📜بخوانید| کوتاه تربیتی
📌توصیه هایی از استاد علیپور برای استفاده از شب های قدر
◽️باید خودمان را از همین حالا برای شبهای قدر آماده بکنیم تا در شب قدر به ما عنایتی بکنند.
🔷خودمان را آماده کنیم؛ زمینه اش را فراهم کنیم؛ مخصوصأ سعی کنیم که اول شب را هرچند یک ساعت زودتر بخوابیم. اوایل شب را بخوابیم هرچند یک ساعت باشد. هرچند که ساعت 23 باشد؛ تا اینکه سرحال بلند شویم.
◽️زیرا بر اساس آیات و روایات، برکات اصلی از نصف شب به بعد شروع می شود و دعاها و برنامه ها را شروع کنیم تا اینکه بین الطلوعین را هم سرحال باشیم و صبح را هم نخوابیم در حالیکه سرحال و نشاط روحی داریم، و با کسات نباشیم که طعم ندارد .
🔷سعی کنیم در مسجد حضور داشته باشیم. اما سعی کنیم بین حضور در منزل و خلوت و مسجد با هم جمع کنیم و عمده، تفکر را خیلی قوی کنیم.
◽️اگر نماز قضا داریم، سعی کنیم آنها را بخوانیم.
🔷در آن فرازهای دعا عمدتاً توجه به معنایش کنیم تا روحمان آنها را تغذیه بکند نه اینکه اسیر الفاظ شویم و همّ و غمّ مان اتمام دعا باشد.
◽️اصلاً دعای جوشن کبیر بعضی اسماء الله دارد که انصافاً انسان با حال اش آنها را مقداری ذکر بکند، مقداری تغذیه کند و توجهش را بالا ببرد تا ان شاء الله عنایت شود.
#رمضان
#شب_قدر
#توصیه
💠کانال ندای پاک فطرت
🆔 https://sapp.ir/nedayepakefetrat
💠 به اطلاع عزیزان می رساند:
سخنرانان شبهای اول و دوم قدر مسجد دانشگاه علوم پزشکی تبریز جابجا شدند فلذا؛
🔸سخنران شب اول قدر (امشب) #استادوزیری فرد
و
🔹سخنران شب دوم (یکشنبه) حجت الاسلام خیری مسئول محترم دفتر نهادرهبری خواهند بود.
💠 قسمتی از دست نوشته و نامه های شهید حسین عباسی
🔸 گاهی تنهاییم مضاعف می شود و احساس می کنم که هنوز خیلی خیلی عقب هستم. خودم را نساختم و خیلی اوقات در خود فراموشی هستم و حتی خدا فراموشی. بعضی از مواقع احساس می کنم که دارم عصیان و طغیان می نمایم نه از پول و دارایی و ... بلکه از بی ایمانی و بی تقوایی.
🔸مادرم، الان ساعت ۱:۲۰ شب است. شاید تعجب کنی ولی خوب درسها و امتحانات و... همه باعث می شود که درد باید کشید و بی خوابی کشید تا سعادت و خوشبختی را در بغل گرفت. مادرم، در همه کارها و اعمال، کسب رضایت خدا ملاک است. اگر جبهه رفتن، درس خواندن، زندگی و ... با نیت خالص و کسب رضایت ربّ عزیزمان همراه نباشد، یک ریال ارزش ندارد. بنابراین دعا کن که خداوند اولا من را و ما را پاک و تطهیر کند ثانیا توفیق انجام اعمال صالح و کسب صفات حمیده و رضایت او را عنایت فرماید.
🔸مادرم، امسال خیلی آمادگی داشتم که به نزد خداوند عزیز بروم و شما نمی دانید که در جبهه چقدر به من خوش می گذرد. هربار که به جبهه می روم مسائل تازه ای برایم کشف می شود و خودم و خدایم را بهتر و از زاویه ای جدیدتر می شناسم. بنابراین ما برای پول و نشان دادن خود و ... به جبهه نمی رویم. مادرم! معلوم نیست که دیگر ما چنین آمادگی برای مرگ داشته باشیم. از خداوند می خواهم که مرا در بستر و در اثر بیماری یا تصادف یا مرگ طبیعی نمیراند، بلکه در حال جهاد و پیکار در هنگامی که تقدیرش مقدر من است مرا قبول فرماید. چه شیرین است مرگ عزت آفرین و در راه خدا.
🔸مادرم! هر روز دوستانم می روند و من دیگر تنها مانده ام. زندگی بدون آنان شیرین نیست. از بی کفایتی و معصیت کاری من بود که قبول در امتحان الهی نمی شوم. دعا کن که شهید بمیرم و بدان که شهید خواهم مرد و در بهشت عزیز شما را شفاعت خواهم کرد.
