5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ابوعبیده سخنگوی گردانهای القسام:
از افراد و کشورهایی که ما را حمایت کردند؛ بخصوص از «جمهوری اسلامی ایران» تشکر میکنیم، که در کمک به ما چیزی کم نگذاشتهاند.
و به فضل الهی امروز موشکهای ما که رژیم صهیونیستی را هدف قرار میدهند، موشکهای ولایت فقیه شجاع، عزیز، قوی و بزرگوار «حضرت آیتالله خامنهای» هستند.
🌺متفاوت بیندیشید🌺
✅ پنجمین دوره مجازی « تربیت مربی مهد و پیش دبستانی»
براساس دیدگاه های تربیتی استاد پناهیان
🔹از طریق شبکه آموزش مجازی "اسکای روم" به صورت آنلاین
👈ویژه مدیران، مربیان و کادر آموزشی مهد کودک و پیش دبستانی
🔹ثبت نام: از 18 الی 24 مهر
🔹زمان دوره: از 27 مهر الی 14 آبان (هر روز به جز روزهای تعطیل)
👈هر روز عصر (بین ساعت 14 الی 17)
🔰45 ساعت آموزش آنلاین (30 جلسه)
💎 هزینه ثبت نام: 550 هزار تومان
♻️ بعد از تکمیل ثبتنام، اطلاع رسانی های بعدی (ازجمله دریافت لینک) از طریق کانال #سخن_سدید انجام خواهد شد♻️
📝ثبت نام از طریق #سایت :
🌐 sokhanesadid.ir
🔺سخن سدید
@sokhanesadid
1.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حماس فیلمهایی از رفتار نیروهایش با کودکان در حمله شنبه به شهرکهای اسرائیلینشین منتشر کرد
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیامی از زیر بمــــــــــب..!
ای مردم عالم پیام مارا به دنیا برسانید، خدا را شاهد میگیرم اینها اشک ترس نیست، شاید این آخرین پیام باشد...
غزه
#طوفان_الاقصی
فلسطین.
🌺🌸🌺🌸🌺
نشست بصیرتی
با موضوع:
🔅پرسش وپاسخ شبهات حجاب
باحضور
🔅سرکار خانم جواهری
🔅سه شنبه. ۱۴٠۲/۷/۲۵
🔅ساعت ۱۰
#مدرسه_علمیه_جواد_الائمه_علیه_السلام
#پایگاه_مقاومت_بسیج_حکیمه_خاتون_س
❤️ ببخشید تا بخشیده شوید
یکی از مشکلات ما در زندگی فردی و اجتماعی، عدم عفو و گذشت از خطاهای دیگران است. دوستان و همکاران، ارباب رجوع و کارمند، همسران و همسایگان؛ کلاً به سختی از اشتباهات هم میگذرند و به سختی در پی وصل و بازسازی روابط هستند.
میگویند اگر پیش قدم شوی ذلیل میشوی و کسر شأن دارد. این فکر و حرف، برطبق روایت، نظر و سیره انبیاء الهی نیست؛ این زمزمههای شیطان است. خداوند کسی را که تواضع دارد عزیز میدارد و این سیره پیامبران است. آنچه که موجب درک نفحات رحمانی است، همدلی با سیره انبیاء و بیکینه بودن دل است. این قدرت عفو، نشانهای از این خاستگاه است.
این بیان قرآن را از بزرگان زیاد شنیدهایم «وَلْيَعْفُوا وَلْيَصْفَحُوا أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ» عفو کنید و درگذرید؛ آیا دوست ندارید خدا شما را ببخشد؟! ببخشید تا زمینهای برای بخشش خدا بر شما باشد.
برای اینکه انسان زمینه استفاده بیشتر از سفره ماه خدا را برای خود ایجاد کند، باید زمینه اینکه بخشش خدا شامل او بشود را ایجاد کند. زمینه بخشش خدا این است که انسان، خودش دیگران را ببخشد. طبق آیه، بخشش شما موجب بخشش خداست.
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبح های غزه این شکلیه 😔