1401_06_21_Panahian_MukebImamRezaAmud285_AbadEbadatBaAzematArbaeen_converted.mp3
36.65M
🔉#سخنرانی
📝ابعاد عبادت با عظمت اربعین(۸)
📅 جلسه هشتم | ۱۴۰۱/۶/۲۱
🕌 موکب امام رضا(ع) - عمود ۲۸۵
🎤حجت الاسلام #استاد_پناهیان
📌هفت روز مانده تا اربعین حسینی
▪️#امام_حسین ؛#اربعین
1_1682714366.mp3
6.2M
📝به عشق اربعین...
بگو چیکار کنم به منم نگاه کنی
🎙سید رضا #نریمانی
📌هفت روز مانده تا اربعین حسینی
▪️#امام_حسین ؛#اربعین
کربلاییمحمدحسین_پویانفر_پرچم_سرخ.mp3
7.83M
#استودیویی
📝 پرچم سرخ
🎤 کربلاییمحمدحسین #پویانفر
📌هفت روز مانده تا اربعین حسینی
▪️#امام_حسین ؛#اربعین
حاجمیثم_مطیعی_اربعین_اومده_و_دلا_پریشونه_.mp3
11.23M
#زمینه
📝 اربعین اومده و دلا پریشونه
🎤 حاجمیثم #مطیعی
📌هفت روز مانده تا اربعین حسینی
▪️#امام_حسین ؛#اربعین
کربلاییمحمدحسین_پویانفر_سر_خم_نکردم_.mp3
4.81M
#استودیویی
📝 سر خم نکردم...
🎤 کربلاییمحمدحسین #پویانفر
📌هفت روز مانده تا اربعین حسینی
▪️#امام_حسین ؛#اربعین
Shab19Safar1401[02].mp3
3.7M
#زمینه
📝 هر جا برم دلم، پر میزنه به کربلا
🎤 حاج میثم #مطیعی
📌هفت روز مانده تا اربعین حسینی
▪️#امام_حسین ؛#اربعین
4_5998862637155225841.mp3
5.33M
#پادکست
📝حکایتی عجیب پیرامون زیارت عاشورا
💠 آنها که اهل خواندن زیارت عاشورا هستند، حتما بشنوند.
📚عبقری الحسان، ج ۲، ص ۵۲۰.
📌دوازده روز مانده تا اربعین حسینی
▪️#امام_حسین ؛#اربعین
👆 عملیات آژاکس بدون خانم رئیس یا همان ملکه اعتضادی، و البته شعبان جعفری، راه به جایی نمیبرد؛ اگرچه دلارهای آمریکایی و نقش ویژه سرویس اطلاعاتی انگلیس اکنون دیگر قابل کتمان نیست، اما پروژه کودتا، بدون لکاتههای شهر نو، که در حکم پیادهنظام لشگر شیطان عمل کردند، رسما با شکست مواجه میشد.
♦️در ۲۸ مردادماه ۱۳۳۲، تهران عملا با سونامی روسپیهای اعزام شده از «شهر نو»، سقوط کرد، و یک ایران، تا سالهای متمادی، دوباره در چنگال استبداد، استعمار و سیطره شیاطین قرار گرفت!
🔴رزمایش پدافندی جمهوری آذربایجان با سامانههای «اس-۳۰۰»
♦️ارتش جمهوری آذربایجان از برگزاری رزمایش پدافندی با هدف حفظ آمادگی رزمی خبر داد.
♦️رزمایش ارتش جمهوری آذربایجان از قبل برنامهریزی شده با مشارکت سامانههای «اس-۳۰۰» و دیگر تجهیزات پدافندی این کشور با رعایت اصل استتار و دیگر تمهیدات رزمی برگزار شد.
🌹صراط یعنی چه؟
♦️ راوی می گوید از امام صادق علیه السلام درباره ی "صراط" پرسیدم. آن حضرت فرمودند: "صراط" راه به سوی معرفت خدای عزوجل است و آن دو صراط است:
♦️ یکی صراط در دنیا و دیگری صراط در آخرت. اما صراط در دنیا، امام واجب الاطاعة است؛ کسی که او را در دنیا بشناسد و از راهنمایی او پیروی کند در آخرت از صراطی که پل جهنم است عبور خواهد کرد و کسی که او را در دنیا نشناسد در صراط آخرت، پایش می لغزد و در آتش دورخ هلاک می گردد."
📚 معانی الاخبار، ص۳۲، ح۱
🔴نظر امام(ره) درباره مصدق
♦️حضرت امام خمینی (ره) فرمودند:«اولش هم وقتی مرحوم آیتالله کاشانی دید که اینها خلاف دارند میکنند و [با آنها] صحبت کرد. اینها این کار را کردند که یک سگی را نزدیک مجلس عینک به آن زدند و اسمش را آیتالله گذاشتند. این در زمان آن [مصدق] بود که اینها فخر میکنند به وجود او. او هم مسلم نبود.
