فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عاشق خمینی امشب پخش میشود
🔹مستند عاشق خمینی که بخشی از تصاویر و خاطرات آن برای اولینبار منتشر میشود، دربارۀ ارتباط قلبی و مستمر آیتالله خامنهای با امام خمینی از شروع مبارزات انقلاب تا زمان ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی است.
🔹این مستند امشب ساعت ۲۲ از رسانه KHAMENEI.IR و شبکۀ یک پخش میشود.
@toloe_songhor
#جهت_یادآوری
🔶برنامه امشب با سخنرانی حجت الاسلام سید امین رسالتی «از استان کهگیلویه و بویر احمد»
https://eitaa.com/joinchat/2840723656C6ad36dfc68
@toloe_songhor
📸 #گزارش_تصویری | تصاویری از حضور و سخنرانی رهبر انقلاب در سیوچهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی. ۱۴۰۲/۳/۱۴
@toloe_songhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️اشاره رهبر انقلاب به استقامت دانشجویان و طلاب انقلابی
امام خامنهای:
🔹نقطه امیدآفرین آن است که در این تلاش همه جانبه دشمن، دانشجوی انقلابی در فلان دانشگاه فحش ناموسی میشنود و از میدان خارج نمیشود.
🔹طلبه بسیجی زیر شکنجه به شهادت میرسد و حاضر نیست حرفی که دشمن میخواهد را به زبان جاری کند.
@toloe_songhor
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑رهبر انقلاب: دشمن نمیخواهد بگذارد پدیدههای امیدآفرین را ببینیم
🔷مشکلاتی وجود دارد و دشمن سعی میکند این مشکلات را مدام به رخ جوانان ما بکشد. انشاءالله تمام این مشکلات رفع خواهد شد.
🔷مشکلات نباید امید را تضعیف کند. ما زمانی که با مشکلات مواجه میشویم باید بهدنبال راه رفع این مشکلات باشیم.
🔷ما مشکلاتی داریم اما در مقابل آن حوادث و پدیدههایی داریم که امیدآفرین است. دشمن نمیخواهد بگذارد که ما این پدیدههای امیدآفرین را ببینیم. این پدیدهها به مراتب از مشکلات بیشتر هستند.
@toloe_songhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨رهبر انقلاب: امید و ایمان روی هم اثر میگذارد
امام خامنهای:
🔹وقتی شما ایمان روشنی به مبدا حقیقی و خدای متعال دارید، این شعله امید در دل شما خواهد بود. ایمان و امید روی هم تاثیر گذار هستند.
🔹وقتی میگوییم امید، امید را نباید با تصورات و خیالات فریبگر اشتباه کرد. امید آن حالتی است که با حرکت همراه است. با سکون نمیسازد، این که کسی بنشیند و امیدوار باشد به مقصد برسد، این نشدنی است.
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
@toloe_songhor
هو المؤمن
«بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا
امـام بـه اسلام عزت بخشید و پرچم قرآن را در جهان به اهتزاز درآورد. او ملت ایران را از اسـارت بـیـگـانـگـان نـجات داد و به آنان غرور و شخصیت و خودباوری بخشید، او، صـلای اسـتـقـلال و آزادگـی را در سـراسـر جـهـان سـر داد و امـیـد را در دل هـای مـلل تـحـت سـتـم جـهـان زنده کرد.
رهبر معظم انقلاب
حضرت آیت الله خامنه ای
بنیانگذار و رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) اسوه ی ایثار، شجاعت، ایمان و خدمتگذاری برای مردم ایران و آزاد مردان جهان بود.
در سی و چهارمین سالگرد رحلت جانگداز امام شهداء با قلبی اندوهگین در فراغ شخصیتی بی بدیل و بی نظیر، جوانان انقلابی خود را کماکان مدیون رهنمودهای آن بزرگوار میداند و هیچوقت در اذهان خود فراموش نخواهد کرد که اگر ایشان در چنین برهه ای در تاریخ ایران حضور نداشتند، شاهد این همه عزت و خودکفایی در تمام عرصه های دانش و فناوری های تکنولوژی و صنعت دفاعی و اعتماد به خود نبودیم.
حضرت امام ره با از خودگذشتگی و ایثارگری جان عزیز خود را برای انقلابی بزرگ نه در سطح ایران بلکه در سطح تاریخ عالم به خطر انداختند و به تمام آزاد اندیشان و آزادمردان دنیا نشان دادند که برای رهایی از ظلم و استکبار میبایست از پل خود گذشت.
ایشان نمونه ای بارز از اندیشه ای بنام ایثار و جهاد بودند که در تاریخ جهان مثالش کم نظیر است، اندیشه ای که چهره ی واقعی دین و مدینه ی فاضله ای از عشق به خدا و مردم بود
خدمتگذاری که چهره و باطنی خالصانه و بی توقع داشت و امیال دنیوی در او هیچ جایگاه و ارزشی نداشت، او مثالی عیان برای کسانی بود که خواهان خدمت به مردم هستند و نشان میدهد که در راه خدمت پاک و خالصانه باید از پل کبر و غرور و شهوات دنیوی گذر کرد تا آن خدمت تبدیل به عبادت شود.
