📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "قصه معراج" اثر دکتر مهدی خدامیان آرانی کتابی است که با زبانی ساده ، زیبا و داستانی ماجرای معراج پیامبر (ص) را برای خواننده خود تشریح کرده و آنها را تا پایان داستان با خود همراه ساخته است. از ویژگی های برجسته نویسنده برخورداری از قلمی زیبا، دلنشین و داستانی درعین تسلط داشتن به منابع دینی و روایی است.
“قصه معراج” داستان زیبای سفر آسمانی پیامبر (ص) به آسمان ها و عرش خداوند است. از هنگام خروج از مکه به سمت بیت المقدس و از آنجا تا آسمان هفتم و عرش الهی.
8- ولاء ها و ولایت ها در قرآن.mp3
27.14M
💠 ولاء ها و ولایت ها در قرآن
حجت الاسلام محسن قنبریان
رمضان ۱۴۴۵ / جلسه هشتم
▫️ ولایت طولی، ولایت عرضی
• ولاء، شبکه اتصالات جامعه است نه فقط یک ولیّ
• ولایت طولی مثل ولایت پدر و جد و حاکم که یکطرفه است.
• ولایت عرضی، ولایت طرفینی و متقابل افراد جامعه است.
▫️ آیات ولایت عرضی
1⃣ آیه۷۲ انفال؛ ولاء محبت و نصرت
2⃣ آیه۷۱ توبه؛ ولاء تواصی
• همه افراد جامعه در شبکه اتصالی هم باید پناه و نصرت به هم دهند، هم به معروفها امر و از بدی ها همدیگر را نهی کنند.
• بیان علامه طباطبایی
• گستره این ولاء حتی مستضعفان عقیدتی را می گیرد (صحیحه عمربن ابان)
• جامعه نباید به طبقه امر کننده و امر شونده تقسیم شود/ آثار مخرب آن...
• نگاهی به مسائل جاری اجتماعی کشور
• این ولاء در برخی موارد جای ولایت طولی هم می نشیند ؛ مثل ولاء عدول مومنین بر اطفال بی سرپرست (در فرض فقدان حاکم شرع)
Part12_علی از زبان علی.mp3
3.5M
*زمینه های قتل عثمان در کلام امیرالمومنین(ع)
*ماجرای قتل عثمان
*شورش معترضان بر عثمان
*جلوگیری امام علی(ع) از ریختن خون عثمان
📗 از والدین محترم درخواست میگردد این فایل صوتی را در اختیار فرزندان نوجوان خود قرار داده و به آنها توصیه گردد که علاوه بر گوش دادن به آن، منن آنرا نیز پیاده نمایند.
لازم است در صورت امکان برای تشویق این اقدام معنوی آنها هدیه ای در نظر گرفته شود. 🌺
🌹ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز. سهم روز پنجاه وهفتم
┄═❁🍃❈🦋✨🦋❈🍃❁═┄
📜 #نامه58 : نامه به شهرهای دور برای روشن ساختن حوادث صفين
🔹افشای حوادث جنگ صفين
♦️آغاز كار چنين بود ما با مردم شام ديدار كرديم كه در ظاهر پروردگار ما يكی و پيامبر ما يكیدو دعوت ما در اسلام يكی بود و در ايمان به خدا و تصديق كردن پيامبرش، هيچ كدام از ما بر ديگری برتری نداشت و با هم وحدت داشتيم جز در خون عثمان كه ما از آن بركناريم، پس به آنان گفتيم: بياييد با خاموش ساختن آتش جنگ و آرام كردن مردم به چاره جویی و درمان بپردازيم، تا كار مسلمانان استوار شود و به وحدت برسند و ما برای اجرای عدالت نيرومند شويم، امّا شاميان پاسخ دادند: «چاره ای جز جنگ نداريم.» پس[ از پیشنهاد حق ما ] سر باز زدند و جنگ درگرفت و تداوم يافت و آتش آن زبانه كشيد. پس آنگاه كه دندان جنگ در ما و آنان فرو رفت و چنگال آن سخت كارگر افتاد، به دعوت ما( صلح و گفتگو )گردن نهادند، و بر آنچه آنان را خوانديم پاسخ دادند. ما هم به درخواست آنان پاسخ داديم و آنچه را خواستند زود پذيرفتيم، تا حجّت را بر آنان تمام كنيم و راه عذرخواهی را ببنديم. آنگاه آنكه بر پيمان خود استوار ماند از هلاكت نجات يافت و آن كس كه در لجاجت خود پا فشرد، خدا پرده ناآگاهی بر جان او كشيد و بلای تيره روزی گرد سرش گردانيد.
┄═❁🍃❈🦋✨🦋❈🍃❁═┄
📜 #نامه57 : نامه به مردم كوفه در سال ٣٦ هجری، هنگام حرکت از مدینه به سوی بصره.
🔹روش بسيج كردن مردم برای جهاد
♦️پس از ياد خدا و درود، من از جايگاه خود مدينه بيرون آمدم، يا ستمكارم يا ستم ديده، يا سركشی كردم يا از فرمانم سر باز زدند، همانا من خدا را به ياد كسی می آورم كه اين نامه به دست او رسد، تا به سوی من كوچ كند، اگر مرا نيكوكار يافت ياری كند و اگر گناهكار بودم مرا به حق باز گرداند.
┄═❁🍃❈🦋✨🦋❈🍃❁═┄
📜 #نامه56 : نامه به فرماندار سپاه شُريح بن هانی که او را در سال ٣٦ هجری به سوی شام حرکت داد.
🔹اخلاق فرماندهی
♦️در هر صبح و شام از خدا بترس و از فريبكاری دنيا بر نفس خويش بيمناك باش و هيچگاه از دنيا ايمن مباش، بدان اگر برای چيزهایی كه دوست می داری، يا آنچه را كه خوشايند تو نيست، خود را باز نداری، هوسها تو را به زيانهای فراوانی خواهند كشيد، سپس نفس خود را باز دار و از آن نگهبانی كن و به هنگام خشم بر نفس خويش شكننده و حاكم باش.
┄═❁🍃❈🦋✨🦋❈🍃❁═┄
ختم نهج البلاغه در ۱۹۲ روز(29).mp3
4.42M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
🌺 سهم روز پنجاه وهفتم از نامه ۵۸تا نامه ۵۶
AUD-20220716-WA0001.
2.9M
🔊 شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
🔸 شرح #حکمت12 4⃣
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
🌹شرح #حکمت12
🔴 قسمت چهارم - یاران شهید
🔻 در ادامه ویژگیهای دوستان خوب، بعد از دوازده ویژگی که در حکمت ۲۸۹ حضرت بیان فرمودند دوازده ویژگی هم درباره یاران شهیدشان در خطبه ۱۲۱ بند ۲ بیان می فرمایند:
✅ «دُعُوا إِلَى الْإِسْلَامِ فَقَبِلُوهُ» شهدا کسانی بودند که وقتی آنها را به اسلام دعوت کردند، قبول کردند.
✅ «وَ قَرَءُوا الْقُرْآنَ فَأَحْكَمُوهُ» قرآن را قرائت کردند و آن را حاکم زندگی خودشان قرار دادند.
🔻4.3 «وَ هِيجُوا إِلَى الْجِهَادِ فَوَلِهُوا وَلَهَ اللِّقَاحِ إِلَى أَوْلَادِهَا» ؛ وقتی به سمت جهاد دعوتشان کردند، چنان واله و شیدای جهاد بودند مثل شتری که به فرزند خودش واله و شیداست.
✅ «وَ سَلَبُوا السُّيُوفَ أَغْمَادَهَا »آنقدر در جهاد در راه خدا حضور داشتند که گویا شمشیرهایشان را از غلاف محروم کرده بودند. یعنی هیچ وقت شمشیرهایشان در غلاف نرفت.
