هدایت شده از رادار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زنانی که امام حسین علیه السلام را به سینهریزی فروختند / شیطان و وسوسههای زنان در انحراف تاریخ
حال که آماده سفر اربعین حسینی هستیم
باید بفهمیم که هدف از این پیاده روی عظیم
حرکت به سمت امام حی و زنده هست؛ باید تفکر کرد که چگونه می توانیم زمینه ساز ظهور باشیم؟!
استاد شجاعی
@Radar_enghelabe
#قابل_توجه_اعضای_گروه
🔸بدلیل اینکه حجت الاسلام و الملسمین پرویزی به سفر نجف و کربلا رفتن، برنامه امشب برگزاری نـمی گردد، زیارتشون قبول باشه🌹 ان شاء الله دعاگوی ماهم باشن🤲
🔹به امید خدا #قسمت_دوم این برنامه هفته آینده برگزار خواهد شد.
🆔 @toloe_songhor
🟡ما مکرر گفتهایم که اولویت اصلی کشور عبارت است از اقتصاد و فرهنگ
🔹برخی افراد به ظاهر مذهبی، در چند ماه گذشته، اصرار زیادی داشتند تا اثبات کنند که اولویت کشور، اقتصاد است و از همین طریق به برخی مطالبه گران جبهه انقلاب که خواستار برطرف شدن مشکلات #فرهنگی و یا عوارض حاصل از فتنه سال گذشته بودند، حمله می کردند.
🔸رهبر انقلاب، دیروز در جمع هیئت دولت، صراحتاً فرمودند که:
« ما مکرر گفتهایم که اولویت اصلی کشور عبارت است از #اقتصاد و #فرهنگ »
https://khl.ink/f/53710
⚠️ البته اگر کسی به سخنان رهبر معظم انقلاب به صورت منظومه ای و در کنار هم نگاه کند، در این چاله نمی افتد که تأکید ایشان بر حل مسائل اقتصادی، یعنی اینکه عرصه فرهنگ در اولویت بعدی است!
🔰ایشان قبلاً هم فرموده اند که:
« ارزشهای فرهنگی روح و معنای حقیقی یک ملت است. همه چیز مترتب بر فرهنگ است. فرهنگ حاشیه و ذیلِ اقتصاد نیست، حاشیه و ذیلِ سیاست نیست، اقتصاد و سیاست حاشیه و ذیل بر فرهنگند » https://khl.ink/f/24721
◀️ اساساً انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بوده و فرهنگ، همیشه برای ما اولویت داشته و دارد. حال در این میان، برخی مسائل دیگر هم پیش می آید که اتفاقاً آنها هم در کنار فرهنگ، اولویت پیدا می کنند.
🆔 @toloe_songhor
میگن بلاگر های صورتی درمورد این مطلب هم مثل خیلی مطالب دیگه سوت زنان رد شدند و به روی خودشون نیاوردن!!
آدماتونو بشناسین رفقا.
اینا اگر وجدان داشتن عذرخواهی میکردن از مخاطبینشون و حلالیت میخواستن بخاطر تفرقه ای که در بین مردم انداختن و نذاشتن انقلابیا هم افزایی داشته باشن در مطالبه از مسئولین برای اجرای قانون حجاب!
از فتنه انگیزی ها و انحرافاتی که ایجاد کردن این بود که مدام میگفتند اولویت مسائل اقتصادی هست تا بین اقشار انقلابی در مطالبه گری در حوزه فرهنگی بخصوص حجاب تردید ایجاد کنند.
یکی دیگه از کارهای کثیفشون اینه که میرن مطالب قدیمی کانالهاشونو ویرایش میکنن تا رد گم کنی کنن. ولی پیش خدا ثبت شده و باید جواب پس بدن به وقتش.
هر جا دیدین در جبهه خودی کسانی بین انقلابی ها مقابل مطالبه گری و روحیه جهاد با منکرات و گناهان تردید ایجاد میکنند بدونید خود شیطان اونجا خیمه زده است.
🆔 @toloe_songhor
♨️اقدام نقطهزن وزارت علوم و جیغ بنفش رسانههای معاند در تصفیه عناصر حرامخوار همسو با خود!
