🎤 برگزاری تریبون آزاد دانشجویی با محوریت دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی
🗣 دراین تریبون آزاد هر یک از دانشجویان به بیان نظرات خود پیرامون چرایی مشارکت، موافقت و عدم موافقت خود نسبت به مشارکت در انتخابات به گفت و گو پرداختند.
#انتخابات
#تریبون_آزاد
#دانشگاه_تربیت_مدرس
#انجمن_اسلامی_دانشجویان_مستقل
♨️ @tmu_anjoman
نشریه نجوا1.pdf
466.9K
📝 نشریه دانشجویی نجوا شماره ۱
🖋 اعضای هیئت تحریریه:
آقایان : سعادتی فر ـ بهرامی
#نشریه
#دانشگاه_تربیت_مدرس
#انجمن_اسلامی_دانشجویان_مستقل
♨️ @tmu_anjoman
📝 یادداشت سوم (بخش اول)
🌐 جدال اسلام و غرب
چهل و اندی سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی میگذرد و مسیر پیشرفت تا رسیدن به قله، همواره با فراز و نشیبهای متعددی روبهروست، همانگونه که در دفتر ادوار تاریخ برای هر کشوری نیز چنین رقم خورده است؛ اما مردم ایران ثابت کردند که تحمل گرسنگی و تشنگی را دارند، ولی تحمل شکست انقلاب و ضربه به اصول آن را هرگز نخواهند داشت.
انقلاب اسلامی ایران از همان بدو تولد با حضوری مردمی نهادهای تمدنی خود را پدید آورد که در جهان معاصر یک نمونه منحصربهفرد و بینظیر است. 22 بهمن نماد تحولات سیاسی و بیداری انسانهای آگاه بر تاریکیهای زمانه خویش و همیشه در صحنه و هوشیار بودن ملت بزرگ ایران در تمام تحولات کشور است، روزگاری که دیگر کسی یادش نیست، جهان با سرعتی فزاینده توسط ابرقدرتهای پوشالی به قربانگاه ایادی کفر و اضمحلال کشانده میشد؛ انقلاب اسلامی با حضور پررنگ تمام اقشار مردم و رهبری مدبرانه و قاطع حضرت امام خمینی(ره) توانست هرگونه ابتکار عمل را از رژیم وابسته، فاسد، مستبد پهلوی گرفته و ورق تاریخ را به نفع مستضعفین بازگرداند.
❗️هیس! مترسکها فریاد نمیزنند
در قرن بیستویکم، جنگ حق و باطل، جنگ فقر و غنا، جنگ استضعاف و استکبار و جنگ پابرهنه و مرفهین بیدرد شروع شده است. متأسفانه، در بحرانهای بینالمللی، به عنوان مثال پاندمی کرونا و جنایت صهیونیستها علیه ساکنان فلسطین، سازمان ملل و دادگاه لاهه به یک مترسک سر جالیز تبدیل شده و فقط با سکوتی معنادار قطعنامههای بدون ضمانت اجرایی و همراه با حس ابراز همدردی و ناراحتی علیه آنان صادر میکنند؛ اما چرا منشور کوروش برای رژیم اسرائیل صادق نیست؟ جواب خیلی ساده است؛ قدرتهای استکباری میخواهند مردم جهان را زیر چکمهها و چنگالهای کثیف و خونین خود خرد کنند، که حتی آخ هم نگویند.
🔰 ساقی توده
اسلامی که ایران را در مقابل ابرقدرتها، چون کوه استوار ساخته، مخدر جامعه است؟ آیا مذهبی که طالب اجرای عدالت در جهان و خواهان آزادی انسان از قیود مادی و معنوی است، مخدر جامعه است؟ آری، مذهبی که وسیله شود تا سرمایههای مادی و معنوی یک کشور در اختیار بیگانگان قرار گیرد، ذهن آنان را از حقوق خود منحرف سازد و بگوید که دین از سیاست جدا است، مخدر جامعه است. امروز، بیش از هر زمانی، کینه و دشمنی علیه اسلام ناب محمدی برملا شده است؛ لذا هدف آنان، گسستن مردم از آرمانهای اجتماعی و سیاسی اسلام است.
