فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در یکی از مشهورترین جشنواره های فیلم جهان یعنی جشنوار ونیز، کارگردان یهودی_آمریکایی با صدای رسا و بدون ترس و لکنت صرفا به دلیل "انسانی" جنایت رژیم را محکوم میکند! حضار کف می زنند!
اینجا ایران، هنوز جریان سینمایی ما به رگِ غیرتش برنخورده و از "یبوست فکری" خارج نشده اند تا یک کلمه، یک بیانیه، یک داد بر سر رژیم بکشند که خدای نکرده به تریش قبای کسی بربخورد! یا فی المثل گرین کارتشان باطل شود! عقوبت از این بالاتر که انسان از احساس انسانی خالی شود!
جنایات یک سال اخیر رژیم نشان داد بسیاری از انسانیت اخته شده و صرفا جسدی بی روح و وجدان را حمل می کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بشارت آیت الله میرباقری
این بشارت رو ببینیم و لذت ببریم، محکم باشیم در این دوران سخت آخــــرالزمانی ...
اگر یک نفر را به او وصل کردی
برای سپاهش تو سردار یاری...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلاک امارات یک میلیارد
پلاک ایران چهل میلیارد
۳۹ میلیارد گمرکی
😳😳😳🙄🙄🙄
.
♨️ عارف معاون اول رئیسجمهور:
برخورد سلیقهای با اساتید متوقف شود/ مگر دختر و پسرمان در خانه پرخاش کنند از خانه اخراجشان میکنیم؟
🔹️یک سری از اساتید و دانشگاهها این احساس را دارند که به صورت فراقانونی با آنها برخورد شده است، باید این مساله دنبال شود و مسأله برخورد سلیقهای با اساتید متوقف شود و اگر احیانا با افرادی برخورد سلیقهای شده سریع حل شود.
🔹️دانشجو عین دختر و پسر ماست مگر دختر و پسر ما در خانه پرخاش میکند، از خانه اخراجش میکنیم؟ حتی اگر فرار کند میرویم دنبالش و التماس میکنیم برگردد.
🔹️پاسخ پرخاش برخورد تند نیست مگر اینکه از جاهای دیگری خط گرفته باشد که این نظام نشان داده علی رغم نگاه فرهنگی، اما اجازه نمیدهد کسی از خطوط قرمز آن عبور کند البته مطمئنا اینطور افراد در دانشگاهها نداریم.
✍جناب آقای عارف!
به نظر شما محیط خانواده با محیط اجتماع و قوانین رفتاری و قضایی مترتب بر این دو مکان و آثار سوء رفتارهای هنجارشکنانه در هر یک از این دو محیط با هم تفاوتی ندارد؟
بگذریم
یک سوال اساسی!
بفرمایید نقش شما به عنوان یکی از اعضاء هیئت اجرایی جذب دانشگاه در اخراج( البته به حق)بعضی اساتید چه بود؟
آیا انکار میکنید که در اخراج همین افرادی که امروز برگرداندنشان به محیط دانشگاه دغدغه شما شده نقش داشتید؟!!
دلیل این مواضع دوپهلو شما فراموشی بر اثر سن بالای شماست یا...؟
بعضی از این افراد اخراجی دانشجو نبودند، داعشجو بودند!
این انقلاب امانتی در دستان ماست برای خوشایند چند نفر، آخرتمان را خراب نکنیم.
😔😔😔😔😔😔😔😔😔
🌺📚#سبک_زندگی_قرآنی :
⚖ در وزن ها و پیمانه ها کم نگذاریم و حق هرکسی را کامل بدهیم.
🕋📚#وَيَاقَوْمِ_أَوْفُواْ_الْمِكْيَالَ #وَالْمِيزَانَ_بِالْقِسْطِ_وَلاَتَبْخَسُواْالنَّاسَ #أَشْيَاءهُمْ_وَلاَتَعْثَوْاْفِي_الأَرْضِ_
#مُفْسِدِينَ(سوره مبارکه هودآیه٨۵)
📚✍⚡️ترجمه :
و(حضرت شعيب تأكيد كرد كه) اى قوم من! پيمانه و ترازو را با انصاف و عدل پر كنيد (وتمام دهيد) و (از) اشيا (واجناس وحقوقِ) مردم (چيزى) را نكاهيد و فسادكنان، در زمين تباهى مكنيد.
⬅️✅✍#توضیح_کوتاه ⬇️
🕋🕌دین از زندگی جدا نیست.
🔹یکی از اهداف دین و انبیاء الهی، سالم سازی اقتصاد جامعه و زندگی مردم است.
🔹انبیاء بدنبال برقراری عدالت در جامعه، و مبارزه با فساد بوده اند.
