.:
🇮🇷🇵🇸
❇️ بررسی #کارنامه_انقلاب_اسلامی
9⃣ مقایسه انقلاب اسلامی با انقلاب کبیر فرانسه
🔹در بخش پیش گفته شد که باید پدیدهها را با همجنس خودشان مقایسه کرد و یک انقلاب مردمی را باید با انقلابهای دیگر مقایسه کرد، نه با حکومتهای سلطنتی و...
در این راستا ابتدا انقلاب اسلامی ایران را با انقلاب کبیر فرانسه که در سال ۱۷۸۹ میلادی رخ داده، از دید آقا (که به اعتراف بسیاری از اهل فن، تسلط مناسبی بر تاریخ دارند) مقایسه میکنیم: «انقلاب یك جریان است، همه جا همینجور است؛ یك جریان است، یك حادثه نیست، لكن این جریان در بسیاری از جاها در وسط راه متوقف میشود. به تاریخ انقلابهای گوناگون، انقلابهای بزرگ نگاه كنید؛ وسط راه متوقف میشوند. یك عدهای به یك پیروزی میرسند، دل خوش میكنند، از مردم فراموش میكنند، مردم یواشیواش صحنه را رها میكنند؛ تمام میشود.
انقلاب كبیر فرانسه كه در قرن هیجدهم- اواخر قرن هیجدهم- شروع شد، در اوائل و اول قرن نوزدهم زایل شده بود، از بین رفته بود، چیزی ازش باقی نمانده بود. علیه سلطنت دیكتاتوری قیام كردند، سلطنت را زائل كردند، بعد از حدود پانزده سال، یك پادشاه مقتدر مستبد دیگری به نام ناپلئون بناپارت آمد سر كار. دهها سال اینها گرفتار بودند، بعد یواشیواش، بتدریج توانستند یكجوری خودشان را از بخشی از آن مسائل كنار بكشند.
انقلابها نمیمانند؛ نیمهكاره رها میشوند؛ چون #ایمان نیست؛ چون آن عروهی وثقی نیست. این انقلاب در بین مردم ما ماند و روز به روز شادابتر شد و كارائی خودش را روز به روز بیشتر نشان داد. ۸۶/۱۱/۲۸»
🇮🇷🇵🇸
❇️ بررسی #کارنامه_انقلاب_اسلامی
🔟 مقایسه انقلاب اسلامی با انقلاب آمریکا
🔹در بخش قبل نگاهی کلی به انقلاب فرانسه داشتیم، اینکه چند سال توانست از سلطنت دوری کند؟ انقلابیون چقدر به اهدافشان پایبند بودند؟ یا اینکه مردم تا کجا پای انقلاب ماندند و ...
🔹در این بخش نگاهی کلی به انقلاب (استقلال) آمریکا خواهیم داشت.
‼️راستی! آیا میدانستید که در آمریکا هم، زمانی انقلاب شده؟
حضرت آقا در این باره میگویند: «انقلاب آمریکا -یعنى به اصطلاح آزادى آمریکا از دست دولت انگلیس- ۵ سال، ۶ سال قبل از انقلاب فرانسه است؛ یعنى حدود سال ۱۷۸۲. البته آن وقت آمریکا جمعیت چهار پنج میلیونىاى بیشتر نداشته. یک حرکتى کردند، یک دولتى تشکیل دادند، شخصیتهائى سر کار آمدند -مثل همین شخصیت معروف جورج واشنگتن و دیگران- لیکن ... بعد از آن حرکت اولیهاى که اینها انجام دادند، ملت آمریکا محنتها کشیدند و جنگهاى داخلىِ عجیب و غریبى را پشت سر گذاشتند، که در یکى از جنگهاى داخلى... در طول چهار سال اقلاً یک میلیون نفر کشته شدند. البته آن وقت آمار هم وجود نداشته؛ آن کسانى که نوشتند و حرف زدند، این را میگویند. تا بالاخره بتدریج بعد از گذشت تقریباً صد سال از استقلال آمریکا، دولت یک استقرارى پیدا کرده و توانسته حرکت خودش را در همان بسترهاى قبلى ادامه بدهد. ۱۳۹۰/۰۵/۱۹»
آری! انقلاب آمریکا بعد از صد سال و با جنگهای مداوم و خونریز توانست دولت تشکیل بدهد!
یاد آن بزرگمردی که در چنین روزی گفت: «من به پشتوانهی این ملت، دولت تعیین میکنم»؛ گرامی باد!
