dars masnavi 26.mp3
17.86M
☘️#درس_مثنوی
قسمت 6️⃣2️⃣
ابیات ۳۹۸ تا ۴۲۴
#استاد_رنجبر
📗#معرفی📗
فاضل نظري ( متولد ۱۳۵۸) يكي از شاعران جوان معاصر است كه به دليل برخورداري از ذوق شاعري، مطالعات ادبي و خلاقيتهاي زباني و مضموني اشعارش با اقبال خوب مخاطبان روبرو شده است. شعر فاضل بیشتر از سبك عراقي، سبك هندي و سبك غزل امروز است .
استفاده از نمادها و نشانه هاي سبك هندي، ايجاد تصاوير نو و مضامين خلاقانه و گرايش به طرز بيان حافظ از جمله هنرمنديهاي وي است. فاضل نظری هم اکنون استاد دانشگاه ، ریاست حوزه هنری استان تهران ، عضو شورای عالی شعر مرکز موسیقی و سرود و مدیر عامل کانون پرورش فکری کودک و نوجوانان است. مجموعه شعرهای وی تا کنون در قالب کتابهایی مانند گریههای امپراتور، اقلیت، آنها، ضد و "کتاب" منتشر شدهاست.
📗#معرفی📗
محمدحسن (بیوک) معیری (۱۳۴۷_ ۱۲۸۸) متخلص به "رهی" بیتردید از ممتازترین غزلسرایان معاصر ایران است. شعر او تحت تأثیر شاعرانی چون سعدی، حافظ، مولوی، صائب و گاه مسعود سعد سلمان و نظامی است؛ اما دلبستگی و توجه بیشتر او به زبان سعدی است.
رنگ عاشقانه غزل رهی، با زبان شسته و مضامین لطیف مشخصه اصلی کارهای اوست. از شعرهای معروف او، خزان عشق (به عبارتی همان تصنیف مشهور «شد خزان گلشن آشنایی»)، نوای نی، دارم شب و روز، شب جدایی، یار رمیده، یاد ایام، بهار، کاروان، مرغ حق است.
هشتگ "ایران" و "جنگ جهانی سوم" در امریکا ترند شده و ملت نگران هستن که بایدن با جنگ با ایران کشورو بهم بریزه. تا حالا اینقدر مردم امریکا رو وحشت زده ندیده بودم. ثابت ماندن درآمد و بالارفتن هزینه ها و حالا اضافه شدن ترس از شروع جنگ باعث شده مردم بیشتر از بایدن متنفر شوند.
چرا مقامهای آمریکایی گزینه تهدید نظامی علیه ایران را رد کردند؟!
خروجی جلسه شورای امنیت ملی کاخ سفید: دنبال جنگ با ایران نیستیم.
مقامهای سیاسی امنیتی آمریکا در جلسۀ اضطراری شورای امنیت ملی کاخ سفید، استدلال و فشار تندروهای جمهوریخواه و عملیات روانی شدید بنگاههای رسانهای همسو با رژیم صهیونیستی برای متهمسازی ایران به انجام حمله به نیروهای نظامیشان در اردن و تهدید حملۀ نظامی به ایران را بهدلیل چالشهای داخلی، جهانی و منطقهای رد کردند.
پس از این حملات جدی مقامات سیاسی-امنیتی کاخ سفید جلسۀ اضطراری در شورای امنیت ملی آمریکا به ریاست بایدن و به ۵ دلیل عمده تشکیل دادند.
دلایل پنجگانۀ شکلگیری این جلسه عبارت بودند از:
۱. عمق تلفات نیروهای آمریکایی
۲. موفقیت پهپادهای گروههای ضدآمریکایی برای نفوذ به راهبردیترین پایگاه نظامی آمریکا در شمال شرقی اردن به نام برج ۲۲ آمریکا
۳. ناکارآمدی سیستم پدافندی ویژه و چندصد میلیون دلاری پنتاگون در اردن با اسم «سیستم امنیت مرزی»
۴. نگرانی جدی مقامات سنتکام از تزلزل در سیستم بازدارندگی منطقهای
۵. بررسی و تنظیمگری راهبردهای پاسخ به تهدید
در جلسه فوری شورای امنیت ملی کاخ سفید اقدامات واکنشی به این حادثه در چند سطح اعلامی و اعمالی توسط مقامهای سیاسی و امنیتی آمریکا جمعبندی شده است.
در سطح اعلامی، طراحی بیانیۀ رئیسجمهور آمریکا، طراحی کنفرانس خبری سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید و انجام مصاحبۀ چند نفر از مقامهای سیاسی و نظامی آمریکایی با رسانههای مطرح برنامهریزی شده که ۳ رویکرد اعلامی، «همدردی با خانوادههای کشتهشدگان، اعلام برنامه پاسخ سخت واشنگتن به مسببان حمله و رد اتهام حمله به پایگاه آمریکایی از سوی ایران» را اطلاع رسانی کنند.
«دنبال جنگ با ایران نیستیم» مهمترین گزارهای بود که از سوی سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید پس از این جلسۀ فوری مطرح و در سطح رسانههای جهانی بازتاب داده شد.
طرح گزارههای مشابه دیگر در مواضع رئیس کمیتۀ نیروهای مسلح کنگرۀ آمریکا مبنی بر اینکه «به نظر نمیرسد که ایران بهطور مستقیم دستور این حمله را صادر کرده باشد.» و همچنین اظهارات یک مقام عالیرتبه امنیتی آمریکا در گفتوگو با «سیبیاس» مبنی بر اینکه «حمایت ایران از شبهنظامیانی که به پایگاه آمریکا حمله کردند، بهمعنای حمله از سوی ایران نیست."» نمونههایی از مستندات تصمیم مقامهای آمریکایی برای رد اتهامات علیه ایران و رد امکان جنگ با ایران بوده است.
در سطح اعمالی البته آمریکاییها برای جبران حداقلی خسارتهای اخیر و پیشگیری از تزلزل در سیستم بازدارندگی منطقهای در پی ضربهزنی به نیروهای مقاومت در سطح منطقه بهویژه در کشورهای عراق و سوریه در قالب الگوهای عملیاتی خاص هستند.