12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لبیک_یا_مهدی
🎥 کجاست درهم شکنندهی شوکت متجاوزان؟
🔘 كجاست نابودكننده سركشان و سرپيچى كنندگان، كجاست ريشه كن كننده اهل لجاجت و گمراهى و بى دينى؟
⏯ كجاست ويران كننده بناهاى شرك و دورويى،كجاست نابودكننده اهل فسق و عصيان و طغيان،كجاست دروكننده شاخه هاى گمراهى و شكاف اندازى؟
↩️ كجاست آن مهيّا گشته براى ريشه كن كردن ستمكاران؟
✔️ كجاست آن برگزيده براى بازگرداندن دين و شريعت؟
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 اجرای سرود سلام فرمانده
👌🏻 در خیابان های کربلا
🇵🇸 انشالله به زودی در قدس می خونیم
#عموملا_در_کربلا
25.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از چیزهایی که آرامش رو ،
از زندگی دور می کنه
و زندگی رو سرد و بی روح می کنه
چشم و هم چشمی هست .
💠 امام خمینی رضوان الله تعالی علیه ؛
▫️این طور نیست که حالا که ما منتظر ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) هستیم، پس دیگر بنشینیم در خانه هایمان، تسبیح را دست بگیریم و بگوییم عجل علی فرجه. عجل، با کار شما باید تعجیل بشود، شما باید زمینه را فراهم کنید برای آمدن او. و فراهم کردن اینکه مسلمین را با هم مجتمع کنید، همه با هم بشوید، إنشاءالله ظهور می کند ایشان.
📚صحیفه امام خمینی ره جلد۱۸ص۱۹۰
May 11
جنگی كه بر سَرِ دنياست ويرانگر است، اما جنگی كه برای اِحيای هويّت تمدّنیِ اسلام و فروپاشیِ بتپرستی مدرن واقع میشود، هرچند خسارت و رنج در پی دارد، اما يک جنگ مقدس است.
حرکت بهسمتِ اِحيای حيات طيّبه و ایجاد حیات معنوی در بشر، نياز دارد به اين كه شما از يک پالايشهایی عبور كنيد.
#استاد_میرباقری