فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆هواپیمای آب پاش ایلیوشین۷۶ نیروی هوافضای سپاه پاسداران در حال اطفای حریق مراتع منطقه بوزین و مرخیل پاوه در استان کرمانشاه، ساعاتی پیش
📢 سنگینترین جهاد اسلامی در دوران امامت امام باقر (علیهالسّلام)
✏️ رهبر انقلاب: اگر كسى ادعا كند كه امام باقر يكى از سنگينترين بارهاى جهاد اسلامى را در مدت امامتش بر دوش داشت، ادعاى گزافى نكرده است. امام باقر در دورانى بار مسؤوليت را بر دوش مىگرفت كه عالم اسلام در زير بار سنگين حكومت طاغوت يعنى خلفاى جبّار مروانى كمر خم كرده بود.
✏️ لازم بود كه جامعهى اسلام و مخصوصاً مبارزان و كسانى كه دلشان در هواى حكومت اسلامى مىتپيد، سازماندهى و تشكيلاتدهى كنند...
✏️ بدانيد كه امام باقر در طول اين مدت توانست وضع را به جايى برساند كه شيعهى فداكارِ با اخلاص بعد از رحلت امام باقر انتظار آن را داشت كه در طول چند سال كوتاه، حكومت اسلامى و علوى سر كار بيايد.
🗓 هفتم ذیالحجه، سالروز شهادت امام محمد باقر(علیهالسلام)
💻 Farsi.Khamenei.ir
🕋 پُست | رهبر انقلاب، در پیام به حجاج بیتالله الحرام: اجتماع عظیم و مناسک پیچیدهی #حج
هر گاه با چشم تدبّر دیده شود
برای مسلمان، قوّت قلب و سرچشمهی اطمینان است
و برای دشمن و بدخواه، هراسانگیز و پُرهیبت.
#حج_برائت #حج_1445هـ #پیام_حج۱۴۰۳
khl.ink/f/56683
📲 سایر پستها را از اینجا ببینید
🕋 پُست | رهبر انقلاب، در پیام به حجاج بیتالله الحرام: برائت امسال باید فراتر از موسم و میقات حج
در کشورها و شهرهای مسلماننشین در همهجای جهان ادامه یابد،
و فراتر از حجگزاران، به آحاد مردم تسرّی یابد.
#حج_برائت #حج_1445هـ #پیام_حج۱۴۰۳
📲 سایر پستها را از اینجا ببینید
🕋 پُست | رهبر انقلاب، در پیام به حجاج بیتالله الحرام: شما برادر و خواهر حجگزار، اکنون در عرصه تمرین این حقایق و معارف پُرفروغ قرار دارید. اندیشه و عمل خود را به آن نزدیک و نزدیکتر کنید، و هویّت بازیافته و آمیخته با این مفاهیم متعالی را به خانه برگردانید.
این همان سوغات ارزشمند و حقیقی سفر حجّ شما است.
#حج_برائت #حج_1445هـ #پیام_حج۱۴۰۳
📲 سایر پستها را از اینجا ببینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴داعش؛ عصاره خباثت
♦️سخنرانی شهید حاج قاسم سلیمانی در مورد کشتار دانشجویان نظامی پایگاه اسپایکر عراق توسط داعش
♦️انتشار به مناسبت سالگرد جنایت داعش در پایگاه اسپایکر
🏴 ۷ ذی الحجّة شهادت امام باقر عليه السلام
▪️ در چنين روزى، در سال ١١٤ ه امام باقر (علیه السلام) توسط هشام بن عبد الملك مسموم و شهيد شد.
📚 توضیح المقاصد، ص ۲۹
▪️در شب شهادت به امام صادق (علیه السلام) فرمودند: "من امشب جهان را بدرود خواهم گفت. هم اكنون پدرم على بن الحسين را ديدم كه شربتى گوارا نزد من آورد و نوشيدم و مرا به سراى جاويد و ديدار حق بشارت داد."
▪️در روايت ديگرى فرمودند: "اى فرزند گرامى، مگر نشنيدى كه حضرت على بن الحسين از پس ديوار مرا ندا كرد: "اى محمد بيا، زود باش كه ما انتظار تو را مى كشيم."
▪️آن حضرت چندين روز و به قولى سه روز در حالت درد از اثر سم به سر مى بردند تا به شهادت رسيدند. فرداى آن روز بدن مطهر و پاك آن درياى بيكران دانش خدايى را در خاك بقيع كنار مزار امام مجتبى و امام سجاد (ع) به خاك سپردند.
📚 کافی، ج ۲، ص ۴۹۵
▪️آن حضرت هشتصد درهم براى تعزيه و ماتم خود وصيت فرمود. حضرت صادق (ع) فرمودند: پدرم فرمود: "اى جعفر! از مال من مقدارى وقف كن براى ندبه كنندگان كه ده سال در منى در موسم حج بر من گريه كنند، و مراسم ماتم را تجديد نمايند."
📚 کافی ج ٢،ص٤٩٥
▪️ آقا و مولايمان حضرت باقر (ع) در كربلا شرف حضور داشت. شب يازدهم، بازار كوفه كنار سرهاى مطهر، اسارت شام و مجلس يزيد را ديده است و هر زمان كه متذكر شهادت حسين بن على (علیه السلام) و اسارت عمه هايش مى شد، اشك از چشم مباركش مانند در جارى مى گشت.