eitaa logo
🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
2.1هزار دنبال‌کننده
82هزار عکس
87.9هزار ویدیو
3.3هزار فایل
اسیرزمان شده ایم! مرکب شهادت ازافق می آیدتاسوارخویش رابه سفرابدی کربلاببرد اماواماندگان وادی حیرانی هنوزبین عقل وعشق جامانده اند اگراسیرزمان نشوی زمان شهادتت فراخواهدرسید. @tofirmo
مشاهده در ایتا
دانلود
Kashani-14021224-SireImamKazem(AS)-04-Hkashani_Com.mp3
40.2M
🎙 📋 درنگی در سیره امام کاظم علیه السلام؛ جلسه چهارم از ده جلسه 📆 پنجشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۲؛ مصادف با شب چهارم ماه مبارک رمضان ▪️ مسجد ارک تهران ⚠️ به اطلاع می‌رساند، هر‌ یک از جلسات «درنگی در سیره امام کاظم علیه السلام» شامل دو بخش می‌باشد که موضوعِ بخش نخست از هر جلسه، با موضوع بخشِ نخستِ ده جلسه اولِ فصل سوم «سیر تکوّن عقاید شیعه» مشترک می‌باشد. 🔸 در این جلسه مباحث زیر مطرح شده است: ▫️ عشقِ سینه به سینه ▫️ مقابله با ترفند شیطان ▫️ شیخ کلینی رضوان الله تعالی علیه فدائی اهل بیت سلام الله علیهم أجمعین ▫️ دعای پشت سر مؤمن ▫️ اثر دعای پشت سر برادر مؤمن ▫️ بیت المال در نگاه شهدا ▫️ دوره ی پیچیده ی امام کاظم علیه السلام ▫️ عبادت حیرت انگیز امام کاظم علیه السلام ▫️ صرّه ی موسی بن جعفر ▫️ روضه و توسّل به سیّدالشّهداء صلوات الله علیه
Kashani-14020924-NaghshHazratZahra(S)-04-Hkashani_Com.mp3
40.17M
📋 نقش حضرت زهرا سلام الله علیها در استمرار رسالت الهی؛ جلسه چهارم 🎙 حامد کاشانی 📆 جمعه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲
میزگرد سیاسی ۲۹ خرداد۱۴۰۳ ✍ وقتی اصلاحات بخواهد تمام خود را به میدان بیاورد، دست می‌گذارد روی شاه‌مُهره‌اش. دست می‌گذارد روی برندترین شخصی که به زعم خودشان تمام دنیا در کَفَش دارد و زبان دنیا را از خودِ دنیا بهتر بلد است و عجیب‌تر آنکه مفلوکانه معتقدند فقط او بلد است و الباقی یک مُشت بلانسبت زبان نفهمانی هستند که سایه آنها برابر است با جنگ! محمد جواد ظریف ، بی اغراق برای آنها همه چیز است. تاکید می‌کنم؛ همه چیز! شما جوان‌ترها یادتان نیست ، اما از اول انقلاب ، هر جا می‌خواستند دست به مهره شوند تا شطرنجشان از قُفلی باز شود، دست به ظریف می‌شدند. و البته ظریف هم از ترس این که کم‌فروشی نکرده باشد، چنان آن ورِ آنها غش میکرد که تا الان در کَفَش مانده‌اند. تا جایی که روایت است که مرحوم مغروق بعد از امضای قطع‌نامه گفته بود *حالا ما گفتیم جنگ تمام شود اما نگفتیم ظریف به هر قیمتی تمامش کند!* بله ، عرض میکردم ؛ امروز که ظریف را در قاب تلوزیون و در معیت سلطان تناقضات نامنظم دیدم، نه تنها ناراحت نشدم بلکه خوشحال شدم. چرا؟ ۱. چون دیگر کسی نمی‌تواند ادعا کند که این انتخابات، سیرک رژیم است و خودش دارد با خودش رقابت می‌کند. بلکه ما از تلاش برای پرشورتر شدن انتخابات استقبال می‌کنیم. ۲. حتی دولت روحانی هم دیگر نمی‌تواند بگوید یتیم گیر آورده بودند و چشم ما را دور دیدند و هر چه دلشان خواست، علیه ما گفتند! ظریف دقیقا امروز با جملاتش اکثر انتقادات مطروحه در مناظره دیشب را خواست بشوید و ببرد. البته نتوانست اما تلاشش را کرد. ۳. انتخابات از تک‌صداییِ ادعایی آنان خارج شد و حضور ظریف به عنوان شاه‌مهره دولت روحانی یعنی همگی با هم هستند و رفیقشان را وسط گود تنها نمی‌گذارند. 👈 مرحله بعد از رو کردن شاه‌مهره ظریف، استفاده از شاه‌کلید کلمات و جملات کوتاه برای نشاندن آن در اذهان مردم است. مثل همان جمله معروف *هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد و هم چرخ اقتصاد مردم* یا جمله *من حقوق‌دان هستم ، سرهنگ نیستم* و ... پیشنهاد اساسی برای این مرحله این است که 👈 هر کدام از کاندیداهای جبهه انقلاب، متناسب با شعار اصلی‌شان، هر کدام پنج جمله کوتاه مخاطب‌پسند برای شبهای آتی در آستین داشته و به موقع و به صورت نقطه‌زن استفاده کنند.
. 🅾ویدئوی از خدمات جهادی ، جهادگران قرارگاه جهادی سردار شهید محمدیار خدادادی فولادشهر در ارائه بیش از ۳ هزار خدمت پزشکی به منطقه محروم روستای موته از توابع میمه و شاهین شهر. 🔹جهاد همچنان ادامه دارد... گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست… ای که دستت می رسد ؛ دستی بگیر 🇮🇷روابط عمومی قرارگاه جهادی جغرافیا محور سردار شهید محمدیار خدادادی فولادشهر ، استان اصفهان 📲شماره تماس فرماندهی محترم قرارگاه، جهت همکاری: 👤برادر امیدی ۰۹۱۳۱۳۴۵۲۳۶ 📱آدرس ما در شبکه اطلاع رسانی ایرانی ایتا جهت عضویت و بازدید برنامه ها و فعالیتها ✨ https://eitaa.com/joinchat/513605869C29134e94ef شماره کارت جهت واریز کمک‌های نقدی *۶۲۷۳-۸۱۷۰-۱۰۰۹-۲۲۹۸*:✨💳📎 .
🔻حضرت آقا در ۱۴ خرداد سه جمله کلیدی فرمودند: ✅ خدا دلهای مردم را به سمت بهترین گزینه هدایت خواهد کرد... ✅ انتخابات پیش روی ما، یک پدیده پر دستاورد است ✅ حماسه انتخابات، مکمل حماسه‌ی بدرقه‌ی شهیدان است 🔻ذره ای تردید نداشته باشید که در انتخابات پیش رو، حماسه خلق میشود، پر دستاورد است و بهترین گزینه انتخاب میشود.
✍آیت الله کربلایی سیداحمدنجفی: استاد ما علامه طباطبایی(ره) میفرمودند: فتح باب برای سالکان در دو حالت بیشتر اتفاق نمی افتد 1⃣تلاوت قرآن 2⃣روضه و ذکر مصیبت و یازیارت آقا امام حسین(علیه السلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زاکانی: پاسخ ظریف را در مناظره آتی خواهم داد. اگر من برخی مسائل را باز کنم دچار مشکل خواهند شد آقای پزشکیان و مشاور ایشون منتظر جوابهای دندان شکن مناظره پس فردای من خواهند بود در مناظره مستقیما صحبت خواهم کرد و نمی‌گذارم در حق شهید رئیسی جفا شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: یک روزی گفتند چون روی موشک نوشتید مرگ بر اسرائیل روی آب و نان ما اثر گذاشت! ما وقتی وعده صادق را انجام دادیم دیدید چه منافعی به کشورمان در زمینه های مختلف رسید.
17.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅👌 جواب کوبنده دکتر ولی رحیم زاده متخصص سرطان ارومیه به 👈 پزشکیان حتماً حتماً حتماً نگاه کنید تا واقعیت و ذات پشت چهره ای که از خود ساخته را ببینید 😡😳😔