📢بعد از سکوت محمدصلاح در مورد جنگ غزه ، طرفدارانش از او خواستند تا از فلسطین حمایت کند و بعد از سکوت مجدد ، یک میلیون از دنبالکنندگانش در فیسبوک کم شد!
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
✅جواب کامل شبهه ↘️↘️
1.در ارتباط با فلسطین معاهده ای که به آن اشاره شده است طرفی به نام فلسطینی وجود ندارد بلکه این معاهده میان قدرت های استعماری زمان (انگلیس، فرانسه و روسیه بوده که البته بعدها روسیه به دلیل مشکلات داخلی تقریبا از آن کنار رفته است) یعنی معاهده سایکس - پیکو که بر اساس آن سرزمین های تحت کنترل امپراطوری عثمانی را میان خود تقسیم می کنند. این در حالی است که هنوز امپراطوری عثمانی حیات دارد!
2.معاهده دیگر میان قدرت استعماری انگلیس و جریان صهیونیسم بوده(اعلامیه بالفور) که در آن انگلیس متعهد مشود تا زمینه را برای ایجاد یک وطن یهودی ( شما خوان دولت یهودی) مهیا سازد.
3.معاهده دیگر پس از جنگ اول جهانی است که قدرت های استعماری پیروز جنگ در ورسای پاریس جامعه ملل متهد را شکل می دهند و سرزمین های عثمانی را بر اساس معاهده سایکس - پیکو میان خود تقسیم کرده و سرزمین فلسطین را تحت قیمومیت انگلیس قرار می دهند و در قیم نامه تاکید می کنند که دولت قیم باید زمینه را برای تحقق اعلامیه بالفور مهیا سازد.
4.معاهده بعدی هم به سال 1947 بر میگردد که سازمان ملل متحد با صدور قطعنامه 181 سرزمین فلسطین را به سه بخش یهودی نشین، عرب نشین(فلسطینی) و منطقه بین المللی بیت المقدس تقسیم می کند و کمتر از چند ماه بعد صهیونیست های تسلیح و تجهیز شده به وسیله دولت قیم انگلیس به شهرها و روستاهای فلسطینی خلع سلاح شده توسط انگلیس یورش برده و با کشتار و ارعاب ساکنانش را تخلیه و آنجا ها را اشغال می کنند.
⬅️ در کلیه این معاهده ها طرف فلسطینی اساسا حضور ندارد و این معاهده ها یک طرفه بوده است . یعنی درباره سرنوشت یک سرزمین بدون مشارکت مردمش تصمیم گرفته شده است.
⛔️👈اما درباره معاهداتی چون گلستان و ترکمانچای که موجب شد تا بخش هایی از ایران آن زمان از مام وطن جدا شود باید گفت این سرزمین ها در جریان جنگ هایی میان ایران و روسیه و به دلیل شکست ایران از روسیه اشغال شده و بعد بر اساس قرارداد فی مایبن دو حکومت ایران و روسیه از ایران جدا شده و تحت حاکمیت روسیه درآمدند که البته نشان از بی کفایتی حاکمان زمان، یعنی قاجاریه دارد. یعنی یک طرف معاهده ایران بوده آن هم یک حکومت رسمی و نه یک شبه حکومت و یا یک والی منطقه ای!
⬅️در خصوص اسرائیل هم به دلیل اینکه هیچ یک از مولفه های تعریف شده برای یک کشور را دارا نیست، یعنی مرزهای مشخص،(اسرائیل بر اساس ایده نیل تا فرات تاکنون مرزی را برای خود مشخص نکرده است) جمعیت تکوینی( یهودیانی که سرزمین فلسطین سکونت دارند یک جمعیت مهاجر و نظامی هستند یعنی یک گروه نظامی که جایی را اشغال کرده بعد دولت نظامی ایجاد کرده اند بنابراین یک قدرت اشغالگر محسوب می شوند).
هرچند اسرائیل بر خلاف همه قوانین منشور سازمان ملل و تحت فشار امریکا به صورت دو فاکتو به عنوان یک دولت شناخته شد ولی این موضوع در اصل قضیه یعنی اشغالگر و نامشروع بودن آن را تغییر نمی دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️فردی در سوئد در کتاب «اطلس جهان» چاپ سال ۱۹۲۶ که در یک مغازه عتیقهفروشی پیدا کرده، میگردد که نام آن سرزمین در سال ۱۹۲۶ فلسطین بوده یا اسرائیل؟!
منایع عبری:
به گفته یک منبع دیپلماتیک آگاه، ایران امروز از طریق سازمان ملل پیامی را به اسقاطیل ابلاغ کرد که بر اساس آن در صورت ادامه عملیات ارتش اسقاطیل در غزه، مجبور به مداخله خواهد شد
مداخله ایران - چه مستقیم، چه از طریق شبه نظامیان در سوریه و عراق و چه با حمایت از ورود حزب الله به جنگ، بحران کنونی غزه را به یک جنگ منطقهای تبدیل خواهد کرد.😄
⭕️ نگاهی به ۷۵ سال ظلم و ستم رژیم غاصب صهیونیستی به ملت مظلوم فلسطین
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
@tofirmo
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
#طوفان_الاقصی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥راه اندازی۳۰۰ کارخانه تعطیل در استان فارس افتخارآمیز است
آیت الله رئیسی در جمع مدیران ارشد و سرمایه گذاران استان فارس:
🔹باید از جامعه نخبگانی برای اتاق اندیشهورزی استفاده کرد.
📸 #اینفوگرافیک | بهرهبرداری از خط دوم آبرسانی به شیراز از سد درودزن
🔹هر ساله با آغاز فصل گرما و افزایش تقاضای مصرف آب، تنش آبی مهمان ناخوانده بسیاری از شهرستانهای استان فارس به ویژه شیراز است.
🔹با تدبیر دولتِ مردمی و همزمان با سفر رئیسجمهور به استان فارس، «خط دوم انتقال آب به شیراز از سد درودزن» پس از ۱۲ سال بهرهبرداری و آب شرب سالم برای تمام ساکنان شیراز تامین خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اضافهشدن دهکهای ششم و هفتم درآمدی به طرح کالابرگ الکترونیکی