#مهم
🔴 #امنیت_یا_عدالت| چرا حفظ نظام اوجب واجبات است؟
چرا حفظ نظام اوجب واجبات است؟ یعنی در تزاحم واجبی چون نماز و حج و زکات حفظ نظام اوجب است. چرا؟ بالاتر از این چرا امام فرمودند حفظ نظام از حفظ جان امام زمان واجب تر است؟ مگر تجسم و حقیقت عدالت امام زمان نیست؟ چطور ممکن است در تزاحم این دو حفظ نظام اولی باشد؟
🔹 این مقدمه را داشته باشید. یک قدم جلوتر رویم. رهبر انقلاب امروز فرمودند امنیت نباشد، عدالت هم نیست. تکلیف برای برخی دوگانه های موهوم روشن شد. توجه کنیم که ما دوگانه امنیت و عدالت نداریم. دوگانه ولایت و عدالت هم نداریم. آنچه داریم نسبت است. مثلا نسبت امنیت با عدالت.
🔹 اما چرا فرمود امنیت مقدم است؟ توجه کنیم که عدالت، هدف است. مسیر و وسیله نیز در انحصار اسلام است. این اسلام است که ما را به عدالت می رساند واگرنه بقیه نحله ها و مشرب ها و مکاتب با هر سطح شعاری به توهمی از عدالت دست یافته اند. نمی از یمی.
اما....
🔹اما تحقق اسلام روی زمین تنها و تنها در سایه تشکیل حکومت است. حکومت نباشد اسلام در حد احکام فردی فراتر نخواهد رفت و در پستوخانه ها و نهایتا به خانقاه و مساجد محصور می شود. به همین جهت به تعبیر رهبری همه انبیا به دنبال تشکیل حکومت بودند و در این راه یا قدرت یافتند و یا خون دادند.
🔹 با این توضیح امنیت در حکومت مسیر رسیدن به عدالت است و اساسا تحقق عدالت با مقدمه امنیت است. ولایت هم همین است. مقصد ولایت، عدالت است. لذا تزاحمی نیست. ما با ولایت به عدالت می رسیم.
🔺 بازگردیم به مقدمه ابتدای متن. چرا حفظ نظام از حفظ جان امام زمان بالاتر است؟ احتمالا تا حدی روشن شده است. چون جان امام زمان نیز خرج اسلام شده و می شود و اسلام محقق نمی شود جز با تشکیل حکومت.
🔹 حکومت استقرارش به امنیت است و امنیت خاک راه عدالت.
🖌 #محسن_مهدیان
🔴 عقلانیّت شجاعانه یا محافظه کاری بزدلانه؟!
🔻 بعضیها اسم «عقل» و «عقلانیت» را که میآورند، منظورشان از عقلانیت، «ترسیدن» است؛ وقتی می گویند «عاقل» باشید، یعنی «بترسید»؛ یعنی «منفعل» باشید؛ یعنی از مقابل دشمن «فرار» کنید؛ نه این درست نیست؛ «ترسوها» حق ندارند اسم «عقلانیت» را بیاورند.» (رهبرانقلاب_ ۹۹/۷/۲۱)
🔻در تبیین فرمایشات رهبر عزیز انقلاب نکاتی تقدیم می گردد:
1⃣ #جریان_تحریف، به خصوص در سالهای اخیر، همواره تلاش نموده تا در تعریفی کاملاً واژگونه، محاسبه غلط ناشی از «ترس» (یا همان «محافظه کاری») را «عقلانیّت» و محاسبه درست همراه با «شجاعت» را «بی عقلی»، «تندروی» و «تصمیم احساسی» معنا کند. البته این مسئله از نمونه های قرآنی و تاریخی نیز برخوردار است. به عنوان نمونه قرآن کریم از کسانی یاد می کند که برای «سازش» و اظهار دوستی با دشمن، توجیهات به ظاهر عقلائی همچون «جلوگیری از ناامنی» را بهانه می آورند، در حالیکه دلیل اصلی این کار آنان «ترس» است: «فَتَرَى الَّذِينَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ؛ میبینی افرادى را كه در دلهايشان بيمارى است در (دوستى و سازش با) آنان(دشمنان) بر يكديگر پيشى میگيرند، و میگويند میترسيم حادثه اى براى ما اتفاق بيفتد.» (مائده: ۵۲)
