#یک_نصیحت
✅ #وتلنگر
خواهری میگفت :👇👇
من موهام رابپوشونم مشکل
مملکت اقتصاد،گرونی،اختلاس
و...و...حل میشه؟!
شما اگر راست میگید برید
جلوی دزدی وقاچاق واختلاس
را بگیرید!
📛⛔️⭕️⛔️⭕️⛔️ا
📛⛔️⭕️⛔️⭕️📛ا
♻️خواهرم اینم شدجواب؟
مگه باوجودسرطان واعتیاد
و ایدز و...و... ( کرونا ) را
بی خیال میشیم⁉️
یامثلاًچون اختلاس ودزدی
هست، مامجازیم آشغال یا
آب دهان درخیابان بریزیم؟!
ویا مجازیم در اماکن عمومی
سیگار بکشیم⁉️
اگرکاسبی جنسش را گرانتر
بفروشه، یابهداشت رادرمغازه
اش رعایت نکند،یا از وزن
جنس کم بگذارد،آیادرسته؟!!
که ایشان هم مثل،جواب اعتراض شما بگه : برید اختلاس هاراجمع کنید⁉️
✅ مسلَّماً خیر ،،،
🔴خواهرم، بدحجابی شماهم
یک نوع دزدی هست. ویک نوع
گناه هست. وعذاب داره!!!!!
⚫️اون دزد جیب مردمه ،
⚫️و این دزد ایمان و امنیت
خانواده است.
📛وقتی بدحجابی شماموجب
تحریک غرایز شهوانی مردان
جامعه بشه، پسران بجای ازدواج دنبال فسادخیابانی بروند، ودختران مجرد را بی آبرو کنند ، و یا موجب خیانت و هرزگی زن و شوهرها ونابودی خانواده ها بشه این دزدی نیست؟؟؟!!!!
⛔️ آیامیدونی با بد حجابی در
همه این مفاسداجتماعی شریک
جرم هستی؟!
🌷 *بیشتر بیندیشیم❗*
🌺 *جرج جرداق مسیحی یک تنه ۲۰۰ بار نهج البلاغه را خوانده است.*
👌 *آیا ما شیعه مولا علی علیه السلام، ۲۰۰ نفر از ما، یک بار نهج البلاغه را خوانده ایم⁉️*
خطبه ۲۱۶ بند ۲.m4a
5.68M
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم
📣 مرحله سوم ختم نهج البلاغه
🔸 سهم روز صد و سی و چهارم
✍ خطبه ۲۱۶ بند ۲
📣 صوت نهج البلاغه
📣📣🌿🌹﷽🌹🌿📣📣
📣 مرحله سوم ختم نهج البلاغه
🔸 سهم روز صد و سی و چهارم
📔 خطبه ۲۱۶ بند ۲
📣 از سخنرانیهای امام علیه السلام در صحرای صفين
2⃣ حقوق متقابل رهبری و مردم
♦️پس خدای سبحان! برخی از حقوق خود را برای بعضی از مردم واجب كرد، و آن حقوق را در برابر هم گذاشت، كه برخی از حقوق برخی ديگر را واجب گرداند، و حقی بر كسی واجب نمی شود مگر همانند آن را انجام دهد. و در ميان حقوق الهی بزرگترين حق، حق رهبر بر مردم، و حق مردم بر رهبر است، حق واجبی كه خدای سبحان، بر هر دو گروه لازم شمرد، و آن را عامل پايداری پيوند ملت و رهبر، و عزت دين قرار داد. پس رعيت اصلاح نمی شود جز آنكه زمامداران اصلاح گردند، و زمامداران اصلاح نمی شوند جز با درستكاری رعيت. و آنگاه كه مردم حق رهبری را ادا كنند، و زمامدار حق مردم را بپردازد، حق در آن جامعه عزت يابد، و راههای دين پايدار، و نشانه های عدالت برقرار، و سنت پيامبر (صل الله علیه واله وسلم) پايدار گردد، پس روزگار اصلاح شود، و مردم در تداوم حكومت اميدوار، و دشمن در آرزوهايش مايوس می شود. اما اگر مردم بر حكومت چيره شوند، يا زمامدار بر رعيت ستم كند، وحدت كلمه از بين می رود، نشانه های ستم آشكار، و نيرنگبازی در دين فراوان