براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین
"آخیش بالاخره شد"😊
میدونی رسیدن کلا قشنگه😍
رسیدن به آدمی که دوست داری❤️
رسیدن به شغل مورد علاقت👌
رسیدن به رویاهات🍀
براتون رسیدن رو آرزو میکنم :)👏👏
برای داشتن آرامش
فقط باید آدمایی که حس خوبی بهت میدن کنارت نگه داری...🌱
صبحتون بخیر
#بفرمایید_صبحانه😋🥒🍅🍳
🍀حالِ خوبت را به هیچ چیز ،به هیچ کس ،به هیچ اتفاقی ،به هیچ آمدنی گره نزن...🌷
🍀نگذار آدمها درگیرت کنند
نگذار هر اتفاقی پابندت کند به آن چیزی که سهم تو نیست و برای تو نبوده...🌷
🍀رها باش
حال خوبت را به بند بندِ وجودت وصل کن
بگذار جایی که هیچکس را نداشتی
یک "تو" حالت را خوب کند🌷
🍀جایی همیشه برای خودت بگذار
تمام آمده ها،روزی می روند
آن وقت تو می مانی و تو🌷
🍀خودت را بلد باش
هیچکس جز تو،پای تو نمی ماند
یاد بگیر که یک تو برای تمام خودت کافیست...🌷
🍀برای دلت خوب باش
از تمام جهان،تو به خودت محتاجی...🌷👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از یه جایی به بعد...
🔥🪵
📗#معرفی_کتاب📗
بی شک یکی از زیباترین کتاب های استاد مطهری کتاب "آزادی معنوی" یا همان (گفتارهای معنوی) است . استاد در این اثر به خوبی از توانمندی فلسفی خود برای تبیین مفاهیم دینی بهره گرفته است.
اگر ذهنتان درگیر مسائل زیر است حتما به این کتاب گوش دهید.
- آیا برای متدین شدن باید خود را کاملا از لذات و امکانات دنیوی محروم ساخت؟ اگر آری پس دلیل آفرینش نیروهایی مثل شهوت و... چیست؟ و اگر خیر چگونه؟
-طبعاً انسان دنبال لذت می رود. لذت ها را از کجا باید جست و جو کند؟
- توبه چیست؟چگونه می توان به خدا بازگشت نمود؟ شرایطش چیست؟
- مبنای آزادی چیست؟ آزادی معنوی و اجتماعی یعنی چه؟ هر یک چه نقشی در تکامل انسان دارند؟
📗#معرفی_کتاب📗
حکمتها و اندرزها مجموعهای مشتمل بر مقالات استاد مطهری است که به رشته تحریر درآمده است و بیشتر مطالب آن در خصوص راه و رسم زندگی و دستورهای اسلام در این باب است.
اگر دنبال پرسش هایی از این قبیل هستید حتما این کتاب رو گوش بدید:
ما که از زندگی چیزی نفهمیدیم! آیا زندگی بی معناست؟
چرا انسان به هر آرزویی برسد آرزویی بزرگتر جلو چشمانش نمایان می شود؟
احساس دائمی نگرانی و اضطراب از چیست و چه چیزی می تواند روح انسان را قانع کند؟
برخى از عناوین مباحث طرح شده در کتاب عبارتند از: بردگان و آزادگان، ارکان سعادت بشر، ایمان و عمل صالح، خوارى معصیت و عزت طاعت، حقیقت زهد، راه نیل به آسایش، اغتنام فرصتها، سیره رسول اکرم، عشق الهى، فریضه علم، کار در اسلام.
📗#معرفی_کتاب📗
حماسه حسینی مجموعه ای مشتمل بر همه سخنرانی ها و یادداشت های استاد شهید مرتضی مطهری درباره حادثه کربلا است.
این کتاب تفسیر استاد مطهری از نهضت و قیام حسینی است با رویکرد اجتماعی، شخصیتی و سیاسی امام حسین( ع ).
«حماسه حسینی» تاریخ نگاری نیست، بلکه تحلیل تاریخ است و در آن به جنبه درس آموزی و الگوگیری از قیام امام و لزوم پیراستن آن از تحریفات تکیه و تأکید شده است.. ماهیت و تحلیل قیام حسینی ، تحریفات در واقعه تاریخی کربلا، شعارهای عاشورا و جایگاه امر به معروف و نهی ازمنکر از موضوعات کتاب است.
📗#معرفی_کتاب📗
"فطرت" عنوان بحثهایی است از استاد مطهری که در سالهای ۱۳۵۵ و ۱۳۵۶ در تهران در جمع معلمان و دبیران ایراد شده و ظاهرا به دلیل برخورد با نهضت اسلامی و افزایش مشاغل اجتماعی استاد شهید متوقف گردیده است.
در این کتاب مسئله فطرت که به تعبیر استاد مطهری ام المسائل معارف اسلامی است در چهار نوبت و از دیدگاههای مختلف مورد بحث قرار گرفته است. از اهم مباحث این کتاب میتوان این عناوین را نام برد : معنای فطرت ، فطریات انسان ، گرایش های مقدس ، تکامل اصالتهای انسانی ، منبع و منشا مذهب ، عشق و عبادت ، فطری بودن دین ، بررسی و نقد نظریه دورکهیم ، نظر قرآن درباره منشا دین.
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب مسئله حجاب، بر اساس سلسله سخنرانیهای استاد مطهری در انجمن اسلامی پزشکان نوشته شده است. بنا بر نظر استاد مطهری گذشته از انحرافهای عملی فراوانی که در زمینه حجاب به وجود آمده، این مسئله و دیگر مسائل مربوط به زن، وسیله ای در دست برخی افراد قرار گرفته است که بر ضد دین اسلام تبلیغات منفی میکنند.
این کتاب دو بخش دارد، شهید مطهری در بخش اول ابتدا نشان میدهد که مسئله پوشش زن از ویژگی های اسلام نیست و میان ملتهای دیگر نیز وجود داشته است. سپس به عده ای که طرفدار بی حجابی زن هستند ، پاسخ میدهد. در بخش دوم، به عده ای پاسخ میدهد که معتقدند زنان باید حتی چهره و دست خود را از نامحرم بپوشانند و به خانه نشینی زن عقیده دارند. استاد مطهری در این کتاب ثابت میکند که نظر اسلام، حفظ حریم و حضور باوقار زن در جامعه با پوشش مناسب است.
کتاب مجموعا شامل پنج فصل با عناوین زیر میشود ؛
فصل اول : تاریخچه حجاب
فصل دوم : علل پیدایش حجاب
فصل سوم : فلسفه پوشش در اسلام
فصل چهارم : ایرادها و اشکالها
فصل پنجم: حجاب اسلامی
📗#معرفی_کتاب📗
موضوع عدلِ خداوند چالشیترین مسألهی اصول عقاید است و در میان موضوعاتی چون توحید، معاد، نبوت و امامت، پرسشهای بیشتری در مورد آن صورت گرفته است.
چرا تبعیض وجود دارد؟ فرق تفاوت و تبعیض چیست؟ فناها و نیستیها برای چیست؟ آیا معجزه، دعا و صدقه نوعی استثنا در قانون خلقت است؟ آیا عمل خیر از غیر مسلمان قبول می شود؟ آیا گناهان شیعیان بخشیده شده است؟ آیا از قضای الهی میتوان فرار کرد؟ رابطهی مغفرت و شفاعت چگونه است؟ انواع آن کدام است؟ آیا نظام هستی نظام ذاتی است یا قراردادی؟ چرا امثال صادق هدایت به هستی و زندگی بدبیناند؟ آیا کسانی مانند دکارت را میتوان کافر شمرد؟ و ...
اینها سؤالهایی است که استاد شهید سعی کرده است در بخشهای مختلف کتاب عدل الهی به آنها پاسخ دهد. اما شاید مهمترین سؤال در باب موضوع عدل این باشد که آیا خداوند براساس عدل عمل میکند یا هرچه خداوند انجام میدهد عین عدل است؟