2⃣ مراقبت لازم است تا کسانی به اسم تدبیر نسخه ی سازش تجویز نکنند. رهبر انقلاب در بیاناتی ضمن استناد به همین آیه (مائده_۵۲) می فرمایند: غالباً بعضى در ميان خودِ ملت هاى ما و از خودِ ما، به پيروى از دشمن، ما را به رها كردن اصول مان توصيه میكنند و آن را «تاكتيك» و « #تدبير » مینامند! (۱۳۸۵)
🔻 ایشان در بیان دیگری می فرمایند: « آن کسانی که خیال کردند و خیال میکنند عقل اقتضاء می کند که انسان گاهی در مقابل دشمن کوتاه بیاید، امام درست نقطهی مقابل این تصور حرکت کرد. عقلانیت امام و آن خرد پخته ی قوام یافته ی این مرد الهی، او را به این نتیجه رساند که در مقابل دشمن، کمترین انعطاف و کمترین عقبنشینی و کمترین نرمش، به پیشروی دشمن می انجامد.» (۹۰/۳/۱۴)
3️⃣ اصلی ترین و مهمترین جنبه «عقلانیت» این است که انسان در محاسباتش ذهنی اش، هوای نفس و امراض قلبی اش را دخالت ندهد. امراضی همچون ترس، راحت طلبی، قدرت طلبی و .... انسانی که در محاسبات ذهنی اش، خواسته یا ناخواسته، امراضی همچون ترس، راحت طلبی و قدرت طلبی دخالت دارد، اگرچه «عالم» باشد، اما «عاقل» نیست. چراکه درواقع امیال نفسانی او هستند که برای او «تصمیم سازی» می کنند، نه عقل او.
4⃣ ملاک دیگر عقلانیت، توجه و دخالت دادن قوانین غیرمادی و معنوی و غیبی عالم در تصمیمات فردی و حکومتی است.
🔻رهبرانقلاب در این زمینه می فرمایند:
«من همینجا تأکید کنم یکی از خطاهای محاسباتی این است که انسان در چهارچوب عوامل محسوس و صرفاً مادّی محدود بماند؛ یعنی عوامل معنوی را، سنّت های الهی را، سنّت هایی که خدا از آنها خبر داده است، آن چیزهایی را که با چشم دیده نمی شود، ندیده بگیرد؛ این یکی از خطاهای بزرگ محاسباتی است. خداوند فرموده است: «اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم.» دیگر از این واضحتر؟ اگر شما در راه خدا حرکت کنید، دین خدا را نصرت کنید، خدا شما را نصرت خواهد داد؛ این سنّت الهی است... این را قرآن گفته است، با این صراحت که وعدهی الهی است؛ ما هم در عمل آن را تجربه کردهایم.» (۹۳/۴/۱۶)
فرزندت اذیت و شیطنت می کند؟
نصف شب بدخوابی و گریه می کند؟
باید سعه صدر داشت، همینطور در ارتباط با همسران
در زمان پیامبر اکرم (صلّی اللّه علیه وآله وسلم) فرزند یتیمی بود که خیلی پیامبر را اذیت می کرد، این بچه از دنیا رفت، به پیامبر گفتند راحت شدید از دست اذیت های این بچه، پیامبر فرمودند نه اصلا، بسیار ناراحتم
چون تمام اذیت هایی که از این بچه من تحمل می کردم برایم ترفیع درجه بود و مرا به خدا نزدیکتر ومحبوب تر می کرد
بسیاری از اذیتهایی که ازهمسران و فرزندانمان تحمل می کنیم باعث نزدیک شدن ما به پروردگار است
استادفیاض بخش
هدایت شده از خانواده جامع
از بین #شهدای_خان_طومان فقط فرمانده،
آقا رحیم کابلی هنوز برنگشته؛ و چه سخته برای خانوادهاش...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
┏━━━━🍃🍂━━━━━━━━┓
🆔 @farhangiekhanevadeh
┗━━━━🍂🍃━━━━━━━━┛
هدایت شده از کافه حقوق _ وکیل زینب حسین پور
علاجِ دیدهی ما خاک آستان شماست...
