eitaa logo
طلاب مدرسه جوادالائمه (علیه السلام)
333 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
1.2هزار ویدیو
414 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
طلاب گرامی امروز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه کلاس فقه استدلالی ۱ خانم موسوی تشکیل نمی‌گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتکار یک فلسطینی برای تحریم کالاهای صهیونیستی ☫🇮🇷«عصر سلیمانی»🇮🇷☫
💫💫💫💫 مدرسه علمیه جوادالائمه علیه السلام برگزار می کند 🌟تحلیل وتفسیر خطبه غدیریه با حضور 🌟سرکار خانم جواهری 🗓 سه شنبه ها 🕰 ساعت ۱۰ صبح
🔴عصبانیت چهره آمریکایی از یک رمان در دست رهبر انقلاب 🔹جیسون برادسکی، رئیس شورای سیاست‌گذاری «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» با انتشار پستی در ایکس، به تصویر رمان "تل‌آویو سقوط کرد" در دستان رهبر انقلاب در حاشیه بازدید امروز از نمایشگاه کتاب واکنشی عصبی نشان داد.
💢مسابقه سراسری حفظ سوره "نباء" با جوایز ویژه و ارزنده🌷 🥇نفر اول: مبلغ ٨ میلیون تومان 🥈نفر دوم: مبلغ ۵ میلیون تومان 🥉نفر سوم: مبلغ ٣ میلیون تومان 🎖️٢٠ نفر بعدی: مبلغ صد هزار تومان 🏅١٠ عدد دستگاه ایرپاد بلوتوثی و ده ها جایزه با قرعه و بدون قرعه🤩 ---------------------------------------------------------- 🔰تاریخ آزمون حفظ: عید غدیر خم 🚫ظرفیت ثبت نام بسیار محدود ---------------------------------------------------------- 🔴 برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر‌از مسابقه عضو کانال زیر بشوید👇 https://eitaa.com/joinchat/304939809C2f6937896d
🔥این‌طور گول خوردیم 🔻بعضی آقایان که در مقابل حکم می ایستند و می‌گویند در عصر مدرن جای مسائل ایدئولوژیک نیست ناگهان به موضوع تعطیلی روز که می‌رسند می‌گویند از علما پرسیدیم می‌گویند حرام نیست!! 🔻از دوران سازندگی به بعد، بارها با این روش گول لیبرال‌ها را خورده‌ایم!! لیبرالها تکه‌ای از پازل سبک زندگی غربی را وارد جامعه می‌کنند و می‌گویند ؟ و با این روش در نهایت در حال پیاده سازی پازل سبک زندگی غربی در جامعه هستند و البته جماعتی مغرض یا ساده لوح با ظواهر مذهبی هم آنها را تایید می‌کنند!! 🔻واقعیت اینست که سبک زندگی اسلامی مجموعه‌ای تکه تکه نیست بلکه یک منظومه یکپارچه است که حلال و حرام الهی بخشی از آن است و بخش بزرگتری شامل سنت‌ها و اخلاق و آداب و رسوم اسلامی است. 🔻بارها از مدعیان حرف سخیف «ما با اونا کار داریم اونا تعطیلن اونا با ما کار دارن ما تعطیلیم» چه در سطح اتاق بازرگانی و چه کمیسیون اجتماعی مجلس خواسته شده است که چند پژوهش معتبر و متقن در زمینه این ادعا منتشر کنند ولی نمی‌کنند!! 🔻اگر هم واقعاً تعطیلات روی تعاملات چند بازرگان تاثیر می‌گذارد بهترین راه آن است که در داخل کشور چند بانک یا اداره‌ای که به تعداد تاجر خدمات می‌دهند اصلاً تعطیل نباشند و در تمامی روزها و ساعات هفته به آنها ارائه خدمت نمایند. اما چه لزومی دارد به بهانه چند بازرگان تمامی مشاغل در سبک زندگی خود تغییر بدهند؟ 🔻در سبک زندگی اسلامی شنبه آغازین روز هفته و پنجشنبه ششمین روز هفته است.
20.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجازه بدید مردم خودشون را انتخاب کنند!!‼️ پاسخ معظم انقلاب را بشنوید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا