eitaa logo
🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
2.2هزار دنبال‌کننده
91.5هزار عکس
97.9هزار ویدیو
3.8هزار فایل
اسیرزمان شده ایم! مرکب شهادت ازافق می آیدتاسوارخویش رابه سفرابدی کربلاببرد اماواماندگان وادی حیرانی هنوزبین عقل وعشق جامانده اند اگراسیرزمان نشوی زمان شهادتت فراخواهدرسید. @tofirmo
مشاهده در ایتا
دانلود
حکمرانی در قرآن-حجت الاسلام والمسلمین دکتر مجید احمدی‌کچایی.mp3
13.23M
🌀 حکمرانی در قرآن (270) 🔹موضوع: بررسی آیات قرآن و روایات تاریخی درباره دخالت منافقین در جانشینی پیامبر 🎙 ارائه‌دهنده: 👤 حجت الاسلام والمسلمین دکتر مجید احمدی‌کچایی 🎙 دبیرجلسه: 👤 دکتر سیدسجاد آل‌سید‌غفور 📆 زمان: 3 آذر 1403 |
گزارش مهم فریدمن - @mrtahlilgar.mp3
10.58M
آقای تحلیلگر / ترامپ اسرائیل را نجات خواهد داد یا به خاک خواهد سپرد؟ نجات یا نابودی/ گزارش مهم فریدمن 🎙 آیا دونالد ترامپ می‌تواند اسرائیل را از چنگال خاک رهایی بخشد یا آن را به دنیای فراموشی و خاک بسپارد؟ فریدمن ستون نویس معروف آمریکایی در همین خصوص گزارشی نوشته است. شما چه نظری درباره آینده اسرائیل دارید؟ آیا ممکن است وضعیت اسرائیل به مراتب سیاه‌تر و بدتر شود؟ آیا خطر نابودی رژیم واقعی است؟ در این برنامه به این مهم خواهیم پرداخت.
📡کانال ترور آلارم خبر می‌دهد که «آتش‌بس با حزب‌الله لبنان فرصت تمرکز بر تهدید ایران را بیشتر کرده؛ و تقابل با سوریه شروع خواهد شد». 🔹هدف اسرائیل آتش‌بس نیست؛ بلکه فقط تمایل دارند که در درگیری بعدی خیالشان از جبهه شمالی راحت باشد.
🔷الجزیره: 🔸️نیروهای مخالفان سوری ۱۳ روستا و شهر در حومه غربی حلب را از کنترل ارتش نظام سوری خارج کردند.
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی ترسناک از تهمت و بردن آبروی مومن! حجت الاسلام👇 🎙 📺
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| 🎞 آثار مهم سینمای مقاومت 👤سعید مستغاثی؛ رئیس انجمن منتقدان سینمای ایران 📍سینمای مقاومت در آثار مهم کشورهای بزرگی همچون فرانسه، روسیه، یوگوسلاوی و آمریکای لاتین به چشم می‌خورد و قابل ردیابی است. بخش‌های کامل این گفتگو را در آپارات فکرت ببینید.
15.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| 🎞 روایت‌‌سازی دانش‌آموزی 👤حبیب رحیم‌پور ازغدی؛ استاد دانشگاه و پژوهشگر اجتماعی 📍ما در ساحت آموزش عمومی، دچار فقر تئوریک هستیم؛ برای مثال هیچ روایتی از طرح جهانی مقاومت برای دانش‌آموزان در کتاب‌های درسی وجود ندارد. بخش‌های کامل این گفتگو را در آپارات فکرت ببینید.
📌الگویی به نام صدر...! ✍🏻امیرعباس شاهسواری 🔸وقتی که استاد مبادی اقیسه را از روی منطق مظفر درس می‌داد بحث یقینیات را تدریس می‌کرد. علامه مظفر یقینیات را به اولیات، مجربات و ...تقسیم می‌کرد. استاد ما ولی می‌گفت من نظر علامه مظفر را قبول ندارم و تنها اولیات هستند که یقین آورند و مجربات هیچگاه یقین نمی‌آورند. وقتی به استاد اشکال کردم که مثلا اگر فردی را جلوی شما سر ببرند آیا یقین ندارید که او می‌میرد؟ گفت: نه و این بر من که در دانشگاه فیزیولوژی و آناتومی خوانده بودم و در فضای علوم پزشکی زیست کرده بودم، امری بدیهی بود. 🔹مدت‌ها به یقینیات فکر می‌کردم و قول آن استاد که ظاهرا قول مشهور متاخرین در منطق بود، فکر می‌کردم. تا اینکه چشمم به کتاب اسس المنطقیه للاستقرا افتاد. واقعا شهید صدر در آن کتاب کولاک کرده بود و برای منی که از علوم پزشکی آمده بودم که منطق بخوانم بسیار دلنشین بود. تعجبم از شهید صدر بود که چطور در 60 سال پیش در عراق به این مطالب رسیده بود. بعدها هم کتاب اعتقادنا را از ایشان دیدم که ظاهرا مقدمه کتاب رساله فقهی ایشان بود و پژوهشگاه شهید صدر آن را به صورت یک کتاب جداگانه چاپ کرده است. 🔸در گذشته سنت بوده که در مقدمه رساله فقهی، مباحث اعتقادی می‌آوردند، مثلا اثبات خدا، اثبات رسالت، و...شهید صدر نیز این کار را کرده بودند و با مباحث تجربی فیزیکی خداوند را اثبات می‌کند. بعد از آن هرچه از شهید صدر خواندم سیر نشدم، از زندگی‌اش خواندم، کتاب نا که زندگی نامه‌ای کوتاه و دلنشین بود و بعد کتاب به رنگ صبر را خواندم. 🔹به رنگ صبر یکی از فوق‌العاده‌ترین کتاب‌های عمرم بود که چندین بار خواندم و هر بار برایم تازه بود، خاطرات خانم شهید صدر است. ایشان هم همسر یک عالم بوده و هم خواهر یک عالم، که امام موسی صدر باشد و هم دختر یک عالم، سید صدرالدین صدر که از مراجع ثلاث بودند بعد از آقای بروجردی. 🔸براستی همانطور که رهبری فرمودند: باید این شهید را زنده نگاه داشت، باید روی یکایک نظرات او بحث و تحلیل بشود، روی مجاهدت او کار بشود. بسیاری از مردم، خصوصیات زندگی ایمن شهید را نمی‌شناسند؛ این نسل جوان نیاز به الگو دارد و کدام الگو بهتر از شهید صدر!
| 🔸تحلیل تمدنی رویکرد رسانه‌ای باحضور: 👤مهدی مشکی عضو هیات علمی موسسه امام خمینی(ره) ⏰ یکم آذر
1403.09.01 مشگی دیده‌بان اندیشه.mp3
14.82M
🔸تحلیل تمدنی رویکرد رسانه‌ای 👤مهدی مشکی دو نگاه نسبت به مدرنیته 01:00 مدرنیته و زندگی فعلی 11:00 مبنای مدرنیته 13:20 روند رسانه‌ای مدرنیته 17:50 ویژگی رسانه‌های امروز 27:20 گزاره پیشرفت و عقب‌افتادگی 33:00 ارتباط انسان به عالم بالا 43:40 ارتباط علوم انسانی و طبیعی 52:00 روابط وجودی و مفهومی 01:00:20 ظرفیت‌های خوب برای جذب جوانان 01:10:00 جمع‌بندی نهایی 01:17:20
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| 🎞 خودتحقیریِ هنر هفتم 👤محمدرضا نصیری؛ منتقد سینما و کارشناس ارشد علوم سیاسی 📍در این فیلم در وضعیت جنگی، نجابت مردم انگلستان را به رخ مخاطب می‌کشد اما فیلمسازان ما در وضعیت غیرجنگی، چهره‌ی سیاهی از جامعه خود روایت می‌کنند. بخش‌های کامل این گفتگو را در آپارات فکرت ببینید.
| 🔰 کتابخوانی فضیلت نیست..! 🎙سید علیرضا صالحی؛ 🔸 به نظرم اصل این است که ما داریم در مورد اینکه مردم کتاب می‌خوانند یا نمی‌خوانند و روی این مسئله اصرار داریم، یک اشتباهی می‌کنیم، اشتباه قضیه این است که مهم این است که مردم در زندگیشان درک، فهم و عقل داشته باشند و بتوانند از آن راهشان در زندگی را پیدا کنند. شما اگر شخصی پیدا کردید از عقل سلیم خودش استفاده می‌کند، نه کتاب می‌خواند، نه از هوش مصنوعی استفاده می‌کند، نه شبکه‌های اجتماعی دارد، ولی عقل سلیم دارد؛ اگه این بود و در زندگی شخص موفقی بود، شما می‌توانید کتاب نخواندن را به رخش بکشید و به او بگویید تو کتاب نمی‌خوانی! از کتاب خواندن بت درست نکنی. 🔹یکی از مسائل مهم در امر کتابخوانی، آزادی است که به دولت برمی‌گردد. آزادی از قانون‌های مزاحم و مقررات زائد؛ این آزادی مهم‌ترین آزادی است، اگه داشته باشیم خیلی چیزها درست می‌شود. اقتصادمان هم رشد می‌کند و پول هم داریم کتاب هم بخریم. من خیلی از مشتری‌هایم پول ندارند کتاب بخرند، می‌آیند نگاه می‌کنند از محیط لذت می‌برند. ➕برای مطالعه کامل این سخنرانی اینجا کلیک کنید.