#عید_انقلاب | #فجر_مقاومت
🇮🇷🇵🇸
❇️ بررسی #کارنامه_انقلاب_اسلامی
1️⃣1️⃣ مقایسه انقلاب اسلامی با انقلاب شوروی
🔹پیشتر به مقایسهی بسیار مختصر انقلاب اسلامی با انقلابهای فرانسه و آمریکا پرداختیم. لازم است که افراد دغدغهمند خود به سمت مطالعه و تعمق بیشتر در این باب بروند.
آقا در مورد چگونگی وقوع انقلاب شوروی میفرمایند: «قبل از حکومت کمونیستها، حکومت معروف تزارها در رأس کار قرار داشت که زیاد فساد و ظلم میکرد، ولی درعینحال مردم زندگی میکردند...حادثهیی پیشآمد کرد که عبارت از کمبود نان بود. حالا تشکیلات دولتی، یا خیانت کردند و یا بیعرضگی نشان دادند. البته در بحبوبهی جنگ بینالمللی اول بود و حکومت روسیه با آلمان و اتریش و آن گروه جنگ بینالمللىِ اول میجنگید. ناگهان، این طرف، کمبود نان پیدا شد و در شهر مسکو نان کم آمد و مردم به خاطر گرسنگی، از خانهها بیرون آمدند. این، واقعیت و متن تاریخ است و ادعا نیست. آن حزب هم از بلبشوی اوضاع جنگ استفاده کرده بود و کسانی را به داخل کشور فرستاده بود. تا دیدند که قضیه اینطوری است، به مسأله رنگ سیاسی دادند و جنجالی درست کردند. بعد هم با طرح شعارها و و هدایت حزبی، مردمی را که برای نان -نان به معنای واقعی، یعنی قرص نان- شورش کرده بودند، علیه حکومت تحریک کردند. به عبارت دیگر، اگر در آنجا نان پیدا میشد و به مردم میدادند میخوردند، شورش تمام شده بود! این، حادثهی روسیه بود. ۱۳۶۹/۰۳/۰۷» حادثهای که هیچگاه مردم در آن اصل نبودند و ۱۵سال هم دوام نیاورد و این است تفاوت این انقلاب با انقلاب اسلامی که واقعاً مردمی بود.
#فجر_مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"مقام معظم رهبری :
چرا اعتماد به آمریکا سم مهلک است" ؟
🍃❣🍃
#آمریکای_بدعهد
20.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌چرا به آمریکا اعتماد نمیکنید؟
🚨مگر قاجار مرگ بر آمریکا می گفت
🚨مگر مصدق مرگ بر آمریکا می گفت
چرا کودتا وعزل وعوض بخاطر ۰۰۰۰
حجت الاسلام والمسلمین دکتر راجی
#آمریکای_بدعهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"مقام معظم رهبری
: سقوط دولت افغانستان و جنگ در اوکراین نتیجه اعتماد به آمریکاست"
رئیس جمهور افغانستان و هم رئیس جمهور اوکراین گفتند ما به آمریکا اعتماد کردیم نتیجه این شد۰۰۰۰
🍃❣🍃
#آمریکای_بدعهد
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️اعتماد به امریکا...
سیر تا پیاز نتیجه اعتماد به آمریکا توسط رئیس جمهوری قبلی افغانستان
⭕️ بغض رئیسجمهور اسبق افغانستان بهخاطر اعتمادش به آمریکائی هایی که میخواستند به آنها کمک کنند
🔻رئیس جمهور افغانستان به نقل از مقامات ارشد آمریکایی:
تروریسم زمانی است که منافع آمریکا به خطر بیفتد‼️
#آمریکای_بدعهد
16.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌⛔️اعتراف سران کشورهای نتیجه اعتماد به آمریکا و شکستشان در همین قرن معاصر.
⛔️حسنی مبارک گفت نباید به آمریکا
اعتماد میکردم!
⛔️معمر قذافی گفت بزرگتریناشتباه
عمرم اعتماد به آمریکا بود!
⛔️ مــحمد مرسی گـــفته است اشتباه
استراتژیک من و عــامل اصلی شکست
انقلاب مصر اعتماد به آمریکا بود!
⛔️بنعلیگفت:دلیلسقوطمناعتماد
بیجای من به آمریکا بود!
⛔️منصورهادی دریمنگفت:اگرفریب
آمریکا را نمیخوردم،در قدرت باقی می
ماندم!
⛔️تمامتاریخ نگاران معاصر درکشور
معتقدند دلیــل سقــوط دولت مردمی
مصـــدق و کودتای 28 مـرداد 1332 به
دلیل اعتماد بیجای مصدق به آمریکا
بود!
⛔️صدام درلحظه اعدامشگفتهبود:
این طناب دار را آمریکائی ها به گردن
من انداختند!
⛔️رضا شاه میگوید: دلیل فروپاشی
سلطنتمن اعتماد بهآمریکا بود.یعنی
حتی شاه هم بعد از سالها رفاقت و
خدمت به آمریکا، فهمیدهبود که نمی
توان به آمریکا اعتماد کرد!
⛔️جمله معروف محمدرضا شاه: آن
زمـــان که صــاحب قـدرت بودم، تصور
میکردم که اتحاد من باغرب بر مبنای
اتحاد واطمینان دو جانبه برقرار است،
شاید ایناطمینان واعتماد یک اشتباه
بود !
⛔️از برجام واعتمادحسنروحانی به
آمریکا هم که همه مطلعند...!
⛔️ نتیجه اعتماد بشار اسد به دوستان غرب
هم دیده شد!!!!
⚠️قرآنکریم میفرماید:یهود ونصارا
هیچگاه ازشما راضی نخواهندشدمگر
اینکه به دین و آیین آنها درآیید. !!!!!
( آیا نمی اندیشید)؟!!!!!
🍃❣🍃
#آمریکای_بدعهد
🌺💡🌺💡🌺
🚨⁉️🚨⁉️🚨⁉️.
♻️ سوراخی که "ماایرانیان" هشتبار از آن گزیده شدیم، آیا بار نهم به نام ۰۰۰ ثبت میشود⁉️
🔰 سال ۱۳۹۴ در چنین ایامی توافقی با 5+1 (امریکا، انگلیس، فرانسه، چین، روسيه و آلمان) موسوم به #برجام نهایی شد. اما برجامی که حسن روحانی القا میکرد آب خوردن مردم هم به تصويب آن بند است، تنها بعد از گذشت چند سال به چنان حال و روزی افتاده که دیگر کسی نامی هم از آن نمیبرد یا اگر نامی هم میبرد به بیتاثیر بودن آن اذعان میکند.
اما این برای بار اول نبود که جریانی در کشور ما با خوشبینی به طرف مقابل بدعهدش روی میآورد و از آن رودست میخورد.
#حافظه_تاریخی
1⃣ بار اول - شکست مذاکره در دولت موقت آقای بازرگان
گام اول مذاکره ایران و آمریکا با هدف عودت ۱۲/۵ میلیارد دلار هزینه تجهیزات نظامی خریداری شده توسط شاه از آمریکا انجام گرفت. دولت موقت، تجهیزات نظامی را مطابق وعده و به امید دریافت هزینه آن تحویل نگرفت و آمریکا نیز هزینههای مقرر شده را باز پس نداد.
2⃣ بار دوم - شکست در مذاکره الجزایر برای آزادی گروگانهای آمریکایی
گام دوم، مذاکرات برای آزادسازی باقی مانده گروگانهای لانه جاسوسی توسط تیمی که امروز خود را اصلاحطلب می نامد، در الجزایر انجام شد. ایران، گروگانها را مطابق وعده آزاد کرد اما آمریکا نه تنها به وعدههای خود عمل نکرد (۱۲/۵ میلیارد دلار را پس دهد، ایران را تهدید نکند و در امور داخلی ایران دخالت نکند) که از سال ۵۹ رسماً ایران را تحریم و محاصره اقتصادی کرد.
3⃣ بار سوم - شکست مذاکرات مک فارلین
مکفارلین همراه با مشاور نخست وزیر اسرائیل – آمیرام نیر- به ایران میآیند. امام مخالف بودند. مکفارلین مطابق وعده قبلی با خود ۵۰۰ موشک تاو آورده بود که بر روی موشکها آرم انبارهای رژیم صهیونیستی خورده بود؛ این سلاح تاریخ مصرف گذشته بود و میبایست از رده خارج میشد! سلاحها بازپس فرستاده شد.
4⃣ بار چهارم - تحمیل جام زهر و قطعنامه 598
دخالت مستقیم در جنگ ایران و عراق و حمایت و پشتیبانی همهجانبه از صدام علیرغم هشت سال تحمیل جنگ به ما، پیروزی قطعی ایران در سالهای پایانی کاملا نمایان بود اما تفکر لیبرالیستی، نتیجه جنگ را پذیرش قطعنامه ۵۹۸ مبدل کرد و جام زهرا را به رهبر انقلاب نوشانید.
