وجوه دینی بودن پژوهش.mp3
27.14M
▫️فایل صوتی کرسی علمی- ترویجی با موضوع " وجوه دینی بودن پژوهش و الزامات معرفتی آن "
👤 رمضان علی تبار ،قاسم ترخان ،سیدمحمدتقی موحد ابطحی
👤 دبیرعلمی: قاسم بابایی
🔹 چهارشنبه ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۳
🔹 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#پژوهش
14031005 همایش فلسفه هوش مصنوعی.mp3
23.96M
📍 سخنرانی در همایش فلسفه هوش مصنوعی
🗓 چهارشنبـه|پنجــم دی ماه ۱۴۰۳
👤 سخنران : آیت الله اراکی
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی_اسلامی
#گزارش_خبری
#قم
📌زن و تقابل دو دیدگاه
✍🏻علیرضا حاج امینی
🔸هفتهای که گذشت دو صحنه اتفاق افتاد، دو صحنهای که شاید در ظاهر جدای از هم باشند لکن در مفهوم، تقابل یکدیگر بودند. اتفاق اول، کنسرت فرضی بود که خانم پرستو احمدی برگزار کرد تا با حرکتی نمادین به محدودیت در پوشش و آواز خواندن زنان اعتراض کند. اتفاق دوم، صحبت خانم ابراهیمی مقابل مقام معظم رهبری بود.
🔹دو نوع کنشگری از دو دختر ایرانی، دو کنش که در مفهوم در تضاد یکدیگر قرار دارند لکن چگونه؟ دختر اول، بنا به هر علتی که در این متن نمیگنجد، وارد میدان میشود تا بیشاز قبل امکان تبرج را برای همنوعان خود فراهم کند. مسابقهای که بردن در آن با زیبایی و بروز لطافت محقق میشود، پیروزی در آن از طریق مجذوب کردن مخاطبین است. آری دختر زیبارویی که میخواهد زیبایی ظاهری خود را به دنیا ثابت کند، لطافت ظاهری خود را به دنیا ثابت کند، با کنسرت فرضی خود به اعتراض در برابر قوانین محدود کننده میخیزد.
🔸لکن دختر دومی از درد همان مسابقه و رقابت زیبایی ظاهری میگوید. از دنیایی گلایه میکند که ملاک تعیین کننده درش تقلیل پیدا کرده است به ملاکهای ظاهری و زیبایی جسمانی. یکی به دنبال گشایش ابعاد دیگری از این مسابقه تبرج و خودنمایی است، دیگری از این مسابقه تبرج گلایه دارد که کل مجموعه دختر ایرانی را در ظاهر خلاصه میکند! شاید این دو کنش در اعماق خود، یک تقابل درونی برای زن ایرانی باشد، لکن قطعا امروز تبدیل به شکافی شده است که کل جامعه ایرانی را درگیر کرده است.
🔹دیدگاه اول چنان، تمرکزش را بر این مسابقه زیبایی معطوف کرده است که، تمامی ابعاد و تواناییهای دیگر زن را رها کرده و تمامی زن را در امکان بروز زیبایی و لطافت او ترجمه کرده است! مسابقه زیباترین دختر جهان را برگزار میکند و برهنگی را از نقاط متعالی این مسابقه معرفی میکند! اما مگر میشود دختر ایرانی، تاریخش را بداند و برای اثبات لطافت و زیبایی خود به دنبال این مسابقه منحط تبرجگرایی باشد؟ به دنبال این باشد خود را در بند این زیباییها اسیر کرده و در هر فرصتی چنان زیبایی خود را به نمایش همگان دربیاورد تا خود را ثابت کند.
🔸چه شده است که برخی از دختران ایران زمین، امروز خود تمام این ابعاد را رها کردهاند و اوج افتخارشان خواندن با پوشش آنچنانی است؟! آیا خودتان امروز در فضای کشور نتیجه این مسابقه را نمیبینید؟ اگر معیار سنجش زن ایرانی، به خوانندگی و بروز لطافتهای ظاهریاش در جامعه تقلیل پیدا کرد، آن وقت باید به هرکاری دست بزنند تا از این مسابقه عقب نماند درنهایت هم، بعد سالها جنگیدن بر سر جذب مخاطب، از دنیا متنفر و کنج خلوت خود پناه ببرند.
#گفتگو| #نشست
🔰پیشبینی مهاجرت معکوس
🎙دکتر حسین میرزایی؛
🔸شايد ميل خيلي از جوانهای ما اين است كه به اروپا بروند؛ ولي همان جوانهای اروپايي هم دوست دارند به آمريكا بروند! اين نگاهي كه حركت و سيال بودن در عصر جديد ايجاد كرده است، اين نگاه را تقويت كرده كه پس براي موفقشدن و براي پيشرفتكردن بايد حركت كرد.
🔹 الآن كسي كه مهاجرت میکند، قهرمان شناخته میشود که توانسته خودش را از اين جهنم بازنماييشده رهايي بدهد؛ بنابراين اين تصوير كه اين مهاجرت معكوس اتفاق خواهد افتاد را من فقط بهعنوان يك پیشبینی آن هم تحت شرايطي مطرح میکنم؛ البته کیسهای زیادی هم برای آن میتوانم بشمارم.
➕برای مطالعه کامل این سخنرانی اینجا کلیک کنید.
31.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ|#همایش
🎞 آیا جامعه پای جنگ میایستد..؟
👤سید حسین شهرستانی؛
مدیر گروه حکمت و هنر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
📍مردم جامعه در صورتی میتوانند پای جنگ بایستند که به مرحله همزبانی با حاکمیت رسیده و به بیان امام راحل، آرمانها بر قلوبشان حکم برانند نه قوانین اجتماعی.
➕بخشهای کامل این گفتگو را در آپارات فکرت ببینید.
🟡 #ورق_بزنید | مسئولیتپذیری رو از سن پایین به بچهها یاد بدیم!
🔸آموزش مسئولیتپذیری به کودکان یکی از اصول مهم در تربیت اونهاست که به رشد شخصیتی و اجتماعیشون کمک میکنه. برای تقویت این مهارت بهتره که به موارد زیر توجه کنین.