eitaa logo
🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
2.2هزار دنبال‌کننده
82.4هزار عکس
88.5هزار ویدیو
3.3هزار فایل
اسیرزمان شده ایم! مرکب شهادت ازافق می آیدتاسوارخویش رابه سفرابدی کربلاببرد اماواماندگان وادی حیرانی هنوزبین عقل وعشق جامانده اند اگراسیرزمان نشوی زمان شهادتت فراخواهدرسید. @tofirmo
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️تصویری از به خون غلطیدن یک مادر و فرزندش در شاهچراغ
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک خانم وسط اغتشاشات کشف حجاب کرده یک خانم چادری میاد و بهش امر به معروف میکنه واکنش این خانم را ببینید♥️
🔴توییت چند روز قبل عضوسابق شورای شهر شیراز که به خارج از کشور فرار کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آزادیِ فحاشی؛ شکست گفتمانی دشمن و پیروزی گفتمان انقلاب رحیم‌پور ازغدی درباره وقایع اخیر دانشگاه‌ها: مسئله، مسئله علمی، سیاسی و دانشجویی نیست، مسئله‌ چاقوکشی و چاله‌میدانی شده. دانشجو در برابر دانشجو نیست؛ حق و باطل در برابر هم قرار می‌گیرند.
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️‌گزارش جدید از جزئیات حادثه تروریستی حرم شاهچراغ 🔹‌ به گفته شاهدان عینی ابتدا یکی از خادمان را هدف گلوله قرار می‌دهد و در ادامه سلاح وی گیر می‌کند و شلیک نمی‌کند، تعدادی از افراد حاضر در صحن به سمت وی می‌روند اما قبل از خلع سلاح فرد تروریست، او موفق می‌شود دوباره به تیراندازی ادامه دهد که متأسفانه تعدادی از خادمان و زائران شهید و مجروح می‌شوند. 🔹‌ در ادامه تروریست به سمت محل برگزاری نماز حمله می‌کند که خادم آنجا هوشیاری به خرج داد و درب را قفل کرد اما تروریست با تیراندازی موفق به ورود می‌شود و آنجا زائران نمازگزار را به رگبار می‌بندد.
صل الله علیک یا احمد بن موسی و علی اخیک الرضا 🖋 علی اکبر رائفی پور ⁦🇮🇷⁩
این ها هم دارن مردم مظلوم رو می‌کشند هم از این کشتن ها به سود خودشون استفاده کنند دیگه نباید همچین اتفاقی بیفته... لطفاً همه در این پویش شرکت کنید