🔸مادرم! دعا کن که در درسها موفق بشوم. خلاصه این روزها امتحانات است. از آن موقعی که آمدم تا به حالا بکوب درس می خوانم. می خواهم اثبات کنم که ما در همه جبهات موفق خواهیم بود. ان شاالله با کسب نمرات عالی بتوانم مثل دوران گذشته کرسی شاگرد اولی را در دانشگاه کسب کنم.
🔹منبع: نرم افزار پلاک سفید(شهدای دانشگاه علوم پزشکی تبریز)
@nedayepakefetrat_un
💠 زندگینامۀ شهید حسین عباسی
آخرین روزهای سال ۱۳۴۵، حسین در روستای زیبای قرن آبادِ گرگان به دنیا آمد. در زمان و مکانی که زیبایی بهار آنجا بیشتر جلوهگری میکرد. حسین در دامان طبیعت بکر شمال، رشد میکرد و با هوش سرشاری که داشت در تمام دورانِ تحصیل، شاگرد ممتاز بود. حسین در خانوادهای رشد میکرد که پدر با نان حلال، مهر و ایمان، بنایش همان دوران ابتدایی بیشتر از سایر همسالانش به نماز اهمیت میداد. بیشتر از همسالانش به امور معنوی اهمیت میداد. نور معنویت و ایمان از همان کودکی در چهرهاش نمایان بود.
بعد از گذراندن دوران ابتدایی در روستایشان، برای ادامه تحصیل در مقطع راهنمایی و دبیرستان به گرگان رفت. خانواده هم همان ایام به گرگان مهاجرت کردند. این ایام مصادف با روزهای شروع انقلاب بر علیه نظام وابسته شاهنشاهی بود. حسین در همه راهپیماییها شرکت کرده و خودش را به آب و آتش میزد تا کاری برای انقلاب بکند. مسجد، خانه دوم او شده بود. به قدری به شرکت در نماز اول وقت مسجد اهمیت میداد که مثل آدمهای بزرگ به نظر میرسید.
از نوجوانی، مطالعه، کاری مهم و لذتبخش برای حسین بود. به همین خاطر هم نسبت به سنش خیلی باسواد و فهمیده بنظر میرسید و قلم و بیان خیلی خوبی داشت. رفته رفته به سمت کتابهای استاد مطهری کشیده شد. از نوجوانی دوست داشت زبان انگلیسی یاد بگیرد. خیلی در این راه میکوشید و پیشرفت خیلی خوبی در این مسیر داشت. بجز مطالعه، کوهپیمایی ورزش مورد علاقهاش بود. گاهی سراغ والیبال و فوتبال هم میرفت و با این اوصاف روحیه خیلی بانشاطی داشت.
وقتی کلاس سوم دبیرستان بود آموزش نظامی دیده و با گروهی از بسیجیان راهی جبهه شد. حسین از وقتی پایش به جبهه باز شد، تبدیل به آدم دیگری شده بود و گویی چیزهای دیگری از عوالم غیب میدید و این تغییرات معنوی کاملاً در او احساس میشد.
حضور در جبهه مانع ادامه تحصیل حسین نبود. حسین بعد از اخذ دیپلم ریاضی، با انگیزهای عالی و با تلاش زیاد، خودش چند درس اختصاصی رشته علوم تجربی را هم خواند، در امتحانات شرکت کرد و دیپلم تجربی هم گرفت. با رتبه ۱۰۰در رشته فیزیک محض دانشگاه شهید بهشتی تهران پذیرفته شد. یک سال در تهران به تحصیل پرداخت. اما دریافته بود که به ادامه تحصیل در این رشته علاقه زیادی ندارد. به همین خاطر انصراف داده و دوباره در کنکور سال ۶۳ شرکت کرد. این بار با مشورت برادرش علی، رشته داروسازی را انتخاب کرد و از دانشگاه تبریز پذیرفته شد. بار سفر بست و راهی تبریز شد. در تبریز هم در کنار درس، عضو انجمن اسلامی دانشگاه و مدام در حال فعالیتهای دینی و انقلابی بود.
خانواده به دوری او عادت کرده بودند. اعزامهای 45روزهای که گاهی تمدید میشد و به سه ماه متوالی میرسید. نزدیک امتحانات برمیگشت دانشگاه تا از درس هم عقب نماند. یک بار هم از دانشگاه تبریز اعزام شد و از جبهه خانوادهاش را مطلع کرد.