می گردد. و راه گسترده سنت پيامبر (صلی الله علیه و آله وسلم ) متروك، هواپرستی فراوان، احكام دين تعطيل، و بيماريهای دل فراوان گردد، مردم از اينكه حق بزرگی فراموش می شود، يا باطل خطرناكی در جامعه رواج می يابد، احساس نگرانی نمی كنند، پس در آن زمان نيكان خوار، و بدان قدرتمند می شوند، و كيفر الهی بر بندگان بزرگ و دردناك خواهد بود. پس بر شماست كه يكديگر را نصيحت كنيد، و نيكو همكاری نماييد. درست است كه هيچ كس نمی تواند حق اطاعت خداوندی را چنانكه بايد بگذارد،- هر چند در به دست آوردن رضای خدا حريص باشد، و در كار بندگی تلاش فراوان نمايد- لكن بايد به مقدار توان، حقوق الهی را رعايت كند كه يكی از واجبات الهی، يكديگر را به اندازه توان نصيحت كردن، و برپا داشتن حق، و ياری دادن به يكديگر است. هيچ كس هر چند قدر او در حق بزرگ، و ارزش او در دين بيشتر باشد، بی نياز نيست كه او را در انجام حق ياری رسانند، و هيچ كس گرچه مردم او را خوار شمارند، و در ديده ها بی ارزش باشد، كوچكتر از آن نيست كه كسی را در انجام حق ياری كند يا ديگری به ياری او برخيزد.
(پس يكی از ياران بپا خواست و با سخنی طولانی امام را ستود، حرف شنوایی و اطاعت از امام را اعلام داشت آنگاه امام فرمود:)
كسی كه عظمت خدا در جانش بزرگ، و منزلت او در قلبش والاست، سزاوار است كه هر چه جز خدا را كوچك شمارد، و از او سزاوارتر كسی كه نعمتهای خدا را فراوان در اختيار دارد، و بر خان احسان خدا نشسته است، زيرا نعمت خدا بر كسی بسيار نگردد جز آنكه حقوق الهی بر او فراوان باشد.
🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺
1_925372830.m4a
5.52M
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم
📣 مرحله دوم ختم صحیفه سجادیه
🔸سهم روز صد و بیست و چهارم
📔 دعای ۴۴ از بند ۵ تا ۷
📣 صوت صحیفه سجادیه
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم
📣 مرحله دوم ختم صحیفه سجادیه
🔸 سهم روز صد و بیست و چهارم
📜 ادامه دعای ۴۴ از بند ۵ تا ۷
🤲 دعای حلول مبارک رمضان
(۵) ثُمَّ فَضَّلَ لَيْلَةً وَاحِدَةً مِنْ لَيَالِيهِ عَلَى لَيَالِي أَلْفِ شَهْرٍ، وَ سَمَّاهَا لَيْلَةَ الْقَدْرِ، «تَنَزَّلُ الْمَلائِكَةُ وَ الرُّوحُ فِيها بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ»[۲] سَلامٌ دَائِمُ الْبَرَكَةِ إِلَى طُلُوعِ الْفَجْرِ عَلَى مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ بِمَا أَحْكَمَ مِنْ قَضَائِهِ.
🍀آنگاه شبی از شبهای این ماه را به شبهای هزار ماه برتری داد، آن را "شب قدر" نامید، در آن شب فرشتگان و روح به فرمان پروردگارشان برای هر امری فرود میآیند، آن شب، شب سلام و درود (فرشتگان) است که رحمت و برکت آن تا سپیده دم، بر هر یک از بندگانش که بخواهد با قضا و قدری که محکم و استوار کرده ادامه دارد.