با گذر چهار دهه از انقلاب اسلامی و ورود به عرصه های دشوار اقتصادی و معیشتی که مردم ایران با ان روبرو شده اند از خود گذشتگی و ایثار قیام ۱۵ خرداد میتواند نمونه ای آشکار برای مردم و جوانان ما باشد، آنچه که نشان داد با پیروی از رهبر خود میتوان در مقابل استکبار جهانی ایستادگی کرد و وارد عرصه ای جدید در بحث انقلاب و مبارزه ی محرومان با ظالمان و منحصر کنندگان دنیا روبرو شد و خون های پاک ریخته شده ی مردمان آنروز نمادی از ایثار برای ما شد تا بدانیم با الگوگیری از چنین مردان و زنانی به مانند خون شهدای عاشورای کربلا میتوانیم به چیزهایی دست یابیم که بسیاری از مردم جهان بدنبال آن بوده و هستند
اعضای گروه ولایی و انقلابی طلوع سنقر به مناسبت رحلت امام خمینی ره با تجدید میثاق با آرمانهای امام و رهبری در این بیانیه، آمادگی خود را برای هر فداکاری و ایثار در این راه اعلام میدارد و از ملت ایثارگر و شهید پرور ایران و تمام محبین آن امام همام میخواهد که در مراسم سالگرد بنیانگذار انقلاب اسلامی شرکت نموده و در فضای حقیقی و مجازی با نشر افکار و سخنان ایشان سعی در نشان دادن اسلام ناب محمدی در این روز و ایام کنند.
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته؛گروه انقلابی و ولایی طلوع سنقر
@toloe_songhor
کانال طلوع سنقر
🎙سخنرانی حجت الاسلام سید محمد قاضوی «از استان قم» با عنوان؛ «دو گانه های سرنوشت ساز» در ویژه برنامه
🟡حجت الاسلام قاضوی:
در طول این ۴۰ سال اگر در برابر مشکلات و تحریمها، منفعل می بودیم و میترسیدیم، به این دست آورد ها نمی رسیدیم!!
🔶حجت الاسلام سید محمد قاضوی ضمن تسلیت و گرامی داشت سالروز رحلت امام خمینی (ره) به محضر اعضای گروه طلوع سنقر، اظهار داشتند:
بحث ما درباره یکسری دوگانه هاست که سرنوشت ساز هستند، که این دو گانه ها در طول تاریخ انقلاب ما و همچنین در طول زندگی نامه امام خمینی (ره) خیلی روشن هستن، دوگانه های مثل منفعل بودن یا فعال بودن، در مقابل سختی ها و مشکلاتی که پیش میاد، اینکه منفعل باشیم یا فعال باشیم؟! مبتکر باشیم یا تابع دشمن باشیم؟!
یک دوگانه دیگر داریم، دو گانه؛ امیدوارانه زندگی کردن یا مأیوسانه زندگی کردن!!
یک دوگانه دیگر هست؛ دوگانه شجاعت در برابر ترس! در مقابل دشمن، که دشمن دو نوع هست؛ دشمن درونی که نفس انسان هست، و دشمن بیرونی که در مقابل زندگی انسان است.
آقای سید محمد حسین راجی کتابی نوشته اند به اسم «دو گانه های سرنوشت ساز» چند مورد از ازین دو گانه ها برگرفته از صحبتهای رهبر معظم انقلاب است، امشب یکی از این موارد را خدمت شما عرض کنم.
🔶ایشان در ویژه برنامه گروه طلوع سنقر افزودند:
اولین دوگانه؛ دوگانه منفعل بودن یا فعال بودن است، فعال بودن یعنی وقتی که با یک حادثه ای رو به رو می شویم، نگاه کنیم ما در قبال این حادثه، برای دفعش یا رفعش، یا بعضی وقتها برای تقویتش چیکار باید کنیم؟! فعال باشیم و وارد میدان بشویم و یک عکس العمل مثبت نشان بدهیم.
در مقابلش نگاه انفعال و منفعلانه؛ یعنی اینکه یک حادثه ای اتفاق می اُفتد، مثلا حادثه ای پیش بیاید، گرونی پیش بیاید... مدام آه و ناله میکنند، جای انتقاد و نقد هم داره ولی اینکه مدام آه و ناله کنند و مدام آن مشکل را به زبان بیاوردند، و هیچ عکس العملی نشان نمی دهند که بروند درستش کنند.
🔶حجت الاسلام قاضوی با ذکر مثال های از دوگانه منفعل بود و فعال بودن، در ادامه گفتند:
اگر قرار بود در طول این ۴۰ و خورده ای سال در مقابل سختی ها و مشکلات و تحریمها، منفعل باشیم، بترسیم، و عکس العمل مثبت نشون ندهیم، هیچ موقع به این دست آوردها نمی رسیدیم، اگرم این مشکلاتم وجود دارد بخاطر این است که خیلی موارد کوتاهی کرده ایم، اگر در آن موارد منفعل نمی بودیم، به دشمن اعتماد نمی کردیم، رو پای خودمان می ایستادیم، فعال بودیم در برابر سختی ها، همین مشکلات راهم نمی داشتیم، ولی آن دست آوردهایی که در طول این ۴۰ سال بدست آوردیم، بخاطر همین نگاه فعالانه و امید وارانه ای است که مدام رهبری گوشزد میکنند، این نگاه فعالانه و امیدوارانه فقط مختص زندگی اجتماعی نیست، توی زندگی فردی ماهم هست، توی تمام سختی هامون، در انتخاب شغل، در انتخاب همسر، ممکن است برای مان مشکلی ایجاد شود، و نباید بگوییم بیخیال و کلا سمتش نمیریم!! و بگوییم گرانی است، سختی است، نمیتونم ماشین بخرم، نمیتونم خونه بخرم، چرا برم سراغ ازدواج؟! این نگاه منفعلانه است، اگر میخواهید نگاه امیر المؤمنینی و نگاه رهبری داشته باشید، باید نگاه فعالانه داشته باشید.
۱۴٠۲/۳/۱۳
✍️رسانه طلوع سنقر
🆔 @toloe_songhor