یک عکاس آلمانی با ۱۶ دوربین این عکسها را شکار و گرفته است۰۰۰ جالبه که برای گرفتن تصاویر ۶۲ روز باید صبر میکرده است ۰۰۰۰ روی تصویر بزنید و ماه و خورشید را با هم مشاهده کنید ۰ این تصویر تا سال ۲۰۳۵ دوباره قابل برداشت و دیدن نمیباشد۰۰۰👆👆👆
🖼 #عکس_روز | #دفاع_مقدس
🔻سخت است اما...
گذشتند از هر آنچه که قلبشان را وصل زمین میکرد!
این قانون پـرواز است
گذشتن برای رها شدن.. رسیدن!
آری گـذشتند
ما هم ساده تر میگذریم..!
از...بگذریم!
#شهید.محمد.حسین.رحیمی.ها
در یکم دی ماه 1347 در شهر قزوین به دنیا آمد. پدرش اسدالله، کارگری میکرد و مادرش سکینه نام داشت. دانشآموز اول متوسطه در رشته تجربی بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. هفتم اسفند ماه سال 1362 در جزیره مجنون عراق وقتی فقط 15 سال داشت، به شهادت رسید. پیکرش مدتها در منطقه برجا ماند و 13 سال بعد از شهادتش، سال 1375 پس از تفحص در گلزار شهدای زادگاهش به خاک سپرده شد.
بخشی از وصیت نامه شهید حسن محمدرحیمیها:
«پدر و مادر بزرگوارم! وقتی میخواستم به اینجا بیایم، دلم برای شما میسوخت؛ ولی چه کنم که موقعیتِ زمانه اقتضا میکند که جوانان به جبههها بروند و بجنگند، تا رستگار شوند. به امت شهیدپرور بگویید که اگر جنگ ادامه یافت، از رفتن بچههایشان به جبههها جلوگیری نکنند و مانع آنها نشوند و بگذارند تا آنها هدفشان را دنبال کنند. همیشه دعاگوی امام باشید و مبادا او را -چون مردم کوفه- تنها بگذارید؛ همین طور دعاگوی سلامتی تمام یاران باوفایش باشید؛ کمک به رزمندگان را از هر لحاظ فراموش نکنید؛ سنگرها را خالی نگذارید؛ مسجد، مدرسه، نماز جمعه و جبههها را فراموش نکنید؛ مبادا با ضد انقلابیون نشست و برخاست کنید و هر کس هم ضد انقلاب حرف زد، توی دهانش بزنید و خاموشش کنید؛ مادران و پدران شهدا را دلداری دهید...و ای مادر عزیزم که چهره رئوف و مهربانت از دیدگانم نارفتنی است، امیدوارم با شهادت من هیچ گونه خللی در اراده آهنینت وارد نشود. ای کاش من هزار جان می داشتم و در راه اسلام عزیزم میدادم.»
🌷طرح لاله های روشن🌷
#حدیثه_زمانی_۱۱_تجربی
#دبیرستان_فاطمیه
#شهدا
حاج قاسم های عزیزِ چهل و یکِ ثارالله ...
حاج قاسم سلیمانی در وصف شهید میرحسینی:
ناجی همه عملیاتها بود در صحنه جنگ وقتی عراقیها پاتک میکردند و فشار میآمد، همین قدر که در جبهه میپیچید که میرحسینی آمد والله قسم انگار یک لشکر میآمد؛ اینقدر در کل جبهه تأثیر داشت.
در عملیات بدر یادم هست که وقتی عراقیها پاتک کردند، شهید میرحسینی رفت توی پاتک، در اوج سختی آن لحظه ای که همه به فکر برگشتن بودند. شهید میرحسینی رفت و آخرین نفر برگشت.من قطعاً او را ناجی عملیاتها میدانم. نقش شهید قاسم میرحسینی در یک کفه ترازو و نقش مابقی گردانها در کفه دیگر.
هیچوقت خبر شهادت ایشان را از یاد نمیبرم. من در دو سه عملیات واقعاً از خدا میخواستم که پایان عمر من همین مقطع باشد. یکی همین عملیات کربلای۵ بود. خصوصاً وقتی خبر شهادت شهید میرحسینی را شنیدم.
احساس کردم که واقعا لشکر ثارالله منهدم و منحل شد
از زمانی که من در خدمت ایشان بودم، هیچ وقت ندیدم که نافله شبش ترک بشود. یا هیچ نافله شبی ندیدم که از شهید میرحسینی بدون گریه تمام شود و خدا شاهد است ما با گریه این شهید بزرگوار بیدار میشدیم. آدم عجیبی بود، دنیای بیکران معرفت بود.
معنای تهاجم فرهنگی این است که بچههای ما چنین شخصیتهایی را نشناسند. جوانان باید چنین شخصیتهایی را برای خودشان الگو کنند. این یک الگوی ارزشمند و مجسم در عمر ماست، این را باید همه بشناسند و به همه شناسانده شود .
سرباز عراقی رو به نوجوان ایرانی
که تازه اسیر شده بود کرد و
به حالت تمسخر گفت:
خمینی سن سربازی را پایین آورده؟
نوجوان با غرور پاسخ داد:
خیر؛ امامخمینی سن عاشقی را
پایین آورده است ...
