فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⤴️ شرح در کلیپ
* پیام گروه سرود و موضوع انتخابات ...
💠 با «قرآن کریم» نورانی شویم
سوره مبارکه عنکبوت آیه ۷
وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَنُكَفِّرَنَّ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَحْسَنَ الَّذِي كَانُوا يَعْمَلُونَ
و كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام دادهاند
قطعاً بدیهاى آنان را مىپوشانيم
و بى شك بهتر از آنچه عمل مىكردهاند پاداششان مىدهيم.
شبنامه 1475 - @mrtahlilgar.mp3
12.76M
🚨 به زودی جشن پیروزی میگیریم/ از طالبان تا سعودی میهمان رهبر ایران/ ۹۰۰ تانک صهیون منهدم شد
شبنامه / تحولات فلسطین / روزنامه صهیون: از ۳۰۰ هزار نیروی پیاده ۱۳ هزار نفر در غزه مجروح شده اند / نزدیک ۱۰۰۰ تانک در غزه منهدم شده است / از طالبان تا سعودی میهمان رهبر ایران پیام مهم آیت الله درباره تحولات اخیر/ قسمت ۱۴۷۵
✅
44.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 به زودی جشن پیروزی میگیریم/ از طالبان تا سعودی میهمان رهبر ایران/ ۹۰۰ تانک صهیون منهدم شد
شبنامه / تحولات فلسطین / روزنامه صهیون: از ۳۰۰ هزار نیروی پیاده ۱۳ هزار نفر در غزه مجروح شده اند / نزدیک ۱۰۰۰ تانک در غزه منهدم شده است / از طالبان تا سعودی میهمان رهبر ایران پیام مهم آیت الله درباره تحولات اخیر/ قسمت ۱۴۷۵
✅
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ آموخته بودند میتوان از آن سوی دنیا آمد
در این منطقه آدم کشت و رفت
125 روز است درگیر جنگ اند
سلیمانی معماریِ استعمارگرایانه منطقه را در هم شکست
#به_یاد_فرمانده
✅ داستان کوتاه (151)
🌷 اثر صدقه دادن به نیازمندان مؤمن
مردي خدمت امام کاظم (ع) رسید و عرض کرد: ده نفر عائله دارم که تمامشان بیمارند، نمیدانم چه کنم و با چه وسیله گرفتاریشان را برطرف سازم؟
امام (ع) فرمود: آنـان را به وسـیله صـدقه و احسـان در راه خـدا به نیازمنـدان #مؤمن، معـالجه کن که هیـچ چیزي سـریعتر از صـدقه، حـاجت را برآورده نمی کند و هیچ چیزی براي بیمار، سودمندتر از صدقه نیست.
📚 داستانهای بحارالانوار، ج 9، ص 144
📱
😡 لعنت بر چه کسانی؟ (شماره 61)
🌷 امام علی (ع):
آن هنگام كه روز قیامت فرا می رسد خداوند بادى بدبو را مىوزاند كه همگان از آن بو ناراحت می شوند تا آنجا كه آن بو نفسها را بند می آورد؛ آنگاه کسی ندا می دهد: آيا مىدانيد كه اين بو كه شما را مىآزارد بوى چيست؟
آنها می گويند: نه، امّا تا آنجا كه مىشده ما را آزرده است.
به آنان گفته مىشود: اين بوى بین دو پای زنان زناكار است كه بدون توبه مرده و به قیامت آمده اند. آنان را #لعنت كنيد كه خدا نيز آنان را #لعنت نموده است. به همین دلیل هیچ كس در ايستگاه محشر نمی ماند مگر آنكه می گويد: خدايا زناكاران را #لعنت كن.
📖 إذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ أَهَبَّ اللَّهُ رِيحاً مُنْتِنَةً يَتَأَذَّى بِهَا أَهْلُ الْجَمْعِ حَتَّى إِذَا هَمَّتْ أَنْ تُمْسِكَ بِأَنْفَاسِ النَّاسِ نَادَاهُمْ مُنَادٍ هَلْ تَدْرُونَ مَا هَذِهِ الرِّيحُ الَّتِي قَدْ آذَتْكُمْ فَيَقُولُونَ لَا وَ قَدْ آذَتْنَا وَ بَلَغَتْ مِنَّا كُلَّ مَبْلَغٍ قَالَ ثُمَّ يُقَالُ هَذِهِ رِيحُ فُرُوجِ الزُّنَاةِ الَّذِينَ لَقُوا اللَّهَ بِالزِّنَا ثُمَّ لَمْ يَتُوبُوا فَالْعَنُوهُمْ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فَلَا يَبْقَى فِي الْمَوْقِفِ أَحَدٌ إِلَّا قَالَ اللَّهُمَّ الْعَنِ الزُّنَاةَ.
📚 وسائل الشيعة، ج20، ص: 323
📱
✅ خدا چرا انسان را آفریده؟ چرا انسان را آزاد آفریده؟
🌷 امام خامنه ای:
بشر خصوصيتش اين است كه مجموعه ى انگيزه ها و غرايز متضادّى است و مكلّف است كه در خلال اين انگيزه هاى گوناگون، راه كمال را بپيمايد. به او آزادى داده شده، به خاطر پيمودن راه كمال. همين آزادى با اين ارزش، براى تكامل است؛ كما اينكه خود حيات انسان براى تكامل است: «و ما خلقت الجنّ و الانس الّا ليعبدون». خداوند جنّ و انس را آفريده، براى رسيدن به مرتبه ى #عبوديت او كه مرتبه ى بسيار والايى است. آزادى هم مثل حقِّ حيات است؛ مقدمه اى براى #عبوديت. (12/ 06/ 1377)
✍️ توضیح: #عبودیت خدا یعنی خدا را مولا، و خود را عبد او بدانیم و از دستورات #واجب و #حرامش اطاعت کنیم مثل اطاعت یک عبد از مولایش
پند 293
📱
✅ آیا حضرت مسیح (ع) خدا بود آن گونه که مسیحیان می گویند، یا اینکه عبد خدا بود؟
🌺 سخن خدا در قرآن:
خود مسیح هرگز از اینکه برده و #عبد خدا باشد، امتناعی نداشت و برده ی خدا بودن را ننگ نمی دانست. ملائکه هم همچنین. آنها هم هرگز از #عبد مطیع خدا بودن نه امتناعی دارند و نه آن را ناخوشایند می دانند. حقیقت این است که هر کس از #عبد خدا بودن و اطاعت از دستورات او امتناع کند و خود را بزرگتر از آن بداند که #عبد خدا باشد و متکبّرانه از دستورات #واجب و #حرام خدا نافرمانی کند، با خدا طرف است. چون هر انسانی چه بخواهد و چه نخواهد، خدا در قیامت، او و همه انسانها را برای بازخواستِ عملکردشان در حیطه انجام #واجبات و ترک #محرمات، در یک جا گرد هم خواهد آورد.
📖 لنْ يَسْتَنْكِفَ الْمَسيحُ أَنْ يَكُونَ عَبْداً لِلَّهِ وَ لاَ الْمَلائِكَةُ الْمُقَرَّبُونَ وَ مَنْ يَسْتَنْكِفْ عَنْ عِبادَتِهِ وَ يَسْتَكْبِرْ فَسَيَحْشُرُهُمْ إِلَيْهِ جَميعاً (نساء، 172)
آیه شماره 244
📱
📣 داستان کوتاه (94)
✅ خصلتهای خوب، دلیل عفو اعدامی
🌹 چند اسير مجرم را نزد پيغمبر آوردند. پيغمبر دستور اعدام آنان را صادر کرد؛ اما مردى از ميان آنان را آزاد کرد.
آن مرد به پیامبر اکرم عرض كرد: اى پيغمبر خدا! براى چه مرا از ميان اينها آزاد کردی؟
پیغمبر فرمود: جبرئيل از جانب خدا به من خبر داد كه تو پنج خصلت داری. خصلتهائى كه خدا و رسولش آنها را دوست دارند:
1️⃣ تو نسبت به خانواده ات، بسیار غيرت داری
2️⃣ با سخاوت هستی
3️⃣ خوش اخلاق هستی
4️⃣ راستگویى
5️⃣ و شجاع هستی.
وقتی آن مرد، اين سخنان را شنيد، اسلام آورد و مسلمان خوبی شد و در ركاب رسول خدا با دشمنان جنگ کرد تا به درجه شهادت رسيد.
📖 عنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع قَالَ أُتِيَ النَّبِيُّ ص بِأُسَارَى فَأَمَرَ بِقَتْلِهِمْ وَ خَلَّى رَجُلًا مِنْ بَيْنِهِمْ فَقَالَ الرَّجُلُ يَا نَبِيَّ اللَّهِ كَيْفَ أَطْلَقْتَ عَنِّي مِنْ بَيْنِهِمْ فَقَالَ أَخْبَرَنِي جَبْرَئِيلُ عَنِ اللَّهِ جَلَّ جَلَالُهُ أَنَّ فِيكَ خَمْسَ خِصَالٍ يُحِبُّهَا اللَّهُ وَ رَسُولُهُ الْغَيْرَةَ الشَّدِيدَةَ عَلَى حَرَمِكَ وَ السَّخَاءَ وَ حُسْنَ الْخُلُقِ وَ صِدْقَ اللِّسَانِ وَ الشَّجَاعَةَ فَلَمَّا سَمِعَهَا الرَّجُلُ أَسْلَمَ وَ حَسُنَ إِسْلَامُهُ وَ قَاتَلَ مَعَ رَسُولِ اللَّهِ ص قِتَالًا شَدِيداً حَتَّى اسْتُشْهِدَ.
📚 وسائل الشیعة, جلد۲۰ , صفحه۱۵۵
📱
✅ پرسش و پاسخ از آیت الله خوشوقت
🔹 درباره تقوا (شماره 11)
س: در روایت آمده: «نگاه حرام تیری از جانب شیطان است.» در محیطی که شرایط برای گناه فراهم است، آیا می¬توانیم آن را زمینه ای برای تمرین ترک گناه قرار دهیم یا اینکه ناچاراً آنجا را ترک کنیم؟
ج: اگر می¬توانی گناه نکنی، عیبی ندارد؛ اما چه کسی می¬تواند با چند زن نامحرم بگوید و بخندد و گناه نکند؟! با هم همکار هستند و با هم آشنا می¬شوند. صبح که سر کار می¬آیند، می¬گویند: «سلام علیکم! حال شما!» بعد هم با هم می¬گویند و می¬خندند و حال گربه ی یکدیگر را هم می¬پرسند. آن¬وقت چطور می¬شود؟ چه کسی آنجاست؟ کسانی که مرد میدان هستند، اصلاً به آنجا نمی¬روند؛ نه اینکه بروند و خودشان را حفظ کنند. آیا در این جور مکان ها مرد میدان دیده¬اید؟ همه مثل هم هستند.
س: چه می شود که بعضی افراد، بعضی گناهان خاص را که ترکش خیلی آسان است، ترک نمی کنند، اما کارهای سخت واجب یا مستحب را انجام می دهند؟ مثلا دعاهای مختلف می خوانند یا زحمت می کشند و هر روز دو وعده به مسجد می روند؟
ج: عادت کرده است؛ اما ترک گناه برای او سخت است. آمدن و رفتن به مسجد برایش آسان است؛ اما چون به گناه عادت کرده، ترک آن برایش سخت است؛ بنابراین باید شروع کند. ان شاء الله آسان می شود.
س: منظور از آیه ی «لَیسَ لِلاِنسانِ اِلّا ما سَعَی» چیست؟
ج: اگر شما سعی نکنید، مزدی نمی گیرید. اگر می خواهید مزد دریافت کنید، باید زحمت بکشید. زحمتش اطاعت فرمان است.
س: بعضی نقل می کنند که بعضی از علما را در خواب دیده اند که گفته اند: «نمازهایی که خوانده ای و روزه هایی که گرفته ای، هیچ فایده ای نداشت؛ فقط آن غذایی که به یک حیوان دادی یا فلان شب که فلان کار را کردی، تو را نجات داد.» آیا این ها صحیح است؟
ج: درست نیست. این موضوع دو قسمت دارد: یکی اینکه آن ها به درد نمی خورد و دیگری اینکه این ها به درد می خورد. اینکه آن ها به درد نمی خورد، غلط است. اگر آن ها را طبق دستور خدا صحیح به جا آورده باشی، مفید و مؤثر است؛ اما اینکه این ها به درد می خورد، عیبی ندارد. اگر شکم گرسنه ای را سیر کرده باشی یا برهنه ای را پوشانده باشی، خوب است؛ اما آن را نمی شود گفت به درد نمی خورد. همه ی آن ها به درد می خورد، و چون خواب است، اعتباری ندارد.
