10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
« دروازه فَرافَر »
ایران یزد
#ایران زیبا
჻ᭂ࿐🌻
🦋ایــــ☫︎ـــران زیبـــ♡ــــــا🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرام بگیر که خداوند
همیشه به موقع از راه میرسه
#ایران زیبا
჻ᭂ࿐🌻
🦋ایــــ☫︎ـــران زیبـــ♡ــــــا🦋
🔴آثار #پرخوابی در روایات
✍برای پرخوابی آثار و نتایج ناگواری بیان شده است که به تعدادی از آنها اشاره می شود:
1ـ فقر در قیامت: از حضرت رسول خدا(ص) نقل شده است: «از خواب بسیار برحذر باشید؛ زیرا خواب زیاد آدمی را در قیامت فقیر می کند.»
2ـ منفور درگاه الهی: پیامبر اکرم(ص) فرمودند: «خوردن بدون گرسنگی و خواب بدون خستگی و خندۀ بدون تعجب، نزد خدا به سختی منفور است.»
3ـ جلب ضرر و زیان: امیرالمؤمنین(ع) می فرماید: «خوردن و خواب بسیار، جان را تباه و زیان را جلب نماید.»
4ـ ضایع کردن عمر: از آنجا که دنیا مزرعۀ آخرت است و آنچه را در این عالم بکاریم ثمره و نتیجه اش را در آن عالم خواهیم یافت با افزایش خواب، عمر -این سرمایۀ گرانقدر- را از کف داده و دست خالی گام در آن وادی می نهیم. امام علی(ع) می فرماید: «وای بر آن که به خواب رفته، که چه اندازه زیانکار است؛ هم عمرش کوتاه و هم مزدش کم است.»
5ـ محروم شدن از نماز شب: با افزایش خواب، افراد از نماز شب که در آیات و روایات با عظمت از آن یاد شده و آثار و نتایج شگفت انگیزی برای آن بیان داشته اند محروم خواهد بود.
6ـ قساوت قلب: پیامبر اکرم(ص) می فرماید: غذایتان را با یاد خدا و نماز ذوب (هضم) کنید و پس از آن نخوابید که دل هایتان سخت شده قساوت پیدا می کنند.
7ـ ایجاد روحیۀ نخوت و کسلی در جامعه: روحیات و خصلتهای بشری در مواجهه با همدیگر منتقل شده، تأثیر خود را برجای می گذارد.
﷽
✍ نداشتهها
گهگاهی برای نداشتههامون باید خدا رو #شکر کنیم، چون؛↶
👨🎓#مدرکی که به خاطرش مغرور بشیم بدرد نمیخوره❗️
💰#مالی که به خاطرش نتونیم فقرا رو درک کنیم بدرد نمیخوره❗️
🙆♀ #زیبایی که به خاطرش مغرور بشیم بدرد نمیخوره❗️
👑 #مقام پدری که به خاطرش بتونیم دست به بیتالمال دراز کنیم بدرد نمیخوره❗️
👇👇👇
🕋 رَبِّ أَوْزِعْنی أَنْ أَشْکرَ نِعْمَتَک الّتی أَنْعَمْتَ عَلَی وَعَلی والِدَی وَأَنْ اَعْمَلَ صالِحاً تَرْضیهُ وَأَدْخِلْنی بِرَحْمَتِک فی عِبادِک الصّالِحینَ(نمل/۱۹)
⚡️بارالها، به من الهام کن نعمتهایی را که به #من و به #پدر و #مادرم دادهای سپاس و شکر بگذارم، کارهای نیک که مورد پسند تو باشد انجام دهم و از سر لطف و رحمت خود، مرا در زمره بندگان نیکوکارت قرارده.
🔚 برای همون چیزی که الان هستیم و داریم خدا رو شکر 🤲😌
✅خیلیها وقتی به #قدرت، #ثروت، #شهرت و.. میرسند طغیان میکنند❗️
خدایا؛
☜ به خاطر #پدرِ بیپست و مقاممان تو را شکر 🤲😌
☜ به خاطر تمام نداشتههایمان تو را شکر🤲😌
✍مرحوم حاج اسماعیل دولابی :
از حدیث کسا ، ادبِ صحبت کردن با فرزندان و شوهر و همسر را بیاموزید. وقتی می خواهید از منزل خارج شوید ، اهل خانه را خشنود کنید و بیرون بیایید. وقتی هم خواستید وارد خانه شوید، بیرون در استغفار کنید و صلوات بفرستید ، هر ناراحتی که دارید بیرون بگذارید و با روی خوش داخل [خانه] شوید. اهل خانه هم با روی خوش به استقبال شما بیایند. کمال زن و مرد در این است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
خواهش می کنم این مطلب را جدی بخوانید!
آیا تا به حال برای شما پیش نیامده که حشره ای موذی که از نجاست و خون ارتزاق می کند ، دور سر و کنار گوش شما بچرخد و وز وز کند و شما از دفع آن به حدی عاجز شوید که حتی راضی شوید برای دفع شر آن موجود موذی و نجس آن را روی صورت خود هم که شده بکشید و به صورت خود صدمه بزنیدو خلاص شوید؟
برخی موذیان نجس درصددند نیروی انتظامی را همینطور مستاصل کنند !
بدانید تریبون و رسانه داران متعرض نیروی انتظامی که شیفته استکبار و آمریکایند و حالا دایه مهربان تر از مادر شده انداگر قدرت و اختیار داشتند بدتر از رفتار پلیس آمریکا با اساتید دانشگاه کلمبیا عمل می کردند!
با عجله و غیر منصفانه و تحت تاثیر فضای کثیف رسانه ای غربزده ها و احساسات در مورد رفتار ماموران نیروی انتظامی قضاوت نکنیم!
تضعیف این نیرو عواقب وخیمی دارد که برای توجه به آن دعوت می کنم این فرمایش امام رضوان الله علیه را با دقت بخوانید👇👇
♻️ "برادرهای ما توجه داشته باشید، در گفتار شما، در نوشته های شما، اگر خدای نخواسته یک تفرقه ای ایجاد بشود، یک سرکوبی بخواهید از دشمنان، به خیال خودتان، از رقیبهای خودتان بکنید، و این موجب بشود
که دلسردی برای ارتش حاصل بشود،
دلسردی برای سپاه پاسداران،
دلسردی برای پاسبانان و شهربانی حاصل شود
و یک قتلهایی واقع بشود به واسطۀ همین دلسردی، شماها شریک هستید در آن قتل، راضی هستید به آن قتل. در روایات هست که اگر کسی در مشرق کشته بشود و مظلوم کشته بشود و یکی در مغرب به او راضی باشد، این هم شریک قتل اوست
توجه کنید که قلمهای شما شریک خنجرهایی که از پشت به ما می زنند نباشد.
توجه کنید که زبانهای شما، قلمهای شما چماق نباشد، و با همان قلم بنویسید که چماق بد است!
توجه کنید که قلمهای شما و زبانهای شما مسلسل نباشد و به سینه این جوانهای ما وارد بشود، و آن وقت بگویید که به ما حمله شده است!
شما هم حمله کردید. فقط صدام نیست، شما هم شریک خواهید بود. قبل از اینکه به نطقها بروید و قبل از اینکه مقاله ها بخواهید بنویسید و قبل از اینکه تیترها را بخواهید درشت بنویسید، با خودتان خلوت کنید و ببینید که برای چه این کار را می کنید؟ مقصد شما چه است؟ شما حق را برای حق می خواهید،
یا حق را از رقبای خودتان نمی پذیرید؟ باطل را برای باطل از آن متنفر هستید؟ یا باطل را از دوستان خودتان می پذیرید؟"
#طرح_نور
همه باید حامی نیروی انتظامی غیور ایران باشیم که در حال مبارزه با قانون شکنان و پایمال کنندگان شرع مقدس و حجاب اسلامی هستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 الحمدلله هنوز زبانم از کار نیوفتاده!
👆 کنایه و گلایه رهبر معظم انقلاب از کسانی که نظرات خود را به ایشان نسبت میدهند!
✍قابل توجه افرادی که میخواهند با توئیت و باندبازی رسانهای، و با عنوان «عضو دفتر حفظونشر آثار رهبری» خود را سخنگوی #امام_خامنهای جا بزنند!
#
🅾 #در_دولت_رییسی
🔸کارخانه صنایع چوب و کاغذ مازندران که قرار بود در دولت روحانی ۴۸۰ میلیارد تومان فروخته شود
🔸 به دستور ایت الله رئیسی و همت مسئولان ذیربط ...
با ارزش ۱۱ هزار میلیار تومان یعنی حدود ۲۳ برابر ارزش به بهره برداری رسید .
🔹ظرفیت تولید کارخانه به بیش از ۱۲۰ هـــــزار_تن رسیده است
خدایا امام خامنه ای و آیت الله رئیسی را نصرت عطا فرما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شفا گرفتن زن نابینا در کربلا از حضرت عباس علیهالسلام