مردم سالاری دینی به مفهوم پذیرش حق حاکمیت مردم در چارچوب احکام الهی، الگویی از نظام سیاسی تلقی میشود که در آن با اختلاف سلیقه در سطوح مختلف زندگی، مردم حق دارند که آینده پیشروی خود را با مشارکت در انتخابات رقم زنند. در نظام جمهوری اسلامی ایران، انتخاباتهای زیادی برگزار شده که نشانه رجوع به آرای عمومی است. فارغ از نتیجه انتخابات، همه مردم، حاکمیت را از آن خود میدانند و با پذیرش قوانین همراهی بیشتری خواهند داشت. این در حالی است که کشورهای بزرگ و کوچک از قارههای مختلف، از استرالیا و بلژیک تا سنگاپور و اروگوئه، اگر رأی ندهند، متناسب با قوانین آن کشور مجازات خواهند شد؛ حال به این سؤال جواب دهید، جمهوری اسلام مترقیتر است یا نظام دموکراسی غرب؟
نظام سیاسی مردمسالاری دینی، باطنش پاک است که دشمنی و خصومت قدرتهای غربی دنیا را علیه این ادبیات و علیه این مفهوم و پدیده برانگیخته است. لذا این دیدگاه سیاسی در انقلاب اسلامی توانسته صحنه و میدان تنظیم شده نظام سلطه را به هم بریزد. حال به تحولات منطقه غرب آسیا بنگریم که پس از 15 مهر، جوانان فلسطینی، در عملیاتی با نام طوفان الاقصی، در تقابل 75 ساله که ریشه در اشغال فلسطین دارد، توانستند شکستی غیر قابل ترمیم در عرصه بینالملل برای رژیم صهیونیستی رقم زنند و توافقنامه امنیتی ابراهیم را به انزوا بکشاند؛ حتی دولت تروریستی آمریکا، در منطقه غرب آسیا، به مضیقه افتاده و با عملیات کور از یمن تا شام، به دنبال التیام زخمهای خود است.
ادامه دارد ...
____________________
✍🏻 نویسنده : آقای زنده بودی ( دبیر انجمن اسلامی )
♨️ @tmu_anjoman
30.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش ویدیویی از برگزاری تریبون آزاد با موضوع
" انتخابات "
┄┄┅═✧✧❁❁••••❁❁✧✧═┅┄┄
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تربیت مدرس در شبکههای اجتماعی
ایتا:
🆔https://eitaa.com/tmu_anjoman
بله:
🆔https://ble.ir/tmu_anjoman
ویراستی:
🆔https://virasty.com/tmu_anjoman
📝 یادداشت سوم (بخش دوم)
🔸مجلس عصاره فضائل مردم
جامعهای را تصور کنید که در امر سیاستگذاری هیچ اختلاف سلیقهای بین آحاد مردم وجود نداشته باشد، بهخودیخود آن جامعه از درون ناقص است. لذا پدیده اختلاف راهبرد در دل یک امت ناشی از نوع دستگاه تحلیل تکتک افراد است اما نتیجه اختلافنظر نباید اینگونه جلوه و تجلی پیدا کند که در جامعه دودستگی وجود دارد. یک جامعه باید بتواند با هر دیدگاهی که دارد سیاستهای زیر بنایی کشور را در همه امور به سمت کمک به محرومین و رفع استضعاف متمایل سازد؛ لذا کارگزار و متولی این امر در حاکمیت سیاسی ایران، مجلس شورای اسلامی است.
🖋 وکیل الرعایا
مجلس باید مظهر عزت ملی، مظهر اقتدار و استحکام نظام باشد؛ چرا که مجلس، منتخب و عصاره فضایل عموم مردم در سطح کشور است، مردم با انگیزهای اشخاص را انتخاب میکنند. چرا که مردم خواستار بهبود وضعیت معیشتی خود هستند. طرحها و لوایح باید به سمتی حرکت کند که مشکلات اساسی کشور در امور اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مرتفع سازد.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی فرصت مناسبی برای تغییر ریل سیاستگذاریهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است. مجلس صالح، سالم و قوی که با مشارکت حداکثری حضور مردم میتواند بر عملکرد همة دستگاههای کشور اثر بگذارد. لذا تضارب آرای جریانها و سلیقههای مختلف سیاسی و اجتماعی، موجب افزایش کیفیت مصوبات مجلس خواهد شد. همچنین طبق سلسله مراتب، مجلس میتواند مسیر را با اعمال قوانین برای دیگر ارکان نظام تعیین نماید و دولتها مجبور و مکلف به حرکت در این مسیر هستند.
