فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 فرا رسیدن سالروز شهادت کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها را تسلیت می گوییم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این مرد با صحبت های دقیقش، خبرنگار فاکس نیوز رو نابود کرد
Shahadat_Hazrzat_Masoume_Mirzamohamadi_1402.mp3
8.06M
🏴 ألسَّلاَمُ عَلَيکِ يَا فَاطِمَةَ المَعصُومِة
🔊قم قبلة خازن بهشت است
اینجا سخن از بهشت، زشت است
قم شهر مدینه تو بتولش
صحنین تو مسجد الرسولش
◾️ روضه شهادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
#پیشنهاد_دانلود
🎤حجت الاسلام #میرزامحمدی
Shahadat_Hazrzat_Masoume_Taheri_1402_b.mp3
12.23M
🏴 ألسَّلاَمُ عَلَيکِ يَا فَاطِمَةَ المَعصُومِة
🔊آروم دلم، از هر غم رها
وقتی که میگم، بی بی جان سلام
◾️#زمینه شهادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
#پیشنهاد_دانلود
🎤حاج محمدرضا #طاهری
✅جواب کامل شبهه ↘️↘️
👈 هيچ يك از امامان - عليهم السلام - همانند امام حسن عسكري ـ ع ـ زیر فشار طاغوتهاي عصر و در زندانها نبوده اند، تا آنجا كه حتي در زندان، جاسوسي را بر او گماشته بودند تا گفتار و رفتار ایشان را گزارش دهد.(1)
⬅️اين همه فشار براي چه بود؟ در جواب بايد گفت: طاغوتهاي بنيعباس از چند جهت در مورد امام حسن عسكري ـ عليه السلام ـ ترس و نگراني داشتند و حساس بودند:
1ـ جمعيت شيعيان در آن عصر، به خصوص در عراق، بسيار بود، طاغوتها ترس آن داشتند كه آنها قدرت را به دست گيرند و با زعامت و رهبري امام حسن عسكري ـ عليه السلام ـ تاج و تخت عباسيان را واژگون نمايند.
2ـ شيعيان توجه خاصي به امام حسن عسكري ـ ع ـ داشتند و اموال بسياري به محضرش ميرساندند، تا آنجا كه به عنوان مثال، آن حضرت صد هزار دينار (يعني صد هزار مثقال طلا) به يكي از نمايندگان مورد اطمينان خود به نام عليبن جعفر همّاني داد تا بين مستمندان و شيعيان در مراسم حج تقسيم كنند، بار ديگر صد هزار دينار براي او فرستاد، بار سوم سي هزار دينار براي او حواله كرد.[2]
3_تلاشهاي سياسي اما حسن عسكري ـ عليه السلام ـ نامه و پيكهاي او، فعاليت شاگردان و نمايندگان او، حوزه علميه طاغوت برانداز او، گفتار سازنده و حركتبخش او و ... همه نشان ميداد كه ایشان نه تنها تسليم دستگاه طاغوتي بنيعباس نيست، بلكه زمينه سازي فرهنگي و سياسي عميق و گستردهاي بر ضد آن دستگاه ميكند.
4 ـ طبق روايات متعدد و متواتر، همه مسلمانان ميدانستند كه قائم آل محمد ـ ص ـ حضرت مهدي ـ عجل الله تعالي فرجه الشريف ـ ظهور ميكند و واژگوني تاج و تخت سلاطين جور در سراسر جهان به دست اوست، از طرفي دريافته بودند كه اين مصلح جهاني از نسل امام حسن عسكري ـ ع ـ است، لذا در مورد آن حضرت، بسيار حساس بودند و احساس خطر ميكردند و بر همين اساس حضرت مهدي ـ عج ـ از هنگام ولادت (در سال 255) حتي در عصر پدر (تا سال 260 يعني 5 سال) جز از ياران بسيار مخصوص، مخفي بود.