☘اگر مردم و مسئولین جامعه براساس تعالیم دین و انبیاء زندگی کنندبه عدالت ورفاه دست می یابند.
☘کم فروشی و ضايع كردن حقّ مردم در مسائل اقتصادى، يكى از بارزترين نمونه هاى فساد است.
☘زيرا اقتصاد ناسالم، جامعه را
به فساد مى كشاند.
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍توصیه حجتالاسلام شهاب مرادی برای آرامش جوانان
🔖 برنامه صبحگاهی «سلام صبح بخیر» شنبه تا پنجشنبه حوالی ساعت ۹ از شبکه سه سیما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید بیعت شما مبارک ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به همه بچه های دهه شصت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادش بخیر مرور کلی از خاطرات قدیمی و خاطره انگیز 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ای مهدی موعود! محتاج دعایت هستیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلیل پوشیدن شلوارهای پاره و موسیقی های رپ در غرب چی بوده
اینجا اومده چی شده‼️
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوری از دیدن این کلیپ لذت میبرید که در پوست خودتون نخواهید گنجید 😌
🎤حجه الاسلام اسماعیل #رمضانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر کمتر دیده شده از وداع سید حسن نصرالله با فرزندان شهیدش
⚠️ابوبکر البغدادی چگونه بر خلافت رسید؟
🔹اردوگاه بوکا در جنوب شرقی عراق محل نگه داری افسران بعثی و اعضای القاعده بود. کمپ بوکا که متعلق به ارتش آمریکاست تبدیل به دانشگاه داعش شده بود و در میان بازداشتی ها شخص به نام ابراهیم بن عواد بدری حضور داشت. او سال ۲۰۰۴ بازداشت شده بود و پس از سالها عفو خورده و آزاد شد. او هنگام دیدار با یکی از دوستانش که تحت تعقیب قرار داشت دستگیر شده بود.
🔸این شخص یعنی ابراهیم بن عواد بدری کسی نبود جز ابوبکر بغدادی. او نه اسمش واقعی بود نه لقبش. اسم ابوبکر را برای یادآوری خلافت ابوبکر و لقب بغدادی را تهییج حس ناسیونالیستی اعراب گذاشته بودند. او اهل بغداد نبود و در نزدیکی سامرا متولد شده بود.
🔹البغدادی از طایفه البوبدری است که حدود ١۰هزار نفر را شامل میشود و یکی از طوایف هفت گانه سامرا به شمار می رود و نسب خاندان بدری به جعفر فرزند امام هادی علیه السلام میرسد. جعفر کذّاب فرزند امام هادی و از مدعیان امامت پس از شهادت برادرش امام حسن عسکری(ع) بود؛ ازاینرو در بین شیعیان دوازده امامی به جعفر کذاب مشهور است. او تولد امام زمان را انکار کرده بود و خود را امام میدانست!
🔸البغدادی طی ۴سال در بوکا که آموزشگاه تروریست ها شناخته میشد با سران بعث و القاعده و آمریکاییها آشنا شده بود. سال ٢٠١٠ ابومهاجر که یک وهابی اهل مصر بود و هسته های داعش را فرماندهی میکرد کشته شد و از ۲۰۱۰ رهبری داعش به ابراهیم با نام جدید ابوبکر البغدادی میرسد!
🔹اما چگونه به قدرت رسیدن ابوبکر بغدادی و تبدیل شدن داعش از جماعت به خلافت حیرت انگیز است. خود ابوبکر البغدادی که یک شخص تحصیل کرده بود تقریبا هیچ کاره بود عامل اصلی به قدرت رسیدن او شخصی بود به اسم عبد محمد الخليفاوي ملقب به حاجی بکر، سرهنگ اطلاعات نیروی هوایی صدام که در زندان آمریکایی ها در کمپ بوکا با عناصر القاعده آشنا شده بود و به آنها پیوسته بود.
🔸حاجی بکر یک بعثی و سکولار مسلک و وفادار به آرمان های صدام بود و تصاحب قدرت را در گرو همکاری با تروریست های تندروی القاعده دیده بود. حاجی بکر با ساختن هویت جدیدی برای ابوبکر البغدادی و گرفتن موافقت سلفیها برای رهبری او، فورا اقدام به تسویه درون سازمانی کرد
اعضای رده بالای القاعده را حذف کرد و نیروهای بعثی را جایگزین کرد. داعش بدون نظریه های ابوبکر و حمایت های مالی و تسلیحاتی آمریکا امکان فعالیت و قد علم کردن نداشت.
🔹داعش موفقیت های اولیه خودش در فتح سرزمین های شمال سوریه و عراق را مدیون طراحی و مدیریت حاجی بکر بود. البته او از شیوه حکومت صدام الگو گرفته بود چیزی تحت عنوان دولت وحشت با ویژگی خشونت بی حد، هوشیاری اطلاعاتی و مشت آهنین در برابر هرگونه مخالفت!
