eitaa logo
🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
2.4هزار دنبال‌کننده
109.5هزار عکس
119.3هزار ویدیو
4.4هزار فایل
اسیرزمان شده ایم! مرکب شهادت ازافق می آیدتاسوارخویش رابه سفرابدی کربلاببرد اماواماندگان وادی حیرانی هنوزبین عقل وعشق جامانده اند اگراسیرزمان نشوی زمان شهادتت فراخواهدرسید. @tofirmo
مشاهده در ایتا
دانلود
تروریست‌ها چطور تا حلب پیشروی کردند؟
تصویری مربوط به فروردین ۹۶ و بازدید سردار سلیمانی از خطوط عملیاتی حماه.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت شهید لبنانی که انگشتر خود را برای تبرک برای رهبر انقلاب فرستاد. روایت دلدادگی رزمندگان حزب الله با رهبر معظم انقلاب از زبان فاطمه صدرالدین؛ همسر شهید
خبرهای دروغی که در چند روز اخیر توسط تروریست‌ها مطرح شد
عراقچی: دیپلماسی راه کم هزینه‌تر برای رسیدن به اهداف هست اما بدون میدان ناتوان است وزیر امور خارجه در همایش بزرگداشت نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران: دیپلماسی راه کم هزینه تر و کم خطرتر و راه بهتری برای رسیدن به اهداف هست ولی واقعیت این هست که دیپلماسی متکی به قدرت و متکی به قدرت‌های درونی یک کشور هست که می‌تواند جلو برود. دیپلماسی و میدان مکمل همدیگر هستند و در یک جهت گام برمی‌دارد. دیپلماسی بدون میدان و بدون قدرت ناتوان است و قدرت و میدان هم با استفاده از دیپلماسی مسیر خودش را پیدا می کند و جلو می رود و در مجموع اهداف ملی، امنیت ملی و حیثیت ملی تامین می‌شود.
ثبت نام ترم دوم آغاز شد... 🌱 ✳ دوره ای ویژه دانشجویان ✳ ( کسب معرفت دینی از مقدمات تا سطوح عالی) 💠آشنایی و تسلط بر مبانی دینی (قرآن.حدیث.عقائد.فقه. تاریخ) 💠قدرت پاسخگویی در برابر شبهات روز 💠استفاده از اساتید برتر حوزه و دانشگاه 💠دوره حضوری و مجازی 🔸️ کسب اطلاعات بیشتر در پیام رسان بله : 👇 ble.ir/join/FfZCNYSrUs ❇ ثبت نام: daneshjoo-hekmat.ir (برادران: دوره حضوری و مجازی) 👆 talabe-daneshjoo.ir (خواهران: دوره مجازی) 👆 🔹️ کلاسهای حضوری: روزهای پنجشنبه 🔸️ ثبت نام : ۵ تا ۲۵ آذر ماه 🔸️ شروع دوره: بهمن ماه ۱۴۰۳   ♡•┈┈••••✾•🍃🌿🌸🌿🍃•✾•••┈┈•♡ [دوره آموزشی علم و معرفت](ble.ir/join/FfZCNYSrUs)
16.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناظره داغ پیرس مورگان، مورخ یهودی و کارشناس اسرائیلی در مورد فلسطین؛ "آیا حاضرید شهرک سازی‌های غیر قانونی اسرائیل را محکوم کنید؟ | اگر ادعای صلح دارید چرا شعار مرگ بر عرب حتی در آمستردام از دهانتان نیافتاد؟!"
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم‌وطن ساکن کانادا: دارم برمی‌گردم ایران بابت این تجربه‌ی ۱ ساله 30 هزار دلار خرج کردم خیلیا برمی‌گردن ولی صداشو درنمیارن
5.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا ایرانی‌ها وقتی میرن خارج قانون‌مدار میشن؟
3.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادلب چگونه و از چه تاریخی مقر معارضین تروریست شد؟ ردپای یک تروریست با تابعیت صعودی!
1.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ایشان رییس جمهور یک کشور اروپایی است . کاش ایشان رییس‌جمهور ایران می‌شد. 😔😔😭
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاریخ یعنی همین امروز در ظرف فردا! مرحوم صادق طباطبایی(سخنگوی دولت موقت، معاون وزیر کشور و از همفکران دکتر بازرگان و ابراهیم یزدی)، چند دلیل به ظاهر منطقی برای عدم احتیاج ایران به جنگنده‌های F14 ذکر می‌کند. در حالیکه تنها چند ماه بعد ایران درگیر طولانی‌ترین جنگ قرن بیستم شد و آن زمان مشخص گردید که چقدر به جنگ‌افزارهای پیشرفته نیازمندیم... امروز هم غرب‌گرایان دلایل به ظاهر منطقی زیادی برای احتیاج نداشتن کشور و پرهزینه بودن فناوری‌های پیشرفته‌ای مثل: هسته‌ای، موشکی، فضایی، هوش‌مصنوعی و... ذکر می‌کنند؛ ولی آیندگان خواهند فهمید که چه میزان تعلل امروز ما، برای نسل‌های آینده خسارت بار خواهد بود.