(۶) اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَلْهِمْنَا مَعْرِفَةَ فَضْلِهِ وَ إِجْلَالَ حُرْمَتِهِ، وَ التَّحَفُّظَ مِمَّا حَظَرْتَ فِيهِ، وَ أَعِنَّا عَلَى صِيَامِهِ بِكَفِّ الْجَوَارِحِ عَنْ مَعَاصِيكَ، وَ اسْتِعْمَالِهَا فِيهِ بِمَا يُرْضِيكَ حَتَّى لَا نُصْغِيَ بِأَسْمَاعِنَا إِلَى لَغْوٍ، وَ لَا نُسْرِعَ بِأَبْصَارِنَا إِلَى لَهْوٍ
🍀 پروردگارا! بر محمد و خاندانش درود بفرست، و شناختن فضیلت این ماه و بزرگ داشتن حرمت آن، و دوری کردن از حرام های این ماه را به ما الهام کن، و ما را به روزه گرفتن در این ماه توفیق بده آنگونه که اعضای بدن خود را از گناهان باز داریم، و آنها را در آنچه که موجب خوشنودی توست به کار گیریم تا با گوش هایمان به سخنان بیهوده گوش ندهیم، و با چشم هایمان به هیچ لهو و لعب و بازیچه ای نگاه نکنیم.
(۷) وَ حَتَّى لَا نَبْسُطَ أَيْدِيَنَا إِلَى مَحْظُورٍ، وَ لَا نَخْطُوَ بِأَقْدَامِنَا إِلَى مَحْجُورٍ، وَ حَتَّى لَا تَعِيَ بُطُونُنَا إِلَّا مَا أَحْلَلْتَ، وَ لَا تَنْطِقَ أَلْسِنَتُنَا إِلَّا بِمَا مَثَّلْتَ، وَ لَا نَتَكَلَّفَ إِلَّا مَا يُدْنِي مِنْ ثَوَابِكَ، وَ لَا نَتَعَاطَى إِلَّا الَّذِي يَقِي مِنْ عِقَابِكَ، ثُمَّ خَلِّصْ ذَلِكَ كُلَّهُ مِنْ رِئَاءِ الْمُرَاءِينَ، وَ سُمْعَةِ الْمُسْمِعِينَ، لَا نُشْرِكُ فِيهِ أَحَداً دُونَكَ، وَ لَا نَبْتَغِي فِيهِ مُرَاداً سِوَاكَ.
🍀 و دستهایمان را به سوی هیچ منع شده ای نگشاییم، و به سوی هیچ حرامی گام بر نداریم، و چیزی جز آنچه تو حلال کرده ای بر شکم های خود جای ندهیم، و زبانهایمان جز به آنچه تو گفته ای گویا نشود و خود را به رنج و سختی نیندازیم جز در کاری که ما را به پاداش تو نزدیک کند، و کاری انجام ندهیم جز آنچه که ما را از عذاب تو حفظ نماید، پس همه این اعمال را از خودنمایی ریاکاران و شهرت خواهی جاه طلبان، خالص و پاک گردان، بگونهای که کسی را غیر از تو در آن شریک نکنیم و جز تو مراد و مقصودی نجوییم.
🌸🌺🌸🌼🌸🌺🌸
📚 *در ادامه👈 شرح خطبه ۲۱۶ نهج البلاغه (آیت الله مکارم)*
✴️ *مهم ترين حق، حق والى و رعيت است:*
💠امام(عليه السلام) در بخش گذشته به *حق خدا بر مردم* اشاره فرمود و در اين بخش از *حقوق مردم بر يکديگر* ياد مى کند که مهم ترين آنها *حق زمامداران بر مردم و حق مردم بر زمامداران* و به تعبير ديگر *حق والى بر رعيت و حق رعيت بر والى* است.