✅ «وَ أَخَذُوا بِأَطْرَافِ الْأَرْضِ زَحْفاً زَحْفاً وَ صَفّاً صَفّاً بَعْضٌ هَلَكَ وَ بَعْضٌ نَجَا » ؛ گرداگرد زمین را گروه گروه، صف به صف احاطه کردند. بعضی شهید شدند و برخی نجات یافتند.
✅ « لَا يُبَشَّرُونَ بِالْأَحْيَاءِ »؛ از زنده ماندن کسی در جهاد به همدیگر بشارت نمی دادند، یعنی از شهید نشدن همدیگر خوشحال نمی شدند.
✅ «وَ لَا يُعَزَّوْنَ عَنِ الْمَوْتَى» از اینکه کسی در جنگ به شهادت رسیده باشد، همدیگر را تعزیت نمی دادند.
✅ «مُرْهُ الْعُيُونِ مِنَ الْبُكَاءِ »؛ از گریه های طولانی چشمهایشان آسیب دیده بود.
✅ «خُمْصُ الْبُطُونِ مِنَ الصِّيَامِ» ؛ از شدت روزه داری، شکمهایشان لاغر و به پشت چسبیده بود.
✅ «ذُبُلُ الشِّفَاهِ مِنَ الدُّعَاءِ» لبهایشان از فراوانی دعا خشک شده بود.
✅ «صُفْرُ الْأَلْوَانِ مِنَ السَّهَرِ» رنگ صورتهایشان از شب زنده داری های طولانی زرد بود.
✅ «عَلَى وُجُوهِهِمْ غَبَرَةُ الْخَاشِعِينَ» بر چهره آنها غبار خشوع و فروتنی در مقابل خدا بود.
🔻 حضرت در ادامه میفرمایند: «أُولَئِكَ إِخْوَانِي الذَّاهِبُونَ» ؛ اینها برادران عزیز من بودند که از دست من رفتند.
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
🌳شجره آشوب« قسمت صد و هفدهم »
📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام
🔻نیزه کردن قرآن ها زمانی اتفاق افتاد که اشعث به لشکر امام گفت که در صورت ادامه جنگ، نابود می شوند و برای از بین بردن سایه جنگ باید با معاویه (یا همان جبهه استکبار زمان) صلح کرد.
🔻نکات مهمی که گزارش فوق دربردارد این است که اولا؛ در اطراف اشعث، جاسوسان معاویه فراوان بودند و این تأییدی دیگر بر ارتباط اشعث با معاویه است. ثانیا؛ از قبل هماهنگی هایی درمورد بر سر نیزه کردن قرآن ها میان اشعث و معاویه صورت گرفته بود؛ زیرا جاسوسان هنگامی که سخن اشعث را پیش معاویه بردند از قول اشعث گفتند که قرآن ها را بر سر نیزه ها کنید.
🔻این موضوع، به صراحت هماهنگی میان اشعث و جبهه معاویه، در مورد ایجاد اختلاف در میان لشکر حضرت، آماده سازی افکار عمومی درباره اینکه ادامه جنگ، به صلاح مردم نیست و همچنین نظر بر سر نیزه کردن قرآن ها، را می رساند. رسالت اشعث در صفین، ایجاد دوگانه «جنگ یا سازش» در جبهه اسلام، بود. او با این اقدام توانست فرصتی را برای بنی امیه فراهم آورد تا آن ها هم از شکست در امان بمانند و هم اینکه به تجدید نیرو برای مقابله با امام بپردازند و همچنین امام نیز نتواند ضربه نهایی را برای از بین بردن کانون فساد، وارد کند.
🔻 حتی اشعث به خوبی می دانست نباید کسی وارد حکمیت شود که امکان دارد بر نماینده معاویه غلبه کند؛ زیرا معاویه گفته بود که در صورت انتخاب ابن عباس از سوی امام، عمرو عاص نمی تواند بر او چیره شود.
📚 کتاب شجره آشوب
💬 نویسندگان: آقایان یوسفی و آقامیری
↩️ ادامه دارد...
🌳شجره آشوب« قسمت صد و هجدهم»
📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام
🔻رسالت بعدی اشعث در صفین، قرار دادن مخالفان حکمیت در برابر یک عمل انجام شده بود؛ به نحوی که آن ها نتوانند نسبت به این مسئله اعتراض کنند.
🔻 اشعث بعد از قبول حکمیت از سوی امام، نزد هر قومی رفت و پیام حکمیت را برای آن ها قرائت می کرد. او با این کار قصد داشت اعلام کند زمانی که امام به حکمیت راضی شده است، دیگران حق مخالفت را ندارند و مخالفان نیز نباید نسبت به این مسئله سخنی بگویند.
🔻 در حقیقت، اشعث به آنچه مد نظر جبهه استکبار یا همان بنی امیه بود رسید و موفق شد تلاش های چند ماهه امام را با حکمیت، ناتمام بگذارد. او با این کار، خدمت بزرگی به بنی امیه کرد؛ به نحوی که آن ها توانستند از شکست و کشته شدن حتمی نجات بیابند و بعدها نیز امام علی موفق نشد دیگر به مصاف آن ها برود.
🔻نکته جالب دیگر درباره گزارش فوق، این است که زمان قرائت پیام حکمیت توسط اشعث نزد قبائل، عده ای با شمشیر به اشعث اعتراض کردند. موضوع یادشده نشان می دهد اشعث موفق شد بالاخره تفرقه ای را میان موافقان جنگ و مخالفان جنگ با جبهه کفر به وجود آورد؛ یعنی همان چیزی که در گزارش های قبلی عمروعاص و معاویه بر آن اتفاق نظر کرده بودند.
📚 کتاب شجره آشوب
💬 نویسندگان: آقایان یوسفی و آقامیری
↩️ ادامه دارد...
هدایت شده از 🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
نهی از معروف!؟.mp3
1.97M
🎧 آیتالله میرباقری | کلید مبارزه با بدحجابی
🔵 اقامۀ مُنکَر بدتر از اشاعۀ مُنکَر و ارتکاب مُنکَر است. یکعدّهای فرهنگ مردم را عوض میکنند تا مُنکَر به معروف تبدیل میشود. در نتيجه، این آدمی که تا دیروز از گناه بدش میآمد حالا خوشش میآید! این آدمی که تا دیروز به نظرش میآمد که باید باعفّت باشد امروز به نظرش میآید که اصلاً حجاب چیست؟!
در اقامۀ بدحجابی، بستری درست میکنند که حجاب میشود ضدّارزش. و بیعفّتی میشود ارزش. لذا آنکسی که با هفتقلم آرایش و بدحجاب بيرون میآید احساس عزّت و شرافت میکند! و در مقابل، آن کسی که میخواهد باحجاب باشد، احساس حقارت میکند.
🟤 بر این اساس، وقتی بیحجابی به معروف تبدیل شده باشد، نهی از بیحجابی، نهی از معروف قلمداد خواهد شد!
در جامعهای که «معروف بشود مُنکَر و مُنکَر بشود معروف»، دیگر اصلاً نمیشود نهی از منکر کنی! در نهی از مُنکَر، انسان اول باید مُنکَر را مُنکَر کند و بعد، از آن نهی کند. مُنکَری که در نگاه جامعه معروف است، چطوری میتوانی از آن نهی کنی؟! چون به نظر آنها، داری منع از معروف میکنی!
🔴 راه اصلیِ مبارزه با بدحجابی این است: شما اول باید آن پرچمدارانی که دارند اقامۀ بدحجابی میکنند را بزنید و جلوی اقامه را بگیرید، بهطوری که مُنکَر بشود مُنکَر. و معروف هم بشود معروف. آنوقت میتوانید بگویید اگر یک کسی گناه کرد، او را نهی کنید. ولی وقتی مُنکَر شد معروف، بیحجابی هم میشود عرف، میشود خوبی، اسمش هم میشود آزادی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 باز هم به شب قدر نزدیک شدیم و باز هم یک فرصت استثنایی است.