شعارمیدن که نظام اساتید همسو باخود را میخواهد، نه بابا اساتید همسو با دشمن رو میخاد، واقعا این استاد دانشگاهه؟ همه این اخراجیها رکود علمی داشتن و همسو با صهیونیستها در دانشگاه بعنوان پیاده نظام دشمن عمل میکردن، حالا که اخراج شدن میگن باید استاد بر خلاف حکومت باشه، ولی نونشونو باید از حکومت بگیرن، حرومتون باشه واقعاً، هم نون حکومتو میخورن هم نمکدون میشکونن، اعتراف هم میکنن، واقعاً چقدر این مزدورهای دشمن به اسم استاد دانشگاه وقیحند!!!
رهبرانقلاب:
اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است،ولی آرمانهای نظام را آنگونه که امام بزرگوار ترسیم و در قانون اساسی تجسّم پیدا کرده،در دلش قبول ندارد،اشغال آن پست برای او #حرام_شرعی است!(۸۰/۸/۸)
ما تا ظهور #مولامهدی_عج پا رکاب #امام_خامنه_ای_مدظله خواهیم ایستاد
🆔 @toloe_songhor
🟡ماهواره طلوع۳ تحویل سازمان فضایی ایران شد
🔹ماهواره سنجش از دور طلوع ۳ که به سفارش سازمان فضایی ایران و توسط صنایع الکترونیک ایران ساخته شده بود، پس از گذراندن آخرین آزمایشها، تحویل سازمان فضایی ایران شد.
🔹نمونه پروازی این ماهواره در بهمن ماه سال گذشته در مراسم روز فناوری فضایی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات رونمایی شد و پس از انجام موفق آزمونهای مختلف و اتمام فرآیند تحویلگیری در برنامه پرتاب قرار گرفته است و طبق برنامهریزی مشخصی پرتاب خواهد شد.
🔹این ماهواره با دقت تصویربرداری ۵ متر تک طیفی و ۱۰ متر رنگی، دارای وزنی بیش از ۱۰۰ کیلوگرم بوده و با تکیه بر توان داخلی و توسط متخصصان کشورمان طراحی و ساخته شده است.
🔹ماهواره طلوع ۳ که در مدار لئو قرار خواهد گرفت، میتواند تصاویر مورد نیاز را برای کاربردهای متنوع در حوزههای کشاورزی، منابع آبی، مدیریت مخاطرات طبیعی و… به سازمان فضایی ایران ارسال کند.
🆔 @toloe_songhor
🟡افزایش ۴۰درصدی زائران اربعین در مرزهای زمینی
🔺رئیس سازمان راهداری:
🔹طبق آمار ستاد اربعین تاکنون بیش از ۴۰ درصد افزایش تردد زائران اربعین از مرزهای زمینی نسبت به سال قبل را داشتهایم.
🔹از زائرانی که زیارت خود را انجام دادهاند، تقاضا دارم زودتر به کشور برگردند تا برای خدمترسانی مشکلی ایجاد نشود.
🆔 @toloe_songhor
🇮🇷
📝 آیا هزینههای موکبهای اربعین را دولت جمهوری اسلامی ایران میدهد؟!
🍃🌹🍃
🔻اول: این هزینهای که هر ساله برای اربعین میشود هیچ دولتی به تنهایی نمیتواند آن را انجام دهد، چون بودجهی زیادی لازم دارد شاید هزینهای که سالانه برای #اربعین میشود برابری کند با بودجهی سالیانه یک کشور کوچک یا نصف بودجهی یک کشوری مثل عراق و ایران میشود، بنابراین نه تنها ایران بلکه ایران و عراق با هم نمیتواند این بودجه را تامین کنند.
🔹دوم: وقتی یک حادثهای بزرگی مثل سیل و زلزله در ایران یا هر کشور دیگری مثل ترکیه اتفاق میافتد که شاید ۴ تا ۵ میلیون نفر را درگیر کند از پس تهیهی اقلام مورد نیاز آن کم میآورند و اگر کمکهای مردمی نباشد نمیتوانند آن را مدیریت کنند حال چطور یک دولت میتواند هزینهی خورد و خوراک و اسکان بیش از ۲۰ میلیون زائر اربعین را فراهم کند اگر کمکهای مردمی نباشد.
🔸سوم: موکبهایی که ایران در عراق میزند کلا به ۳۰۰۰ تا موکب نمیرسد که اغلب توسط کمکهای مردمی اداره میشوند در حالی که موکبهای خود عراق بیش از ۷۰۰۰۰ موکب است که حدود ۲۵ برابر ایران است. چطورمی توان گفت این همه موکب را ایران حمایت میکند.
🔹چهارم: خیلی از این موکبها با کمکهای مردمی زده میشوند. برخی از مردم عراق یک سال زحمت میکشند و مبلغی از درآمد خود را برای این کار ذخیره میکنند تا برای اربعین آن را هزینه کنند.
🔸پنجم: البته دولت هم کمکهایی به موکبها میکند مثل آب و برق و زیرساختها و نیروهای خدماتی و وسایل نقلیه را در اختیار زائران قرار میدهد و این کمکها هم بیشتر به خاطر برقراری نظم و آرامش در جامعه است هر چند این کمکهای دولت در برابر کمکهای مردمی مثل قطره است در برابر دریا.
🔺ششم: برخی از موکبها توسط مردم تاجر و سرمایهداران شیعی که در کشورهای حوزه خلیج فارس زندگی میکنند زده میشود مثل شیعیان کویت و اردن و بحرین و امارت و لبنان و ... .
@toloe_songhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«چه کربلا نرفتهها، که کربلایی شدن....»
بی قراری شهید فخری زاده برای سفر کربلا
◇ میدونستید دانشمند شهید محسن فخری زاده، کربلا نرفته بود؟!
◇ ایشون خیلی دوست داشتن کربلا برن، ولی بخاطر محدودیتهای امنیتی که داشت نمیتونست از کشور خارج بشه و کربلا و مکه نرفته بود.
◇ یک بار به حاج قاسم گفته بودند: امکانش هست، اینقدر تو عراق نفوذ داری، من تا حالا حرم امام حسین(ع) نرفتم یه بار برم و بیام.
◇حاج قاسم بهشون گفته بودند: محال نیست، اما من موافق نیستم. چون اگر من شهيد بشم جایگزین دارم، ولی تو معادل نداری، هیچ کسی نیست که جاتو پر کنه !!!!
#اربعین_نایب_الشهدا_باشیم
@toloe_songhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا ابد مدیون سردار بی ادعا هستیم. اینگونه در بیابان دویدی تا ما در امنیت بریم زیارت سیدالشهدا...
@toloe_songhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عکس یادگاری زائران اربعین با فرمانده کل سپاه در مرز مهران
@toloe_songhor
⚖ یادداشت
📍 یادداشت روز : به بهانه سریال «بازپرس»
✍ یاسر صمدی | قاضی دادگستری
این روزها شاهد پخش یک سریال تلوزیونی به نام« بازپرس » از شبکه اول سیما هستیم . سریال در غالب ژانر کارآگاهی_ امنیتی تعریف شده است که به نظر سنخیت کاملی با نام سریال ندارد. این سریال به کارگردانی احمد معظمی، تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی و نویسندگی حسین ترابنژاد میباشد. بازیگر نقش اصلی این سریال را آقای محسن قصابیان( در نقش بازپرس صدرا حسینی) به عهده دارد که در معیت ایشان بازیگران معروفی چون مهدی فخیم زاده ، فرهاد قائمیان ، فریبا کوثری، محمد رضا شریفی نیا، سید جواد هاشمی و... در این سریال نقش آفرینی می کنند.
نگارنده که خود را از جامعه قضایی کشور می داند، ماهها قبل در یادداشتی راجع به سریال «آقای قاضی» با وجود ابراز انتقادات راجع به آن سریال ، نهایتاً آنرا فتح الباب نامید که می تواند مشکلات و سختیها و ویژگی های جامعه قضایی کشور را در حد وسع خود به تصویر بکشد.
به نظر نگارنده با وجود پاره ای انتقادات فنی بر سریال «بازپرس» که از سوی اهل فن بیان شده است، این سریال حرکتی رو به جلو قلمداد می گردد.