🔰شايان توجّه اينکه *امام(عليه السلام) حق مردم را بر يکديگر به عنوان بخشى از حقوق خداوند بر مردم و نشأت گرفته از حقوق خودش شمرده است و به تعبير ديگر حق الله و حق الناس در عرض هم نيستند، بلکه در طول هم اند.*
✅به بيان ديگر هيچ يک از اين حقوق يکسويه نيست و همان گونه که در بخش گذشته آمد، همه آنها دو سويه است، هر گاه حقى براى کسى بر ديگرى ثابت شود بلافاصله در مقابل آن حقى از شخص دوم بر شخص اوّل لازم مى گردد،
🔰 بنابراين، اين حقوق هم مساوى يکديگرند و هم لازم و ملزوم يکديگر; نه به اين معنا که اگر بعضى از افراد وظيفه خود را انجام ندادند طرف مقابل نيز از انجام وظيفه خود سرباز زند;
مثلا اگر فرزند حق اطاعت پدر را انجام نداد، پدر از تربيت او و اداى نفقه سرباز زند يا اگر گروهى از رعيت به وظيفه خود عمل نکنند، والى خدمات حکومت را از آنها قطع کند. به تعبير ديگر اينها در مقام وجوب، لازم و ملزوم يکديگرند; نه در مقام تحقّق و عمل; يعنى هر دو واجبند، خواه طرف مقابل به وظيفه خود عمل کند يا عمل نکند.
💎🍃براى توضيح بيشتر به مثال زير توجّه کنيد:⬇️
🔰 *هرگاه گروهى از رعيت، ماليات و خراج لازم را بپردازند به يقين والى از انجام وظيفه خود در مسأله امنيّت يا تعليم و تربيت اطفال آنها و مداواى مجروحان ومصدومان و بيمارانشان، کوتاهى نخواهد کرد، زيرا هر يک از اين دو وظيفه جنبه استقلالى دارد و غير مشروط به ديگرى در مقام عمل است، هر چند در مقام تشريع دو وجوب به يکديگر گره خورده اند.*
✳️در واقع رعايت اين حقوق هم آثار مهم مادى دارد و هم معنوى. جمله (جَعَلَهَا نِظَاماً لاُِلْفَتِهِمْ) اشاره به آثار مادى و ظاهرى و جمله (عِزًّا لِدِينِهِمْ) اشاره به آثار معنوى و روحانى است و دو جمله ما بعد آن، به اين حقيقت مهم اشاره مى کند که صلاح و فساد رعيت و زمامداران به هم گره خورده است و هر دو در يکديگر اثر متقابل دارند.
🛑 *زمامداران فاسد رعايا را به فساد مى کشانند و رعاياى صالح حکومت را مجبور به پذيرش حق و عدالت مى کنند و اگر هر دو صالح باشند بهترين شرايط براى پيروزى و پيشرفت جامعه فراهم مى گردد.*
💎🍃💎🍃💎🍃
🌸🌷🌸🌷🌸🌷
گروه خادمین(۳) در واتساپ👇👇
https://chat.whatsapp.com/BG86RZQPKs86humXPw0XLT
🌸🌷🌸🌷🌸🌷
گروه خادمین(۵) در واتساپ 👇👇
https://chat.whatsapp.com/JwbgQIvzEeG0I4Fm9uIJmT
🌸🌷🌸🌷🌸🌷
کانال خادمین در ایتا 👇👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
📚 *در ادامه👈 شرح خطبه ۲۱۶ نهج البلاغه (آیت الله مکارم)*
✴️ *مهم ترين حق، حق والى و رعيت است:*
✅آنگاه در ادامه به شرح آثار منفى و مثبتى که بر اداى حق والى نسبت به رعيت و حق رعيت نسبت به والى و عدم اداى آنها مترتب مى شود پرداخته و با عبارات روشن و گويايى اين آثار را يک به يک مى شمارد،
🌴🍃امام(عليه السلام) در اين بخش از خطبه، *هفت اثر مهم براى وظيفه شناسى و اداى حق متقابل والى و رعيت بيان فرموده* که:⬇️
🔰 نخستين آنها *عزت و قدرت* است.
🔰و ديگرى *هموار شدن مسيرهاى دين و کم رنگ شدن بدعتهاست.*
🔰 سومين اثر *برافراشته شدن پرچم عدالت در کشور اسلامى.*
🔰و چهارم *احياى سنّتهاست.*
🔰پنجم. که *نتيجه آنهاست اصلاح محيط جامعه*
🔰 و ششم *اميدوارى به بقا و دوام حکومت*
🔰و هفتم *مأيوس شدن دشمنان* است.
🔸اين امر در عصر رسول خدا(صلى الله عليه وآله) به خوبى آشکار شد.
🌴 *پيامبر اکرم(صلى الله عليه وآله) بزرگ ترين ادا کننده حقوق امت بود و اکثريّت قاطع امت نيز حق اطاعت را ادا مى کردند و اين آثار هفت گانه به خوبى نمايان شد;* ولى در عصر اميرمؤمنان(عليه السلام) هر چند تا حدّ زيادى سنن اسلامى و عدل و داد احيا شد; ولى به سبب انحرافاتى که بعد از پيامبر اکرم(صلى الله عليه وآله) در مدّت 25 سال يکى پس از ديگرى بروز کرد و سرانجام به شورش مسلمانان بر ضد حکومت عثمان و قتل وى انجاميد، بازگرداندن کامل اين قافله عظيم به مسير اصلى در مدّت کوتاه حکومت اميرمؤمنان على(عليه السلام) و با بقاياى عوامل خطرناکى از حکومتهاى پيشين; مانند معاويه و بنى اميّه و بنى مروان، ميسّر نشد.
✅هر کس اين بخش از تاريخ اسلام را به دقت و خالى از تعصب مطالعه کند آنچه را گفتيم تصديق مى کند.
✳️مسلمانان، امروز مى توانند با الهام از بيانات حساب شده بالا و با انسجام ولات و رعايا، زمامداران و توده هاى مردم، عزت و قدرت خود را باز يابند.
✅سپس امام(عليه السلام) در ادامه اين سخن به بيان آثار سوء تخلّف والى و رعيت از حقوق يکديگر پرداخته،
✅در اينجا نيز امام(عليه السلام) *مفاسد هفتگانه اى براى ترک همکارى زمامداران و مردم* بيان فرموده که بارها با چشم خود آن را در حکومتهاى جور ديده ايم; *اختلاف کلمه، ظلم و ستم، بدعت و فريبکارى، ترک مسيرهاى روشن، عمل بر طبق هوا و هوس، تعطيل احکام الهى و فزونى رذايل اخلاقى، همچون کبر و غرور و کينه و حسد، انحصارطلبى و استبداد و مانند آن.*
✅به دنبال آن به بيان نتيجه نهايى اين وضع اسفبار پرداخته،
اين امور پنج گانه نتيجه مستقيم و غير مستقيم حکومتهاى جور است، زيرا در چنان فضايى مردم به ابطال حقوق عادت مى کنند و در برابر رواج باطل، عکس العملى نشان نمى دهند و اين امور به صورت کارهاى عادى در مى آيد که نمونه هاى آن را در طول تاريخ و در عصر خود بسيار ديده ايم و طبيعى است که صداى نيکان وپاکانى که مدافع حق و مخالف باطلند به جايى نمى رسد و از صحنه اجتماع طرد مى شوند و به عکس، پستهاى حساس به دست اشرار و آلودگانى که با آن فضا همخوانى دارند مى افتد، همان گونه که در دوران حکومت خليفه سوم اتفاق افتاد; ابوذرها تبعيد شدند و مروانها بر سر کار آمدند و در ادامه راه معاويه ها زمام امور را به دست گرفتند و عمار ياسرها به قتل رسيدند و سرانجام نوبت به يزيد و ابن زياد رسيد و پاک ترين سلاله پيامبر(صلى الله عليه وآله) و يارانش شربت شهادت نوشيدند.
🔰بديهى است در چنين شرايطى خداوند لطف خود را از مردم و حکومتشان باز مى گيرد و تبعات اعمالشان دامانشان را خواهد گرفت.
