eitaa logo
🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
2.4هزار دنبال‌کننده
111.6هزار عکس
121.7هزار ویدیو
4.4هزار فایل
اسیرزمان شده ایم! مرکب شهادت ازافق می آیدتاسوارخویش رابه سفرابدی کربلاببرد اماواماندگان وادی حیرانی هنوزبین عقل وعشق جامانده اند اگراسیرزمان نشوی زمان شهادتت فراخواهدرسید. @tofirmo
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 شهادت سرگرد پاسدار پروین نژاد در فیروزآباد راسک 🔹‌‌سرگرد پاسدار «سعید پروین‌نژاد» عضو تیپ ۳۳ نیرو‌های ویژه المهدی جهرم که روز جمعه هجدهم آبان در اجرای رزمایش عملیاتی شهدای امنیت جنوب شرق کشور در منطقه عمومی شهرستان راسک سیستان و بلوچستان در درگیری با تروریست‌ها از ناحیه سر مجروح شده بود، ساعاتی قبل به شهادت رسید.
📗📗 کتاب خار و میخک رمانی جذاب است که توسط شهید یحیی سنوار در دوران حبس ۲۲ ساله اش در زندانهای اسرائیل نوشته شده است. خار و میخک یک اثر داستانی است اما روایت و ستایش روح پایدار غزه است. شهید سنوار در سالهای تاریک اسارت، زیر سایه‌ی زندان‌های دژخیمان قلم بر دست گرفته و داستانی واقعی را بر گوش جهان زمزمه می‌کند. یحیی در این کتاب از خار می‌گوید، خاری که نماد درد و غم و دوری است. و از میخک، که نشانه‌ی امید و موفقیت است. یحیی سنوار با استفاده از مراعات نظیر میان جنگ، اسارت، سلاح و امید، تصویری جامع از دنیای فلسطین ترسیم می‌کند؛ گلوله و باروت، زندان و میله‌های سرد، خاک و خون همه در کنار هم، عناصر زندگی این مردم را شکل داده‌اند. در مقدمه کتاب می‌ خوانیم:« هر چیز دیگری در این کتاب، کاملا واقعی است؛ یا آن را زیسته‌ام و یا بسیاری از این رویدادها را از زبان کسانی که خود و خانواده‌ها و همسایگانشان در طول دهه‌ها در سرزمین عزیز فلسطین تجربه کرده‌اند، شنیده‌ام و دیده‌ام.»
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا ناظران بر رهبری نماینده او هم هستند؟ حجت‌الاسلام والمسلمین سعید صلح میرزایی، عضو مجلس خبرگان رهبری: ▪️انقلاب اسلامی را بیش از هر آنچه داریم دوست داریم چون انقلاب تجسم اسلام واقعی است و نمایندگان خبرگان موظف هستند بر اساس میثاق قانون اساسی، تعهد به مردم و قسمی که خورده‌اند، به رسالت اصلی خود عمل کنند اما دلدادگی آنها به رهبر معظم انقلاب یک مقوله شخصی است. ▪️نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها، منصب حاکمیتی ندارند و نقش آنها پدری و مردمی است و حلقه ارتباط ولی امر با امت محسوب می‌شوند نه اینکه ولایتِ رهبری به آنها تفویض شده باشد.
19.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تسخیر کنگره آمریکا 🗣دکتر حسین نظری-کارشناس مسائل آمریکا : من وقتی داشتم مستند را می دیدم یک شباهت قریبی در ذهن من تداعی کرد با ماجرای تسخیر سفارت آمریکا در ایران.
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرو سرخ | «روایتی از پدر شهید امدادگر مهدی صابری»