📚تاجر خرمایی که هرگز ضرر نمی کند
حکایت چنین است که ...
تاجری دمشقی همیشه به دوستانش می گفت که من در زندگی ام هرگز تجارتی نکرده ام که در آن زیان کنم حتی برای یک بار !
دوستانش به او می خندیدند و می گفتند که چنین چیزی ممکن نیست که حتی یکبار هم ضرر نکرده باشی ...
تا اینکه یکبار تاجر آنها را به مبارزه طلبید تا به آنها نشان دهد که راست می گوید .. او از دوستانش خواست که چیزی محال و نشدنی از او بخواهند تا او انجام دهد ..
دوستانش به او گفتند : اگر راست می گویی به عراق برو و خرما ببر و بفروش و در این امر موفق شو زیرا که آنجا خرما مثل خاک صحرا زیاد است و کسی خرمای تو را نمی خواهد .. تاجر قبول کرد و خرمایی که از عراق آمده بود را خریداری کرد و به طرف بغداد راهی شد ..
آورده اند که در آن هنگام خلیفه عراق برای تفریح و استراحت به طرف موصل رفته بود .. زیرا موصل شهری زیبا و بهاریست که در شمال عراق قرار دارد و به خاطر طبیعت زیبایش اسم دوبهاره را رویش گذاشته اند زیرا در سرما وگرما همچون بهار است
دختر خلیفه گردنبند خود را در راه بازگشت از سفر گم کرده بود ، پس گریه کنان شکایت پیش پدرش برد که طلایش را گم کرده است .. خلیفه دستور به پیدا کردنش داد .. وبه ساکنان بغداد گفت هرکس گردنبند دخترش را بیابد پس پاداش بزرگی نزد خلیفه دارد و دختر خود را به او خواهد داد ..
تاجر دمشقی وقتی به نزدیکی بغداد رسید مردم را دید که دیوانه وار همه جا را می گردند ... از آنها سؤال کرد که چه اتفاقی افتاده است ؟!
آنها نیز ماجرا را تعریف کردند و بزرگشان گفت : متاسفانه فراموش کردیم برای راه خود توشه و غذایی بیاوریم و اکنون راه بازگشت نداریم تا اینکه گردنبند را پیدا کنیم زیرا مردم از ما سبقت می گیرند و ممکن است گردنبند را زودتر پیدا کنند ..
پس تاجر دمشقی دستانش را به هم زد و گفت : من به شما خرما می فروشم ...
مردم خرماها را با قیمت گرانی از او خریدند ...و او گفت : هاااا ... من برنده شدم در مبارزه با دوستانم ...
این سخن به گوش خلیفه رسید که تاجری دمشقی خرماهایش را در عراق فروخته است !!
این سخن بسیار عجیب بود زیرا که عراق نیازی به خرمای جاهای دیگر نداشت !
بنابراین خلیفه او را طلبید و ماجرا را از او سؤال کرد ؛
پس تاجر گفت :
هنگامی که کودکی بودم، یتیم شدم و مادرم توانایی کاری نداشت ، من از همان کودکی کار می کردم و به مادرم رسیدگی می کردم ، و نان زندگی مان را در می آوردم .. در حالیکه پنج سال داشتم ... و کارم را ادامه دادم و کم کم بزرگ شدم تا به بیست سالگی رسیدم ..
و مادرم را اجل دریافت ... او دستانش را بلند کرد و دعا کرد که خداوند مرا موفق گرداند و هرگز روی خسارت و زیان را نبینم در دین و دنیایم .. و ازدواج مرا از خانه حاکمان میسر گرداند و خاک را در دستانم به طلا تبدیل کند ...
دراین هنگام که دعاهای مادر را برای خلیفه تعریف می کرد ناخودآگاه دستش را در خاک برد و بالا آورد و مشغول صحبت کردن بود که خلیفه گردنبند دخترش را در دست او دید !
خلیفه تبسمی کرد ، تاجر که آنچه در دستش بود را احساس کرد فهمید چیزی غیر از خاک را برداشته به دستان خود نگاه کرد دانست که این گردنبند دختر خلیفه است پس آن را برگرداند و دانست که از دعای مادرش بوده است ...
