✅جواب کامل شبهه↘️↘️
👈ادعای سرزمین موعود از سوی صهیونیستها و به طور عام یهودیان از دو منظر قابل بررسی است:
الف) از منظر آیات تورات و وعده خداوند در کتاب مقدس مبنی بر اختصاص این سرزمین به یهودیان.
ب) از دیدگاه تاریخی و حق تاریخی یهودیان بر سرزمین مقدس.
⬅️حدود سرزمین موعود در بخش 15 آیه 18 از سفر تکوین (پیدایش) در کتاب تورات چنین آمده است: «در این روز خداوند با ابراهیم پیمان بست و گفت: این سرزمین را ـ از رود نیل در مصر گرفته تا شط بزرگ فرات ـ به تو میبخشم».(1)
این تفکر به صراحت در گفتههای رجال سیاسی- مذهبی رژیم صهیونیستی مطرح میشود و اساس تفکرات توسعهطلبانه اسرائیل را تشکیل میدهد.
ژنرال موشهدایان در این باره میگوید: «اگر انسانی صاحب تورات باشد، بایستی تمام سرزمینهای کتاب مقدس را در تملک خویش داشته باشد».(2)
👈اما افرادی نظیر تئودور هرتزل و لئوپنسکر ـ از رهبران صهیونیسم ـ اعتقاد داشتند که صهیونیستها در هر نقطهای از جهان که میسر باشد، تجمع کنند و حساسیت خاصی به سرزمین موعود نداشتند. در مقابل❌ این گروه، افراد دیگری مانند: دیوید بنگوریون، احد هاآم و حیم وایزمن، اعتقادشان بر این بود که فلسطین، یگانه مرکز یهود و سرزمین موعود میتواند باشد.
⬅️اما در نقل و تحلیل سرزمین موعود، روژه گارودی با اظهار این مطلب که این وعده، در بخشهای گوناگون تورات آمده است، بنابر مطالعات تاریخی میگوید: «اول، وعده زمین به عنوان یک وعده برای سکونت درک میشود و برای گروههای خانه به دوشی بوده است که در آن زمان پیوسته جابهجا میشوند و آرزو داشتند در نقطهای از مناطق قابل سکونت استقرار یابند.
دوم، هدف وعده به خانهدوشان، نه فتح سیاسی و نظامی یک منطقه یا تمامی یک کشور، که اسکان در یک قلمرو محدود بود».(3)
اما در گذر زمان، وعدههای قدیمی، بُعد جدیدی به خود گرفت و دیگر اسکان، یک هدف به دست آمده بود و وعده، رنگ سیاسی، نظامی و ملی به خود گرفت و این تفسیر، آغازی شد برای اشغال فلسطین و توجیهی برای تشکیل امپراطوری داوود!
گروهی دیگر از اندیشمندان همچون خانم فرانسوا اسمیت و البرد پوری اندیشه سرزمین موعود را دروغ دانستهاند. پوری در این مورد میگوید: میتوان آن را تنها توجیهی برای مشروعیت بخشیدن به گسترش مرزهای روزگار سلطنت حضرت داوود در فلسطین دانست».
«تنها سلطه یهود بر سرزمین فلسطین به حدود سی قرن قبل بازمیگردد و پس از آن نیز پادشاهی آن از بین میرود و امروز هیچ اثر، کتیبه یا دستور مذهبی فیزیکی و عملی که نشانی از اثر یهود در آن سامان باشد وجود ندارد.»
⬅️قبل از سلطه یهود، اقوام مختلفی همچون کنعانیان در سرزمین فلسطین زندگی میکردند و پس از سلطه یهود که حدود هفتاد و سه سال به طول انجامید، اقوام مختلف دیگری بر این سرزمین استقرار یافتند که در این میان، سهم مسلمانان از اقوام شناخته شده دیگر، بیشتر است.
ولی اقامت و سکونت کوتاهمدت آنها در سرزمین کنعان، آن هم در مقطعی کوتاه و محدود، نه تنها هیچگونه حقی از جنبه تاریخی به وجود نمیآورد بلکه تمسک به این قبیل توجیهات و رسمیت بخشیدن به آن متضمن این خواهد بود که اقوام دیگر که چند سالی در سرزمینی سکونت داشتند ادعای مالکیت آن را کنند.
👈👈چنین ادعاهای توسعهطلبانهای تنها بهانهای برای فریب افکارعمومی و بستری برای به اجرا درآوردن سیاستهای تجاوزکارانه است.
پینوشت:↘️
1ـ کتاب مقدس، عهد عتیق، سفر پیدایش، آخر بخش 15.
2ـ روزنامه اسرائیلی اورشلیم پست، 10/8/1967.
3ـ روژگارودی، تاریخ یک ارتداد، ترجمه مجید شریف، بخش اول.
4ـ محمدتقی تقیپور، قصه قوم برگزیده، پژوهه صهیونیست،جلد اول، تهران 1376، ص 322.
کانال 10 رژیم : سربازهایمان فرار کرده اند....
کانال ۱۰ اسرائیل در گزارشی عنوان کرد که تعدادی زیادی از سربازان اسرائیلی بهصورت دسته جمعی ترک خدمت کردهاند و از حضور در جنگ امتناع میکنند. بین فرماندهان اختلافات زیادی وجود دارد و تعداد زیادی از افسران و مقامات ارشد از تشدید شرایط عقبنشینی کردهاند.
اینها گزارشهایی است که خود شبکههای اسرائیلی از داخل سرزمینهای اشغالی مخابره میکنند. خیل عظیمی از افسران و نظامیان اسرائیلی با جنگ مخالف هستند و از عواقب جنگ و کشته شدن هراسان اند. اما رژیم اسرائیل و امپراطوری رسانهای غرب تمام تلاش خود را بهکار گرفته است تا چهرهای با صلابت و قدرتمند از ارتش این کشور به نمایش بگذارد. مشخصا در صورت آغاز نبردهای زمینی، واقعیتهای میدانی با آنچه که اکنون در رسانههای غربی عنوان میشود متفاوت خواهد بود! / تحولات جهان اسلام
فرودگاه بن گورین بسته شد
گردانهای عزالدین القسام اعلام کرد که در پاسخ به هدف قرار گرفتن غیرنظامیان ساکن غزه، تلآویو را هدف حملات راکتی گسترده خود قرار داده است.
همزمان منابع خبری رژیم صهیونیستی گزارش دادند که به دنبال این حمله راکتی گسترده، همه پروازهای فرودگاه بن گوریون در تل آویو به حالت تعویق درآمد و فرودگاه به طور موقت بسته شد./ایسنا
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه ی انتقال یک بانوی مجروح در شهر بی آب و برق و تحت محاصره ی غزه...
ظاهرا ایران قصد دارد ..... تاریخی به خوردِ رژیم صهیونیستی بدهد
اگر جایگاه شمخانی و دسترسی هایش در حوزه امنیت ملی را در نظر بگیریم و اگر این توئیت را تعارفِ حمله زمینی از سوی مشاور رهبر ایران به ارتش رژیم صهیونیستی بدانیم، پس قطعا ایران این حمله را به نفع حماس ، فلسطین ، مقاومت ، خودِ ایران و کشورهای همسو میداند.....
🔸اللَّهُمَّ... وَفِّقْنَا فِي يَوْمِنَا هَذَا ... لِ... انْتِقَاصِ الْبَاطِلِ وَ إِذْلَالِهِ ، وَ نُصْرَةِ الْحَقِّ وَ إِعْزَازِهِ ... وَ مُعَاوَنَةِ الضَّعيِفِ ، وَ اِدْرَاكِ اللّهيِفِ.
🔸خداوندا❗️... امروز ما را ...به نكوهش و سرکوب باطل و يارى و بزرگداشت حق... و کمک به ناتوان، و فريادرسى مظلوم موفق فرما.
🔺نیایش هجدهم #صحیفه_سجادیه
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
🔆چرا خلوت و شب زنده داری نداریم؟
✍علامه حسن زاده آملی(ره) :
کسی که شب با خدا خلوتی ندارد و اُنس با او ندارد، این در دوستی اش دروغگوست.
این گناه که نمی گذارد با خدا خلوت کنیم و نماز شب بخوانیم چیست؟
برای بنده و جنابعالی که نباید قمار و دزدی باشد، نیّت خلاف نمی گذارد ما نماز شب بخوانیم، و هرکس باید مطابق مقام و موقعیت و تحصیل و غیره ببیند آن چیست که از او توفیق شب زنده داری و نماز شب خواندن را گرفته است؟
خواندن و تلاوت قرآن نیز همین طور است. روزی چقدر تلاوت قرآن داریم؟
اگر این توفیق را نداریم باید علت آن را بدست آوریم.
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️چه خوبست قبل از خواب
🌙زمـزمه کنیـم خدایا
⭐️آخر و عاقبت کارهای ما را
🌙ختم به خیر کن
⭐آرامـش شب نصیبتان
🌙فردایتان پراز خیروبرکت
🌙شبتون بخیر
⭐️آرامش شب نصیبتون
💠
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سازمان ملل اندازه این گاو کارایی نداره
تاریخ فلسطین 5.mp3
5.99M
🇵🇸#مستند_تاریخ_فلسطین🇵🇸
"تاریخ اشغال فلسطین از ابتدا تا کنون"
قسمت 5⃣
🇵🇸🇵🇸
* جنگ دوم اعراب با اسرائیل (جنگ کانال سوئز) در سال ۱۹۵۶
* تحلیل و بررسی جنگ دوم
* آغاز فعالیت هسته ای اسرائیل
* تاسیس سازمان فتح در سال ۱۹۵۸ توسط "یاسر عرفات"
* آغاز جنگ سوم اعراب با اسرائیل( جنگ شش روزه) در ۱۹۶۷ میلادی
* تحلیل و بررسی جنگ سوم
* شکست سنگین اعراب و اشغال بلندی های جولان، ساحل غربی رود اردن ، غزه و بیت المقدس شرقی
* نبرد کرامه در ۱۹۶۸ و پیروزی فتح
* انتخاب "یاسر عرفات "به ریاست سازمان آزادی بخش فلسطین
* مرگ جمال عبدالناصر در مصر
* جنگ سپتامبر سیاه در اردن و کشتار ۴۰۰۰ فلسطینی در ۱۹۷۰ میلادی