هر بار که به گرگان بر میگشت، دوستانش تدارک جلسات سخنرانی برای او میدیدند. هم بیانش خوب بود و هم به واسطه مطالعات فراوان، اطلاعات زیادی داشت و مهمتر از همه اینکه مرد عمل بود نه حرف. به همین دلیل سخنانش به دلها مینشست. بارها در مساجد روستاها سخنرانیهای شور آفرین کرده بود.
حسین عباسی درپنجم اردیبهشت ۱۳۶۶با سمت آرپیجیزن، در بانه هنگام درگیری با نیروهای عراقی براثر اصابت ترکش گلوله تانک به سر، شهید شد. پیکر پاکش در گلزار شهدای امامزاده عبدالله زادگاهش آرام گرفت.
🔹به قلم: خانم معصومه سپهری (نویسنده کتاب پسر ایران و لشکر خوبان)
@nedayepakefetrat_un
استاد وزیری فرد-شب 19-علوم پزشکی تبریز-98.3.3.mp3
14.79M
💠فایل صوتی سخنرانی استاد وزیری فرد در مسجد دانشگاه علوم پزشکی تبریز
🔸شب نوزدهم ماه مبارک رمضان، مورخه 98.3.3
🔹موضوع : شب قدر، مفهوم قضا و قدر و ...
https://eitaa.com/nedayepakefetrat_un
استاد وزیری فرد-مراسم احیاءشب 19-علوم پزشکی تبریز-98.3.3.mp3
5.79M
💠فایل صوتی استاد وزیری فرد در مسجد دانشگاه علوم پزشکی تبریز
🔸مراسم احیاء و بک یا الله شب نوزدهم ماه مبارک رمضان، مورخه 98.3.3
https://eitaa.com/nedayepakefetrat_un
4_5998931605740062241.mp3
1.64M
🔻امام خامنهای : در #شب_قدر، اول از چه گناهانی باید توبه کرد.
🔹توبه کنیم از گناه های بزرگ اجتماعی وتوبه کنیم از نفهمیدن و دنبال آگاهی نرفتن و....
📆شب نوزدهم رمضان سال ۱۳۵۳
مسجد #امام_حسن (ع) مشهدمقدّس
⬅️ کانال رسمی بنیاد فرهنگ واندیشه انقلاب اسلامی
♦️ @BFANIS
استاد وزیری فرد-مسجد دانشگاه تبریز-ظهر98.3.4.mp3
9.48M
💠فایل صوتی سخنرانی استاد وزیری فرد در مسجد دانشگاه تبریز
🔸ظهر روز نوزدهم ماه مبارک رمضان، روز شنبه مورخه 98.3.4
🔹با موضوع: سفری به آسمان
https://eitaa.com/nedayepakefetrat_un
مراسم احیای #شب_قدر
هیئت شهدای گمنام دانشگاه تبریز
📍 مسجددانشگاه تبریز
📆 ۳ ، ۵ و ۷ خردادماه ۹۸
🎙سخنران امروز یکشنبه پنجم خرداد ماه: استادوزیری فرد
🔹بامداحی برادرسعیدجبرائیلی و رضاجلیلی
⏰شروع مراسم ازساعت 22
استاد وزیری فرد 98.03.04 عصر.MP3
11.56M
💠فایل صوتی سخنرانی استاد وزیری فرد در مسجد دانشگاه تبریز
🔸عصر روز نوزدهم ماه مبارک رمضان، روز شنبه مورخه 98.3.4
🔹شرح فرازهایی از دعای اول صحیفه سجادیه
https://eitaa.com/nedayepakefetrat_un
#عقل
#تقوا
#دوری_از_گناه
✨آقا امیرالمؤمنین علیه السلام از امام حسن علیهالسلام سؤال می کند: «یا بُنَیَّ مَن عَقل؟» عقل چیست؟
🔻این عقلی که اینقدر در قرآن و روایات سفارش شده، از عقلتان استفاده کنید، فکر کنید.
🍃 «قالَ حِفظُ قَلبِكَ مَا استَودَعتَهُ» حضرت در جواب پدر عرضه میدارند عقل آن است که آن چیزهایی که ودیعه گذاشته شده، #حفظش کنیم قدرش را بدانیم.
🔻اینکه بدانیم «چه داریم» و قدرش را بدانیم و استفاده کنیم، یعنی «عقل» و «ایمان».
⚡️انسان اول شهوتران و عصبانی نیست کم کم خودش را #آلوده میکند.
