#انتشار_برای_اولین_بار
📌 امروز باید مشخص کنیم که در کدام جناح و قبیله هستیم
🔷️ سردار شهید طهرانی مقدم: «الان هم که زمان کل یوم عاشورا هست، ما ببینیم که در صف کدام جناح و قبیله قرار داریم و در آن عبرتها ما چهکاره هستیم.
◇ با توجه به وضعیت موجودِ جامعه، ما نقش کدام یک از اون افراد را که در زمان عاشورا بودند، داریم بازی میکنیم.
◇ بلاشک یکی از اون افراد هستیم، ولی اگر با دیده عبرت نگاه بکنیم میتوانیم انشاءاللّه از همین کلام و همین موقعیت آن لُب مطلب را استفاده بکنیم و الانی که ما اینجا هستیم با این نیت در خدمت نظام جمهوری اسلامی و رهبر معظم هستیم، ای کاش عمر خودمان را سراسر بگذاریم برای مبارزه با دشمنان اسلام و اعتلای راه اسلام و قرآن و یاری ولایت که الان مصداق وجودیاش رهبر معظم انقلاب هستن و باید سراسر عمرمان را بگذاریم برای مبارزه با کفر و نفاق و یهود.
◇ و بنده این نیت را انشاءاللّه دارم و دوستانی که در کنار خودم دارم، عزیزانی هستند که این صلابت را دارند که اهلبیتی میتوان شد.
◇ در واقع نیتی که ما میکنیم و من برای اینکه این نیت مصداق پیدا کنه و مورد قبول واقع بشه که حتما مورد قبول واقع خواهد شد که انشاءاللّه این یگانِ موشکی بشود مشت ولیعصر و اقتدار اسلام و عزت اسلام و عزت قرآن و عزت رهبری...»
#زندگی_نامه_شهید_حسن_طهرانی_مقدم #سخنان_شهید_حسن_طهرانی_مقدم
🔹️
📌 برخورد آموزنده شهید طهرانی مقدم در برخورد با نیروی که ظاهر مذهبی نداشت
🔷️ با طرز تفکر حسن مقدّم، بهمرور پای افراد زیادی به دفاتر مختلف طراحی که همگی ذیل سازمان جهاد خودکفایی بودند، باز شد.
◇ - حاج آقا! این مهندسی که تازگی اومده تو دفتر ما، خیلی پشتکار عالی داره. خیلی خوب شد اومد. ظاهرش مثل ماها نیست اما انصافا ... .
◇ حاج حسن سرش را بلند کرد و چشم دوخت به کسی که این حرف را زده بود! یعنی «این چه حرفی بود که زدی؟!»
◇ ـ حاج آقا! منظورم اینه مثل ماها ظاهرش مذهبی نیست!
◇ حاج حسن زد توی برجکش: «خب؟! ... حالا ماها که ظاهر مذهبی داریم مگه چی هستیم؟!»
#زندگی_نامه_شهید_حسن_طهرانی_مقدم
#انتشار_برای_اولین_بار
#کتاب_مرد_ابدی_در_انتظار_چاپ
✅ پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک چیست؟
🌺 خدای #متقین فرموده:
نیکى آن نيست كه طبق خرافات قدیمی تان در هنگام بازگشت از سفر، به جای ورود از درب خانه، از پشتِ خانه ها وارد آن شوید. بلكه نیکى آن است كه كسى #تقوا پيشه كند. به خانه ها از درِ آن وارد شويد و #باتقوا شوید تا در معرض خوشبخت شدن قرار گیرید.
📣 توضیح: از نظر خدا نیکی همان #تقوا است و #تقوا همان انجام #واجبات و ترک #حرامها است. پس پندار نیک همان #واجبات اعتقادی است. گفتار نیک همان #واجبات زبانی است و کردار نیک همان #واجبات عملی است.
همه اینها فقط در دین اسلام وجود دارد نه هیچ دین دیگری.
📖 و لَيْسَ الْبِرُّ بِأَنْ تَأْتُوا الْبُيُوتَ مِنْ ظُهُورِها وَ لكِنَّ الْبِرَّ مَنِ اتَّقى وَ أْتُوا الْبُيُوتَ مِنْ أَبْوابِها وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ (بقره، 189)
آیه شماره 124
🌺 داستان کوتاه (206)
✅ چاپلوسی ممنوع!
یک عرب بیابان نشین نزد پیامبر اکرم (ص) آمد و به رسم جاهلیت به ایشان گفت: یا رسول الله ! شـما بهترین فرد ما از جهت پـدر و مادر، و گرامی ترین فرد ما از لحاظ فرزندان و پدران، هم در جاهلیت و هم در دوره اسـلام هستی.
پیامبر اکرم (ص) از چاپلوسی او خشمگین شد و فرمود: اي اعرابی! زبان تو چند مانع برای حرف زدن دارد؟
مرد عرب گفت: دو مانع؛ لبها و دندانها.
پیامبر اکرم (ص) فرمود: آیا یکی از اینها کافی نیست که جلو چاپلوسی زبانت را بگیرد؟ نعمتهایی را که خداوند در دنیا به انسان داده، هیچ کدام به اندازه آزادي زبان به او صدمه نمی زند.
آنگاه پیامبر (ص) به علی بن ابیطالب (ع) فرمود: یا علی! برخیز زبان او را قطع کن!
مردم خیال کردند که زبان عرب را با یک تیزی قطع خواهد کرد. ولی دیدند علی (ع) چند درهم به آن مرد داد و او را راهی کرد.
📚 داستانهای بحارالانوار، ج 7، ص 44
✅ دستور العمل اهل بیت برای دوران غیبت چیست؟
🌺 جواب امام صادق (ع) :
صاحب اين امر، غيبتى دارد كه در آن روزگار، كسى كه دين خود را محکم بگیرد، مانند كسى است كه شاخه پُر از تيغ را با دستش صاف و تهى از خار مى كند ... صاحب اين امر، غيبتى دارد. پس هر بنده ای بايد #تقوا پیشه كند و دينش را محکم بگیرد.
✍️ شرح: #تقوا یعنی انجام واجبات و ترک محرمات در زندگی فردی و اجتماعی. این، دستورالعمل دوران غیبت است.
📖 إنّ لِصاحِبِ هذا الأمرِ غَيبةً المُتَمَسِّكُ فيها بدِينهِ كالخارِطِ لِشَوْكِ القَتادِ بيَدِهِ. .. إنّ لِصاحِبِ هذا الأمرِ غَيْبةً فَلْيَتَّقِ اللّهَ عَبدٌ ولْيتَمَسَّكْ بدِينِهِ.
📚 غيبت نعمانی : ص ١٦٩ح ١١
✅ چه کنیم که مسیر هدایت برای ما روشنتر باشد؟
🌷 امام خامنه ای:
آنچه من تأکید میکنم و توصیه میکنم، این است که با قرآن بیشتر اُنس بگیرید. این ذکر الهی و#تقوا، اگر برای ما حاصل بشود، آن وقت هدایت قرآنی هم برای ما آسانتر میشود؛ [چون] «هُدًی لِلمُتَّقین»؛
#تقوا که بود، هدایتْ حتمی است؛ چون این قرآن، «هادیِ» بعضی و بعضی را «مُضل» [است]؛ یُضِلُّ مَن یَشاءُ وَ یَهدی مَن یَشاء؛ این جوری است که بعضیها را از آن طرف میبرد، بعضیها را هدایت میکند.
هدایت مال #متّقین است. هر چه#تقوا بالاتر باشد، هدایت روشنتر و بالاتر است؛ باید این را دنبال بکنیم. (26/1/1398)
✍️ شرح: #تقوا یعنی انجام #واجبات و ترک #محرمات در زندگی فردی و اجتماعی
پند 263
✅ از نظر اهل بیت، مؤمن کیست؟
🔸 جواب امام صادق (ع):
ما کسى را مؤمن نمی شماريم تا اینکه از همه دستورات ما #تبعیت کند و قصد آن را داشته باشد. بدانید که از جمله مصادیق #تبعیت از ما و خواستن آن، #ورع است. خود را با #ورع زینت دهید که خدا شما را مشمول رحمت خود كند. دشمنان ما را با #ورع در تنگنا قرار دهيد تا خدا شما را نجات دهد.
✍️ شرح: #تبعیت از دستورات اهل بیت یعنی انجام #واجبات و ترک #حرامها. #ورع نیز یعنی دوری از گناه. کسی که این ویژگی ها را دارد، مؤمن است.
📖 إنَّا لاَ نَعُدُّ اَلرَّجُلَ مُؤْمِناً حَتَّى يَكُونَ لِجَمِيعِ أَمْرِنَا مُتَّبِعاً مُرِيداً أَلاَ وَ إِنَّ مِنِ اِتِّبَاعِ أَمْرِنَا وَ إِرَادَتِهِ اَلْوَرَعَ فَتَزَيَّنُوا بِهِ يَرْحَمْكُمُ اَللَّهُ وَ كَبِّدُوا أَعْدَاءَنَا بِهِ يَنْعَشْكُمُ اَللَّهُ .
📚 الکافي , جلد۲ , صفحه۷۸
✅ درس اخلاق آیت الله خوشوقت
🌺 سه نوع امر و نهی، دستورالعمل دوره غیبت
خدای متعال در قرآن، اطاعت از سه نوع امر و نهی را #واجب اعلام کرده و فرموده است: «يَا أيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أطِيعُوا اللَّهَ وَ أطِيعُوا الرَّسُولَ وَ اُولِي الْأمْرِ مِنْكُمْ».
اول: فرمان خدا را در قرآن کریم اطاعت کنید؛
دوم: فرمان رسول اکرم را در بیاناتشان اطاعت کنید؛
سوم: فرمان کسانی را که از طرف خدا و پیامبر حق فرماندهی دارند، اطاعت کنید.
این سه نوع فرمان، امروز در اختیار ماست. ما باید همه را یاد بگیریم و به همه عمل کنیم. اسم این #تقوا است، و همیشه قابل عمل است. هیچ وقت طوری نمیشود که نتوانیم به اینها عمل کنیم.
خدا در قرآن کریم آیاتی نازل کرده و فرموده است: «وَ أقِيمُوا الصَّلاَةَ وَ آتُوا الزَّكَاةَ »: نماز بخوانید و زکات بدهید. این #واجب است و باید به آن عمل کنیم. حالا هم همین گونه است. پیامبر اعظم در بیانات خود امر و نهی دارند. خدا فرموده است: «هر فرمانی که پیامبر صادر کرد، مثل فرمان من است و اطاعتش #واجب و لازم است.» امروز آن فرمانها هم در اختیار ماست. باید از آن هم اطاعت کنیم.
بعد فرمود: «اُولِي الْأمْرِ مِنْكُمْ»؛ اولی الامر یعنی کسانی که در اسلام حق فرماندهی دارند. اسلام به هر کس اجازه نمیدهد که فرمان بدهد و شرائط خاصی دارد. چرا خدا فرموده «هر فرمانی که پیغمبر اکرم صادر کرد، اطاعتش #واجب است؟» چون خودش به او جواز داده است. معجزهای که خدا به پیغمبر اکرم (ص) داد، این جواز فرماندهی است؛ لذا خدا فرمود: «مَنْ يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أطَاعَ اللَّهَ»: اگر کسی فرمان پیامبر عظیم الشأن را اطاعت کرد، مسلّما فرمان خدا را اطاعت کرده است؛ چرا؟ چون خودِ خدا به رسول گرامیاش حق فرماندهی داده است.
پیامبر عظیم الشأن، مسلمانان را در روز 18 ذی الحجه نگه داشت و امیرالمؤمنین (ع) را جدا کرد و آورد و فرمود: «سِمتی که امروز من در برابر شما دارم، چیست؟»
گفتند: «اطاعت فرمان از شما.»
در حالی که دست امیرالمومنین (ع) را بلند کرده بود، فرمود: «آگاه باشید بعد از من این همان سمت را داراست.» و امیرالمؤمنین (ع) را به جای خود نصب کرد. بنابراین اطاعت از فرمان امیرالمؤمنین (ع) مثل فرمان پیامبر اکرم (ص) اطاعتش #واجب شد.
امیرالمؤمنین (ع) هم در اواخر عمر مبارکشان امام حسن مجتبی (ع) را نصب فرمودند که: «بعد از من، این ولی امر مسلمین است و اطاعت فرمانش مثل اطاعت فرمان من #واجب و لازم است.»
امام حسن مجتبی (ع) هم به امام حسین (ع) اعطاء کردند تا آخرین امام که حضرت حجت صلوات الله علیه می¬باشد. همهی اینها قبل از رحلت، نفر بعد از خود را معیّن کردند و گفتند: «این فرد، جزء اولی الامر است.»
طبق آیه شریفهی «أطِيعُوا اللَّهَ وَ أطِيعُوا الرَّسُولَ وَ اُولِي الْأمْرِ مِنْكُمْ »، همهی اینها جزء اولی الامر شدند؛ یعنی کسانی که حق دارند فرمان بدهند ...
امامان برای زمان غیبت هم فرمودند: «کسی که روش و منش و احکام ما را در سطوح مختلف اسلام بلد است، به قید اینکه عدالت و #تقوا داشته باشد و تخلّف نکند، بعد از ما جانشین ماست.»
امروز ما میگوییم: «ولی فقیه، قائم مقام امام معصوم در زمان غیبت حضرت حجت صلوات الله علیه خواهد بود.»
این جریان وجوب اطاعت امر از نظر خدا، پیغمبر و حضرات معصومین علیهم الصلاة و السلام است.
📚 آثار بندگی، آیت الله عزیز خوشوقت
✅ از علی آموز ...
🔹 اهل علم چه کنند که علمشان از آلودگیها و اضافات، پاک شود؟
🌷امام علی (ع):
علم بدون #ورع، از آلودگیها و اضافات، پاک نمی شود.
✍️ شرح: #ورع یعنی دوری از #گناه. تنها عالمانی از آلودگیها و اضافات علمی و حواشی بی فائده آن رها می شوند، که اهل ترک #گناه باشند. وگرنه عالمانی که اهل گناهند و تحت نفوذ شیطان، طبعاً شیطان آنها را مشغول علوم بی فائده و حواشی زائد علمی می کند. اما کسی که با ترک گناه، خود را از دایره نفوذ شیطان خارج می کند، درگیر حواشی و اضافات علمی نمی شود و فقط به علوم مفید می پردازد.
📖 لا يَزْكُو الْعِلْمُ بِغَيْرِ وَرَع.
📚 تصنيف غرر الحكم و درر الكلم، ص: 48
https://ia601804.us.archive.org/11/items/MisharyRasyidPerJuz/Mishary/16.mp3
تلاوت جز شانزدهم قرآن بدون دانلود 🌺🌺🌺
التماس دعا
═══✼🍃✨🍃✼══
✨ ✨
✨✨✨✨
🕊┄═❁🍃❈🌸❈🍃❁═┄
@tofirmo
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
خطبه فدکیه 3 .mp3
3.65M
📗صوت #خطبه_فدکیه
حضرت فاطمه سلام الله علیها
قسمت 3⃣ #پایان
* پاسخ مجدد ابوبکر به فاطمه (س)
* اتمام حجّت نهایی فاطمه(س)
*خطاب قراردادن پیامبر(ص) توسط فاطمه(س)
* بازگشت فاطمه(س) به خانه
* گفتگو فاطمه (س) با علی (ع)
⭕️امام محمد باقر عليه السلام:
🔸اِستَشِر في أمرِكَ الَّذينَ يَخشَونَ الله؛
🔹در كار خود، [فقط] با كسانى #مشورت كن كه از خدا مى ترسند.
📕بحار الانوار، ج ۷۵، ص ۱۷۲
#امام_باقر #مشورت
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️از معاشرت و دوستی با این افراد بپرهیزید!
🔹در اینجا از تاثیر #همنشین_بد سخن گفته شده و همچنین افرادی که #معاشرت با آنها از نظر معیارهای اسلامی ممنوع است معرفی شده اند. #انسانها در زندگی همواره از کسانی که با آنها رفتو آمد دارند #الگو های رفتاری خود را برداشت می کنند و همین امر موجب تأثیرگذاری مستقیم #همنشینان در #اخلاق و #اعتقادات_انسان می باشد. خداوند متعال نقش همنشین را تا حد عاقبت به شر نمودن انسان بیان فرموده است:
🔹«وَ یوْمَ یعَضُّ الظَّالِمُ عَلی یدَیهِ یقُولُ یا لَیتَنِی اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِیلًا یا وَیلَتی لَیتَنِی لَمْ أَتَّخِذْ فُلاناً خَلِیلًا لَقَدْ أَضَلَّنِی عَنِ الذِّکرِ بَعْدَ إِذْ جاءَنِی وَ کانَ الشَّیطانُ لِلْإِنْسانِ خَذُولًا». [فرقان، ۲۷-۲۸] (به خاطر بیاور روزی را که #ظالم دست خویش را از شدت حسرت به دندان میگزد و میگوید: ای کاش با رسول خدا راهی برگزیده بودم، ای وای بر من! کاش #فلان [شخص گمراه] را #دوست خود انتخاب نکرده بودم! او مرا از یاد حق #گمراه ساخت، بعد از آن که آگاهی به سراغ من آمده بود، و #شیطان همیشه مخذول کننده انسان بوده است».
🔹پیامبر اکرم(ص) نیز در این باره میفرماید: «الْمَرْءُ عَلَی دِینِ خَلِیلِهِ فَلْینْظُرْ أَحَدُکمْ مَنْ یخَالِل». [بحار، ج۷۱، ص۱۹۲] (انسان بر دین دوستش است، پس هریک از شما مراقب باشد که با چه کسی #دوستی میکند». لذا #اسلام اجازه #معاشرت و برقراری ارتباط با هرکسی را نداده و برای معاشرت با دیگران #معیارهایی را مطرح نموده و از پیروان خود میخواهد از همنشینی با کسانی که این ارزش ها و معیارها را ندارند دوری کنند. از همین رو در آیات و روایات متعددی از معاشرت و دوستی با برخی افراد که از لحاظ #اعتقادی و #اخلاقی، با معیارهای اسلامی سنخیت ندارند، منع نموده که به تعدادی از آنها به صورت فهرست وار اشاره مینماییم:
💠کافران
🔹در قرآن کریم آمده است: «لا یتَّخِذِ الْمُؤْمِنُونَ الْکافِرِینَ أَوْلِیاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِینَ...». [آل عمران، ۲۸] (افراد باایمان نباید به جای مؤمنان، #کافران را دوست و سرپرست خود انتخاب کنند)
💠دشمنان خدا و مؤمنین
🔹خداوند متعال در قرآن میفرماید: «یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا عَدُوِّی وَ عَدُوَّکمْ أَوْلِیاءَ». [ممتحنه، ۱] (ای کسانی که ایمان آورده اید! #دشمن من و دشمن خودتان را دوست نگیرید!)
💠منحرفان اعتقادی
🔹امام صادق(ع) در این باره میفرماید: «لَا تَصْحَبُوا أَهْلَ الْبِدَعِ وَ لَا تُجَالِسُوهُمْ فَتَصِیرُوا عِنْدَ النَّاسِ کوَاحِدٍ مِنْهُمْ». [کافی، ج۲، ص ۳۷۵] (رفاقت نکنید با #بدعت_گرایان، و همنشین آنها نشوید تا در نظر مردم یکی از آنها شمرده شوید)
💠سبک شمارندگان نماز
🔹امام صادق (ع) میفرماید: «اخْتَبِرُوا إِخْوَانَکمْ بِخَصْلَتَینِ فَإِنْ کانَتَا فِیهِمْ وَ إِلَّا فَاعْزُبْ ثُمَّ اعْزُبْ ثُمَّ اعْزُبْ مُحَافَظَةٍ عَلَی الصَّلَوَاتِ فِی مَوَاقِیتِهَا وَ الْبِرِّ بِالْإِخْوَانِ فِی الْعُسْرِ وَالْیسْر». [کافی، ج۲، ص۶۷۲] (دو خصلتاند که در هر که باشند خوب است و اگر در کسی نباشند دور شو از او، سپس دور شو و باز هم دور شو، گفته شد که آن دو خصلت کدامند؟ فرمود: #نماز در وقت خودش و مواظبت بر آن، و نیکی کردن به برادران دینی در سختی و راحتی)
💠غافلان از یاد خدا
🔹خداوند متعال میفرماید: «وَ لا تُطِعْ مَنْ أَغْفَلْنا قَلْبَهُ عَنْ ذِکرِنا وَ اتَّبَعَ هَواهُ وَ کانَ أَمْرُهُ فُرُطاً». [کهف، ۲۸] (و از کسانی که قلبشان را از یاد خود #غافل ساختیم اطاعت مکن! همانها که از هوای نفس پیروی کردند، و کارهایشان افراطی است)
💠کسانی که احکام دین را نادیده میگیرند
🔹رسول خدا (ص) فرمود: «چهار چیز دل را می میراند که یکی از آنها همنشینی با مردگان است؛ سوال کردند: همنشینی با مردگان چیست؟ حضرت فرمود: همنشینی با کسانی که #ایمان را گم کرده و از پایبند بودن به آنچه را که #شرع امر کرده منع میکنند». [بحار، ج۱، ص۲۰۳]
💠دروغگو، گناهکار، بخیل، نادن و قاطع رحم
🔹امام سجاد (ع) در توصیه ای فرزندشان امام باقر (ع) را از رفاقت با پنج دسته بر حذر داشتند و فرمودند: «ای فرزندم، به پنج گروه نظر کن و با آنها رفاقت نکن و سخن نگو و همراه آنها نشو: از رفاقت با #دروغگو بپرهیز که او مانند سراب است که نزدیک را دور و دور را نزدیک جلوه میدهد؛ از دوستی با #فاسق (گناهکار) اجتناب کن که تو را به یک لقمه یا کم تر میفروشد؛ از رفاقت با #بخیل خودداری کن که تو را در زمانی که نیاز به او داری، رها میکند؛ از مصاحبت با #نادان بپرهیز که او میخواهد به تو نفع رساند، اما ضرر میرساند؛ از دوستی با کسی که از #خویشاوندانش بریده، دوری کن که او را در قرآن ملعون یافته ام». [بحار، ج۷۱، ص۱۹۹]
🔴به شدت عجله داشتم ولی ناچار بودم بخاطر انجام کاری در صف عابر بانک بایستم.
اما از بد روزگار یک «عزیز دلی»!!! جلوی ما ایستاده بود هی کارتشو میزد تو، «برداشت صد تومان» رو انتخاب میکرد و هی پیغام می اومد موجودیتون کافی نیست اما بخاطر پشتکار خوبی که داشت باز هم اصرار می کرد که هر جوری شده صد تومن رو از این دستگاه بدبخت بیرون بکشه... بهش می گم آخه گلم!! چرا فکر می کنی با داخل کردن کارت، موجودیت زیاد می شه یه موجودی بگیر هرچقدر بود همونو بکش
هیچی دیگه. بعد از اینکه موجودی گرفتیمو دیدم کلا موجودی نداره تصمیم گرفتم با هم تنهاشون بذارمو برم به کارام برسم
خیلی از ماها تو روابط خانوادگیمون دچار همین مشکلیم. حسابمون رو برا محبت به اطرافیانمون پر نمی کنیم ولی انتظار داریم ازش برداشت کنیم. یعنی بدون اینکه به دیگران محبت کنیم انتظار داریم اونا بهمون محبت کنن. اگه از محبت نکردن اطرافیانت ناراحتی، خودت باید پیشقدم بشی. انتظار بی فایدست...
رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم:"انسان به حقیقت و درجه کامل ایمان نمی رسد مگر آنکه آنچه از خوبیها که برای خود دوست دارد، برای مردم هم دوست بدارد".
📘تحف العقول ص88
❤️ امام صادق عليه السلام:اَلنّاسُ يَسْتَغْنونَ اِذا عُدِلَ بَينَهُمْ وَتُنْزِلُ السَّماءُ رِزْقَها وَتُخْرِجُالاَْرْضُ بَرَكَتَها بِاِذْنِ اللّه ِ تَعالى
هنگامى كه در ميان مردم عدالت برقرار شود، بى نياز مى شوند و به اذن خداوندمتعال آسمان روزىِ خود را فرو مى فرستد و زمين بركاتش را بيرون مى ريزد.
[كافى، ج ۳، ص ۵۶۸، ح ۶]
🔴 حکایت شرط بندی ملانصرالدين
در نزدیکی ده ملا نصرالدین مکان مرتفعی بود که شبها باد می آمد و فوق العاده سرد میشد.دوستان ملا گفتند: ملا اگر بتوانی یک شب تا صبح بدون آنکه از آتشی استفاده کنی در آن
تپه بمانی, ما یک سور به تو می دهیم و گرنه توباید یک مهمانی مفصل به همه ما بدهی.
ملا نصرالدین قبول کرد, شب در آنجا رفت وتا صبح به خود پیچید و سرما را تحمل کرد و صبح که آمد گفت: من برنده شدم و باید به من سور دهید.گفتند: ملا از هیچ آتشی استفاده نکردی؟ملا گفت: نه, فقط در یکی از دهات اطراف یک پنجره روشن بود و معلوم بود شمعی در آنجا روشن است. دوستان گفتند: همان آتش تورا گرم کرده و بنابراین شرط را باختی و باید مهمانی بدهی.
ملا قبول کرد و گفت: فلان روز ناهار به منزل ما بیایید. دوستان یکی یکی آمدند, اما نشانی از ناهار نبود گفتند: ملا, انگار نهاری در کار نیست. ملا گفت: چرا ولی هنوز آماده نشده, دو سه ساعت دیگه هم گذشت باز ناهار حاضر نبود.ملا گفت: آب هنوز جوش نیامده که برنج را درونش بریزم. دوستان به آشپزخانه رفتند ببیننند چگونه آب به جوش نمی آید. دیدند ملا یک دیگ بزرگ به طاق آویزان کرده چند متر پایین تر یک شمع کوچک زیر دیگ نهاده.گفتند: ملا این شمع کوچک نمی تواند از فاصله دو متری دیگ به این بزرگی را گرم کند! ملا گفت: چطور از فاصله چند کیلومتری می توانست مرا روی تپه گرم کند؟ شما بنشینید تا آب جوش بیاید و غذا آماده شود!!
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❤️ علت مسلمان شدن
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از بزرگان می گفت: در سفر به فرانسه از خانمی که مسلمان شده بود، پرسیدم: چگونه مسلمان شدید؟
گفت: من سال ها پیش مقیم الجزایر بودم، یک روز از جاده ای عبور می کردم که در کنار آن مزرعه ای بود. دیدم کسی رو به سمتی ایستاده و حرکاتی انجام می دهد. کنجکاو شدم و از دیگران پرسیدم: این حرکات چیست؟
گفتند: نماز می خواند. کنجاوتر شدم و سراغش رفتم، پرسیدم چه می کنی، چه می گویی و چه می خواهی ؟
وقتی متوجه شدم که در اسلام ارتباط با خالق این اندازه آسان و این قدر عمیق و لطیف است، تکان خوردم و این بود علت اصلی مسلمان شدن من .
نقل از: حسین دیلمی، هزار و یک نکته درباره نماز، نکته 658
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═