فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداوند چطور حضرت یونس و مومنین رو از غم نجات میده...
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💟تزیین و گل کاری ضریح مطهر امام حسین (علیهالسلام) به مناسبت ایام میلاد با سعادت فخر عالم وجود حضرت رسول اکرم (صلوات الله علیه و آله) و امام صادق (علیه السلام)
🌺#گل_آرایی #حرم_امام_حسین_ع
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 ماجرای توبه مصطفی پادگان معروف به مصطفی دیوونه
🎙 حجت الاسلام والمسلمین عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداوند چطور حضرت یونس و مومنین رو از غم نجات میده...
📌 بیش از هزار و دویست سال قبل، هنگامی که بیبی #حضرت_فاطمه_معصومه سلامالله علیها به شهر #قم وارد شدند، دو خواهر دیگر امام رضا علیهالسلام، یعنی بیبی #رحیمه و بیبی #حکیمه نیز به باکو رفتند و پایگاه تشیع در #قفقاز را رهبری کردند.
💢 پیوند کمونیستهای سابق باکو به فرماندهی #الهام_علیف با صهیونیستها در #شیعه_ستیزی راه به جایی نمیبرد. ریشهی تشیع در باکو و قفقاز قدمتی بیش از هزار و دویست سال دارد.
💯 شیعیان #آذربایجان به یاری حق، از بهترین سربازان دوران ظهور #امام_مهدی علیهالسلام خواهند بود.
✅ سیاست ایران در #فتنه منطقه قفقاز، سیاست مدارا با سران یاغی باکو و عدم دخالت نظامی مستقیم است. اما اجازه تغییر مرزها نیز داده نخواهد شد.
✍️ شیعیان زمینهساز #ظهور، باید قدرت نظامی خود را در این منطقه حفظ کرده و اجازه تحرکات شیطانی را به جبهه حامیان محور #سفیانی (غرب و ناتو، اتراک صهیونیستی، تکفیریها و یهود مفسد) ندهند.
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ از اول به اعیان و اشراف دست رد زد و با مستضعفین نشست!
▶️#رهبر_انقلاب:
🔹#پیامبر به مجرد ورود به مدینه، کار را شروع کرد. از اوّل موضعگیری خود را مشخص کرد.
🔸وقتی شتر پیغمبر وارد یثرب شد، به فقیرنشینترینِ محلّات آمد و در جایی نشست. دیدند خانه ابی ایّوب انصاری است؛ فقیرترین یا یکی از فقیرترین آدمهای مدینه.
🔹پیغمبر به اعیان و اشراف و متنفّذان و صاحبانِ قبیله و امثال اینها دست رد زد؛ یعنی موضع اجتماعی خودش را مشخّص کرد.
🔸از همان ساعت مشخّص کرد در برخورد و تعامل اجتماعی، طرف کدام گروه و جمعیت است و او برای چه کسانی بیشتر نافع خواهد بود.
🔹همه از پیغمبر و تعالیم او نفع میبرند؛ اما آن کس که محرومتر است، قهراً حقّ بیشتری میبرد و باید جبران محرومیتش بشود.
زمان و مکان ورود لشکر ایرانیان به عراق هنگام حمله سفیانی.pdf
1.81M
🟩 «زمان» و «مکان» ورود لشکر ایرانیان به عراق، هنگام حمله سفیانی
▪️نویسنده: استاد مصطفی امیری
(دانش آموخته حوزه علمیه قم)
▪️تعداد صفحات: ۳
▪️نسخه مناسب: موبایل
▪️زمان تقریبی مطالعه: ۱ دقیقه
▪️تهیهشده در: شمارشمعکوسظهور
📥 دریافت عکسنوشته
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آثار اذان گفتن در خانه...
👤آیتالله ناصری
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با یک زن نمونه
🌟 که به عنوان برترین پزشک غدد کودکان در جهان انتخاب شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دشمن قبل از اینکه حجاب زن رو نشانه بره، غیرت مرد رو نشانه رفته!
▫️ حجت الاسلام و المسلمین عالی