5⃣ بار پنجم - اعمال تحریمهای هلمز برتون و داماتو در دوره سازندگی و اصلاحات
آمریکا مزد اقدامات خوشبینانه دولت کارگزاران و سازندگی (که با سیاست پنجرههای باز به روی غرب، روی کار آمدند و به مدت ۸ سال همه قواعد و طرحهای غربیها در بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول، طرح وازکتومی و... را پیاده کردند) را با تصویب قانون هلمز – برتون و بویژه قانون داماتو دادند.
6⃣ بار ششم - قرار دادن ایران در لیست محور شرارت، در کنار عراق (صدام) و کره شمالی
محمد خاتمی پیشنهاد گفتگوی تمدنها را در سازمان ملل ارائه کرد؛ آمریکا در همین سال، جنگ تمدنها را آغاز کرد و حوادث یازدهم سپتامبر را راه انداخت. جرج بوش پسر به افغانستان یورش برد و دولت ما در این جریان با آمریکاییها همکاری کرد؛ اما پس از آنکه خر آمریکا از پل گذشت، ایران را هم طراز با عراق (صدام) و کره شمالی در لیست کشورهایی که محور شرارت می نامید، گذاشت.
7⃣ بار هفتم - شکست مذاکرات هستهای در سعدآباد
پاییز سال ۸۲ با اروپا وارد مذاکره شدیم. وزیر خارجه آلمان، انگلیس و فرانسه وارد ایران شدند. آقای روحانی تسلیم شد و ما تعلیق داوطلبانه را شروع کردیم. همه تأسیسات هستهایمان را پلمپ کردیم. سپس گفتند تعلیق موقت پذیرفته نیست، باید تعلیق دائم داشته باشید. پروتکل الحاقی را نیز باید بپذیرید و حق داشتن یک سانترفیوژ را ندارید. ایران نیز برای پذیرش آن، کمی اعلام آمادگی کرد! تا سال ۸۳ مطابق خواستشان جلو رفتیم؛ اما اوایل سال ۸۴ که زیادهخواهیهایشان جدی شد، رهبر انقلاب دستور فک پلمپ مراكز هسته ای را صادر کردند.
8⃣ بار هشتم - شکست ننگنامه برجام
آخرین تجربه اعتماد به مداکره با غربیها از سوی رهبری انقلاب، به عنوان دورهای که باید از آن عبرت آموخت، معرفی شد. برجام محصول مشترک حسن روحانی و علی لاریجانی بود که به خاطر تحمیل آن، بیش از سه سال افکار عمومی سرکار گذاشته شدند. در نهايت اما نتیجه آن در سال اول اجرا تقريبا هیچ بود و پس از آن هم اعمال تحریم های بیشتر و مطالبات به ناحق بيشتر از جمله درخواست تعهد جديد ایران در خصوص از بین بردن موشک های دوربرد و عدم حضور فعال در منطقه برای مبارزه با تروريسم بود. حسن روحانی با توجه به نتایج خسارتبار برجام، مذاکره با آمریکاییها را دیوانگی دانست.
حالا نوبت پزشکیان و دولت اوست. سوگمندانه او در حال پیمودن همان مسیری است که دولتهای قبلی طی کردهاند و چوبش را خوردهاند.
#آمریکای_بدعهد
26.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا ایران نباید به آمریکا اعتماد کنه؟
در سه دقیقه ببینید!
📲یکی از بهترین کلیپ های که امروز دیدم
🔴پشیمانی محمدرضا پهلوی از اعتماد به غرب
🔷 او در کتاب پاسخ به تاریخ اعتراف میکند:
🔹 آن زمانی که صاحب قدرت بودم تصور میکردم که اتحاد من با غرب بر مبنای اتحاد و اطمینان دوجانبه برقرار است. شاید این اطمینان و اعتماد یک اشتباه بود.
📚 پاسخ به تاریخ، نوشته محمدرضا پهلوی، صفحه ۲۷۸.
پ.ن: این اعتراف از سوی کسی که عمر خود را در خدمت آمریکا گذراند، میتواند درس عبرت خوبی برای همه غربگرایان در ایران و جهان باشد.
✍جنایات غرب
#آمریکای_بدعهد
🌿
🌸نیایش حضرت زهرا عليها السلام:
🌸بارالها !
نيرومندى در بندگيت
و بينش روشن در كتابت
و فهم و درك احكامت را از تو خواستارم.
🌸خدايا
بر محمد و آل محمد درود فرست
و قرآن را دور از دسترس ما
و پُل صراط را لغزشگاه ما
و محمد صلي الله عليه و آله را رويگردان از ما #قرار_مَده.
🌸به لطف و کرمت یا ارحم الراحمین
📚 کتاب بلد الامين