اینچنین بود که برای اولین بار خرما از دمشق برای فروش وارد عراق شد .. و او نیز داماد خلیفه گشت !!
سبحان الله از دعای مستجاب مادر که چنین زندگی فرزند را می سازد ... خداوندا برّ و نیکی به والدین را به ما عطا کن .
🎋🎋🦋🎋🎋🎋
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جای خالی مسئولین و مدیران واقعی ایرانی و انقلابی امروز بسیار احساس می شود ...
مدیران و مسئولان واقعی تربیت یافته مکتب خمینی (ره)
♦️ای کاش اینان امرزوز مسئولان و مدیران ایران زمین بودند...
جای شهدا خالی است
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنایه سنگین رئیس اداره عملیات زمینی سپاه پاسداران به مسئولینی که خانواده هایشان خارج از کشور زندگی می کنند
سردار میریان:
زمان جنگ کدام فرمانده جنگ، خانواده اش پیش صدام زندگی می کرد؛ امروز نزدیک 4 هزار فرزند مسئولین در آمریکا و اروپا و کانادا زندگی می کنند.
کسانی که از بچگی در خارج دارند تربیت می شوند، هیچ مسئولیتی در آینده کشور نباید بگیرند.
تاثیر_رسانه_روی_تربیت_فرزند.mp3
12.11M
🔊 #تاثیر_رسانه_بر_تربیت_فرزندان
* ورود ۲۷نوع ماده روان گردان به مدارس
* شش شاخصِ فرد باسواد
* تعریفی از سواد رسانه ای
* شش علل تمایل فرزندان به رسانه
* بررسی آسیب های استفاده از رسانه
* موثر بودن خاک بازی در رشد ابعاد مختلف فرزندان
* نُه رسانه مشهور جهان
* راهکارهای استفاده از رسانه
📆یک جلسه ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
🕌هیئت حسن جان علیه السلام
#امام_زمان
#سواد_رسانه
#سلام_فرمانده
💠 به امید روزی که برای ایران دیر نشود!
👤 #سیدعلی_موسوی
🔹 سال ۱۹۸۹ معروف به سال «شوکِ ۱/۵۷» که اشاره دارد به نرخ باروری در آن سال که به شکل نگران کنندهای پایین بود. از یک طرف انفجار جمعیت بعد از جنگ جهانی دوم بود و حالا جمعیت به سرعت داشت پیر می شد، از طرف دیگر هم فرزندآوری بسیار پایین بود.
🔸 تا اینکه سال۱۹۹۴ دولت ژاپن برای تشویق به فرزندآوری طرحی به نام برنامه فرشته ارائه کرد. طرح فرشته شامل پرداخت ماهانه ۳۸۰ دلار برای هر نوزاد، تاسیس مراکزِ بیشتر برای نگهداری از نوزادان و خردسالان و همچنین کارهای فرهنگی برای تشویق پدران به ایفای نقش برابر در بزرگ کردن کودک بود.
✅ نتیجه غافلگیرکننده و ناامیدکننده بود! نرخ باروری نه تنها بیشتر نشد بلکه کمتر هم شد! نرخ باروری در سال ۲۰۰۵ به ۱/۳۹ کاهش پیدا کرد. البته عده ای از حامیان طرح معتقدند اگر این برنامه فرشته نبود، نرخ باروری از این هم کمتر میشد. نشستند فکر کردند که پس چرا طرح شکست خورد و چکار کنیم؟
🔹 متوجه ۲ مشکل اصلی شدند: اول اینکه دلیل فرزند نیاوردن، وضع اقتصادی مردم نیست! یعنی اصلا اغلب مردم مشکل اقتصادی ندارند و این پول برای آنها اهمیتی ندارد، پس محرک اقتصادی آن هم در این رقم بیتاثیر است! مشکل دوم خیلی جدیتر بود، کارفرماها از استخدام زنان متاهل امتناع میکردند.
