به طور رسمی جزو بدنه جمهوری اسلامی و حتی عضو رسمی نهادهایی چون سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات محسوب میشدند.
🔻 این دسته از افراد، که بعد از کمرنگشدن نقش جناح چپ در حاکمیت بعد از سال ۶۸، به ادامه تحصیل در رشتههای علوم انسانی و کار در مؤسسات مطالعاتی (همچون مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری) مشغول شده بودند، به این نتیجه رسیدند که دوران انقلابیگری و آرمانهای انقلابی به پایان رسیده است و اکنون برای حکومتگری باید به یک ایدئولوژی و دستگاه فکری جدید متوسل شد. آنها در دانشگاه، پای درس اساتیدی چون عبدالکریم سروش، حسین بشیریه و سیدجواد طباطبایی به یک مفهوم جدید رسیدند که گویی شاه کلید همه قفلها بود: توسعه با خوانش لیبرال-سرمایهداری
به امید خدا ادامه دارد...
📌 قسمت اول:
https://eitaa.com/timoora/36899
🔻 تصاویر
https://eitaa.com/timoora/36941
🚨 این ویژهنامه را میتوانید با هشتک #فرقه_مزدوران در گروه رسانهای تیمورا دنبال کنید
#سرطان_اصلاحات
🆔 @timoora
🔴 دخترانی که زبانشان بریده شد!
🔹پسربچهای ۴ساله با بازوی خونی در کنار جادهای ایستاده است. افسری به او نزدیک میشود، اسلحهاش را روی حالت اتوماتیک میگذارد و کار را تمام میکند. بسیاری از دختران نمیتوانند فریاد بزنند زیرا قبلاً زبانشان را بریده بودند!
🔸۱۶مارس ۱۹۶۸ مردم دهکده «مِی لای» در #ویتنام مانند هر روز به کارهای خود مشغول بودند. آنها نمیدانستند چند ساعت دیگر قرار است چه اتفاقی بیافتد. ساعاتی بعد، ارتش ایالات متحده به فرماندهی گروهان چارلی به این دهکده یورش میبرد و بیش از ۵۰۰ زن و کودک و سالخورده را به بیرحمانهترین روش قتلعام میکند
🔹این قتلعام آنقدر بیرحمانه و دردناک بود که دست آخر یکی از خلبانان ایالات متحده به نام «هیو تامپسون» که خودش در عملیات حضور داشت دیگر تاب نیاورد و برای متوقف کردن این جنایت به روی سربازان آمریکایی اسلحه کشید.
🔸دولت نیکسون و افسران عالیرتبه ارتش این کشتار را پنهان میکردند اما یک سال بعد، سیمور هرش (روزنامه نگار و نویسنده آمریکایی) داستان این واقعه را منتشر میکند که منجر به برانگیخته شدن خشم جهانی علیه جنگ ویتنام میشود.
🔹همه سربازان گروهان چارلی که در آن عملیات شرکت داشتند تبرئه شدند. ستوان ویلیام کالی، فرمانده گروهان چارلی به حبس ابد محکوم شد اما فقط سه روز در زندان به سر برد و آزاد شد.
🔸این عملیات قرار بود تا ۴ روز ادامه داشته باشد. هدف پاکسازی تمام دهکدههای آن منطقه با جمعیت ۲۰/۰۰۰ نفر بود./برهوت
#حقوق_بشر
#تمدن_نکبت
#خارج_بدون_روتوش
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
این نقاشی یکی از هنرمندان کلمبیایی است که بعد از شهادت سردار سلیمانی منتشر شد.
این عکس سر و صدای زیادی در آمریکای لاتین ایجاد کرد.
📸«چهره ها؛ زمان ها و کشورها تغییر میکنند اما هدفها یکی است.»
#حاج_قاسم
#سردار_دلها
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری جنجالی سردبیر جدا شده شبکه اینترنشنال؛ از زمانی که مطمئن شدم عربستان سعودی در پشت پرده این شبکه است جدا شدم؛ احساس کردم خط بسیار خطرناکی را دنبال می کنند!!
💢 محمد منظرپور، سردبیر سابق شبکه سعودی اینترنشنال: اینترنشنال با پوشش همایش مجاهدین خلق و حمله مسلحانه خلق عرب الاهواز ماهیت اصلی خود را نشان داد!
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora