🌷❣️🌷
طوری زندگی کن که؛
برای دیگران
دوست داشتنت آسان❗️
در هم شکستنت دشوار❗️
و فراموش کردنت...
غیرممكن باشد ❣️
#سلام_صبح_بخیر ☘️
🗣 @tootiter
بابام مثل یه عابر بانک میمونه میگه من فقط پول میدم همه هم به خاطر پول پیششن. زمانی هم که بهشون نده ببخشید ولی یه لگد بهش میزنن و میگن اینجا هم به دردمون نخوردی. وقتی هم که حالش خوب نبود میریم پیشش (من و بقیه اعضا خانواده) که حالش خوب کنیم میگه نه خودم خوب میشم و یا به اونایی که پول دادم میان پیشم خوب میشم :))
ماهی مرده ؛
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
#ارسالی_مخاطب
🗣 @tootiter
با سلام و مودب وارد مغازه شدم قیمت کفشی رو پرسیدم فروشنده گفت ۵ملیون دکتر فلانی هم(جراح مشهور شهر)برای همسرشون این مدل رو بردن و تعریف کردن که شیک و ژورنالیه ..تشکر کردم و خواستم بیام بیرون که فروشنده در میان انبوه مشتریان گفت:میدونم به خاطر پولش نخریدی🙄
بعضی ها واقعا بیشعورن
سالی
🗣 @tootiter
منطقه ای که ما هستیم فرهنگ سازی شده که زباله های تر رو در منزل روی بخاری یا شوفاژ خشک کنیم تا همحجمش کم بشه و از تولید شیرابه هم جلوگیری بشه .منم تازگی اینکار و شروع کردم.
با یکی از همسایه ها که فامیل هم هستیم خونشون صحبت میکردیم.
داشت بادمجون پوست میگرفت که سرخ کنه گفتم پوست هاشو میبرم خشک کنم که به محیطزیست کمک کرده باشم.گفت راستشو بگو میخوای باهاش چه کار کنی .وقتی توضیح دادم .گفت حالا چند میخرن.گفتم ،گفتند کیلویی پنج هزار تومان اگر زیاد باشه.
چند بار بعد اون روز منو دیده پرسیده پوسته ها رو فروختی؟ انگار طلا خشک کردم و فروختم .مادر جان اون پوسته ها 100 گرم هم نشده.منم میذارم پشت در بعد خشک شدن.چون جا ندارم نگه دارم.
واقعا چی فکر میکنیه که هی سوال میکنه.
ولی در کل این کار خیلی به محیط زیست کمک میکنه و تمیزی شهر حتما امتحان کنید.
فیفی خانوم مظلوم
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
#ارسالی_مخاطب
🗣 @tootiter
هدایت شده از کاریپهلویتور
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺📺پهلویچ
▶️ اختلاس پایانی
🎬 اگه جمهوری اسلامی، بحرین رو میداد می رفت، یا آرارات و زرکوه و دشت ناامید سیستان و اروند و جاهای دیگه ای که رضاخان و محمدرضا دادن رفت، از ایران جدا میکرد، بازم به همین راحتی پهلوی دوستها از کنارش رد میشدن؟
نه به خدا. اگه یک هزارم مساحت اینها رو جمهوری اسلامی از ایران جدا کرده بود، خود ماها رو هم میبردن دادگاه برای پاسخگویی.
⬅️ در زمان پهلوی:
😎 بی شکر یا قند شیرین بود حتی چایی ام
در توالت خشک میشد خود به خود دمپایی ام
🗨🗨 کاریپهلویتور کانال تخصصی درباره واقعیات دوران پهلویه که قراره با انیمیشن و کاریکاتور و محتوای طنز با دروغ و تاریکی بجنگه. ما با همین آی دی توی تلگرام و اینستا و ایکس هم هستیم. از اینجا عضو بشید: 👇
https://eitaa.com/karipahlavitor
#حرف_حساب_باخنده
🍯کاری از گروه کاریپهلویتور
📌@karipahlavitor
گاهی باید خودت روی زخمت نمک بریزی تا نه زخمت یادت بره و نه یادت بره کی بهت زخم زده
کریم خان
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
#ارسالی_مخاطب
🗣 @tootiter