🗣 گفتمان بچه نق نقو!
جنبش دانشجویی یکی از خواص اصیل جامعه است که در مواقع لازم، باید تردیدافکنی و ناامیدی دشمن را خنثی و مسائل را برای مردم و دانشجویان با کلامی رسا تبیین کند. متأسفانه بعضیها با چسبیدن به فضای مجازی به دنبال رساندن پیام خود از این طریق هستند، اما به نظر میرسد که کافی نیست؛ چرا که اصلاً تخاطب واقعی صورت نگرفته و هنوز افراد در فضای غبارآلود با حالتی گیج و منگ و رها شده به دنبال جانپناه برای خود هستند؛ اگر جنبش دانشجویی بهجای نقزدن، با بیان مستدل و با نقد منصفانه در نشریات کاغذی، دستاوردهای نظام را مطرح میکرد، جنگ روایتها به شکست محکوم بود.
🗳 یک رأی ما اثر نداره!
گرفتن مجوز برای هر کسبوکاری و فعالیت اقتصادی در سیستم اداری ایران، تا قبل از تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار و ایجاد درگاه ملی مجوزها، بیشتر شباهت به هفتخان رستم داشت. لذا مهمترین اقدام مجلس یازدهم در حوزه اشتغال، تصویب همین قانون بوده است. چرا که طی یک سال، موجب شد رانتها و امضاهای طلایی در نظام اداری از بین برود. مجلس یازدهم و دولت سیزدهم با صدور یک میلیون مجوز کسبوکار در یک سال توانستند انقلابی در کسبوکار کشور ایجاد نمایند که اثرات آن برای آیندگان ملموستر خواهد بود. البته چارچوب برای سنجش رشد و پویایی اقتصاد در دنیا، سریع و ساده بودن فرایند دریافت مجوزات برای فعالیت اقتصادی است.
یک نمونه دیگر، قانون مالیات بر سوداگری متمرکز بر دلالان بازارهای مختلف است، تصویب این قانون به صورت مستمر در مجالس مختلف مطرح بوده و اهمیت آن برای همگان مشخص شده بود اما به علت آنکه منافع افرادی تحت شعاع قرار میگرفت از دستور کار مجلس به طور مستمر خارج میشد؛ اما مجلس یازدهم با کنار گذاشتن رویکرد مجالس گذشته و توجه به وظیفه قانونگذاری، لایحه را در صحن علنی مجلس به تصویب رساند.
سامانه شفافیت مجلس، قانون رتبهبندی معلمان، اجراشدن همسانسازی حقوق بازنشستگان، افزایش 12 برابری حقوق سربازان، بیمه رایگان تمام افراد فاقد بیمه و رشد 40 درصدی وام ازدواج فقط بخش کوچکی از جمله اقدامات مجلس یازدهم در 4 سال اخیر بوده است اما به علت منفعل بودن جنبش دانشجویی، این اتفاقات مثبت به درستی برای مردم تبیین نشده است.
این مثالها بخشی از اقدامات مجلس بوده و البته نقدهایی وارد است اما برای اینکه این روند ادامهدار باشد، نمایندگان مردم نیاز به پشتیبانی و رأی مردم دارند تا با قدرت بیشتری به نظارت و قانونگذاری برای رفع مشکلات مردم بپردازند.
ادامه دارد ...
________________
✍🏻 نویسنده : آقای زنده بودی ( دبیر انجمن اسلامی )
♨️ @tmu_anjoman
📝 یادداشت سوم (بخش سوم)
📌 سرگذشت گفتمان رأی بی رأی
وقوع انقلاب اسلامی با همراهی مردم به یک تحقیر تاریخی طولانی در دوران پهلوی و قاجار پایان داد. اگر در بدو تولد انقلاب اسلامی، مردم صحنه انقلاب یا جنگ را ترک یا اصلاً همراهی نمیکردند، حوادث جور دیگری رقم میخورد و سالها ملت ایران به علت ترک صحنه در دل تاریخ تحقیر میشد. به سالهای اخیر رجوع کنیم میبینیم که در مسائل اجتماعی بهعنوان مثال پاندمی کرونا و حوادث طبیعی، همین مردم، با همدلی در مسابقة خدمترسانی، مشتاقانه به همدیگر خدمت میکردند اما اگر این حضور مردم در صحنه نبودند مشکلات پایان نمییافت.