♦️من در آن روز در منزل یکی از علمای تهران بودم که این خبر را شنیدم که یک سگی را عینک زدهاند و به اسم آیتالله توی خیابانها میگردانند. من به آن آقا عرض کردم که این دیگر مخالفت با شخص نیست. این سیلی خواهد خورد و طولی نکشید که سیلی را خورد و اگر(مصدق) مانده بود سیلی بر اسلام میزد».
📚صحیفه نور ج ۱۵ صفحه ۱۵
🔴امام خامنه ای :
♦️دکتر مصدّق به آمریکاییها اعتماد کرد؛ برای اینکه بتواند خود را از زیر فشار انگلیسها نجات بدهد، به آمریکاییها متوسّل شد؛ آمریکاییها به جای اینکه به دکتر مصدّق که به آنها حسن ظن پیدا کرده بود کمک کنند، با انگلیسها همدست شدند، مأمور خودشان را فرستادند اینجا و کودتای ۲۸ مرداد را راه انداختند.
♦️مصدّق اعتماد کرد، کتکش را [هم] خورد؛ حتّی کسانی که با آمریکا میانهشان هم خوب بود و به آمریکا اعتماد کردند، ضربهاش را خوردند.
دیدار دانشآموزان و دانشجویان ۱۳۹۲/۰۸/۱۲
*🔴گزارش کودتای 28 مرداد 1332*
♦️بعد از شکست کودتای اول در روز 25 مرداد 1332 نقشه کودتا در روز 28 مرداد به اجرا گذاشته شد.
♦️مرحله اول: این مرحله از نقشه کودتای 28 مرداد امر خطیر بسیج و سازماندهی اوباش سرکش و راه انداختن آنها برای اشغال خیابان ها و میدان های کلیدی تهران و سرانجام شوک وارد کردن و ترساندن دولت و حامیان مصدق از طریق انبوه جمعیت، حرکت های تند با چوب و چماق و سردادن شعار بود. در این مرحله کلیدی حدود هزار تا دو هزار نفر در خیابان های مرکزی سپه، شاه آباد و شاه از حدود ساعت ۶:۰۰ تا ۹:۳۰ به خدمت گرفته شدند.
♦️با تکمیل مرحله اول، لات ها، مسلح به چوب و چماق بعد از اشغال خیابان های تهران که اهمیت راهبردی داشتند آماده بودند که به کارشان ادامه بدهند. با این حال دار و دسته ارعاب کننده دو منبع کلیدی را برای پیش روی موفق در مرحله بعدی نقشه کم داشتند. نخست، آن ها سلاح لازم برای حمله به ساختمان های دولتی و اهداف راهبردی شدیدا حفاظت شده نظیر ایستگاه پخش رادیوی تهران، شهربانی یا بازداشتگاه های اصلی، نداشتنند. دوم و مهم تر این که، این دار و دسته عظیم نیاز به هدایت داشت تا به اهداف مهم لازم برای پیروزی کودتا دست پیدا کند. به اراذل و اوباش دستور داده شده بود که شاهراه های اصلی تهران را اشغال کنند و قدرت خودشان را به چریک های هوادار مصدق که ممکن بود بخواهند دوباره خیابان ها را پس بگیرند نشان دهند، اما این دستور برای سرنگونی مصدق کافی نبود.
♦️این حرکت پرشتاب زمانی به بار می نشست که سلاح برای حمایت از آن جمعیت وجود می داشت و مغزهایی هم به کار گرفته می شدند تا آن ها را هدایت کنند.
*♦️مرحله دوم:*
مرحله بعدی نقشه کودتا با تزریق تدریجی دو جزء ناقص به جمعیت آشفته اوباش در میدان های سپه و بهارستان آغاز شد: حفاظت از طریق نیروهای مسلح و تیم رهبری مطلع از اهداف نقشه آشفته بیست و هشتم مرداد.
♦️تزریق نیرهای مسلح ظاهری دوستانه به این فرآیند داد و این علامت را فرستاد که اوباش قیامی ملی را آغاز کرده اند. پلیس و نیروهای مسلح به تدریج به جمعیت ملحق شدند و آن را تقویت کردند؛ به ویژه در میدان سپه و اشغال وزارتخانه هایی که قدری حفاظت داشتند و نیاز به قدرت آتشبار اندکی داشت.