🔸از سال۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴ حاجی بکر عناصر امنیتی و جاسوسان و زیردستان خودش رو بین قبایل سنی مذهب و مخالفان دولت عراق فرستاد تا حمایت آنها را جذب کند و موفق هم شد. عناصر جاسوس او آهسته آهسته در قلب قبایل سنی عراق نفوذ کردند.
🔹کشتار مردم به بیرحمانه ترین روش و عملیات های انتحاری هیچ سودی برای گروهک تروریستی داعش نداشت جز لذت سردمداران آنها برای خونریزی و قتل و همچنین انتقام بعثی ها از مردم عراق. داعش یک فراخوان بود برای ذهن های مریض و بیمار که از کشتار لذت میبرند.
🔸داعش نیروهایی وحشی و خالی از احساسات و منطق تربیت کرد تا در زمان نیاز به کشتار و توحش از آن بهره ببرند و زمانی که چنین افرادی بر مسند قدرت قرار گیرند حمام خون راه میندازند.
🔹 سعید شهرابی فراهانی/ تحلیل گرسیاسی، امنیتی و بینالملل/ مدیرتبیین اتاق تحلیل جبهه مقاومت
.
سفر سودمند پزشکیان
و میراث تاریخی ۳ شهید
🔹سفر آقای پزشکیان به عراق، حواشی از آن جنس که بتوان انتقاد یا ایراد گیری کرد، کم نداشت؛
🔻از اظهارات خود وی در فرودگاه که گفت "ما را به دیپلماسی وادار میکنند که بلد نیستیم" و "خیلی خراب نکردم که؟!"، تا حضور فرزند و داماد وی در دیدارهای رسمی؛
🔻و از برخی جزئیات مهم و قابل نقد سفر، تا رویکرد متناقض برخی رسانه ها که در گذشته روابط با عراق را تخطئه می کردند، اما اکنون صرفا به اعتبار حمایت از پزشکیان، به تمجید از این سفر می پرداختند.
🔹اما این حواشی -بعضا قابل توجه و تامل- به اعتبار اینکه اولویت با مصالح کلان و منافع ملی است، نمی تواند، جای متن را بگیرد.
🔹عراق، جزو بزرگترین شرکای فرهنگی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی ایران، و عمق راهبردی ماست. مبادله سالانه میلیون ها زائر و گردشگر، دور زدن تحریم های آمریکا، پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه و لبنان از مسیر کریدوری عراق، و تامین ثبات و امنیت منطقه از مسیر درست همسایگی، بخشی از دستاوردهای مهم رابطه عمیق میان دو کشور است و این در حالی است که قدرت های خبیث غربی در طول ده های متمادی، دو کشور را دشمن درگیر با هم تعریف کرده بودند.
🔹تبدیل آن خصومت مهندسی شده به اخوت و همکاری راهبردی، حاصل مسیر مبارکی است که خون شهیدان والامقام دفاع مقدس و دفاع از حرم و مبارزه با تروریسم (به ویژه شهید سلیمانی) هموار کرد. روابط عمیق فعلی، در دولت شهید رئیسی و وزارت شهید امیر عبداللهیان، و با همپوشانی میدان و دیپلماسی ریل گذاری شد.
🔹اهتمام آقای پزشکیان برای تداوم شراکت راهبردی دو همسایه، آن هم در اولین سفر خارجی، اقدام درستی است که باید از آن پشتیبانی کرد.
🔹طبعیتا پیگیری اجرای توافقات قبلی در موضوعاتی مانند راه آهن شلمچه - بصره، تسهیل انتقال درآمدهای صادراتی، اخراج گروه های نروریستی ضد ایران از کردستان عراق و... می تواند بر ارزش و سودمندی روابط میان دو کشور بیفزاید.
🔹تجارت میان ایران و عراق در سال های اخیر به ۱۲ میلیارد دلار رسیده و این در حالی است که کارشناسان می گویند مبادلات تجاری، قابلیت افزایش به ۳۰ میلیارد دلار را دارد. عراق پس از چین، دومین شریک تجاری بزرگ ایران است.
🔻روزنامه آمریکایی وال استریت جورنال چند روز قبل در گزارشی نوشت: "بانکهای عراقی با سوء استفاده از یک سیستم مالی طراحیشده توسط آمریکا، تحریمها را نقض، و میلیاردها دلار به ایران منتقل کردهاند". این، یکی از علل کارشکنی و جنجال غربگدایان علیه روابط تهران- بغداد بوده است.
