موسیقیهای انتخابات - پادکست سوتیتر.mp3
6.43M
🎙 #پادکست_سوتیتر
🔹مروری بر ترانهها و سرودهای خاطرهانگیز و گاه جنجالی که در حمایت از نامزدهای ریاستجمهوری ساخته شدند؛ از انتخابات سال ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۰.
@Farsna
📗#معرفی_کتاب📗
«کتاب آه» نوشته یاسین حجازی حاصل بازخوانی و ویرایش مقتل «نفس المهموم» است. کتابی که اغلب نقل های صحیح مقاتل و کتب تاریخ را در خود گرد آورده و جزءجزء حادثه شهادت امام حسین بن علی(ع) را از ۶ ماه پیش تر تا روز حادثه عاشورای حسینی ثبت کرده است. «نفس المهموم» نوشته شیخ عباس قمی یکی از بزرگترین محدثین شیعه و صاحب کتاب شریف "مفاتیح الجنان" است که به او لقب «خاتم المحدثین» داده اند.
یاسین حجازی در مقدمه کتاب می نویسد:
"من در بازخوانی نفس المهموم، خط حادثه را پررنگ کردم و به ترتیب و توالی وقوع حادثه ها دقت کردم و گشتم آدم هایی را که اسمشان در اول حادثه یک چیز بود و در اثنای حادثه یک چیز و در انتها یک چیز دیگر، یکی کردم و نقل های پراکنده در جای جای کتاب را تجمیع کردم و رد نقل هایی را که با هم نمی خوانند، در کتاب های دیگر گرفتم تا نقل معقول تر و مشهودتر را بیاورم و تاریخ ها را همخوان کردم."
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "شکوه نهج البلاغه" ترجمه فارسی کتاب روائع نهجالبلاغه اثر جرج جرداق است. جرج جرداق نویسنده، اسلام پژوه و شاعر مشهور مسیحی لبنان است که به نوشتههایش درباره امام علی علیه السلام شهرت دارد.
شمار کسانی که در کتاب شریف نهج البلاغه تأمل کرده اند کم نیست، ولی کتاب حاضر به قلم جرج جرداق مسیحی، تلاش دارد مقام انسانی و عدالتخواه مولا علی علیه السلام را به دور از وقایع و اختلافات تاریخی تبیین کند.
کتاب روائع نهجالبلاغه (شکوه نهجالبلاغه) شامل دو بخش عمده است: نخست مقدمه زیبا و دیدهگشای جرج جرداق درباره مقام ادبی و امتیازهای فکری امام علی علیهالسلام آمده و سپس گزیدهای از خطبهها و نامههای امام علی علیهالسلام در نهجالبلاغه درج گردیده است.
خطبه 96-91 .mp3
39.46M
📗کتاب صوتی
#نهج_البلاغه
بخش #خطبه_ها
خطبه ۹۱ تا ۹۶
۹۱ . خطبه معروف به خطبه اشباح
۹۲ . پس از كشته شدن عثمان
۹۳ . در بيان فضل و علم خود
۹۴ . در فضل رسول اكرم(ص)
۹۵ . در حال مردم هنگام بعثت
۹۶ . درباره پيامبر(ص)
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "دختران آفتاب" نوشتهی امیرحسین بانکی، بهزاد دانشگر و محمدرضا رضایتمند، از جمله شاخصترین آثار داستانی با محوریت زن، خانواده و جامعه است که در سال ۱۳۸۲ توسط انتشارات سروش به چاپ رسید.
دختران آفتاب داستان بلندی پیرامون دختران و زنانی است که به قصد زیارت امام رضا (ع) رهسپار مشهد میشوند. در این رمان به زیبایی و در سبک داستانی به بسیاری از پرسش های مطرح درباره نقش اجتماعی زن و لوازم و پیامدهای آن اشاره شده است.
خواننده در لابه لای رمان پاسخ شبهات و پرسش های خود را در مسائلی چون: زن در غرب ، فمینسیم و جنبش زنان، زن در اسلام، قضاوت و حکومت زن ، ارث ، شهادت و دیه، تعدد زوجات ، کار در منزل و اشتغال ، طلاق ، همسران نمونه ، تفاوت های زن و مرد، حجاب و حیا ، ارتباط دختر و پسر و .... را می یابد بدون آن که از اصل داستان و قصه دور و به آهنگ آن آسیبی برسد.
آشنایی با داستان :
داستان این کتاب با روایت مریم، دختر یکی از بازیگران مطرح سینما آغاز میشود. مریم از زندگی شخصی خود ناراضی است و در تصمیمی ناگهانی و بدون اطلاع خانوادهاش، همراه با دوستان همدانشگاهیاش در قالب اردوی زیارتی، راهی مشهد میشود....
سایر شخصیت ها ؛
فاطمه : مسئول اردو و بزرگ بچه ها
ثریا : دختر محجبه ای نیست
راحله : دارای گرایش های فمینیستی
فهیمه : مدت کوتاهی در غرب زندگی کرده
سمیه : دختر تند مزاج و حزب الهی
عاطفه : دختر اصفهانی و شوخ
📗#معرفی_دوره📗
تربیت صحیح یک کودک، حتی اگر فرزند خودمان نباشد؛ تربیت یک نسل است، و تربیت یک نسل سالم قطعاً در آرامش دنیا و انسانهای آن مؤثر است. در تربیت اسلامی (انسانی)؛ دورۀ تربیتی، محدود به زمان بعد از تولد فرزند نیست. بلکه انتخاب همسری با باطن پاک و قدرتمند، و نیز مراقبتهای قبل از انعقاد نطفه، و زمان بارداری، از مهمترین و ضروریترین پیش نیازهای موفقیت انسانها در پرورش یک نسل موفق است. در سبک زندگی اسلامی، مراقبتهای بعد از تولد، به سه بخش زیر تقسیم میشود؛
– هفت سال اول؛ دوران سلطنت فرزند
– هفت سال دوم؛ دوران اطاعت فرزند
– هفت سال سوم؛ دوران وزارت فرزند
کارگاه «تربیت کودک» توسط استاد محمد شجاعی دورۀ مفصلی است بر اساس تعالیم اهل بیت (علیهمالسلام) که در دو بخش کلی زیر؛
– تمام مراقبتهای قبل از انعقاد نطفه تا مراقبتهای زمان بارداری
– تمام مهارتهای ارتباط با کودک در سه دورۀ سلطنت، اطاعت و وزارت
میتواند بهصورت مرجعی دقیق، همواره در کنار شما، به اداره موفق مراحل گوناگون تربیت فرزندتان، کمک کند.
006-Trabiate Farzand 1379 03 26.mp3
32.37M
#تربیت_فرزند
قسمت 6️⃣
🔸زایمان و شیرخوارگی
#استاد_شجاعی