💎🍃💎🍃💎🍃
🌸🌷🌸🌷🌸🌷
گروه خادمین(۳) در واتساپ👇👇
https://chat.whatsapp.com/BG86RZQPKs86humXPw0XLT
🌸🌷🌸🌷🌸🌷
گروه خادمین(۵) در واتساپ 👇👇
https://chat.whatsapp.com/JwbgQIvzEeG0I4Fm9uIJmT
🌸🌷🌸🌷🌸🌷
کانال خادمین در ایتا 👇👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
❇️ *در ادامه شرح دعای 44 صحیفه سجادیه* ⬇️
💎🍃انسان برای مقابلهی با دشمن، برای مقابلهی با تیر و سنان و توپ و تانک به حفاظی نیاز دارد، به یک سنگر احتیاج دارد، زرهای نیاز دارد که اگر پوششِ مناسبی باشد سلاحِ دشمن انسان را از پای درنمیآورد و انسان را نابود نمیکند.
💥 *خطرِ نفسِ أمّاره*
💥 *ما یک دشمنِ بسیار نیرومند و خطرناک داریم( نفسِ أمّارهی)*
💥💥💥 *و اگر کسی مشمولِ رحمِ خدای متعال قرار نگیرد نفسِ أمّاره انسان را گرفتارِ وادیِ جهنّم میکند.*
💎🍃آنقدر این مسئله مهم است که حضرت یوسف
که پیغمبر است، ولیالله است، و در سنگرِ توحید نامدار است
💥 *میگوید: من نفسِ خود را تبرئه نمیکنم،*
💎🍃کارِ نفس این است که انسان را به حیوانیّت دعوت کند، به شهوت و غضب دعوت کند.
💥 *مقابلهی با نفس هنر میخواهد.*
💎🍃و خداوند میفرماید: کسانی که زندگی حیوانی دارند اهل جهنم هستند.
💥 *کمک گرفتن از نماز و روزه*
💎🍃ما *برای مقابلهی با روحِ حیوانی و طبیعتِ غریزی یک نیرو لازم داریم،*
🔹 یک انرژیِ فوقِ ماده لازم داریم، 🔹یک پشتیبان لازم داریم
🔹 که آن ما را از آتشِ جهنّم
🔹 و از سقوط در ورتهی حیوانیت
🔹 و طبیعت نگه دارد،
✴️ و *آن «روزه» است.*
💎🍃خدای متعال «روزه» را در دو آیه در کنارِ نماز قرار داده است و بعنوانِ پناهگاه به ما معرّفی فرموده است.
🔹 در یک آیه تأکید روی «نماز» است.
🔹 و در یک آیه تأکید روی «روزه» است.
✴️ «کمک بخواهید»، پناه بگیرید.
🔹از چه چیزی؟
🔹از دو نیروی عظیم و بازدارنده، ✴️اولین مورد «صبر» است.
🔹صبر «کَفّ نفس» است.
🔹صبر «کنترل» است.
🔹صبر «ترمز» است.
🔹صبر «یک مأمورِ بازدارنده و نظارت است که انسان را در مسیرهای تند کنترل میکند.
✴️صبر حوزهی وسیعی دارد اما در روایاتِ ما صبر به «روزه» تعبیر شده است.
چون
💥 *مصداقِ بارز و نمونهی کاملِ صبر «روزه» است،*
💎🍃 اساساً بسترِ روزه بسترِ صبر است، *مبنای روزه بر کفّ نفس و خودداری انسان در برابرِ تمایلاتِ حیوانیِ خود است.*
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
گروه خادمین(۳) در واتساپ👇👇
https://chat.whatsapp.com/BG86RZQPKs86humXPw0XLT
🌸🌷🌸🌷🌸🌷
گروه خادمین(۵) در واتساپ 👇👇
https://chat.whatsapp.com/JwbgQIvzEeG0I4Fm9uIJmT
🌸🌷🌸🌷🌸🌷
کانال خادمین در ایتا 👇👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
❇️ *در ادامه شرح دعای 44 صحیفه سجادیه* ⬇️
💥 *هم نماز باز دارنده است هم روزه*
💎🍃خدای متعال این دو را در کنارِ یکدیگر قرار داده است،
در یک جا تکیه روی نماز است
فرمود: از نماز و از روزه کمک بگیرید.
