3.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رمزگشایی
⛔️سیستم ارتباطات و فضای مجازی کشور، تحت تسلط یک حلقه آلوده امنیتی و اخراجی از وزارت اطلاعات بود.
فردی که پس از فتنه ۸۸ از مسئولیتش تودیع و از وزارت اطلاعات تصفیه (اخراج) شد، به احتمال قوی همان "ابوالحسن فیروزآبادی"ست.
"فیروزآبادی" در مقطع وقوع فتنه ۸۸، معاون فناوری اطلاعات وزارت اطلاعات بود که با انتصاب "روحانی"، رئیس مرکز ملی و دبیر شورای عالی فضای مجازی شد.
"محمدجواد آذریجهرمی"، دست پرودۀ شخص "فیروزآبادی"ست که از وزارت اطلاعات به وزارت ارتباطات آمد و با کمک "محمود واعظی" ابتدا به مدیریت حساس شرکت ارتباطات زیرساخت و سپس به وزارت ارتباطات دست یافت!
"نصرالله جهانگرد"، عضو شورای مرکزی حزب منحله مشارکت، که با جاسوس خبرۀ سیا هم عکس یادگاری دارد، با حکم "واعظی" میشود مسئول اجرای طرح مهم #شبکه_ملی_اطلاعات !
❌صدام حسین قبل از عملیات آزادسازی خرمشهر: «اگر خرمشهر را فتح کنید، من کلید بصره به شما می دهم.»
🔶شهید آوینی: «نتیجه نهایی را باید در سرنوشت موعود جهان جستجو کرد. ما مرده و شما زنده! خواهیم دید که بلاخره چه کسی پیروز خواهد شد و چه کسی زمین را به ارث خواهد برد؟
🔷حق یا باطل، امام حسین (ع) یا یزید، حزب الله یا صدام، حضرت امام و یا غرب و شرق، امام زمان (عج) یا دجال؟ ما به وعده های خدا یقین داریم این ماییم که زمین را به ارث خواهیم برد.
عرض سلام و احترام
🌹🍃🌹🍃🌹
با توجه به قرار گرفتن در سالروز ایام آزادی خرمشهر و ضرورت بزرگداشت یاد و خاطره شهدا ،فرصتی فراهم شده تا طلاب در مکان معراج شهدا حضور بهم رسانند و علاوه بر بهره مندی از فضای معنوی آن،ساعتی در محضر حاج آقای مصطفوی روایتگر دفاع مقدس، باگوشه ای از رشادتهای شهدای آزادی خرمشهر آشنا گردند.
با توجه به این مطلب که زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست
🌹🍃🌹🍃🌹
شایسته است معاونین محترم با دقت نظرمراسم رااطلاع رسانی نمایند تا این مراسم با حضور طلاب،باشکوه برگزار گردد.
زمان روز شنبه مورخ 3/6 ساعت 14
مکان:
ضلع جنوبی پارک شهر. خ بهشت. معراج شهدا
لینک زیر را جهت ثبت طلاب خدمت شما ارسال می گردد.
@khajevand_s
1.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌اموزش حجاب به دختر کوچولوت
@farzande14
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
😔 بابت این کلیپ عذر میخوام
ولی ظاهرا تا از این کارها تولید نشه، بعضیا به عمق زشتی کارشون پی نمیبرن!!
#انسانیت
#رحم
#روز_دختر
#سقط_جنین
#نه_به_سقط_جنین
👇👇👇👇👇👇👇
اگه فکر میکنی در اطرافت کودکی هست که هنوز متولد نشده و به کمک تو نیاز داره💔💔💔
.حتما این کلیپ رو براش بفرست و در گروه ها منتشر کن
@farzande14
32.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لایحه_فلافلی
هم کلی حالتون عوض میشه
هم در عرض سه دقیقه ببینید لایحه موسوم به عفاف و حجاب چیه
دیگه دوربین داریم 🤣🤣🤣🤣
#لایحه_عفاف
#سیدکمیل
#عفاف_حجاب
#کشف_حجاب
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
آیین نامه امتحانات پایان ترم
1- حداقل نیم ساعت قبل از شروع امتحان در مدرسه حضور داشته باشید.
2- امتحانات در راس ساعت مقرر شروع می گردد، پس از شروع امتحان به افرادی که با تاخیر مراجعه نموده اند تا 15 دقیقه اجازه ورود به جلسه امتحان داده نمی شود.
3-پس از توزیع اوراق تا 20 دقیقه، طلاب مجاز به خروج و ترک جلسه نمی باشند.
4- در صورت خروج طلاب از جلسه امتحان، به افرادی که با تاخیر آمده اند به هیچ عنوان اجازه ورود به جلسه آمتحان داده نمی شود.
5- پاسخ سوالات را فقط با خودکار آبی یا مشکی به صورت واضح و خوانا نوشته شود.(پاسخنامه های با مداد به هیچ عنوان پذیرفته نمی شود.)
6- استفاده از پوشش ساده، منظم و پاکیزه که موجب جلب توجه نباشد به طوری که مناسب شئونات طلبگی و حوزه باشد. در صورت عدم رعایت از ورود به حوزه ممانعت به عمل می آید.
7- پوشیدن چادر در جلسه امتحان مجاز نمی باشد.
موفق باشید🌹