🏴🕊
چیزی نمانده است به آن ماتم عظیم
چیزی نمانده زینب کبری شود یتیم
چیزی نمانده ست که ما بچه شیعه ها
کم کم دچارغصه بی مادری شویم
«السّلام علیک ایّتها الصّدیقة الشهیدة»
آجرک الله یاصاحب الزمان
#فاطمیه_خط_مقدم_ماست
#شهادت_حضرت_زهرا_تسلیت🖤🥀
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
پایگاه مطهره دشت حوزه شهید باهنر
#ثامن_خراسان_شمالی
16.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◼️السلامعلیک یا فاطمةالزهراء
شهادت بانوی دو عالم، امّ ابیها حضرت فاطمه الزهرا سلاماللهعلیها بر عموم مسلمانان تسلیت باد
#ایام_فاطمیه 🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت حضرت زهرا س
را تسلیت عرض میکنم
هم اکنون سر سفره دراین نیمه شب
دعاگویتان هستم
ان شاءالله حاجت روا بشید
📌حضرت فاطمه سلام الله علیها پایه گذار تشیع سیاسی
🔹مکتب و مذهب بر دو اصل جاذبه و دافعه شکل می گیرد. این دو یا به تعبیر دیگر تولی و و تبری از ارکان هر مذهب و مکتبی است. رحما و اشداء ارکان مکتبند.
پیامبر اسلام در تأسیس مکتب اسلام از سویی به رکن جاذبه و به هم پیوستگی جبهه داخلی اسلام تاکید داشتند.« يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ حَقَّ تُقَاتِهِ وَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنْتُمْ مُسْلِمُونَ،(آل عمران، 102) وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا ۚ وَاذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَكُنْتُمْ عَلَىٰ شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا ۗ كَذَٰلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ( آل عمران، 103)»
این به هم پیوستگی جریان و مکتب را از هضم شدن در جریان های دیگر حفظ کرد.
🔹پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم افزون بر تولی، دافعه و تبری را هم برای مکتب اسلام لازم می دانستند. « يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَىٰ أَوْلِيَاءَ ۘ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ»(مائده، 55)
🔹سنگ بنای جریان و مکتب تشیع نیز بر دو پایه تولی و تبری بناگذاشته شده است. جریان تشیع در زمان پیامبر اکرم با روایت هایی مانند حدیث یوم الانذار و «يَا عَلِيُّ شِيعَتُكَ هُمُ اَلْفَائِزُونَ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ» پایه گذاری شد.
سلمان، مقداد، ابوذر و مقداد از السابقون این جریان بودند. حضور این اصحاب بیشتر نمود تولی از حضرت علی را داشت.
🔹جریان شیعه افزون بر بعد تولی نیازمند رکن دوم بود که دافعه و تبری باشد. حضرت زهرا رکن تبری از مخالفان امام علی را پایه گذاری کردند و تشیع سیاسی را در تاریخ معرفی کردند.
تمامی منابع تاریخی گواه هستند که نخستین مخالفان سقیفه که همگی از اصحاب رسول خدا بودند در خانه فاطمه زهرا اجتماع کردند.
بیشتر این اصحاب با تهدید و تطمیع خانه را ترک کردند و تنها حضرت زهرا و حضرت علی ماندند. روشن بود که باید علی می ماند بنابراین حضرت زهرا سلام الله علیها پیشقدم شدند و آشکار به دفاع از امام و تبری از مخالفان اقدام کردند.
حضرت زهرا سلام الله علیها در بعد تبری چند کار مهم انجام دادند
1⃣.مبارزه
مبارزات حضرت زهرا در تاریخ ثبت شده است. کسی نمی تواند این مبارزات را انکار کند. بیعت نکردن با جریان حاکم، خطبه فدکیه ، حضور در منازل اصحاب و و یاد آوری حدیث غدیر نمونه ای از این مبارزه ها است.
2⃣. تمایز خط خود از جریان حاکم
پس از آنکه حضرت زهرا در مبارزه به نتیجه ای نرسیدند با پیش گرفتن رفتارهایی نشان دادند که راهشان از جریان حاکم جداست. قهر با جریان حاکم، زیارت قبر حضرت حمزه، وصیت به دفن شبانه، خبر نکردن جریان حاکم به اقامه نماز، پنهان کردن قبر خود نمونه ای از جدایی خط حضرت از جریان حاکم است.
#حضرت_زهرا
#جریان_تشیع
✍ #موسی_سلیمانی
#ثامن_خراسان_شمالی
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 آخرین دعای مادرم
پنچ قسم حضرت زهرا سلام الله علیها لحظات آخر در محضر خدا برای شفاعت از شیعیان و محبین
به فدای چنین مادر مهربان 🖤
#حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
#زن_یعنی_فاطمه_سلام_الله_علیها
کانال فرهنگی روستای مایان علیا
( اللّهم عَجِّل لِوَلیِکَ الفَرَج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت حضرت زهرا س
را تسلیت عرض میکنم
هم اکنون سر سفره دراین نیمه شب
دعاگویتان هستم
ان شاءالله حاجت روا بشید
فروپاشی ادعای کرسنت برای جریمه ۳۲ میلیارد دلاری ایران
🔹بعد از اعلام خبر محکومیت ۲.۴ میلیارد دلاری ایران در بخش اول پروندۀ کرسنت در مهر ۱۴۰۰ و احتمال جریمۀ چند ده میلیارد دلاری در بخش دوم پرونده، حالا معاون حقوقی رئیسجمهور از فروپاشیدن ادعای شرکت کرسنت در بخش دوم این پرونده خبر داده.
🔹دهقان گفته: تغییر سرداور ایرانی بهدلیل خیانت، برکناری وکیل خارجی، تغییر داور ایرانی بهدلیل اشرافنداشتن به ماجرا و برخی اتهامات و عزل داور طرف اماراتی منجر به موفقیت ایران برخلاف بخش اول این پرونده شده است.
🔹پیگیرینکردنِ صحیح پرونده میتوانست ایران را با یک جریمه ۳۲ میلیارد دلاری مواجه کند اما الان اساس پرونده کرسنت فروپاشید.
اما ماجرای کرسنت چیست؟
🔸قرارداد کرسنت قراردادی برای فروش روزانه ۱۵ میلیون متر مکعب از گاز ترش میدان سلمان است که در سال ۱۳۸۱ و در زمان وزارت بیژن زنگنه در دولت هفتم بین شرکت کرسنت پترولیوم و شرکت ملی نفت ایران برای مدت ۲۵ سال امضا شد. قرار بود شرکت کرسنت گاز ایران را تحویل بگیرد به امارات صادر کند.
🔸مهمترین انتقاد وارده به قرارداد کرسنت مربوط به قیمتگذاری گاز ایران بود. در این قرارداد قیمت فروش گاز ایران به کرسنت برای ۷ سال بهطور ثابت ۱۸ دلار و برای ۱۸ سال بهطور ثابت ۴۰ دلار تعیین شده بود.
🔸در حالی که در زمان موعد قرارداد قیمت هر بشکه نفت ۲۴ دلار شده بود و پیشبینیها از رسیدن قیمت به بشکهای ۱۰۰ دلار حکایت داشت
🔸اما بهدلیل فساد در قرارداد و حساسیت نهادهای نظارتی، حتی دولت هشتم نیز حاضر به اجرای قرارداد کرسنت نشد و سپس پرونده به دادگاه بینالمللی رفت.