💥 *کمک گرفتن از نماز کارِ آسانی نیست، مگر اینکه کسی دلِ نرمی داشته باشد.*
💎🍃انسانهایی که گِل دلِ آنها را گرفته است و دیگر خاصیّتِ دل ندارد خیلی باوری ندارند که میشود از نماز کمک گرفت و آدم شد.
💥 *نماز کارگاهِ آدمسازی است.*
💥 *«روزه» مبنای تقرّب به خدای متعال است*
💥💥 *کسی که خدا دارد چه چیزی ندارد؟*
💎🍃 انسانی که کمک ندارد، کسی که پشتیبان ندارد
*دشمنانِ درونی و بیرونی او را نابود میکنند*
💎🍃ولی هرچه پشتیبانِ انسان قویتر باشد به انسان مصونیّتِ بیشتری میدهد.
💎🍃و چون «روزه» مبنای تقرّب به خدای متعال است، انسان برای نزدیک شدن به خدای متعال از خوراک و شهوات و گناهان پرهیز میکند، خدای متعال او را همراهی میکند.
🔹 وقتی انسان خود را مستغنی ببیند طغیان میکند.
🔹و وقتی انسان روزه میگیرد قوای حیوانیِ او ضعیف میشود.
🔹وقتی انسان ضعیف شد فقرِ خود را مییابد.
✴️ لذا انسان در گرسنگی «رقیق القلب» است.
🔹زود به گریه میافتد.
🔹 دوست دارد دعا کند.
💎🍃پناه بردنِ او به خدای متعال یک امرِ فطری میشود.
💎🍃ولی انسانی که انواعِ غذاها را خورده است و شهوتِ خود را تقویت کرده است، خدای متعال را از یاد میبرد، خود را دچارِ مشکل نمیبیند تا به خدای متعال پناه ببرد.
💥 *انسانیّتِ انسان به اراده است*
💎🍃وقتی انسان با اختیارِ خود گرسنگی و تشنگی را تحمّل میکند، این توانِ ارادهی انسان را بالا میبرد، و انسان به «اراده»ی خود «انسان» است.
💎🍃 *حیوان محکوم به غریزه است، ولی انسان حاکمِ غریزه است، و تفاوتِ انسان و حیوان در همین است،*
💎🍃 حیوان غرایز دارد و انسان هم غرایزِ حیوانی دارد، ولی محرّک و تنظیم کنندهی زندگیِ حیوان «غریزه» است.
✴️غریزهی حیوان کنترلشده است، لذا خدای متعال او را در اختیارِ غریزه قرار داده است.
✴️ولی غریزهی انسان کنترلنشده است، اگر انسان در اختیارِ غریزه قرار بگیرد اشباعِ غریزه حد ندارد، یقیناً انسان را از مرزِ حق و عدل و انصاف بیرون میبرد و انسان را به وادیِ جهنّم مبتلا میکند.
🔹چون انسان به ارادهی خود انسان است.
💎🍃لذا خدای متعال سی روز روزه را بر او واجب کرد تا اثرِ آن ضعفِ اراده از بین برود.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
گروه خادمین(۳) در واتساپ👇👇
https://chat.whatsapp.com/BG86RZQPKs86humXPw0XLT
🌸🌷🌸🌷🌸🌷
گروه خادمین(۵) در واتساپ 👇👇
https://chat.whatsapp.com/JwbgQIvzEeG0I4Fm9uIJmT
🌸🌷🌸🌷🌸🌷
کانال خادمین در ایتا 👇👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
https://farsnews.ir/my/c/106478
مطالبه برای رسیدگی به وضعیت پوشاک
که پوشاک مناسب دیگه نایاب شده
لطفا وارد لینکبشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترتیل صفحه 301 قرآن/ داستان موسی و خضر+فیلم، متن و مفاهیم
پیامبر (ص) میفرمایند: «مَن اَرادَ عِلمَ الاَوَّلینَ وَالآخَرینَ، فَلیُثَوِّرِ القُرآنَ» هرکه علم اولین و آخرین را میخواهد، باید آن را در قرآن بجوید.