⁉️چرا زن و شوهر اول که ازدواج می کنند قربون هم میروند خیلی باهم خوبند از هم تعریف میکنند بعد عیوب هم را میبینند. دائم نقاط ضعف هم را پیدا میکنند. چرا؟ علتش چیست؟
❓چرا انسان ماه مبارک رمضان یک مقداری خوب میشود، موقع افطار خوب میشود موقع سحر خوب میشود، بعد از این ماه دوباره ...؟
⚡️این نوسانات روحی که هست مال خود ماست. همه اینها را به گردن شخص مقابل نیاندازید. متاسفانه شیطان یکی از کارهایی که میکند مسئولیت مسائل را به دوش طرف مقابل میاندازد.
⚡️به آقا می گویی چرا اذیت می کنی خانمت را میگوید تقصیر خانمم است! به خانم میگویی چرا اذیت میکنی؟ میگوید تقصیر آقاست!
🔻بعد کم کم، تا جایی پیش میرود که میگویند تقصیر خداست!! کار به اینجا می رسد که انسان در مقابل خدا میایستد،اگر #تزکیه نباشد،اگر #تقوا نباشد، اگر انسان با خودش مبارزه نکند و به خودش خیلی بها بده اینطور می شود.
🔻بعضی ها متاسفانه کار دیگران را توجیه نمیکنند کار خودشان را توجیه میکنند این خیلی بد است.
در محضر استاد
🍃نشر مطالب استاد، بلامانع است
https://eitaa.com/daftaremarefat
https://sapp.ir/bargiazdaftaremarefat
استاد وزیری فرد-مسجد دانشگاه تبریز-ظهر98.3.5.mp3
10.17M
💠فایل صوتی سخنرانی استاد وزیری فرد در مسجد دانشگاه تبریز
🔸ظهر روز بیستم ماه مبارک رمضان، روز یکشنبه مورخه ۹۸.۳.۵
🔹با موضوع: سفری به آسمان
https://eitaa.com/nedayepakefetrat_un
💠زندگی به سبک شهداء💠
🔸شب قدر سید مرتضی قاضی
سید مرتضی در دانشگاه تبریز پزشکی می خواند. یک بار وقتی عزم خانه کرد، مصادف با شب احیا بود. شب به تهران رسید. در خانه، خوشحالیاش بیشتر شد. چون برادر بزرگترش رضا را دید که آن روزها در لرستان به عنوان دامپزشک ، کار میکرد. رضا هم تازه به همراه همسر و فرزندش از راه رسیدهبود واز خستگی خوابیدهبود . اما مرتضی نگذاشت بخوابد: « پاشو داداش! شب احیا باید بیدار بود... »
بیدارش کرد و گفت: بهتر است برویم مراسم شب احیا ! دو برادر از خانه راهی مسجد شدند. مرتضی میخواست به مسجد ارک برود. او آن روزها تازه به مسائل انقلاب وارد شدهبود . شنیدهبود آنجا فخرالدین حجازی سخنرانی دارد. حجازی، یک سخنران پرشور انقلابی بود که جوانهای انقلابی خیلی دوستش داشتند.
وقتی رسیدند، دیدند سخنران مراسم برادر فخرالدین ، عبدالرضا حجازی روی منبراست. او هم روحانی سخنور خوبی بود اما کاری به مسائل سیاسی روز نداشت. مرتضی، برادرش را از جا کند!
- پاشو! حیفه امشب ، حرفهای همیشگی رو گوش بدیم.
رفتند به مسجد دیگری در بازار. آنجا هم مرتضی را قانع نکرد ... تا سحر، همینطور وقتشان از مسجدی به مسجد دیگر گذشت. رضا نمیتوانست برادرش را درک کند. - مرتضی دنبال چی میگردد؟
https://eitaa.com/nedayepakefetrat_un
💠 زندگینامه شهید سید مرتضی قاضی
🔸سید مرتضی قاضی در بیست و هفتم بهمن ماه 1330در قم متولد شد. پدرش روحانی و معتمد مردم محل بود که بنای زندگیش را بر کار و روزی حلال گذاشته بود. مرتضی تحصیلات ابتداییاش را در قم شروع کرد. او رازداری، صداقت، نظم و پشتکار را که از خصوصیات بارزش بود، از والدینش آموخته بود. مرتضی از دوران کودکی تا دیپلم، برای تأمین مخارج تحصیلش کار میکرد. وقتی کلاس چهارم ابتدایی بود، خانوادهاش به تهران مهاجرت کردند. پدرش، امام جماعت مسجد جوادالائمه در خیابان مولوی شد. مرتضی دوران تحصیلات متوسطه را در دبیرستانهای بدر و مروی گذراند و در سال 1348در رشته علوم طبیعی دیپلم گرفت.