#نوری_اصفهانی
#السلام_علیک_یاامامالرئوف
🔴 ##غیر_رسمی| تبادل در تهران، تسویه در سئول؟‼️
🔻در چند روز اخیر در برخی رسانههای غیررسمی اخباری مبنی بر مبادله چند زندانی توسط ایران با آمریکار را که در خاک ایران جاسوسی میکردند میدهند.
🔹همچنین گفته شده همراه این مبادله قرار است مبلغ ۷ میلیارد دلار از داراییهای بلوکه شده ایران آزاد شود.
🔹البته اخباری نیز بیانگر این هستند که این پول ها از طریق کره ی جنوبی آزاد خواهد شد.
🔹نکته قابل توجه در این میان این است که آزاد شدن احتمالی این مبلغ، هم از نظر میزان و هم از نظر بازه زمانی میتواند برای ایران اهمیت قابل توجهی داشته باشد، چراکه برای مثال این رقم معادل کل پولی است که از مدتها بیش در کرهجنوبی بلوکه شده بود و از نظر زمانی هم در صورت رخداد، در ایام اوج گرفتن چالش ارزی، میتواند روی بازارهای داخلی اثرات مثبتی داشته است.
اجتماعی پایگاه حضرت زینب س
انقلابی بمانیم ثامن الائمه:
آرزوی رئیس مجلس درباره طرحهای نیمهتمام
سیدمصطفی هاشمیطبا، فعال سياسي اصلاح طلب در روزنامه شرق نوشت: رئیس مجلس بهتازگی در سخنانی پرسیده که چرا طرحهای نیمهتمام به مردم واگذار نمیشود تا آنان طرحها را کامل کنند و به نفع مردم به جریان بیفتد؟ این ایده آقای قالیباف امری کاملا درست است و درحالیکه اعتبارات بودجه تنها صرف امور جاری میشود و کسر بودجهای بسیار سنگین در عملکرد بودجه کشور داریم، میتواند راهگشای امر باشد؛ اما خوب است ریاست مجلس، در کنار طرح این ایده، از مرکز پژوهشهای مجلس بخواهد که با وجود تصریح در قوانین مصوب مجلس به شبهات این امر، چرا چنین اتفاقی در کشور تاکنون صورت نگرفته است...
کسانی که وارد عرصه سرمایهگذاری در طرحهای ناتمام میشوند، نیاز به امنیت و فراغت از ایذای افراد و مسئولان محلی دارند و با توجه به نوعی گسیختگی مدیریتی در استانها، مورد هجمه عناصر مختلفی که خودجوش نامیده میشوند و اغلب با برنامهریزی و حمایت اقدام میکنند، قرار میگیرند و نیاز به حمایت قاطع قوه قضائیه و مقامات دولتی محلی دارند.
⚠️توطئه داخلی!
⭕️ آمریکا نه دخالت نظامی میکند در ایران و نه حصر اقتصادی میتواند بکند. #توطئه_آمریکا این است که در داخل خود کشور ما کاری بکند که ما نتوانیم این راهی را که رفتیم برویم. #توطئه_داخلی و به دست اشخاصی که در داخل کشور هستند و از #کارکنان آنها هستند.
امام خمینی (ره)؛ ۱۷ دی ۱۳۵۸
🔴 #صلح_تحمیلی| کتاب تاریخ جناب روحانی فصل "ابن عباس" ندارد؟‼️
🔻آقای روحانی دیروز گفت "امام حسن(ع)، امام صلح و پیوند بود. وقتی برخی از اصحاب آمدند با زبان معترضانه که چرا صلح کردی، حضرت فرمودند جامعه اسلامی که فقط شما ۱۰- ۲۰ نفر نیستید. من در مسجد رفتم برای مردم سخنرانی کردم و دیدم اکثریت قاطع صلح می خواهند، صلح را انتخاب میکنم... اگر در روز صلح، جنگیدیم و در روز جنگ، صلح کردیم، هر دو اشتباه است. به موقع باید بایستیم و بجنگیم و به موقع باید صلح کنیم".