♦️رهبری کردن اراذل و اوباش از طریق وارد کردن نیروهای نظامی برگزیده و نیروهای امنیتی آموزش دیده به جمعیت در مرحله دوم، ضرورتی حیاتی برای هدف گرفتن نقاط حساس نقشه بود. مرحله دوم در ساعت حدود ۹:۳۰ آغاز شد و اراذل تا ساعت ۱۰:۰۰ در میدان بهارستان در اهدافی که از سوی پلیس یا نیروهای مسلح حفاظت نمی شد، وارد عمل شدند. در میدان سپه نیز به واسطه این که نیاز به حفاظت مسلحانه بیش تری برای حمله به وزارتخانه ها داشتند، کمی دیرتر در حدود ساعت ۱۱:۳۰ وارد عمل شدند.
اطلاعات داخل نقشه
نیروهای شهربانی
سربازها
ماموران مخفی
♦️اهداف اشغال شده در میدان ارک
ادارهٔ تبلیغات
وزارت کشور
وزارت امور خارجه
♦️اهداف ویران شده و آتش زده در میدان بهارستان
حزب ایران
روزنامهٔ «شورش» متعلق به کریمپور شیرازی
روزنامهٔ «باختر امروز» متعلق به حسین فاطمی
حزب پانایرانیست
♦️اهداف اشغال شده در میدان توپخانه
شهرداری
شهربانی
*♦️مرحله سوم:*
سومین مرحله کودتا که در حدود ظهر آغاز شد اشغال کامل وزارتخانه ها و ساختمان های شدیدا راهبردی و ویژه بود. زمانی که وزارتخانه ها مورد حمله قرار گرفتند، مرحله سوم در شرف وقوع بود، عامل تعیین کننده سلاح های سنگینی بود برای تضمین موفقیت در عملیات. در طول مرحل سوم سلاح های سبک برای غلبه بر وزارتخانه ها و دیگر اهداف نظیر اداره تلگراف و حتی شهربانی یا مراکز فرماندهی کافی بودند.
*♦️مرحله چهارم:*
در مرحله آخر عملیات لازم بود که تانک ها اراذل و اوباش را همراهی کنند و پلیس و نیروهای نظامی وارد شوند تا دفاع اطراف منزل مصدق و نیز ایستگاه رادیوی تهران را در هم بشکنند. به این اهداف که به خوبی حفاظت شده بودند و نگهبانی سنگینی داشتند، نمی شد با چوب و چماق و سلاح های دستی و تفنگ یا حتی سلاح های ماشینی دست پیدا کرد.
♦️ در طول مرحله چهارم و مرحله آخر فرماندهان نظامی همدست کودتا و نیروهای سلطنتی لازم بود تانک ها را دوشادوش اوباشی که خیابان ها و میدان های اصلی را اشغال کرده بودند هدایت کنند؛ در واقع از آن ها بخواهند کنترل تانک ها را برعهده بگیرند و بعد به شکلی دسته جمعی منزل مصدق را اشغال کنند. نیروهای لح ضد مصدق همگام با همدیگر به سمت خانهٔ مصدق روانه شدند، عملیاتی که ساعت چهار بعدازظهر آغاز شد و نهایتا او را مجبور کرد پیش از آنکه خانهاش ویران شود، از بالای دیوار خارج شود
🔴تشکیل نخستین مجلس خبرگان قانون اساسی جمهوری اسلامی با پیام امام خمینی(ره) (1358 ش)
28 مرداد 1358
♦️بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و برگزاری اولین انتخابات که منجر به تعیین نوع حکومت و تشکیل جمهوری اسلامی در ایران گردید، بحث درباره تعیین قانون اساسی نظام در محافل مختلف گسترش یافت. این مرحله از استقرار نظام نیز با تیزبینی و آینده نگری حضرت امام خمینی(ره) با موفقیت پشت سرگذاشته شد. از این رو، پیش نویس قانون اساسی به دستور حضرت امام نگارش یافت و پس از بحث و بررسی پیرامون آن به اطلاع مردم رسید.
♦️هرچند در مسیر تصویب قانون اساسی کارشکنی هایی صورت گرفت، ولی در دوازدهم مرداد سال 1358 انتخابات خبرگان قانون اساسی صورت گرفت و در 28 مرداد آن سال نیز اولین جلسه مجلس خبرگان قانون اساسی با پیام حضرت امام(ره)، آغاز گردید. سرانجام مجلس خبرگان پس از سه ماه تلاش و فعالیت فوق العاده، کار پر مسؤولیت تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران را در بیست و چهارم آبان 1358در 12 فصل و 175 اصل و با یک مقدمه و مؤخّره تنظیم نمود و در دوازدهم آذر سال 1358 به تصویب نهایی ملت ایران رسید