#نوجوانان
🌹--🍃🌸🍃--🌹
#جهــاد
نام زیبایت اسم رمز است ..
رمز دل بریدن از دنیا و پر ڪشیدن
رمز پرواز تا آسمـان ..
#جهـاد
با تو مےتوان از دنیا دست ڪشید و آسمـانے شد ..
#شھید_حزب_الله_جھاد_مغنیه
#جهاد_فی_قلبی
گروه جهاد و حماسه: شهید جهاد عماد مغنیه، مسئول نیروهای ضربتی حزب الله لبنان و فرزند عماد مغنیه از فرماندههان ارشد حزب الله بود که در سال ۲۸ دیماه سال ۹۳ در بازدید میدانی از شهرک الامل در قنیطریه سوریه مورد حمله تروریستی اسرائیل قرار گرفت و شهید شد.
✨💕❤️
🌷طرح لاله های روشن🌷
#حدیثه_زمانی_۱۱_تجربی
#دبیرستان_فاطمیه
#شهدا
#مدیرپروین_حوه_زاده
#معاون_پرورشی_اشرف_آقاعلیخانی
#ناحیه_۴کرج
#البرز
🌷
🌱🌹
سراپا وسعت دریا گرفتند
همان مردان كه در دل جا گرفتند
تمام خاطرات سبزشان ماند
به بام آسمان مأوا گرفتند
°•°•°•°•°•°•°•°•°
┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈
#تربیت_سیاسی_اجتماعی
┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر (ص) میفرمایند: «اِنَّ هذَا القُرآنَ مَأدَبَةُ اللهِ فَتَعَلَّموا مَأدَبَتَهُ مَا استَطَعتُم» این قرآن ادبستان خداوند است پس تا آنجا که می توانید از این ادبستان بیاموزید.
❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️
ترتیل صفحه ۶۰۳ قرآن کریم+فیلم و متن آیات | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/13991023000974/%D8%AA%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%84-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%DB%B6%DB%B0%DB%B3-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%88-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A2%DB%8C%D8%A7%D8%AA
❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️
ثواب تلاوت امروز را تقدیم کنیم به روح پرفتوح شهید عباس بابایی
❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️
🕊
╭━═🌼━⊰🍃🇮🇷🍃⊱━🌼═━╮
کانال نورالشهدا (شهیدسلیمانی)
╰━═🌸━⊰🍃🇮🇷🍃⊱━🌸═━╯
AUD-20210112-WA0002.mp3
13.35M
🌠☫﷽☫🌠
🎤سخنرانی: حجتالاسلامفرازی نیا
📒موضوع: چهارشنبه های امام رضایی
⏰تاریخ: ۹۹/۱۰/۲۴
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️
سوال:چرا وقتی قرآن می خوانیم آرامش پیدا می کنیم ؟
جواب:قرآن خواندن یاد خداست ، ذکر است ، توجه به جهان برتر است ; از این رو در آیات متعددی از قرآن به «الذکر» تعبیر شده است . مانند آیات ۵۸ از سوره آل عمران ، ۶ و ۹ از سوره حجر ، ۴۴ از سوره نحل و.. . و بنابر آیه قرآن ، یاد خدا مایه آرامش دل هاست . «الَّذِینَ ءَامَنُواْ وَ تَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکْرِ اللَّهِ أَلاَ بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ ; همان کسانی که ایمان آورده اند و دل هایشان به یاد خدا آرام می گیرد . آگاه باش که با یاد خدا دل ها آرامش می یابد .»
پس چون تلاوت قرآن ، یاد خدا است و یاد خدا مایه آرامش دل هاست ، با تلاوت قرآن آدمی آرامش روحی پیدا می کند .
در روایات نیز به همین معنا اشاره شده است . ابوذر رضوان الله تعالی علیه از رسول اکرم(صلی الله علیه وآله) درخواست نصیحت کرد ، آن حضرت فرمودند : تو را به تقوای الهی که سرآمد همه امور است سفارش می کنم . ابوذر گفت : بیش از این مرا نصیحت کنید . آن حضرت فرمودند : بر تو باد به تلاوت قرآن و کثرت یاد خدا ; زیرا تلاوت قرآن مایه یاد تو در ملکوت و نورانی شدن تو در زمین است .۱
امام سجاد(علیه السلام) می فرماید : «اگر همه انسان هایی که بین مشرق و مغربند بمیرند ، چون قرآن با من باشد ، اضطراب و وحشتی نخواهم داشت .»۲
امیرالمؤمنین(علیه السلام) می فرماید : «برترین ذکر قرآن است ; به سبب آن شرح صدر پیدا می شود و نهان ها فروغ می گیرد .۳
+====================
۱. وسائل الشیعه، شیخ حر عاملی، ج ۶، ص ۱۸۶، مؤسسه آل البیت، قم.
۲. بحارالانوار، علامه مجلسی، ج ۴۶، ص ۱۰۷، مؤسسة الوفاء بیروت.
۳. غرر الحکم، عبدالواحد آمدی، ص ۱۸۹، حدیث ۳۶۳۵، انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی.