هدایت شده از نو+جوان
📛 دشمنِ ضدِ امید
😏 میخوان مهمترین ابزار پیشرفت رو از بین ببرن
✅ اما خوشبختانه امید زنده است ✌️
«سعی آنها این است که با به رخکشیدن مشکلات معیشتی و تورم، جوان ایرانی را ناامید کنند در حالی که اولاً همه این مشکلات قابل رفع است. ثانیاً مشاهده مشکلات باید موجب افزایش انگیزه برای یافتن راههای رفع آنها و کمک به افرادی شود که در میدان برای حل آنها تلاش میکنند. ثالثاً پدیدههای امیدآفرینِ پُرشماری در کشور وجود دارد که بدخواهان نمیخواهند این پدیدهها دیده شوند.»
۱۴۰۲/۳/۱۴
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢پویش «رهرو خمینی» با موضوع روایت تصویری مردم از سیوچهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی آغاز به کار کرد
❤️رسانه KHAMENEI.IR همگام با آحاد ملت ایران برای بزرگداشت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در قالب پویش #رهروخمینی از کاربران شبکههای اجتماعی دعوت میکند تا تصاویر و فیلمهای حضور خود در مراسم سی و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی در تهران و مراسمهای بزرگداشت در اقصی نقاط ایران و جهان را به آدرس (https://farsi.khamenei.ir/rahro-khomeini) ارسال یا با هشتگ #رهروخمینی در فضای مجازی منتشر کنند.
🍂🌷🌺🇮🇷🌺🌷🍂
#گزارش_تصویری
🔰در جلسه دوم هیئت مدیره #صندوق قرضالحسنه الزهراء #مرند_و_جلفا که با حضور اعضای حقیقی﴿آقایان؛ قنبری، محمودوند، رحیمیاقدم و کباری﴾ و اعضای حقوقی﴿نمایندگان طلاب عزیز مرند و جلفا ﴾ تشکیل شد، جناب آقای #محمودوند به عنوان مسؤل صندوق و آقای #قنبری به عنوان نائب و آقای #رحیمی_اقدم به عنوان منشی صندوق انتخاب شدند.
🔰در این جلسه تصویب شد که پیگیریهای بعدی صندوق توسط این بزرگواران پیگیری شود.
🍂🌺🍂🌺🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭😭آخرین حضور سردار سلیمانی
در مراسم ارتحال حضرت امام خمینی (ره) سال 1398
بیاد آن عزیز سفر کرده فاتحه ای بخوانيم.
یادش گرامی و اهش پر رهرو باد.
#ویژه_تبریز
#خبرگزاری_بسیج_آذربایجان_شرقی
#خبرگزاری_بسیج_تبریز
مجمع طلاب و فضلای مرند و جلفا
پاسخ #رئیس_دانشگاه_قم به سخنان یک استاد دانشگاه علیه حجاب
به چه دلیل اگر هر کس آنگونه که شخصاً دوست دارد، در انظار عمومی ظاهر شود، سلامت روان «جامعه» تأمین میشود؟
آیا اگر کسی صرفاً بر اساس خواستههای شخصی خود در جامعه ظاهر شود و هیچ احترامی برای دیگران و هنجارهای آنان قائل نباشد، اساساً جامعهای باقی میماند که شما از سلامت روان آن سخن بگویید؟
به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین احمدحسین #شریفی، رئیس دانشگاه قم در مطلبی به سخنان دکتر #خدایاری فرد پاسخ داد که متن آن بدین شرح است:
چند روزی است که کلیپی از سخنرانی جناب دکتر خدایاریفرد، در دفاع روانشناسانه از بیحجابی در حال پخش است.
همه سخن وی این است:
«تا زمانی که کسی با چادر و روسری میآید، این خودش است و کسی که بدون چادر و بدون حجاب میآید این هم «خودش» است و این، برای سلامت روان اجتماع بیشتر به نفع جامعه است تا اینکه یک چیز دیگری از خودمان به نمایش بگذاریم.»
روح استدلال این استاد محترم این است که حکومت باید اجازه دهد مردم آنگونه که هستند در انظار عمومی ظاهر شوند و الا اگر آنها را بر غیر خواستهشان اجبار کند، نه تنها هرگز موفق نخواهد شد، سلامت روان اجتماع را نیز به خطر خواهد انداخت!
در این رابطه چند سؤال از این استاد محترم میپرسم:
۱⃣. به چه دلیل اگر هر کس آنگونه که شخصاً دوست دارد، در انظار عمومی ظاهر شود، سلامت روان «جامعه» تأمین میشود؟ آیا اگر کسی صرفاً بر اساس خواستههای شخصی خود در جامعه ظاهر شود و هیچ احترامی برای دیگران و هنجارهای آنان قائل نباشد، اساساً جامعهای باقی میماند که شما از سلامت روان آن سخن بگویید؟
۲⃣. انسانها را تا کجا مجاز میدانید «همانگونه که هستند» در اجتماع ظاهر شوند؟ آیا جنابعالی به عنوان یک روانشناس، برای این خودگرایی و فردگرایی در عرصه زیست اجتماعی حد و مرزی قائل هستید؟ آیا در همه عرصهها، توصیه روانشناختی جنابعالی این است که برای تأمین سلامت روان جامعه، افراد لازم است آنگونه که هستند ظاهر شوند؟ مثلا در رانندگی، در عمل به مقررات اجتماعی، قوانین مدنی، جزایی، کیفری و امثال آنها نیز همین توصیه را دارید؟ اگر خیر، چرا؟ چه تفاوتی میان آن قوانین و هنجارها با قانون حجاب وجود دارد؟
۳⃣. این مبنای روانشناختی جنابعالی چه نسبتی با توصیههای اخلاقی و هنجارهای اجتماعی اسلام دارد؟
۴⃣. آیا اگر هر کسی همانگونه که هست و همانگونه که دوست دارد در اجتماع ظاهر شود، نظم و انضباط و حقوق اجتماعی تأمین میشود؟ اگر خواست کسی با خواست شما در تعارض بود، حق تقدم با کدامیک است؟ اگر کسی دوست داشت که به هنگام رانندگی مرتب بوق ماشین خود را آن هم با صدایی گوشخراش به صدا درآورد، آیا دیگران حق دارند که جلوی او را بگیرند یا خیر؟ آیا اگر جلوی او گرفته شود، سلامت روان او به خطر نمیافتد؟ اگر فی المثل دانشجوی شما دوست داشت با رکابی و شلوارک و قلیان در کلاس شما حاضر شود، آیا شما به او اجازه میدهید؟
۵⃣. آیا از منظر روانشناسی جنابعالی، انسانها هیچ وظیفهای نسبت به دیگران و نسبت به جامعه ندارند؟ فقط و فقط باید «آنگونه که هستند» ظاهر شوند؛ حتی اگر به قیمت ایجاد بیثباتی خانوادگی دیگران تمام شود؟ آیا آدمیان نسبت به هنجارهای اجتماعی هیچ مسئولیتی ندارند؟
۶⃣. اگر خواستههای فردی کسی، نه تنها هیچ سود و منفعتی برای جامعه نداشته باشد؛ بلکه آسیبهای جنسی و جسمی هم بر جامعه وارد کند باز هم سلامت روان اجتماع را در آن میبینید که هر کس خودش باشد؟
و دهها پرسش دیگری که «این زمان بگذار تا وقت دگر.»
هدایت شده از پژوهش مدرسه حضرت ولیعصر﴿عج﴾ پردیسان
1402.03.15.pdf
11.5M
📚نشریه علمی، فرهنگی، اجتماعی «فلاح»
(ماهنامه خرداد ١۴٠٢)
🔻عناوین نشریه:
✍️سخنی با مخاطبین
✍️سرمقاله (بهزاد زارع)
✍️اخلاق سیاسی امام خمینی «قدس سره» در نگاه امام خامنه ای «مدظله العالی»
(ابوالقاسم بخشیان)
✍️جایگاه اخلاق و سیاست در منظومه فکری و عملی امام خمینی «ره»
(اکبر مرندی)
✍️ «صید مُعظَم» (ا - غ)
✍️کارکرد اخلاقی-دینی روحانیت در تحولات اجتماعی از دیدگاه امام خمینی «ره»
(محمد عباسی)
✍️مقدمه ای بر آسیب شناسی مدل پوشش
(حسین صالحی)
✍️تحریفات رسانه ای علیه مکتب امام خمینی«ره»
(محسن پیربالایی)
✍️شور و شعف در جوانی در کلام امام خمینی«ره»
( سجاد شهبازی)
✍️مکتب سیاسی امام خمینی «ره» از منظر مقام معظم رهبری
(عارف حاج محمدی)
✍️هنر نترسیدن (رسول عارفی)
✍️مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی
(احمد غفارپور)
✍️موسای قرن (جواد حسن زاده)
✍️کتمان سرّ(ضمیمه) (یحیی مرندی)
✍️مصاحبه با حجت الاسلام و المسلمین دکتر بهروزی لک
✅گروه مطالعاتی «فلاح»
🆔https://eitaa.com/gmfalah
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🌐 کانال معاونت پژوهش مدرسه علمیه حضرت ولیعصر﴿عج﴾پردیسان قم
https://eitaa.com/joinchat/1381761152C17b65b06ee