س: گاهی انسان به مرحله ای می رسد که وقت تصمیم گیری است که مثلاً طلبه یا دانشجو شود یا وارد بازار کار شود. انسان از کجا بفهمد راهی که انتخاب می کند، مورد رضای خداست و می تواند در آن موفق شود؟
ج: انسان خیلی چیزها را در اثر گذشت زمان یاد می گیرد. کودک هفت ـ هشت ساله خیلی چیزها را بلد نیست؛ چون زمان زیادی بر او نگذشته است. هر چه بگذرد، چیزهایی می بیند، می شنود و یاد می گیرد. آن وقت بر معلوماتش اضافه می شود؛ بنابراین یکی از چیزهایی که در تشخیص دادن و به موقع تصمیم گرفتن لازم است، گذشت سن است. کسی که تازه از مدرسه فارغ شده و حالا باید تصمیم بگیرد، هنوز چیزی از دنیا نفهمیده است و اگر مستقلاً بخواهد این کارها را بکند، اشتباه می کند. رشته ای را انتخاب می کند و فردا شغلی گیرش نمی آید و پشیمان می شود. پس چه باید کند؟ باید با کسانی که سنّی از آن ها گذشته و این راه را رفته و تجربه کرده اند، مشورت کند. خودش تنها حق ندارد ببرد و بدوزد؛ چون هنوز پختگیِ لازم را ندارد.
✅ ادامه دارد ...
📚 منبع: آثار بندگی، آیت الله خوشوقت
📱
😡 لعنت بر چه کسانی؟ (شماره 62)
🌷 رسول خدا (ص) نهی می کرد از اینکه زن، بىاجازه شوهرش از خانه بیرون آيد. اگر بیرون آيد، هر فرشته در آسمان و هر جن و انسی او را #لعنت می كنند تا به خانهاش برگردد
رسول خدا (ص) نهی می کرد از اينكه زن براى غیر شوهرش آرايش كند و اگر زنی این کار را كرد، بر خدا است كه او را با آتش بسوزاند.
رسول خدا (ص) نهی می کرد از اينكه یک زن نزد مردی غیر از مردان محرمش بيش از #پنج كلمه سخن بگويد آن هم کلمات #ضروری ...
رسول خدا (ص) نهی می کرد از اينكه زنى سخنان خلوت خود با شوهرش را به زن ديگر بگويد.
📖 نهَى أَنْ تَخْرُجَ الْمَرْأَةُ مِنْ بَيْتِهَا بِغَيْرِ إِذْنِ زَوْجِهَا فَإِنْ خَرَجَتْ لَعَنَهَا كُلُّ مَلَكٍ فِي السَّمَاءِ وَ كُلُّ شَيْءٍ تَمُرُّ عَلَيْهِ مِنَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ حَتَّى تَرْجِعَ إِلَى بَيْتِهَا وَ نَهَى أَنْ تَتَزَيَّنَ لِغَيْرِ زَوْجِهَا فَإِنْ فَعَلَتْ كَانَ حَقّاً عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَنْ يُحْرِقَهَا بِالنَّارِ وَ نَهَى أَنْ تَتَكَلَّمَ الْمَرْأَةُ عِنْدَ غَيْرِ زَوْجِهَا وَ غَيْرِ ذِي مَحْرَمٍ مِنْهَا أَكْثَرَ مِنْ خَمْسِ كَلِمَاتٍ مِمَّا لَا بُدَّ لَهَا مِنْهُ وَ نَهَى أَنْ تُبَاشِرَ الْمَرْأَةُ الْمَرْأَةَ وَ لَيْسَ بَيْنَهُمَا ثَوْبٌ وَ نَهَى أَنْ تُحَدِّثَ الْمَرْأَةُ الْمَرْأَةَ بِمَا تَخْلُو بِهِ مَعَ زَوْجِهَا
📚 وسائل الشيعة، ج20، ص: 212
📱
✅ بزرگترين تعريف براى يك انسان در معيارهاى الهى و اسلامى چیست؟
🌷 امام خامنه ای:
در دوران حكومت، تواضعِ بدون ضعف و اقتدارِ بدون تكبّر، از خصوصيات امير المؤمنين است. در همان حالى كه با متخلّف، با منحرف، با آن كسى كه مورد حدّ الهى است و با دشمن در ميدانهاى خود در نهايت قاطعيت عمل مى كند، درعين حال براى خود براى آن منِ شومى كه در هر وجودى سربرآورد، او را ضايع و بيچاره خواهد كرد، هيچ جايى در وجود على نيست. هرچه هست، هضم در اراده ى الهى است؛ #عبد و بنده ى خداست.
بزرگترين تعريف براى يك انسان در معيارهاى الهى و اسلامى، #عبوديت خداست. «اشهد انّ محمّداً عبده و رسوله»، «رسول» را بعد از «عبد» ذكر مى كند. (16/ 01/ 1378)
✍️ توضیح: #عبودیت خدا یعنی خدا را مولا، و خود را عبد او بدانیم و از دستورات #واجب و #حرامش اطاعت کنیم مثل اطاعت یک عبد از مولایش
پند 294
📱
✅ جامعه چطور پوک می شود و ذهنها خراب می گردد؟
🌷 امام خامنه ای:
وقتى عدالت نباشد، وقتى #عبوديّت خدا نباشد، جامعه پوك مى شود؛ آن وقت ذهنها هم خراب مى شود. (18/ 02/ 1377)
✍️ توضیح: #عبودیت یعنی خدا را مولا، و خود را عبد او بدانیم و از دستورات #واجب و #حرامش اطاعت کنیم مثل اطاعت یک عبد از مولایش
پند 295
📱
✅ پرسش و پاسخ از آیت الله خوشوقت
🔹 س: بهترین چیزی که ارتباط ما را با اهل بیت نزدیک میکند، چیست؟ نشانه نزدیکی مان به آنها را چگونه حس کنیم؟
ج: بهترین چیزی که انسان را به خدا نزدیک میکند، به پیغمبر اکرم نزدیک میکند، به حضرات معصومین نزدیک میکند، #اطاعت فرمان آنهاست. #واجباتشان را انجام دهیم و #محرماتشان را ترک کنیم. هیچ چیزی به این نمی رسد.
اگر بخواهی بفهمی به آنها نزدیکی یا دور، ببین #گناه می کنی یا نه؛ اگر گناه می کنی، خیلی دوری و اگر #گناه نمی کنی، خیلی نزدیکی. این علامت آن است.
✅ داستان کوتاه (193)
🌷 امام هر زمان، مراقب شیعیانش
در مورد مسح پاها اختلاف بود، که از سر انگشتان تا مچ پاست یا از مچ پاها تا سر انگشتان. علی بن یقطین که وزیر هـارون الرشـید بود اما مخفیانه شیعه بود نامه اي به امام کاظم (ع) نوشت که اصحاب در مورد مسح پا اختلاف دارند، اگر صلاح است نامه اي به خط خود در این مورد بنویسید تا به آن عمل کنیم.
امام کاظم (ع) در جواب نوشت: متوجه شدم که اصحاب درباره مسح وضو اختلاف دارند. آنچه به تو دستور می دهم این است:
هنگام وضو سه مرتبه مضمضه و سه مرتبه استنشاق می کنی و سه مرتبه صورت را می شویی، به طوري که آب را لاي موهاي خود برسانی و سه مرتبه دستت را می شویی و داخل گوشها را مسح می کنی. پس از آن سه مرتبه پاهایت را تا ساق می شویی. مبادا برخلاف این دستور عمل کنی.
نامه که به علی بن یقطین رسید، از مضمون آن تعجب کرد. زیرا دستور امام بر خلاف فتوای شیعیان بود. با خود گفت: امام بهتر می داند. هر چه بفرماید، وظیفه من است.
او از آن پس وضوي خود را طبق دسـتور امـام (ع) انجـام می داد. تـا این که از علی بن یقطین پیش هارون الرشید سخن چینی کردند که او شیعه است. هـارون به یکی از خـدمتگزاران نزدیـک خود گفت:
حرفهـاي زیـادي در بـاره علی بن یقطین می زننـد. من بارهـا او را آزمایش کرده ام. چیزي که شاهـد شـیعه بودن او باشـد، ندیده ام. مایلم بدون آنکه متوجه باشد، او را یک بار دیگرآزمایش کنم.
آن شـخص به هارون الرشید گفت: شـیعه هـا بـا سـنی هـا در وضو اختلاف دارنـد. آنها در وضو پاها را نمی شوینـد. خوب است به گونه اي که متوجه نباشد، به وسیله وضو امتحانش کنی. از محلی مخفی او را تماشا کن و ببین چگونه وضو می گیرد.
هارون مدتی صبر کرد تا اینکه روزي علی بن یقطین را به کاري در منزل واداشت که تا وقت نماز رسید. علی بن یقطین در اطاق مخصوصی وضو می گرفت و نماز می خواند. موقع نماز که شد، هارون از پشت اطاق به طوري که علی بن یقطین متوجه نبود، مراقب او بود.
علی بن یقطین، همـان طـور که امـام دسـتور داده بـود، مانند اهل سنّت وضـو گرفت. هارون تمام کارهاي او را مشاهده می کرد. همین که وضو گرفتن او را دید، نتوانست صبر کند و صدا زد:
دروغ گفته اند آنها که می گویند تو شیعه هستی. از این پس سخن هیچ کس را درباره تو قبول نخواهم کرد.
بعد از این جریان، علی بن یقطین، در نزد هارون به مقام ارجمندي رسید. پس از این آزمـایش، نامه دیگری از امام کاظم (ع) به او رسـید که در آن نوشـته بود:
اي علی بن یقطین بعـد از این، وضو را آن طور که خداوند واجب کرده است بگیر! به این طریق: یـک بـار صـورتت را به عنوان واجب و مرتبه دوم مسـتحبی بشوي، بعد دستهـایت را از آرنـج به طرف انگشـتان بشوي و با باقیمانـده رطوبت دسـتت، جلو سـر و پاهایت را از سـر انگشـتان تا ساق پا مسـح کن. آنچه بر تو می ترسـیدم، برطرف شده است. والسلام.
📚 داستانهای بحارالانوار، ج 10، ص 157
📱
Shab12Ramazan1399[02].mp3
11.95M
#ادعیه
📝 دعای طلب عاقبت به خیری
♻️دعای یازدهم صحیفه سجادیه
🎤حاج میثم #مطیعی
📌خدایِمن❗
دربرابر گواهان، پرده اى که با آن گناهان ما را پوشانده اى کنار نزن، روزى که اخبار بندگانت را آشکار مى کنى.🤲🏻
به درستى که تو مهربانى به هر که تو را خوانَد و اجابت کننده اى براى هر که تو را صدا زند.
#دعای_یازدهم
#صحیفه_سجادیه
دعای-یازدهم-صحیفه-سجادیه-دعای-امام-برای-عاقبت-بخیری-ترجمه-و-قرائت-کافه-نبات.mp3
757.9K
#ادعیه
📝 دعای طلب عاقبت به خیری
♻️دعای یازدهم صحیفه سجادیه
با لحن عربی
🎤حاج میثم #کاظم
📌خدایِمن❗
دربرابر گواهان، پرده اى که با آن گناهان ما را پوشانده اى کنار نزن، روزى که اخبار بندگانت را آشکار مى کنى.🤲🏻
به درستى که تو مهربانى به هر که تو را خوانَد و اجابت کننده اى براى هر که تو را صدا زند.
#دعای_یازدهم
#صحیفه_سجادیه
11.mp3
1.07M
#ترجمه
📝دعای طلب عاقبت به خیری
#ترجمه_صوتی دعای یازدهم صحیفه سجادیه
#ترجمه
#دعای_یازدهم
#صحیفه_سجادیه
دعای-یازدهم-دعا-در-طلب-عاقبت-به-خیری.pdf
672.8K
📝 دعای طلب عاقبت به خیری
متن دعای یازدهم صحیفه سجادیه
#پی_دی_اف pdf#
#متن
#دعای_یازدهم
#صحیفه_سجادیه
💠بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ💠
✳️متن #دعای_یازدهم #صحیفه_سجادیه:
💢وَ كَانَ مِنْ دُعَائِهِ عَلَيْهِ السَّلَامُ بِخَوَاتِمِ الْخَيْرِ
🔻دعای آن حضرت به اینکه عاقبت ها ختم به خیر شود
✨﴿1﴾ يَا مَنْ ذِكْرُهُ شَرَفٌ لِلذَّاكِرِينَ ، وَ يَا مَنْ شُكْرُهُ فَوْزٌ لِلشَّاكِرِينَ ، وَ يَا مَنْ طَاعَتُهُ نَجَاةٌ لِلْمُطِيعِينَ . صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ اشْغَلْ قُلُوبَنَا بِذِكْرِكَ عَنْ كُلِّ ذِكْرٍ ، وَ أَلْسِنَتَنَا بِشُكْرِكَ عَنْ كُلِّ شُكْرٍ ، وَ جَوَارِحَنَا بِطَاعَتِكَ عَنْ كُلِّ طَاعَةٍ .