چرا که مخاطب را(هرچند ناقص)وارد لایه هایی از زندگی شخصی یک قاضی می نماید که در سریالهای قبلی، مکتوم مانده بود، زندگی که در آن خبری از حقوق نجومی، ویلای لواسان و شمال و قبرس و ترکیه و اروپا ، چک سفید امضاء بابت حقوق ماهانه، ماشین چند میلیاردی ، سفر تفریحی به اروپا و کانادا و جزایر قناری و آبشار نیاگارا ، خادم و مستخدم شخصی ، سهام کارخانه و...و...نیست، او مانند بسیاری از مردم مستاجر است، فرزندش مریض می شود ، ماشین معمولی دارد و درگیر مسائلی است که خیلی از افراد عادی جامعه درگیر آن هستند.
به نظر نگارنده ، نویسنده فیلمنامه در این بخش نیز می توانست مو شکافانه تر وارد زندگی شخصی یک قاضی شود و زوایایی را از وضعیت معیشت یک قاضی نشان دهد که به مخیله بسیاری از عوام خطور هم نمی کند. مثلاً اینکه یک قاضی باید برای تامین ودیعه مسکن خود به اصطلاح، به چه کسان و ناکسانی! « رو بیاندازد» . پول خرید خودرو مناسب را نداشته باشد، در تامین اقلام دارویی خود یا خانواده خود عاجز است، بابت رسیدگی و صدور رای در هر پرونده میلیاردی ، چیزی حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان دریافت کند که اگر آن پول را به قصاب محله بدهد کمتر از نیم کیلو گوشت به او خواهد داد 😔در حالی که یک وکیل برای همان پرونده میلیاردی ، چند ده یا چند صد میلیون و گاه بیشتر به عنوان «حق الوکاله» دریافت می کند، بدون آنکه زحمت و رنج و محدودیت قاضی رسیدگی کننده را متحمل گردد.
نکته جالب تر در این سریال، نگاه واقع بینانه به آقای «رئیس اداره» جناب بازپرس است که آقای سیدجواد هاشمی زحمت ایفای این نقش را به درستی برعهده گرفته است. آقای «رئیس» با وجود داشتن ابلاغ قضایی و با وجود کمبود قاضی و با وجود حجم بسیاری بالای کار در دادگستری و دادسرا و با وجود معضل اطاله دادرسی ، به سیاه و سفید پرونده ها دست نمی زند! و یا کمتر دست می زند!! او فقط «دستور» می دهد!! کارشناسی شده یا نشده ، فرقی ندارد!! وظیفه ایی ندارد جز شرکت در جلسات « بی خودی»! گاه پا را از مشاوره قضایی به زیردست فراتر نهاده و به سمت « تحکم» پیش می رود، بیننده سریال ویژگی های شخصیتی «حاج کاظم» «آژانس شیشه ایی» را در او نمی بیند، شاید تیپ شخصیتی او به «حاج آقا گرینوف» «اخراجی ها» نزدیک تر باشد. اگر بر اثر تلاش و مجاهدت رزمندگان خطوط مقدم جبهه عدالت موفقیتی حاصل شد، او « مدیر موفق و کاردان» خواهد بود و امتیازات را یک به یک درو خواهد کرد و لنز دوربین فقط او را خواهد دید! و اوست که پله های ترقی را به صورت تصاعد حسابی نه ، بلکه تصاعدهندسی طی خواهد کرد و شاید روزی برای خود «اکبر» شد که احتمالاً دوستانی خواهد داشت که «لواسان» را که نه! بلکه «ایران» را به نامش خواهند زد.
به هر حال...
به نظر نگارنده ، این سریال با وجود انتقادات وارد بر آن ، یک سر و گردن بالاتر ، از سریالهای ساخته شده در صداو سیما و در سالهای اخیر و در ارتباط با امر قضاء ، می باشد. ادامه روند ساخت چنین سریالهایی در آینده سیما (بعد از رفع نقائص فنی و رویکردی آن) یک ضرورت انکار ناپذیر است تا ضمن نمایش گوشه هایی از مصائب و مشکلات جبهه عدالت گستر در حکومت اسلامی( با حفظ نگاه نقادانه کارشناسی شده ) نهایتاً به ارتقاء دانش حقوقی و قضایی جامعه کمک شایان نماید.
🟡گروه جهادی و رسانه طلوع سنقر
🆔 @toloe_songhor