🌺 ۱۲ فروردین روز انتخاب اسلامیت توسط جمهور مبارک
در روزهای ۱۰ و ۱۱ فروردین ۵۸ _ در حالی که هنوز ۵۰ روز از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود با پیشنهاد حضرت امام خمینی ره اولین همه پرسی ( رفراندم) در کشور برگزار شد و از مجموع ۲۰۸۵۷۳۹۱ نفر واجدین شرایط شرکت در رأی گیری ۲۰۴۴۰۱۰۸ نفر یعنی ۹۸٪ رأی دادند و از این تعداد ۲۰۴۴۰۱۰۸ نفر معادل ۹۹/۲٪ به جمهوری اسلامی آری گفتند.و نتایج روز ۱۲ فروردین اعلام شد.
جالب است که بدانید این انتخابات هیچ رأی باطله و هیچ رأی سفیدی نداد.
❗️ به اشتباه مشهور شده که ۹۸/۲٪ مردم به جمهوری اسلامی رأی دادند در حالی که این صحیح نیست، بلکه ۹۹/۲٪ از شرکت کنندگان به این نظام اسلامی رآی مثبت دادند.
همه چیز استثنایی بود. فاصله بسیار کم بین پیروزی تا همه پرسی
اصرار شجاعانه امام بر جمهوری اسلامی
مشارکت ۹۸ درصدی مردم در همه پرسی
رأی ۹۹/۲ درصدی مردم به جمهوری اسلامی
👌 اما ۴۵ سال هنوز عده ای بوم های شوم سخن از رفراندم می زنند به این آلودگان به CIA و MI6 می گویم اولین نفری که در جهان اسلام پس از رفراندم عاشقانه و داوطلبانه مردم، سخن از تکرار رفراندم میزد معاویه بود .....
🌺 ۱۲ فروردین روز انتخاب اسلامیت توسط جمهور مبارک
در روزهای ۱۰ و ۱۱ فروردین ۵۸ _ در حالی که هنوز ۵۰ روز از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود با پیشنهاد حضرت امام خمینی ره اولین همه پرسی ( رفراندم) در کشور برگزار شد و از مجموع ۲۰۸۵۷۳۹۱ نفر واجدین شرایط شرکت در رأی گیری ۲۰۴۴۰۱۰۸ نفر یعنی ۹۸٪ رأی دادند و از این تعداد ۲۰۴۴۰۱۰۸ نفر معادل ۹۹/۲٪ به جمهوری اسلامی آری گفتند.و نتایج روز ۱۲ فروردین اعلام شد.
جالب است که بدانید این انتخابات هیچ رأی باطله و هیچ رأی سفیدی نداد.
❗️ به اشتباه مشهور شده که ۹۸/۲٪ مردم به جمهوری اسلامی رأی دادند در حالی که این صحیح نیست، بلکه ۹۹/۲٪ از شرکت کنندگان به این نظام اسلامی رآی مثبت دادند.
همه چیز استثنایی بود. فاصله بسیار کم بین پیروزی تا همه پرسی
اصرار شجاعانه امام بر جمهوری اسلامی
مشارکت ۹۸ درصدی مردم در همه پرسی
رأی ۹۹/۲ درصدی مردم به جمهوری اسلامی
👌 اما ۴۵ سال هنوز عده ای بوم های شوم سخن از رفراندم می زنند به این آلودگان به CIA و MI6 می گویم اولین نفری که در جهان اسلام پس از رفراندم عاشقانه و داوطلبانه مردم، سخن از تکرار رفراندم میزد معاویه بود .....
.
روزه ی #نوزدهم
بی پِدری بَد دَردیست😭
دَمِ زِینب شــــُده باز هم
" مـَـکُـن ای صـُـبح طُلوع"...😭
السلام علیک یا امیر المومنین ع🖤
#امان_از_دل_زینب😭
قرآن و عترتاند ، نجاتِ دَمِ لَحَد
قرآن به سر بگیر و بگو: یاعلی مدد
#مهران_قربانی