✨﴿2﴾ فَإِنْ قَدَّرْتَ لَنَا فَرَاغاً مِنْ شُغْلٍ فَاجْعَلْهُ فَرَاغَ سَلَامَةٍ لَا تُدْرِكُنَا فِيهِ تَبِعَةٌ ، وَ لَا تَلْحَقُنَا فِيهِ سَأْمَةٌ ، حَتَّى يَنْصَرِفَ عَنَّا كُتَّابُ السَّيِّئَاتِ بِصَحِيفَةٍ خَالِيَةٍ مِنْ ذِكْرِ سَيِّئَاتِنَا ، وَ يَتَوَلَّى كُتَّابُ الْحَسَنَاتِ عَنَّا مُسْرُوريِنَ بِمَا كَتَبُوا مِنْ حَسَنَاتِنَا
✨﴿3﴾ وَ إِذَا انْقَضَتْ أَيَّامُ حَيَاتِنَا ، وَ تَصَرَّمَتْ مُدَدُ أَعْمَارِنَا ، وَ اسْتَحْضَرَتْنَا دَعْوَتُكَ الَّتِي لَا بُدَّ مِنْهَا وَ مِنْ إِجَابَتِهَا ، فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ اجْعَلْ خِتَامَ مَا تُحْصِي عَلَيْنَا كَتَبَةُ أَعْمَالِنَا تَوْبَةً مَقْبُولَةً لَا تُوقِفُنَا بَعْدَهَا عَلَى ذَنْبٍ اجْتَرَحْنَاهُ ، وَ لَا مَعْصِيَةٍ اقْتَرَفْنَاهَا .
✨﴿4﴾ وَ لَا تَكْشِفْ عَنَّا سِتْراً سَتَرْتَهُ عَلَى رُؤُوسِ الْأَشْهَادِ ، يَوْمَ تَبْلُو أَخْبَارَ عِبَادِكَ .
✨﴿5﴾ إِنَّكَ رَحِيمٌ بِمَنْ دَعَاكَ ، وَ مُسْتَجِيبٌ لِمَنْ نَادَاكَ .
♻️ترجمه♻️
🔸(1) ای آنکه یادش برای یادکنندگان عزت و افتخار است و ای آنکه سپاسگزاریش، برای سپاسگزاران پیروزی و رستگاری است و ای آنکه فرمان برداریش برای فرمانبرداران، نجات و رهایی است! بر محمّد و آلش درود فرست و دلهای ما را به یادت از هر یادی و زبانمان را به سپاسگزاریات از هر سپاسی و اعضایمان را به طاعتت از هر طاعتی، بیخبر گردان.
🔸(2) و اگر در جنب کار و کوشش، فراغت و آسایشی برای ما مقدّر کردهای، آن فراغت و آسایش را قرین سلامت قرار ده؛ که در عرصهگاه آن، پیآمد بدی به ما نرسد و ملالت و دلتنگی به ما نپیوندد؛ تا فرشتگان نویسندۀ بدیها با پروندهای پاک و خالی، از ثبت بدیهای ما چشمپوشی کنند؛ و فرشتگان نویسندۀ خوبیها، به سبب خوبیهایی که از ما نوشتهاند، خوشحال و شادان باز آیند.
🔸(3) و هنگامیکه روزگار زندگیمان سپری شود و مقدار عمرمان بگذرد و به پایان برسد و دعوتت به مرگ که چارهای از آن و اجابتش نیست، ما را آماده افتادن به کام مردن کند؛ پس بر محمّد و آلش درود فرست و پایان آنچه نویسندگان اعمال ما در پروندۀ ما خواهند نوشت، توبۀ پذیرفتهشده قرار بده، توبهای که پس از آن ما را بر گناهی که کسب کردهایم و معصیتی که مرتکب شدهایم، نایستانی.
🔸(4) و پردهای که بر گناهان ما پوشاندی، در برابر حاضران روز قیامت، از روی ما برندار، روزی که خبرهای بندگانت را آشکار میکنی.
🔸(5) مسلّماً تو نسبت به کسی که میخوانَدت، مهربانی؛ و نسبت به کسی که صدایت میزند، پاسخ دهندهای.