👈👈مرحوم محدث قمي در اينباره مينويسد: " سه نفر از خلفاي بني عباس خواستند امام حسن عسكري ـ ع ـ را بكشند زيرا به آنها خبر رسيده بود كه حضرت مهدي ـ عج ـ در صلب اوست، آنها آن حضرت را چندين بار زنداني نمودند.[3]"
⬅️از بررسي تلاشهاي امام حسن عسكري ـ ع ـ و يارانش فهميده ميشود كه آن بزرگمردِ علم و كمال و سياست، در هفت مورد، تلاش عميق و چشمگيري داشته است كه عبارتند از:
1ـ تشكيل حوزه علميه و كوششهاي علمي و انقلاب فرهنگي.
2 ـ ايجاد شبكه ارتباطي با شيعيان توسط پيكها و نامهها و تعيين نمايندگان، و تلاشهاي آنها و ارتباط با آنها.
3 ـ تلاشهاي سري و محرمانه سياسي.
4 ـ پشتيباني مالي شيعيان از امام و حمايت مالي آن حضرت از مستضعفان، براي حفط كيان تشيع.
5 ـ تقويت و توجيه سياسي رجال و عناصر مهم شيعه، و روحيه دادن به آنها و سفارش آنها به مقاومت و استقامت در برابر ستمگران.
6ـ استفاده گسترده از آگاهيهاي غيبي و قدرتهاي ملكوتي و معنوي.
7 ـ آماده سازي شيعيان براي دوران غيبت[4].
👈امام حسن عسكري ـ ع ـ در راستاي اين اصول تا سرحد شهادت ايستادگي كرد و تحت شديد ترين شكنجهها و فشارها در زندانها و خانه و بيرون خانه رسالت خود را به جهانيان ابلاغ فرمود و سرانجام با نيرنگ معتمد عباسي، در سن 28 يا 29 سالگي مسموم و به شهادت رسيد.
منابع ↘️
[1] . اعلام الوري، ص 354.
[2] . الغيبه الطوسي، ص 212.
[3] . انوار البهيه، ص 490.
[4] . اقتباس از كتاب سيره پيشوايان مهدي پيشوايي، ص 626 تا 650.
✅جواب کامل ↘️↘️
👈متن صیغه نذر به عربی اینگونه است که به زبان بیاورد و نذر بگوید:«لِلّه ِ عَلَی َّ»، یعنی: «برای خداوند، به عهده من باشد که فلان کار را انجام بدهم».
لازم نیست به عربی باشد، بلکه اگر فارسی هم نذر کند مثلاً بگوید:«برای خدا نذر کردم چنین کنم»، همین یا مشابه این گفتار کافی هست.
🔹⬅️مسأله: در نذر باید صیغه خوانده شود و لازم نیست آن را به عربی بخوانند؛ پس اگر بگوید چنانچه مریض من خوب شود براى خدا بر من است که ده تومان به فقیر بدهم ، نذر او صحیح است .
و اگر بگوید براى خدا نذر کردم چنین کنم ، ـ بنابر احتیاط واجب ـ باید عمل کند ، ولى اگر نام خدا را نبرد و فقط بگوید نذر کردم ، یا نام یکى از اولیاى خدا را ببرد نذر صحیح نیست. و نذر اگر صحیح بود و مکلف به نذر خود عمداً عمل نکرد گناه کرده است ، و باید کفاره بدهد ، و کفاره وفا نکردن به نذر مانند کفاره مخالفت قسَم است.
👈👈اگر كسى از روى اختيار به نذر خود عمل نكند گناه كرده و بايد كفّاره بدهد و كفّاره نذر عبارت است از اطعام شصت فقير، يا دو ماه پى در پى روزه گرفتن (یعنی سی و یک روز آن را پشت سر هم بجا آورد)، يا يك بنده آزاد كردن؛ و در زمان ما كه بنده آزاد كردن موضوع ندارد در ميان دو چيز ديگر مخيّر است.