💠 روزی که جمهور تنبیه میشود؟
هر امتی که تاریخ خود را نداند محکوم به نابودی است؛ چرا که هر جا دشمن بهزعم خود تصور کرد که مردم پشت نظام را خالی کردند، او تحریمهای بیشتری علیه کشور اعمال میکند و در راستای آن سازمانهای اطلاعاتی بیگانه برای ایجاد حس ناامیدی و بدبینی، تهدیدات امنیتی در سطح داخلی را با کمک جاسوسان بهشدت افزایش میدهند که یک نمونه آن ماجرای حمله تروریستی به حرم شاهچراغ است. آیا تقابل ایران (یا دیگر کشورها) با آمریکا فقط مسئله ایدئولوژی است؟ یا میتواند دلایل دیگری داشته باشد.
اصل تضاد یوگسلاوی با آمریکا ایدئولوژی نبود؛ بلکه پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی بحث فقط بر سر نوع مدل اقتصاد آن است. تضاد تا نقطهای بحرانی رسید که آمریکا با جنگ روانی به مردم القا کرد که شما در جهنم زندگی میکنید؛ درحالیکه نظام آموزشی و پزشکی برای مردم رایگان بوده و مردم از وضعیت اقتصادی خوبی برخوردار بودند. کاری به جایی رسید که مردم کشور یوگسلاوی میگفتند: «ما فقیرترین مردم دنیا هستیم!!»، سال 1997 مردم انتخابات را تحریم کردند و این پیام به جوامع بینالمللی داده شد که مردم این حکومت را نمیخواهند و نظام باید عوض شود! سال 1999 کشور یوگسلاوی توسط ناتو بمباران و در نهایت تجزیه شد.
نمونه دیگر آن کشور الجزایر است، انتخابات در سال 1992 در شرایطی حساس به مرحله دور دوم رفت و از آنجا که در دور دوم طیف فکری غربگرایان خود را در تقابل با طیف رقیب یعنی اسلامگرایان شکست خورده میدیدند، در اقدامی پیش دستانه دور دوم را تحریم کردند که پس از مدتی کوتاه، جنگ داخلی در الجزایر آغاز و به مدت 10 سال این بلای خانمان سوز و ویرانگر تا سال 2002 ادامه یافت و جانهای بسیاری را به ناحق گرفت. شاید اگر مردم حضور در صحنه را سال 1332 مثل سال 1357 حفظ میکردند، کودتا با فرماندهی آمریکایی در همان روز در نطفه خفه و مسیر تاریخ جور دیگری رقم میخورد.
🔰 کلام آخر
مشکلات اقتصادی و معیشتی سر جای خود، اما با رأی ندادن من و شما وضعیت اقتصادی بهبود پیدا میکند؟ آیا یک رأی اثر دارد؟ بله، یک رأی هم اثر دارد و نکته آخر آن افرادی که به ما القا میکنند «برای تنبیه نظام رأی ندهیم»، افرادی هستند که هدفشان فقط نابودی و تجزیه کشور است نه رفع مشکلات کشور! اگر تغییر افراد در نظام سیاسی اثری ندارد چرا اینترنشنال و بیبیسی با تمام امکانات در شبکه خود تبلیغ تحریم انتخابات میکنند؟ پس مردم ایران باید به میدان رأی بیایند تا دشمن بداند که جمهوریت، جزء جدانشدنی از این نظام است و این پیام منتقل شود که مردم فریب این نقشههای قدیمی و پوچ را نمیخورند. ما میدانیم صندوق رأی شروع پاسخگویی مسئولین است و بعد از انتخاب نماینده مورد اطمینان، مطالبهگری برای حل مشکلات کشور شروع میشود.
پایان ...
________________
✍🏻 نویسنده : آقای زنده بودی ( دبیر انجمن اسلامی )
♨️ @tmu_anjoman