🔹روابط عمیق و سودمند و سازنده با عراق، بر خلاف کج فهمی کسانی مثل ظریف که میدان و دیپلماسی را در تعارض هم وانمود می کردند، نشانگر درستی و سودمندی "همپوشانی میدان و دیپلماسی" در خنثی کردن شیطنت های چند لایه غرب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨️هر کسی این آیه رو بخونه #امام_زمان (عج)مواظب زندگیش میشه ...
#دکترعزیزی
┄┅┅┅┅❁🌸❁┅┅┅┅┄
غلبه سیاست بر فرهنگ
سفر تبلیغی دکتر #میثم_مطیعی به کشور تایلند به پایان رسید. باید متشکر بود یا منتقد؟ شاید هم هیچکدام! مرور کنیم. دو انتقاد و در اصل حاشیه سازی پیرامون این سفر تبلیغی وجود داشت: ۱. چرا تایلند ۲. هزینه بلیط و اقامت از کجا آمده
هر دو پرسش فرعی توسط دکتر مطیعی پاسخ داده شد. حتما می دانید در کشور ما دهها سازمان و نهاد وجود دارند که در سال بودجه کلان دریافت میکنند تا در عرصه بین المللی فعالیت فرهنگی داشته باشند. فعالیت هم دارند در اعیاد، محرم، جشن های ملی و سایر رویدادهای تقویمی ما. سخنران، خواننده، مداح، دانشگاهی میفرستند تا در فلان کشور هفته فرهنگی و یا امثالهم برگزار کنند. ردیف بودجه دارند. سفر مطیعی ذیل این سازمانهای مسول نبوده است. شبیه این سفرها را در سالهای اخیر مهدی رسولی هم داشته است. با این حال پرسش باقی می ماند: اهل فن و رسانه با اینکه از جزییات و شیوه برگزاری این سفرهای تبلیغی اطلاع دارند چرا آن حجم از حاشیه را جهت دهی کردند تا اصل فراموش شود؟ چون در کشور ما سیاست بر فرهنگ غلبه دارد. شاید درست تر این باشد که سیاست زدگی بر فرهنگ غالب است. هر عرصه ای میتواند به محل نزاع و انتقام گیری تبدیل شود. تا زمانی که اذهان سیاست زده بخواهند اهل فرهنگ را تحلیل کنند اولویت بر تلافی جویی به نفع قوم و قبلیه خود است!
پرسش دیگری پا برجاست. حال فرض کنیم اساسا حاشیه های اخیر شکل نمیگرفت، فایده و ضرورت این سفر چه بود؟ چه خروجی و ارزشی دارد؟ ما با دو بال و نقطه ثقل قدرت روبرو هستیم. این دو قابل تفکیک نیستند. اسلام و ایران. اگر #علیرضا_قربانی به اروپا یا کانادا برود و در آنجا با اجرای سنتی و هنرمندانه خود فرهنگ ایرانی را تبلیغ کند جای تقدیر دارد حتی اگر برای او درآمدزایی شخصی شود. اگر مطیعی و افراد نظیر او که در سالهای اخیر توانسته با زبان مداحی نقاط اشتراک با مسلمانان و شیعیان پیدا کنند و از حد حسینیه های شهرهای خودمان فراتر روند. این دیپلماسی فرهنگی برای ما تولید قدرت نرم میکند. آمریکایی ها درباره دیپلماسی عمومی تعریف کوتاهی دارند: تسخیر قلوب و تغییر اذهان. آمریکا با هالیوود با ادل در موسیقی، با ستارگانی که از آنان حمایت میکنند البته بدون حضور مستقیم دولت(در پوشش موسسات غیردولتی) برای این کشور قدرت نرم تولید میکنند. اینجا فرهنگ به کمک قدرت یک کشور می آید. ارزش های غربی و آمریکایی برای تسخیر بازارهای جهان از همین قدرت نرم بهره می برند. نقطه مقابل استعمار فرهنگی غربی، همین منطق است. ابزار خودشان علیه خودشان استفاده شود.
ظریف: همچنان غیررسمی به وزارت خارجه کمک میکنم
🔹معاون راهبردی رئیسجمهور: از همان ابتدا انتخاب کردم که در معاونت راهبردی فعالیت کنم و از معاونت سیاسی فاصله بگیرم تا نقش وزیر خارجه تحت شعاع قرار نگیرد.
🔹اکنون نیز با توجه به تجربیاتم در حوزۀ سیاست خارجی، همچنان بهصورت غیررسمی به وزارت خارجه کمک میکنم، اما تمرکز اصلیام بر مسائل راهبردی و توسعه انسانی خواهد بود.
@Farsna
باقری دبیر جدید شورای راهبردی روابط خارجی شد
🔹مراسم تودیع سیدعباس عراقچی و معارفهٔ علی باقری، دبیران سابق و فعلیِ شورای راهبردیِ روابط خارجی امروز در محل این شورا برگزار شد.
@Farsna