eitaa logo
🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
2.1هزار دنبال‌کننده
79.6هزار عکس
84.5هزار ویدیو
3.3هزار فایل
اسیرزمان شده ایم! مرکب شهادت ازافق می آیدتاسوارخویش رابه سفرابدی کربلاببرد اماواماندگان وادی حیرانی هنوزبین عقل وعشق جامانده اند اگراسیرزمان نشوی زمان شهادتت فراخواهدرسید. @tofirmo
مشاهده در ایتا
دانلود
‌🌷 آیت الله بهاءالدینی (ره) : 🖌  ، مخصوصا حق الناس ؛ اوج حماقت است ، نه زرنگی. زرنگی بندگی خداست. •┈
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨ یاد حضرت در دقایق زندگی 🔴 همه ی حاجت ها به واسطه ی امام زمان ارواحنا فداه مستجاب میشود... 🎙
محسن منصوری معاون اجرایی رییس جمهور دیروز رفته برای آزادی زندانیها که میبینه فرش قرمز انداختن دستور میده جمعش کنن 👏🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ثروت رفسنجانی از زبان رائفی پور‼️ 🔴📢اکثریت بیشتر شنیدید هاشمی باغ پسته زیاد داشت حال ببینید رائفی چی میگه‼️
🌹چقدر خوشبختیم که شما را داریم که یادمان هست سلامتان کنیم در پناهتان هستیم ... در آسمان مهرتان پرواز می کنیم و دلمان به شما گرم است ... چقدر خوشبختیم که فراقتان بزرگترین اندوهمان است.
مادر شهیده فائزه رحیمی: "چادراتون رو محکم‌تر سر کنید تا دشمنان ببینند و بمیرند" مادر شهیده در سالروز ننگین اعلام کشف حجاب از طرف رضاخان تیرخلاص را به دشمنان زد. 🗣
♦️پیش‌بینی صندوق بین المللی پول برای اقتصاد ایران در ۲۰۲۴ 🔹صندوق بین‌المللی پول برای اقتصاد ایران در سال میلادی ۲۰۲۴ چشم‌انداز مثبتی پیش‌بینی کرده است که شامل رشد اقتصادی، کاهش تورم و افزایش صادرات است. 🔹نظرسنجی اقتصادی کارکنان صندوق بین‌المللی پول معمولا دو بار در سال منتشر می‌شود و تحلیل‌های اقتصاددانان این صندوق بین‌المللی از تحولات اقتصاد جهانی در کوتاه‌مدت و میان‌مدت را ارائه می‌کند. 🔹بر این اساس، صندوق‌ بین‌المللی پول ارزش تولید ناخالص داخلی ایران بر اساس قیمت‌های جاری را ۳۸۶.۲۲ میلیارد دلار پیش‌بینی کرده است. همچنین واردات کالا و خدمات را هشت درصد و صادرات را هفت درصد اعلام کرد. 🔹این گزارش، نرخ تورم ایران برای سال جدید میلادی ۳۲.۵ درصد و تراز حساب‌های جاری ۱۴.۱ میلیارد دلار همچنین نرخ بیکاری را ۹.۶ درصد می‌داند. 🔹این نهاد بین‌المللی تولید ناخالص داخلی ایران (GDP) در سال ۲۰۲۴ را به میزان ۳.۰ درصد و قیمت‌های مصرف‌کننده را ۴۷.۰ درصد برآورد کرده است.
🔺 بیشترین تذکر علنی رهبری درباره نفوذ در کدام دولت بود ؟
⭕️‏آقای برهانی حتما میدانند جرم نشر اکاذیب جز با شکایت شاکی قابل تعقیب نیست و جهت اعاده حیثیت احتمالا مجبورند خودشان وکالت اسراییل را به عهده بگیرند!
💥رای جالب یک قاضی ارومیه ای برای یک متهم 🔹قاضی دادگاه عمومی بخش نازلو ارومیه متهمی را به دلیل بکار بردن رنگ و اسانس غیر مجاز، همچنین استفاده از ژله تاریخ مصرف گذشته برای تولید شیرینی به تهیه ۳۰ جفت کفش کودکانه برای دانش آموزان مدرسه یکی از روستاهای بخش نازلو ارومیه محکوم کرد.