🔹 آقای روحانی چندمین بار است که اصرار دارد صلح امام حسن (ع) را مصادره به مطلوب کند و به خیانت برخی خواص و فرماندهان لشکر در این صلح تحمیلی نپردازد؛ چرا؟! آیا فصل خیانت یارانی مانند عبید الله بن عباس، از کتاب تاریخ آقای روحانی سرقت شده؟ یا تعمدی برای کتمان این فصل مهم وجود دارد؟!
🔹 عبید الله بن عباس، فردی با نفوذ و فرمانده لشکر امام حسن (ع) بود، اما به نصایح و هشدار های امام (ع) هنگام مذاکره با معاویه و عمروعاص تمکین نکرد.
🔹 معاویه، هم او را فریب داد و هم با رشوه ای هنگفت خرید! عبید الله به همراه هشت هزار نفر، همان وسط جنگ، به جبهه دشمن پیوست! اگر صلح و نرمش قهرمانانه، برای امام حس (ع) تدبیری شجاعانه محسوب می شود، برای ابن عباس ها که در اطراف امام (ع) فراوان بودند، خیانت و ننگ و عار ابدی است.
🖌 #سرخط_تحلیلے| امام خمینی (ره) در باره خیانت خواص، بیان موشکافانه ای دارند: "قصه امام حسن و قضیه صلح؛ آن هم صلحِ تحمیلی بود. برای این که امام حسن، دوستان خودش یعنی آن اشخاص خائنی که دور او جمع شده بودند، او را جوری کردند که نتوانست خلافش بکند، صلح کرد. صلح تحمیلی بود. این صلحی هم که حالا به ما می خواهند بگویند، این است"
🖌 #ایمانی
🔴 صلح تحمیلی امام حسن(علیهالسلام) از زبان #امام_خمینی(ره):
🔹امام حسن - سلام اللَّه علیه- آن قدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمانشان روی چه نقشه دارد عمل می کند، با خیال های کوچکشان، با افکار ناقصشان در مقابلش می ایستادند و غارتش کردند و اذیتش کردند، و- عرض می کنم که- شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند. (صحیفه امام، ج9، ص: 30)
🔹قصه امام حسن و قضیه صلح، این هم صلح تحمیلی بود؛ برای اینکه امام حسن، دوستان خودش، یعنی آن اشخاص خائنی که دور او جمع شده بودند، او را جوری کردند که نتوانست خلافش بکند، صلح کرد؛ صلح تحمیلی بود. این صلحی هم که حالا به ما می خواهند بگویند، این است. بعد از اینکه صلح کردند، به حسب روایت، به حسب نقل، معاویه به منبر رفت و گفت که تمام حرفهایی که گفتم، من قرار دادم، زیر پایم؛ مثل پاره کردن این مردیکه آن قراردادها را. آن صلح تحمیلی که در عصر امام حسن واقع شد، آن حکمیت تحمیلی که در زمان امیر المؤمنین واقع شد و هر دویش به دست اشخاص حیله گر درست شد، این ما را هدایت می کند به اینکه نه زیر بار صلح تحمیلی برویم و نه زیر بار حکمیت تحمیلی. (صحیفه امام، ج20، ص: 118 و 119)
🔳 عرض تعزیت و تسلیت به مناسبت وفات حضرت رسول(ص) و شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام و امام رضا علیه السلام
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#مطالعهی_میلیمتری
زندگی پیغمبر را میلیمتری باید مطالعه کرد. هر لحظهی این زندگی یک حادثه است، یک درس است، یک جلوهی عظیم انسانی است؛ تمام این ۲۳ سال همینجور است. جوانهای ما بروند تاریخ زندگی پیغمبر را از منابع محکم و مستند بخوانند و ببینند چه اتفاقی افتاده است.» (۱۳۸۷/۰۵/۰۹)
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری