cheragh 1402.11.11.mp3
12.04M
📌جهاد تبیین امام کاظم(ع) حتی در زندان
رهبر انقلاب ؛
امام کاظم علیهالسلام در جهت تحقق جهاد تبیین : «شخصیت موسیبن جعفر در داخل زندان هم همان شخصیت مشعل روشنگری است که تمام اطراف خودش را روشن میکند، ببینید حق این است. حرکت فکر اسلامی و جهاد متکی به قرآن یک چنین حرکتی است، هیچ وقت متوقف نمیماند، حتی در سختترین شرایط که ما در زمان خودمان هم در دوران اختناق شدید رژیم، دیدیم کسانی بودند در تبعید، در زندان زیر شکنجه، در شرایط سخت، بلکه در سختترین شرایط، اما در همان حال هم نه فقط خودشان نمیشکستند، بلکه دشمنشان را میشکستند. نه فقط تحت تأثیر قرار نمیگرفتند، بلکه زندانبانها را تحت تأثیر قرار میدادند».
✔️ما چقدر برای تبیین هزینه می کنیم!؟
سلام من به امامی که صیدِ زندان شد
میان اوج بلا کوه صبر و ایمان شد
سلام من به نمازی که حلقه ی زنجیر
به جای دانهی تسبیح، مونس آن شد
سلام من به نوایی که همچو آه علی
میان قعرِ سیه چال خصم پنهان شد
سلام من به مناجات و ذکر یا زهرا
که مَحرم دل سوزان او به زندان شد
#یا_باب_الحوائج_ع🥀
#شهادت_امام_موسی_کاظم(ع)🖤
#بر_شیعیان_جهان_تسلیٺ_باد🥀
اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌷
✨﷽✨
#یک_داستان_یک_پند
✍ در رم جوانی بود که شبها یک ساعت در محلی کنار جاده مینشست و بعد از یک ساعت به خانه بر میگشت. از کار او همه تعجب میکردند که چرا به آن محل میرود.
برخی گمان میکردند دیوانه است. برخی گمان میکردند از صدای ماشین و دیدن ماشینهای لوکس لذت میبرد.
اما واقعیت چیز دیگری بود. آن جوان فردریک نام داشت که در یک کارگاه شیرینیفروشی کار میکرد. او هر چه فکر کرد تا برای مردم خیری برساند، نه پول داشت نه زمان.
مدت 10 سال در ساعتی از شب که آن جاده شلوغ میشد، در کنار جاده مینشست تا مسافرانی که میخواستند از رم خارج شوند و دنبال آدرس بودند، آدرس نشان دهد تا کار نیکی کرده و سهمی از عمل صالح با خود از دنیا ببرد.
آری، برای کار خیر کردن حتما نیاز به داشتن ثروت نیست. فردریک از برخی توریستهای پولدار بهخاطر آدرس نشان دادن، هدیه میگرفت. او این هدیهها را جمع کرده و در همسایگی خود به پیرزن بینوا و مستمندی میبخشید.
بعد از 10 سال که مردم نیت فردریک را از این کار فهمیدند، به پاس و یاد این خیرات او نام آن جاده را بهنام فردریک تغییر دادند.
-866902272_1024534326.mp3
9.3M
🔳 #شهادت_امام_کاظم(ع)
🌴روضه موسی بن جعفر(ع)
🌴ترسی از فقر ندارند گدایان کریم
🎙 #سید_مجید_بنی_فاطمه
⏯ #روضه
#تسلیت_امام_زمانم
امـروز قلب عالـــــم امکان پـُر آذر است
لرزان ز تاب ماتم و غم عرش اکبر است
زهــــــــرا به باغ خلد بود نوحه گر بلی
گویا عزای حضرت موسیبنجعفر است
از کینــه و عداوت هارون بر آن جنــاب
چشمرضا خدیوخراسان زخون تر است
#السلام_علیک_یا_موسی_بن_جعفر_ع
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
این نمکدان خدا
جنس عجیبی دارد
هر چقد میشکنیم باز نمک ها دارد
خدایا به مهربانیت قسم
پشتیبان تمام بندگان نیازمندت باش
AUD-20230215-WA0229.mp3
2.11M
🏴#شهادت_امام_کاظم_ع
گنبد زیبات عشق یا موسیبنجعفر
ایوون طلات عشق یا موسیبنجعفر
🎙#جواد_مقدم
#شور
بسیار دلنشین
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ صادق جان
ایراد از تو نیست
حرف هایت زمان قاجار خریدار داشت، تو در زمان اشتباهی به دنیا آمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️چقدر خرج کنم تا امامان معصوم مرا قبول کنند؟
💠 عنایت ویژه امام موسی کاظم به پیرزن نیشابوری
🌱آرامگاه این پیرزن شیعه در نیشابور، محل زیارت عاشقان اهل بیت است.
#شهادت_امام_کاظم تسلیت باد
🏴
#سیره_شهدا
☀️آقای مظفرینژاد تعریف میکند که شهید رجایی ما و تعدادی از وزرا و معاونان و افرادی که اطراف ایشان بودند را دعوت کرد و گفت که گروهی به نام «نقزن» تشکیل دهید. نق زن از نگاه ما افرادی هستند که انتقاد میکنند. هدف شهید رجایی این بود که گروهی بودند تا هر روز به او تذکر دهند و بگویند که کجا اشتباه کرده یا نکرده است.
یعنی این گروه تشکیل شد؟
بله، میآمدند؛ میتوانید از آقای مظفرینژاد بپرسید. شهید رجایی معتقد بود این افراد باید اشکالات کار مرا به من بگویند تا برطرف کنم. شهید رجایی در طول زندگی با خود و نفسش جنگید، همانطور که با دشمن به جنگ برخاسته بود. او جهاد اکبر و اصغر را با هم میکرد. اینطور بود که خدا دستش را گرفت و به این مقام معنوی رساند و در دنیا نامدارش کرد. هیچکس قادر نیست در دنیا خودش را نامدار کند، دیگران هم قادر نیستند
عاتقه رجایی، همسر شهید: شهید رجایی یک گروه «نق زن» تشکیل داد تا ایراد کارهایش را به او بگویندو.... ادامه👇
https://www.khabaronline.ir/news/308715/%D8%B9%D8%A7%D8%AA%D9%82%D9%87-%D8%B1%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D9%86%D9%82-%D8%B2%D9%86-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%D8%B4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوای رای ندی که دولت رو گوش مالی بدی؟؟
تلافی کردن و اعتراض کردن، زمانی معنا داره که، از اون تلافی و اعتراض، خود انسان، ضرری نبینه و یا حداقل کم ضرر ببینه!
آیا رأی ندادنمون، تنها یک اعتراض محسوب میشه؟ یا جرقهی بزرگ برای بهم ریختن ایران؟؟ چه بخواهیم، چه نخواهیم...
وحدت ملت بیشتر امنیتآور است یا تفرقه و جدایی؟
#انتخابات_پرشکوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوونا هر عقیدهای که دارید بشینید این حرفها رو گوش کنید، اینا معتقدن داعش باید میومد پشت در خونههامون تا ما از خودمون دفاع کنیم!
انتشار حداکثری با شما ✅
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تقویت #حافظه وکبد و کلیه مؤثره مخصوصا فصل پاییز و زمستان 😊👌🏻
🌱 سبک زندگی سالم
💠 درمانخانه اسلامی
مداحی_آنلاین_غریبونه_تنهای_تنها_مهدی_رسولی.mp3
4.17M
🔳 #شهادت_امام_کاظم(عليهالسلام)
🌴غریبونه
🌴تنهای تنها
🎙 #مهدی_رسولی
🕊
🥀🕯
📌مطلب ارسالی از طرف حجت الاسلام والمسلمین دکتر حبیب الله یوسفی.
🔴 روحانی مسئول مشاوره به زندانیان محکوم به اعدام در زندان رجایی شهر خاطره جالبی دارد:
🔸حدود ۲۳ سال پیش جوانی که تازه به تهران آمده بوده در یک کبابی مشغول کار میشود، شبی پس از تمام شدن کار، صاحب کبابی دخل آن روز را جمع میکند و میرود در بالکن مغازه تا استراحت کند. درآمد آن روز کبابی، شاگرد جوان را وسوسه میکند و در جریان سرقت پولها، صاحب مغازه را به قتل میرساند و متواری میشود؛ اما مدتی بعد، دستگیرش میکنند و به اینجا منتقل میشود.
🔸حکم قصاص جوان صادر می شود، اما اجرای آن حدود ۱۸-۱۷ سال به طول میانجامد؛ شاگرد جوان در طول این مدت حسابی تغییر کرده بود و به قول معروف پوست انداخته و اصلاح شده بود. آنقدر تغییر کرده بود که همه زندانیها قلبا دوستش داشتند.
🔸پس از این ۱۸-۱۷ سال، خانواده مقتول که آذری بودند، برای اجرای حکم میآیند؛ همسر مقتول و سه دختر و ۷ پسرش آمدند و در دفتر نشستند، فضا سنگین بود و من با مقدمهچینی و شرح احوالات فعلی قاتل، از اولیای دم خواستم که از قصاص صرفنظر کنند. همسر مقتول گفت: " من قصاص را به پسر بزرگم واگذار کردهام" و پسر بزرگ هم گفت که قصاص به کوچکترین برادرمان واگذار شده است. بههرحال برادر کوچکتر هم زیر بار نرفت و گفت :"اگر همه برادر و خواهرهایم هم از قصاص بگذرند، من از قصاص نمیگذرم؛ زمانی که پدرم به قتل رسید من خیلی کوچک بودم و این سالها، یتیم بودم و واقعاً سختی کشیدم."
🔸بههرحال روی اجرای حکم مصر بود. با خودم گفتم شاید اگر خود زندانی بیاید و با آنها روبهرو شود، چیزی بگوید که دلشان به رحم بیاید، بنابراین گفتم زندانی را بیاورند. یادم هست هوا بهشدت سرد بود و قاتل هم تنها یک پیراهن نازک تنش بود؛ وقتی آمد رفت کنار شوفاژ کوچکی که در گوشه اتاق بود ایستاد به او گفتم اگر درخواستی داری بگو؛. او هم آرام رو به من کرد و گفت:"درخواستی ندارم."
🔸وقت کم بود و چاره دیگری نبود. مادر و یکی از دختران در دفتر ماندند و ۹ برادر و خواهر دیگر برای اجرای حکم وارد محوطه اجرای احکام شدند. جالب بود که مادرشان موقع خروج فرزندانش از دفتر به آنها گفت که اگر از قصاص صرفنظر کنند شیرش را حلالشان نمیکند. به هرحال شاگرد قاتل، پای چوبه دار ایستاد همهچیز آماده اجرای حکم بود که در لحظه آخر او با همان آرامشش رو به اولیای دم کرد و گفت: "من یک خواسته دارم" من که منتظر چنین فرصتی بودم گفتم دست نگه دارید تا آخرین خواستهاش را هم بگوید.
🔸 شاگرد قاتل، گفت: "۱۸ سال است که حکم قصاص من اجرا نشده و شما این مدت را تحمل کردهاید، حالا تنها ۹ روز تا محرم باقیمانده و تا تاسوعا، ۱۸ روز. میخواهم از شما خواهش کنم اگر امکان دارد علاوه بر این ۱۸ سال، ۱۸ روز دیگر هم به من فرصت بدهید. *من سالهاست که سهمیه قند هر سالم را جمع میکنم و روز تاسوعا به نیت حضرت عباس (علیه السلام)، شربت نذری به زندانیهای عزادار میدهم. امسال هم سهمیه قندم را جمع کردهام، اگر بگذارید من شربت امسالم را هم به نیت حضرت ابوالفضل (علیه السلام) بدهم، هیچ خواسته دیگری ندارم.*
🔸 حرف او که تمام شد فضا عوض شد. یکدفعه دیدم *پسر کوچک مقتول منقلب شد، رویش را برگرداند و با بغض گفت من با ابوالفضل (علیه السلام) درنمیافتم*؛ من قصاص نمیکنم. برادرها و خواهرهای دیگرش هم با چشمان اشکبار به یکدیگر نگاه کردند و هیچکس حاضر به اجرای حکم قصاص نشد.
🔸 وقتی از محل اجرای حکم به دفتر برگشتند، مادرشان گفت چه شد قصاص کردید؟ پسر بزرگ مقتول ماجرا را برای مادرش تعریف کرد. مادرشان هم به گریه افتاد و گفت به خدا اگر قصاص میکردید شیرم را حلالتان نمیکردم. خلاصه ماجرا با اسم حضرت عباس (علیه السلام) ختم به خیر شد و دل ۱۱ نفر با نام مبارک ایشان نرم شد و از خون قاتل پدرشان گذشتند. #التماس_دعا