در سال 1349 در کنکور دانشگاهها شرکت کرد و با اینکه در یکی از دانشکدهها پذیرفته شده بود ولي بهدلیل علاقهاش به رشته پزشکی، تصمیم گرفت باز هم درس بخواند تا از پزشکی قبول شود. یک سال بعد او مزد زحمات فراوانش را گرفت و از رشتۀ پزشکی دانشگاه تبریز با رتبه خوبی قبول شد. وضعیت خوب تحصیلیش او را از پرداخت شهریه معاف میکرد.
در طول دوران دانشجویی، مهمترین سرگرمی مرتضی، علاوه بر مطالعه کتب مختلف، کوهنوری و دو میدانی بود. او اعتقاد داشت حتی ورزش باید برای خودسازی انسان مفید باشد.
مرتضی پس از اتمام دورۀ هفت ساله پزشکی در مرداد 1357 برای انجام خدمت نظام وظیفه به سربازی رفت. در طول دوره سربازی که مصادف با مبارزات مردم انقلابی شده بود از حضور در بین مردم و ابراز عقایدش واهمه نداشت. او آماده بود تا بهای اعتقاداتش را بپردازد. با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با روحیهای مضاعف و در اطاعت از فرمان آیتالله طالقانی، به محل خدمت قبلی خودش مراجعه کرد. بازسازی درمانگاه ستاد بزرگ ارتشتاران کار مهمی بود که مرتضی وقت زیادی برای آن گذاشت. او صبحها در درمانگاه ستاد بزرگ ارتشتاران در حال طبابت بود و بعدازظهرها هم مشتاقانه در درمانگاه ولیعصر کار میکرد. به دلیل نیاز کشور و محرومیت مناطق زیادی از خدمات پزشکی او به فکر ادامه تحصیل نیفتاد.
سپاه پاسداران تازه تشکیل شده بود که او هم عضو سپاه شد. پس از مدتی خدمت در بهداریِ پادگان ولیعصر(عج) سپاه، به دلیل نیاز به نیروی تخصصی در غرب کشور، دکتر قاضی مسئولیت یک تیم پزشکی را پذیرفت و در ۱۴ شهریور ماه ۵۸ عازم کردستان شد. این تیم پزشکی در جاده مهاباد به سردشت، در کمین مزدوران دموکرات گرفتار شد. آنها دکتر سید مرتضی قاضی را همراه دو نفر از اعضای تیم به شهادت رسانده و در اوج غربت در گمنامی در جنگل آلواتان به خاک سپردند. این بنده مخلص هفت سال در گمنامی بود تا این که آن منطقه روی آرامش دید و پیکر این شهید و همراهانش در جنگل آلواتانِ کردستان، شناسایی شد. بقایای پیکر مردی در گلزار شهدای قم به خاک سپرده شد که باشکوه زندگی کرد و لایق بهترین پایان شد.
🔹به قلم: خانم معصومه سپهری (نویسنده کتاب پسر ایران و لشکر خوبان)
@nedayepakefetrat_un
استاد وزیری فرد 98.03.05 عصر.MP3
8.27M
💠فایل صوتی سخنرانی استاد وزیری فرد در مسجد دانشگاه تبریز
🔸عصر روز بیستم ماه مبارک رمضان، روز یکشنبه مورخه ۹۸.۳.۵
🔹شرح فرازهایی از دعای اول صحیفه سجادیه
https://eitaa.com/nedayepakefetrat_un
استادوزیری فرد 98.03.05 احیاء.MP3
14.19M
💠فایل صوتی استاد وزیری فرد در مسجد دانشگاه تبریز
🔸سخنرانی مراسم احیاء شب بیستم و یکم ماه مبارک رمضان، روز یکشنبه مورخه ۹۸.۳.۵
https://eitaa.com/nedayepakefetrat_un
به اطلاع دوستان عزیز می رساند؛
جلسه عصر امروز (سه شنبه) استاد وزیری فرد به علت سخنرانی شب احیاء در مسجد دانشگاه علوم پزشکی تبریز تعطیل خواهد بود.
مراسم احیای #شب_قدر
هیئت عاشقان ثارالله علیه السلام
📍 در مسجددانشگاه علوم پزشکی تبریز
📆سه شنبه ۷ خردادماه ۹۸
🎙سخنران: استادوزیری فرد
🔹بامداحی برادر سعیدجبرائیلی و رضا جلیلی
⏰شروع مراسم ازساعت ۲۲:۳۰