فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاش دنیای آدمبزرگها هم مثل دنیای کودکان همینقدر پاک و مهربانانه بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ ماهها روشنگری لازم بود تا بتوانیم ثابت کنیم که امثال این مرتد، چه نقشه شومی در سر دارند و نگاهشان به ملت ایران چگونهاست؟؟
✅ اما حماقت او در این کلیپ، کاری کرد که تمامی نوجوانان و جوانانی که امید نادان را تحت عنوان ملیگرا و ایراندوست، قبول داشتند، ناگهان با شنیدن این جملات، خونشان به جوش آمد و فریاد «غلطکردی»شان بلند شد!!!
🍃 وَاعْلَمُوا أَنَّكُمْ غَيْرُ مُعْجِزِي اللَّهِ وَأَنَّ اللَّهَ مُخْزِي الْكَافِرِينَ
ﺑﺪﺍﻧﻴﺪ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﻋﺎﺟﺰ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺧﺪﺍ ﻧﻴﺴﺘﻴﺪ ﻭ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺍﺭﻛﻨﻨﺪﻩ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ!!
#جهاد_تبیین
#حجاب
349_16147145673915.mp3
38.69M
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
🔊 #فایل_صوتی کامل
🎙 حامد کاشانی
📋 کدام حسین علیه السلام؟ کدام کربلا؟ - فصل دوم؛ قسمت اول
📆 سه شنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۲
🔸 بضعة الرسول سلام الله عليها
#چگونگی_ورود_امام_حسین_به_مکه
#پرسش
❔آیا واقعیت دارد ❕
❔پس از فوت معاویه، ولید حاکم مدینه کس نزد امام حسین فرستاد تا که با یزید بیعت کند. #حسین به دارالعماره نزد ولید بن عتبه رفت و گفت کسی چون من پنهانی بیعت نمیکند فردا چون مردم را جمع کردی من نیز خواهم آمد و با یزید بیعت میکنم.
چون شب فرارسید و هوا تاریک شد #امام_حسین بهمراه دو خواهرش زینب و ام کلثوم و برادرانش ابوبکر و جعفر و عباس و خانوادهاش پنهانی به مکه گریخت ❗️❗️
💠#پاسخ💠
👌پس از هلاکت معاویه و فشار ولید بر امام حسین علیه السلام برای بیعت با یزید ، ولید بالاجبار امام علیه السلام را به مجلس خود دعوت کرد .
🔸امام حسين عليه السلام بر وليد وارد شد و (طبق آداب اسلامى) سلام كرد؛ وليد با خوشرويى پاسخ داد و او را نزد خويش نشاند. مروان بن حكم- با اين كه پيش از اين، بين وى و وليد كينه و نفرت حاكم بود- در مجلس حضور داشت ....
امام عليه السلام فرمود:
« آيا از حال معاويه به شما خبرى رسيده است؟ چرا كه وى مدّتى طولانى بيمار بود، اكنون حالش چگونه است؟».
🔸وليد آهى كشيد، آنگاه گفت: اى اباعبداللَّه! خداوند تو را در مرگ معاويه پاداش دهد! وى عموى صادقى! براى تو بود، كه اكنون طعم مرگ را چشيده است و اين نيز نامه اميرالمؤمنين يزيد است!
امام حسين عليه السلام فرمود: «إنّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ، اكنون براى چه منظورى مرا خواسته اى؟!»
🔸وليد پاسخ داد: تو را براى بيعت دعوت كردم، و همه مردم با يزيد بيعت كرده اند!
❕امام عليه السلام (براى اين كه آن مجلس بدون درگيرى پايان يابد) فرمود:
«شخصى مانند من مخفيانه بيعت نمى كند، #دوست دارم بيعت من (اگر بخواهم بيعت كنم) علنى و در محضر مردم باشد! چون صبح شد، و تو مردم و ما را براى بيعت فراخواندى، تصميم ما و مردم يكسان خواهد بود!».
📚کامل ابن اثیر ج 3 ص ¾78
👌مطابق نقل شيخ مفيد امام عليه السلام فرمود ؛
«من گمان نمى كنم تو به بيعت پنهانى من با يزيد، قانع باشى، مگر آن كه من آشكارا بيعت كنم تا مردم همگى با خبر شوند». وليد گفت: آرى! امام عليه السلام فرمود: پس بگذار صبح شود، تا نظرت در اين #باره مشخّص گردد».
📚الارشاد ص 374
👌مطابق نقل ابومخنف، امام عليه السلام پس از شنيدن خبر مرگ معاويه فرمود:
« امّا پاسخم به تقاضاى بيعت تو آن است كه، كسى مانند من به طور پنهانى بيعت نمى كند و تو نيز اين نوع بيعت را كافى نمى دانى، جز آن كه بيعتم آشكارا ميان مردم باشد (تا از اين طريق از مردم #بيعت بگيرى)». وليد گفت: آرى!
امام فرمود:
« بنابراين، وقتى كه (فردا) ميان مردم آمدى و همه مردم و ما را به بيعت فراخواندى، تصميم ما و مردم به گونه واحدى خواهد بود!».
📚کامل ابن اثیر ج 3 ص 378
🔸وليد گفت: «اى اباعبداللَّه! سخن درستى گفتى و من اينگونه پاسخت را پسنديدم و من باورم درباره تو همين بود. اكنون برو در پناه خدا، تا فردا با مردم بيايى».
❕مروان كه در #جلسه حاضر بود، به وليد گفت: به خدا سوگند! اگر حسين هم اكنون از تو جدا شود و بيعت نكند، هرگز چنين فرصتى، به چنگ نخواهى آورد، مگر آنكه كشتار فراوانى ميان شما اتّفاق افتد. جلوى او را بگير و مگذار از نزد تو بيرون رود، تا بيعت كند و گرنه گردنش را بزن!
🔸امام عليه السلام ناگهان از جايش برخاست و فرمود:
« اى پسر زرقاء (زن چشم كبودِ بد سيرت)، تو مرا مى كشى، يا او؟ به خدا سوگند! دروغ گفتى و گناه كرده اى!».
📚الارشاد ص 374
🔸ادامه 👇
🔸#ادامه 👇
👌آنگاه امام عليه السلام با صراحت وارد بحث شد و رو به وليد بن عتبه كرد و فرمود: «اى امير! ما از خاندان نبوّت و معدن رسالت و جايگاه رفت و آمد فرشتگان و محلّ نزول رحمت الهى مى باشيم. خداوند (اسلام را) با ما آغاز كرد و با ما پايان برد. در حالى كه يزيد مردى است فاسق، مىگسار، قاتل بى گناهان و آن كسى كه آشكارا مرتكب فسق و فجور مى شود.
❕بنابراين، هرگز شخصى مانند من، با #مردى همانند وى بيعت نخواهد كرد! ولى به هر حال بگذار صبح شود و به انتظار بمانيم و ببينيم كدام يك از ما، به خلافت و بيعت شايسته تريم!».
📚فتوح ابن اعثم، ج 5، ص 18- 19؛ مقتل الحسين خوارزمى، ج 1، ص 184 (با مختصر تفاوت) و بحارالانوار، ج 44، ص 325.
❕مرحوم صدوق مى گويد: امام عليه السلام به وليد فرمود ؛
«اى پسر عُتبه! تو مىدانى كه ما اهل بيت كرامت و بزرگوارى و معدن رسالتيم، و ماييم آن نشانه هاى حق كه خدا به دلهايمان سپرده و زبان ما را بدان گويا ساخته كه به اذن خداوند گويا است. سپس #فرمود: از جدّم رسول خدا شنيدم كه مىفرمود: «خلافت بر فرزندان ابوسفيان حرام است!» اكنون من چگونه با خاندانى كه رسول خدا درباره آنان چنين فرمود، بيعت نمايم؟!».
📚امالی صدوق ص 130
❕اين سخن صريح از يك سو با دليل عقلى، يزيد را محكوم مى كرد، چرا كه يك فرد آلوده به فسق و فجور و قتل بيگناهان هرگز سزاوار خلافت و حكومت بر مردم نيست، و از سوى ديگر با #دليل نقل؛ زيرا پيامبر اسلام با صراحت فرمود خلافت بر دودمان ابوسفيان حرام است.
❕اين سخنان همچون پتكى بر سر وليد فرود آمد، و فهميد با كسى روبرو است كه آشيانه اش بسيار بلند است و در اين دامها هرگز نمى افتد.
👌فرداى آن روز، امام عليه السلام براى شنيدن خبرها، از منزل بيرون آمد؛ در بين راه با مروان بن حكم برخورد كرد. مروان گفت: اى اباعبداللَّه! نصيحتى به تو مى كنم؛ از من بشنو كه خير و صلاح تو در آن است پيشنهاد مى كنم با اميرالمؤمنين! يزيد بيعت كنى كه براى دين و دنياى تو سودمندتر است!امام عليه السلام كلمه استرجاع (انا للّه و انّا اليه راجعون) را بر زبان #جارى ساخت و فرمود:
« زمانى كه امّت اسلامى گرفتار زمامدارى مثل يزيد بشود بايد فاتحه اسلام را خواند!».
👌مروان با خشم و غضب از امام عليه السلام جدا شد و به نزد وليد رفت و آنچه را كه از امام شنيده بود، براى وى بازگو كرد.
📚فتوح ابن اعثم ج 5 ص 24_ مقتل الحسین ج 1 ص 185
👌مطابق نقل ابن شهر آشوب، وقتى اين ماجرا (سهل انگارى وليد، در بيعت گرفتن از امام حسين عليه السلام) به يزيد رسيد، بلافاصله وليد را از فرمانروايى مدينه بركنار و مروان را به جاى وى #منصوب كرد .
📚مناقب ابن شهر آشوب ج 4 ص 96
❕دیدار امام با ولید در ساعات پايانى روز شنبه بود و حضرت در ساعات آخر شب يكشنبه 28 رجب به اتفاق فرزندان و برادرزادگان و برادران و كليه اعضاى خاندانش به جز محمد حنفيه- رحمة اللّه عليه- رهسپار مكّه گرديد.
📚فتوح ابن اعثم ج 5 ص 34
👌امام عليه السلام بعد از خوددارى و استنكاف از بيعت با يزيد و در واقع اعلان جنگ به حكومت بنى اميّه، همان تفاله هاى دوران جاهليّت عرب، ناگزير از سفر به سوى كوفه بود، زيرا نفوذ بنى اميه در #مدينه كه در دوران حكومت عثمان به اوج خود رسيده بود، هنوز در ميان افراد سرشناس و متنفّذ مدينه زياد بود، و مكّه نيز به عنوان حرم امن خدا بايد از هرگونه درگيرى بركنار باشد.
❕در حالى كه كوفه مركز شيعيان و علاقه مندان اهل بيت عليهم السلام بود و اگر اختلاف و پراكندگى و ترس و بزدلى را از خود دور مى كردند ساقط كردن حكومت يزيد و يزيديان #منفور براى آنان كار مشكلى نبود.
❕به هر حال امام عليه السلام بعد از مخالفت علنى با بيعت و به طور كل با حكومت يزيد و آل ابى سفيان ناچار از اين سفر بود.
📚عاشوراء ...، مکارم شیرازی ، ص 327
بسمالله الرحمن الرحیم
▪️عملکرد دولت اصلاحات در حوزه حجاب؛
محمد خاتمی چگونه با حجاب زن ایرانی در طول حیات سیاسی بازی کردند؟؟
🖊رفتار و اظهارات خاتمی و همکاران وی در هشت سال دولت اصلاحات ، سوق دادن جامعه به خصوص قشری از زنان و دختران ایرانی، به #سمت_فرهنگی_غربی بود.
⬅️ «حمله علنی یا ضمنی» به مبانی و احکام اسلامی یکی از کارکردهای ثابت جریان تجدیدنظرطلب از بدو شکلگیری آن تاکنون بوده و چنین کارکردی در سالهای گذشته خود را به اشکال مختلف نشان داده است
➖ بی حجابی و کشف حجاب یکی از مسایلی است که جریان تجدیدنظر طلب یا به عبارتی جریان موسوم به اصلاحطلب، ید طولایی در حمایت از آن دارند و شاید بیشترین حمایت و ضربه به مقوله حجاب به عنوان آزادی زن، در دولت اصلاحات رقم خورد و در این بین، بعد از هاشمیرفسنجانی، اصلاحطلبان و رییس دولت اصلاحات با اظهارات متناقض و مبهم، به باورهای نسل جدید حمله کردند
➖ #نگاه_افراطی همقطاران دولت اصلاحات و شخص #محمد_خاتمی در دهه اول انقلاب که به اسامی همچون #اکبر_پونز مشهور شدهاند تا #سیاستهای_اجتماعی او در کسوت روزنامه کیهان و وزارت ارشاد موسوی و هاشمی از یک سو و شعارها و پیامهای انتخاباتی و هدفگیریشده او و ستاد انتخاباتیاش در بهار 76 و در ادامه سیاستهای فرهنگی منفک از خط امام در دولت اصلاحات، افراط و تفریط در مقابله با پوشش و حجاب را تکمیل کرد و باعث شد رهبر انقلاب بارها به هشدار و انذار نسبت به تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و جنگ فرهنگی تاکید کنند
➖بسیار سادهانگارانه خواهد بود که اگر مواضع، شعارها و سیاستهای دولت خاتمی را محصول شخص او درنظر بگیریم و #تیمهای_عملیات_روانی، #حلقه_فکری_کیان، #روزنامههای_زنجیرهای و شبکهای و نخبگان فاسد امنیتی را در شکلگیری این پازل به حساب نیاوریم.
➖ #مجمع_روحانیون_مبارز یکی از اسامی پرطمطراق در میان احزاب و جریانهای سیاسی پس از انقلاب است.
این گروه که با انشعاب از جامعه روحانیت کار خود را آغاز کرد و افرادی چون موسویخوئینیها، خاتمی، کروبی، موسویلاری، انصاری و ...اعضای این تشکل بودند.
➖ وجه ممیزه ایشان در دهه شصت از جامعه روحانیت مبارز در غلظت و شدت انقلابی بودن دانسته میشد.
افرادی که در زمینههای اقتصادی به مدل تودهای، در زمینه سیاسی به مدل حکومت اسلامی و ذوب در ولایت و در زمینه فرهنگی به تندترین شکل ممکن مقید بودند و با تسمیه خود به عنوان خط امام، سعی میکردند خود را عِدل امامِ امت جا بزنند.
➖ #خاتمی به عنوان یکی از رهبران اصلی این جریان نیز از این قاعده مستثنا نبود و در نوک پیکان رقابتهای حزبی با بزرگان جامعه روحانیت قلم میزد و موضعگیری میکرد.
او که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کرد به عنوان نماینده مردم اردکان و میبد راهی مجلس شد، به فرمان امام خمینی (ره) در ۱۳۶۰ سرپرست موسسه مطبوعاتی کیهان شد و سال بعد از آن به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد انتخاب شد و در دولت هاشمی رفسنجانی هم در همین مسوولیت ایفای نقش کرد تا اینکه در ۱۳۷۰ خورشیدی استعفا داد و پس از کنارهگیری از وزارت فرهنگ به ریاست کتابخانه ملی منصوب شد.
➖ نوع نگاه خاتمی در دهه اول انقلاب به پدیدهها از جمله #حجاب در مسیر خط فکری مجمع قابل تعریف است.
برای مثال #مهدی_نصیری درباره نامه سال ۶۹ سید محمد خاتمی در کانالی تلگرامی خود در مورد اهتمام خاتمی به حرکات ضدبیحجابی این چنین نوشته است:
«یک بار در اردیبهشت سال ۶۹ نیروهای حزب الله فراخوان گستردهای برای تجمع و تظاهرات علیه بدحجابی در میدان ولی عصر تهران دادند و جمعیت انبوهی گرد آمدند و تظاهرات انجام شد اما طبق روال معمول ما در روزنامه کیهان پوشش خبری کمی به این واقعه دادیم در حالی که روزنامههای دیگر اغلب با تصویر در صفحه اولشان منعکس کردند.
به دنبال این امر جناب آقای خاتمی نماینده مقام معظم رهبری در موسسه کیهان در یادداشتی که برای بنده به عنوان مدیر و سردبیر کیهان فرستاد به شدت از نحوه برخورد روزنامه کیهان با این تظاهرات حزب الله و پوشش ضعیف خبری آن انتقاد کرد و آن را ناشی از روشنفکری زدگی، مخالفت با حزب الله و طرفداری از فساد و.... دانست!»
#جریان_نفوذی
#نفاق
#استحاله_فرهنگی
#شبیخون_فرهنگی
#خاتمی
۱
▪️ #آزادی و #حجاب دستمایهای برای پیروزی
🖊سال ۷۶ نخستینبار پس از انقلاب بود که مطالبات مدنی و سیاسی از اولویتهای اقتصادی در جامعه پیشی گرفت.
فنری را که آقای هاشمی با فراست تمام خوابانده بود اینک کمپین محمد خاتمی با تلاش بیشتری رها کرد تا بتواند در پیچ و تابهای اجتماعی، گوی سبقت را از حریف برباید.
➖محمد خاتمی در این سال با شعار #توسعه_سیاسی توانست با کسب ۲۰ میلیون رأی راهی پاستور شود.
دولت خاتمی بهدلیل رویکرد مشخص خود به دولت اصلاحات مشهور شد و جریان چپ در جمهوری اسلامی را تبدیل به جناح اصلاحطلب امروزی کرد.
➖خاتمی که مواضع دهه قبل خویش را برای رأی آوری متناسب نمیبیند به شعارهای مبهم در زمینه #حجاب و آزادیهای ظاهری پرداخت از جمله در جایی میگوید:
«زنان در جامعه ما مظلوم بوده و بسیاری از این مظلومیتها نیز به بهانه و نام دین به آنها تحمیل شده است.»
➖خاتمی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ان اچ کی ژاپن درباره حجاب میگوید:
در آئین اسلام پوشش و رعایت موازینی برای زنان مورد توجه قرار گرفته و این مساله ای است که کل دنیای اسلام قبول دارد اگر این حجاب و پوشش مانع حضور زن و بروز شخصیت زن شود قطعا مضر است...
➖او در یکی از سخنرانیهایش در نسبت دین و آزادی به موضوعی میپردازد که هماینک مبنای یک کمپین خاص شده است.
به عبارتی خوانشی عرفیگرایانه نسبت به مفهوم دین که در مقابل خواستههای بشری باید سر تعظیم فرود بیاورد و به قول عباس عبدی در مصاحبهاش با ایسنا، میتوان از میزان و حدود دینی عبور کرد.!!
➖عبارات مشهور محمد خاتمی تنها مشتی از خروار اهانتهایی است که شخصیتها و رسانههای وابسته به جریان غربگرای داخلی در طول سالهای حاکمیت دولت اصلاحات علیه دین اسلام به راه انداختهاند.!!
➖محمد خاتمی در شهریورماه سال 78 نیز بیان میکند:
«شما برای اینکه بتوانید پیشرفت بکنید، راهی جز راه غرب ندارید و راه غرب یعنی پذیرش خرد غربی » !!!
➖وی همچنین در آذر همان سال بیان میکند:
«معتقدم دین برای آنکه بماند نباید آن را محصور در یک برداشت خاصی کرد.
طبع بشر چنین است که اگر دین یا هر نهاد دیگری را وافی به مقصود نیافت یا آن را کنار بگذارد یا برداشت تازه از آن خواهد داشت و این امری است که در تاریخ رخ داده و باز هم رخ خواهد داد » !!
➖بدین ترتیب جامعه رأی اولی که عمدهشان درگیر فضای خفقان هاشمی رفسنجانی بودند، به کمپین آزادیِ خاتمی جذب میشوند.
آزادیای که در انتخابات سال 76 تا حد زیادی با اباحهگری، ابتذال و بیعفتی معادلیابی میشود و این چنین جریان اصلاحات برای رسیدن به کرسی ریاست، یکی از ارزشهای اصیل انقلابی را که خود داعیه دارش بودند به قربانگاه میفرستند
➖ این شعارها و پیامها به زمان انتخابات ختم نمیشود بلکه در انتخاب وزیرارشاد، برنامههای فرهنگی شهرداری و ... نیز خود را نشان میدهد به طوری که جمعی از افراد ضدانقلاب و جریان ملی مذهبی با آن احساس همدلی میکنند و شاید بیراه نباشد که مواضع خاتمی در حوزههای فرهنگی اجتماعی در بحبوحه انتخابات 76، رایهای سیاه این جمع را نیز به خود جذب کرده باشد.
➖در برداشتی مشابه هاشمی به روایت تصویر ساطع شده از ایران زمانِ خاتمی در اروپا این چنین یاد میکند:
«۲۱ آذر 77 علی لاریجانی باز به دیدارم میآید ؛ گزارشی از سفر به یونان داد که مسئولان اروپا خیال میکنند انقلاب اسلامی در ایران، رو به زوال است و بهزودی ارزشهای انقلاب از قبیل حجاب منسوخ میشود و نیز از آثار سوء مراسم نشست رئیسجمهور با دانشجویان در دانشگاه گفت »
➖به هرجهت، رفتار خاتمی و همراهانش در هشت سال از دولت اصلاحات، سوق دادن جامعه به سمت فرهنگی غربی بود تا جایی که بسیاری از زنانی که در حوزه سیاسی و اجتماعی ایران فعالیت می کردند و بعضا برخی از آنان در زمره مشاوران وی بوده اند، در حال حاضر کشف حجاب کرداند، محصول هشت ساله دولت خاتمی بودند.
#جریان_نفوذی
#نفاق
#استحاله_فرهنگی
#شبیخون_فرهنگی
#خاتمی
۳
♨️پاس گل #امید_نادان
📍پردهبرداری و افشای سناریوی منافقین حامی #مهسا_کومله برای خرابکاریهای مسلحانه خیابانی
✍این کلیپ را نشان کسانی بدهید که هنوز در خواب خرگوشیاند و با مطالب صورتیها دچار اختلال محاسباتی و محافظهکاری شدهاند؛ آنهایی که جدال دوقطبی واقعی حقوباطل را در کف خیابانها نمیبینند یا نمیخواهند ببینند!
باید برای مردم تبیین شود که دشمن چگونه میخواهد از طریق نفوذ شناختی، بدنهی انقلابی را ترغیب به عقبنشینی و تفریط، همزمان جریان ضدانقلاب را جسور به حمله و افراط کند!
آگاه باشیم که در این جدال، اگر قطب باطل فرصت جولان پیدا کند و زودتر متوقف نشود، چادر که هیچ، مطمئن باشید اجازه نخواهد داد حتی روسری روی زنهاوبچههایمان بماند و تا پای تخریب تمام مظاهر دینی به پیش خواهد رفت!
البته که حامیان این جریان بسیار بزدلاند و همگان شاهدند که چطور سال گذشته با اعدام فقط چندنفرشان، فیتیلهی شرارتهای آنها پایین کشیده شد!
از این نادان متشکرم که با حرفهای رادیکال خود باعث هوشیاری بیشتر بدنهی انقلابی میشود؛ البته که ما هنوز انتقام آرتین و آرمانهایمان را نگرفتهایم و بغض فروخفتهای داریم؛
بسماللّهِقاِصمِالجَّبارینَ ✌️
به نادان هم توصیه میکنم تا روز فرارسیدن مرگ سگی، قرصهای اعصباش را بموقع مصرف کند و زنش را از ترس نفوذی بودن، حبس خانگی نکند!👍
🖋محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار ناوگروه ۸۶: امسال به برکت توجهات حضرت بقیهالله ارواحنا فداه محرم پرشوری بود.
دشمنان تلاش کردند و سعی کردند محرم را بیرونق کنند؛ درست نقطهی مقابل خواست آنها اتفاق افتاد.
دههی عاشورای امسال از دهههای عاشورای سالهای قبل، پرشورتر، پرحرکتتر، پررونقتر و پرفایدهتر بود.
کار خدا اینجور است. کاری که برای خدا انجام بگیرد و در خط اهداف الهی باشد، خدای متعال به آن کمک میکند. ۱۴۰۲/۵/۱۵
🔴علت تاخیر در بررسی لایحه حجاب
♦️ نادری، عضو هیئت رئیسه مجلس ر: فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس امروز تشکیل جلسه داد که اکثر اعضای این فراکسیون رأی دادند بررسی این لایحه در مجلس بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی باشد که البته این رأی استمزاجی بوده و رأی قطعی مجلس شورای اسلامی نیست.
♦️ سلیمی، عضو هیئت رئیسه مجلس: مجلس قصد ندارد روند رسیدگی به این لایحه را به گونهای پیش ببرد که مشمول زمان شود. البته مجلس به صورت جدی به دنبال این است که اگر نواقصی در لایحه حمایت از عفاف و حجاب وجود دارد، مورد مداقه قرار دهد.
حسینیه رایگان کربلا و نجف
🕌 کربلا
۱. حسینیه خراسانی ،اول شارع قزوینیه،جنب خیمه گاه در کربلا
۲.حسینیه بیت الحسین(آقایان) و بیت الزهرا(بانوان)
مکان: حرم حضرت اباالفضل به سمت شارع العلقمی بعد از تفتیش سمت راست مقابل فندق السفیر
اسکان به مدت ۵ روز است.
لوکیشن بیت الحسین
۳. حسنیه درچه ای های شبی ۲دینار اسکان بدون غذا خیابان کنار خیمه گاه
۴. حسینه ایت الله خویی خیابان قبله امام حسین علیه السلام رایگان
۵. حسنیه اصفهانی ها خیابان باب قبله امام حسین علیه السلام رایگان
۶. خانه حاجی قسوری خیابان باب قبله حضرت ابالفضل رایگان البته با هماهنگی
🕌نجف
۱.حسینیه شاهرودی، شارع اسکن فی شارع الغدیر در نجفنجف :
۲. خیابان باب قبله کوچه بعد از بیت امام خمینی خانه خادم
🔷 انواع مسیرهای پیادهروی
نجف
کوفه
طریق العلماء
کاظمین
حله
برای رسیدن به کربلا مسیرهای متعددی وجود دارد که زائران میتوانند از این مسیرها خود را به کربلا برسانند.
🔸مسیر اصلی: پیاده روی اربعین عمدتاً در مسیر شهر نجف به کربلا اتفاق میافتد. در این سفر به طور معمول ۸۰ کیلومتر مسیر طی میشود که ۱۴۵۲ ستون در میانه آن قرار گرفته است. فاصله هر ستون با ستون بعد ۵۰ متر است و برای اتمام این ستونها با روزی ۷ الی ۸ ساعت پیاده روی، تقریباً به ۲ الی ۳ روز زمان نیاز است.
عمودها برای محاسبه مسیر طی شده و آدرس دادن کاربرد زیادی دارند. به طور مثال برای پیدا کردن یک موکب خاص و یا برای قرار گذاشتن از عمودها استفاده میکنند. توصیه میشود برای قرار گذاشتن از عددهای رند عمودها استفاده نکنید، چرا که اغلب افراد همین کار را میکنند و در نتیجه در این عمودها با شلوغی مضاعفی رو به رو خواهید شد.
توجه داشته باشید که در فواصل عمود ۱۱۰۰ تا عمود ۱۳۹۰ به علت باریک شدن راه عبوری، تعداد موکب ها کمتر میشوند. بنابراین طوری برنامه ریزی کنید که این فاصله را در شب طی نکنید و برای یافتن محل خواب دچار مشکل نشوید.
یک طرف بزرگراه نجف تا کربلا در ایام اربعین برای پیاده روی زائران در نظر گرفته شده است، زائران به هیچ وجه از مسیری که خودروهای سواری و اتوبوسها تردد میکنند، پیاده روی نکنند، مخصوصاً در زمانی که هوا تاریک است.
مسیرهای دیگری نیز وجود دارد که به شهر کربلا منتهی میشوند، اما زائران ایرانی به دلیل اینکه اطلاع کافی از مسیرهای کشور عراق و شرایط اقلیمی آن ندارند، بهتر است این مسیرها را برای سفر خود انتخاب نکنند. همچنین تعداد کم پایگاههای درمانی و موکبهای مناسب برای استراحت میتواند سبب بروز مشکل برای آنان در مسیرهای فرعی شود.
یکی از جادههای پر رفت و امد، جاده شط فرات است که زائران از کوفه و در کنار شط فرات حرکت میکنند و به کربلا می رسند.
🔹طریق العلما: اگر از سمت کوفه به سمت کربلا حرکت کنید به یک دو راهی میرسید راهی مستقیم که ادامه همان راه کوفه به کربلاست اما راه فرعی به رود فرات میرسد که به طریق العلما معروف است. مسیری زیبا و خوش آب و هوا اما با امکانات کمتر.
موکب ایرانی تقریباً وجود ندارد و موکب عراقی هم به اندازه انگشتان دست میبینید جاده خاکی است و به قول عراقیها امنیت کمتری دارد ولی همانطور که گفته شد بسیار زیبا و دل انگیز است. این مسیر در زمان صدام که پیاده روی ممنوع بود استفاده میشد که علما به صورت شبانه از آن عبور میکردند.
🔸کاظمین: مسیر کاظمین که منتهی به بغداد میشود و در ادامه به کربلا میرسد هم از جادههایی است که در ایام نزدیک اربعین مملو از خود عراقیهاست. یکی از مسیرهای پیاده روی که کمتر ایرانی در بین جمعیت آن دیده میشود.
🔹حله: یکی دیگر از مسیرهای معروف و مشهور بین خود عراقیها مسیر «حله» است. در این مسیر هم موکب و زائر ایرانی کمتر دیده میشود.
مسیر انتخابی زائران ایرانی برای حضور در پیاده روی اربعین، «نجف- حیدریه- کربلا» است که کوتاهترین، پرترددترین، امنترین و مشهورترین مسیر دسترسی نجف به کربلا محسوب میشود.
#مسیر_پیاده_روی
حضرت رباب فرزند امرءالقیس بن عدی یکی از همسران جلیل القدر امام حسین علیه السلام بوده اند. این بانو مادر بزرگوار حضرت سکینه و حضرت علی اصغر علیهماالسلام و از بانوان ستمدیده کاروان کربلا هستند. ایشان از بانوان عالمه و اهل فصاحت و بلاغت بوده و همینطور در تاریخ است که بی بی رباب سلام الله علیها از بهترین بانوان و افضل آنان در ادب و عقل بود. پدر ایشان امرءالقیس کلبی از شیعیان امیرالمومنین علیه السلام و از بزرگان اهل شام بود که از فرط علاقه به اهل بیت علیهم السلام سه دختر خود را به عقد امیرالمومنین علیه السلام و امام حسن و امام حسین علیهماالسلام در آورد. امام حسین علیه السلام علاقه زیادی به حضرت رباب و حضرت سکینه علیهماالسلام داشتند که در شعری بیان میدارند: خانه ای که در آن رباب وسکینه باشد را دوست میدارم.
"لَعَمْرُک اِنِّنی لَاُحِبُّ دارا / تَحُلُّ بها سکینةُ و الربابُ / اُحبِّهما وَ اَبْدُلُ جُلَّ حالی / وَ لَیْسَ لِلاَئمی فیها عِتابُ"
بعد از جریان کربلا حضرت رباب سلام الله علیها هر روز در آفتاب مینشستند و بر مصائب سیدالشهداء علیه السلام گریه میکردند. درتمام روزها مجلس عزا برقرار نموده و با بقیه مخدرات نقل مصائب کرده و عزاداری میفرمودند.
بعضی از زنان مدینه اعتراض کردند که چرا به سایه نمیروید؟ حضرت رباب سلام الله علیها فرمودند مارا ملامت نکنید، آنچه ما دیده ایم شما ندیدید که بدن مطهر عزیزفاطمه برهنه و عریان زیر آفتاب سوزان رها کردند ...
در کوفه در مجلس ابن زیاد، رباب وقتی نگاهش به سر مقدس امام حسین علیه السلام افتاد، بیتاب شد، و آن سر مبارک را گرفت و بوسید و در کنار خود نهاد و نوحهسرایی کرد. «وَاحُسَینَا! فَلَا نَسِیتُ حُسَینَاََ، اَقصَدَتْهُ اُسِنَةُ الاَعدَاءِ، غَادَروُهُ بِکَربَلَاء صَرِیعَاََ، لَا سَقَی اللهُ جَانِبَی کَربَلَاءَ...» وا حسینا! هیچ گاه حسین را از یاد نخواهم برد، که نیزههای دشمنان، بدن او را چاک چاک کرده است. در کربلا به نیرنگ، او را بر زمین زدند. خداوند، کران تا کران کربلا را سیراب نکند!
أَبَاعَبْدِ اللَّهِ یَقُولُ لَمَّا قُتِلَ الْحُسَیْنُ أَقَامَتِ امْرَأَتُهُ الْکَلْبِیَّهُ عَلَیْهِ مَأْتَماً وَ بَکَتْ وَ بَکَیْنَ النِّسَاءُ وَ الْخَدَمُ حَتَّى جَفَّتْ دُمُوعُهُن.
امام جعفر صادق علیه السلام می فرماید: هنگامی که امام حسین علیه السلام کشته شد، همسر او که از قبیله کلبیه بود، (رباب سلام الله علیها) اقامه ماتم می کرد و می گریست و زنان و خدمتکاران می گریستند تا اینکه اشک هایشان خشک شد.
حضرت رباب سلام الله علیها بنابر نقلی یکسال پس از عاشورا از دنیا رفتند. همچنین آمده است که حضرت بعد از اربعین با اذن امام سجاد علیه السلام تا یکسال درکربلا ماندند و در آنجا مشغول بکاء وعزاداری بودند. پس از یکسال به دستور امام سجاد علیه السلام به مدینه بازگشتند و دائما درحال عزاداری بودند. تا سرانجام درماه رجب بر اثر شدت غم و اندوه دق کرده و بر اثر تازیانه ها و مصائب اسارت به شهادت رسیدند. همچنین در شهادت حضرت رباب سلام الله علیها نوشته اند که در کربلا دق کردند و قبر مطهرشان نیز در کنار قبر مطهر سیدالشهداء علیه السلام است.
📚عدد السنه ص۱۷۹
📚الوقایع والحوادث مرحوم ملبوبی
📚سبايا آل محمد السيد نبيل الحسنی
📚نساء حول الحسين سعيد رشيد زميزم
📚أعلام النساء المؤمنات شيخ محمد حسون
📚الکافی، ج ۱، ص ۲۹۶، طبع منشورات الفجر
📚تاريخ الإسلام ج۲ المنظمة العالمية للحوزات
• (8).mp3
3.52M
چشم برزخی آیت الله گلپایگانی و دیدن عذاب یک میت
#تلـــــنگر
🔴سرای ایرانی چگونه با کمک صدا و سیما قم را از شهر حضرت معصومه(س) و جمکران به شهر لوازم خانگی تبدیل کرد؟
🔸قم که در ذهن مردم بعنوان شهر حضرت معصومه(س)، شهر جمکران، شهر علم و دین و در یک کلمه بعنوان پایگاه اصلی و علمی جهان تشیع شناخته میشد.
حالا با پروپاگاندای وسیع سرای ایرانی و سادهلوحی صدا و سیما در اذهان عمومی تبدیل به شهر لوازم خانگی شده است
🔸حالا عدهی زیادی دیگر به قصد زیارت و معنویت عزم سفر به این شهر مقدس نمیکنند. از کنار همین مسئله تغییرات منفی گستردهای در بافت فرهنگی و جمعیتی قم ایجاد شده که رفته رفته قم را از هویت اصلی خود خالی میکند.