🔸 از طرفی پدیده «ماتاهارا» به شدت رو به افزایش بود، این پدیده به معنای آزار و اذیت زنان باردار و مادران از سوی کارفرماست که متاسفانه معمولا یا به استعفا ختم میشد یا به سقط جنین. از طرفی هم مرخصی بعد از زایمان و همچنین تضمین به کارگیری مجدد مادران وجود نداشت. پس یک طرح جدید دادن، این طرح به اتفاق آرا در سال ۲۰۰۹ در مجلس تصویب شد.
✅ نکته اصلی این طرح این بود: ما باید موانعی که باعث میشود زوجها به ویژه زنان را بین دوراهي انتخاب میان بچهدار شدن/ازدواج یا کار کردن قرار بگیرند، از بین ببریم. نظرسنجیها نشان میداد اغلب شهروندان دوست داشتند ازدواج کنند و فرزند داشته باشند. پس چه اتفاقی میافتاد؟ این بار متوجه شدن مشکل اصلی زوجها نیستند و چاره کار، فشار آوردن بر آنها نیست؛ رفتند سراغ کارفرماها...
🔹 آنها را موظف به پرداخت بخشی از حقوق در زمان مرخصی زایمان زنان کردند. برای پدران هم مرخصی در نظر گرفته شد و کارفرماها موظف شدند با آن موافقت کنند؛ مشکل اعتیاد به کار مشکلی جدی در ژاپن است؛ پس باید تلاش بشود آمار کارکنانی که بیش از ۶۰ ساعت در هفته کار میکنند کم بشود.
🔸 اما راستش تاثیر این طرح هم علىرغم امیدواریها و تحقیقات گسترده کم بود! چرا؟ چون دیگر خیلی دیر شده بود. دولت ژاپن وقتی متوجه شد که راه درست برای تشویق به فرزندآوری چیست که دیگر آمار مجردان قطعی به شدت بالا رفته بود متاهل ها هم دیگر سنشان از بچهداری گذشته بود.
✅ جامعه به سرعت دارد پیر میشود پس چه کنیم؟ هیچ! دیگه دیر شده برویم سراغ رباتها و کارگران مهاجر!
💢 به امید روزی که درباره ایران دیر نشود. کشوری که به سرعت دارد سالخورده میشود.
🍃أيْنَ الْمَانِعُ لِلذِّمَارِ وَ الْغَائِرُ عِنْدَ نُزُولِ الْحَقَائِقِ مِنْ أَهْلِ الْحِفَاظِ؟ الْعَارُ وَرَاءَكُمْ وَ الْجَنَّةُ أَمَامَكُمْ.
کجايند آن ها که در برابر دشمن و حوادث سخت مى ايستند و افتخاراتشان را حفظ مى کنند و کجايند آن مردان غيورى که به هنگام نزول مشکلات به پاسدارى (از عقيده و آب و خاک خود) مى پردازند؟ (بدانيد) ننگ و عار پشت سر شماست و بهشت پيش رويتان!
همیشه بوده و هستند انسان های حق گرایی که تنها تماشاگر ظلم و تعدی های مستکبران نیستند، رویاروی آنها می ایستند و با ستمگری و جنایتکاری و تجاوزگری آنها مبارزه می کنند. خداوند در قرآن کریم وضع و حال این مردان الهی را حکایت کرده است می فرماید: و کاین من نبی قاتل معه ربیون کثیر فما وهنوا لما اصابهم فی سبیل الله و ما ضعفوا و ما استکانوا و الله یحب الصابرین ، و چه بسیار پیامبرانی که مردان الهی بسیاری به همراه آنان کارزار کردند. آنان هیچ گاه در برابر آن چه در راه خدا به ایشان رسید، سستی نورزیدند و ناتوان نگردیدند و تن به تسلیم نسپردند و خداوند شکیبایان را دوست دارد.
18.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نشانه های ظهور از زبان رئیس مذهب، امام صادق علیهالسلام...
#ظهور
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢چقدر حرفهای قشنگی زد ... و وای به حال بدحجابان و مفسدان و سوء استفاده کنندگان.... خیلی از خانوادههای شهدا دردی در دل دارند که به والله کسی بتواند درک بکند ، باید با بیحجابی و فساد مقابله و یا با نصایح آنان را ارشاد کرد💢