❤️ دل رباتر شدن زندگی ❤️
✍ای عزیز! اگر رنج و کدورت و گلایهای از همسرت داری، به گونهای با او در میان بگذار تا زمینه بروز سوء تفاهم بیشتری را فراهم نسازد و به سردی رابطهات نیانجامد و دلخوری و نارضایتی و ناخشنودی را بیشتر نکند، بلکه به هدایت و اصلاح او کمک نماید، که اگر چنین باشی او نیز به راحتی و بدون اضطراب و ترس، احساسات و عواطفش را با تو در میان گذاشته و نابسامانیها سامان یافته و نامهربانیها به مهربانی میانجامد و زندگی جذابتر و دل رباتر میشود و به قول عارف واصل، حضرت آیةالله بهجت «قدس سره»: «باید از اینکه دیگران از ترس، به ما احترام بگذارند، احتراز کنیم».
📕«سلوک با همسر، ص١٨٩-١٩٠»
✅ #نشر_تراث
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2919497781C40a145c97c
نشر تُراث📚
🔸شط شراب🔸 ٧۵۴ کلمه در اخلاق و معارف و سیروسلوک إلی الله
🔸کلید فتح باب شهود تام🔸
✍ [بدان ای سالک مراقب که] توجه به خداوند متعال، کلید وصول به مقامات معنوی و شهود حضرت حق تعالی است.
راه رسيدن به احساس شهود، مراقبت بر یاد خدا و از دست ندادن اختیاریِ توجهاتی است که احیاناً برای انسان
حاصل میشود. غفلت غیراختیاری، اهمیتی ندارد. واضحات را از دست ندادن، موجب وصل به شهود تام است.
«شط شراب، ص٣٠٠»
✅ #نشر_تراث
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2919497781C40a145c97c
🔻هدف سالک از سیر و سلوک إلی اللّه
🔸 سالک قبل از آنکه در وادی سیر و سلوک الی الله قرار گیرد، باید غایت و هدف سیرش را بداند و بشناسد که آیا غرض و هدفش از ریاضات و مجاهدات و مراقبت و محاسبات شرعیه اش، راهیابی به کشف و کرامات و داشتن چشم برزخی و آگاهی از اسرار خلق خدا میباشد و یا هدف و مقصدش عبودیت است که کمالی فوق آن نمیباشد؟!
🔹 عبودیت هدف غایی از خلقت است که «وَ ما خَلَقتُ الجِنَّ وَ الإنسَ إلاّ لِیَعبُدون» و کمالی است که در نمازهای واجب و مستحب خود، آن را با جمله «إهدِنَا الصّراطَ المُستَقیم» که در سوره دیگر، صراط مستقیم به عبودیت معنا شده: «و آن اعبدونی هذا صراط مستقیم» از حضرت حق جل جلاله درخواست میکنیم.
🔸 به تعبیر مرحوم علامه طباطبایی «قدس سره»: کشف و کرامات تا لب قبر است؛ لب قبر، همه اهل کشف و کرامات میشوند، بنده باید دنبال عبودیت باشد که «لا کمالَ فَوقَه»...
📘«ساحل بقا، ص٣٣١-٣٣٢»
✅ #نشر_تراث
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2919497781C40a145c97c
🔸تربیت ماندگار🔸
آنچه باید
والدین،مربیان،معلمان ومسئولین بدانند
گزیدهای از بیانات
💎 «مقام معظم رهبری» 💎
درباره مسائل تربیتی
• گردآوری: شورای تربیت کانون دانش پژوهان نخبه
• نوبت چاپ: اول/ ١٣٩٨
• قیمت: ٢۵٠٠٠تومان
• تعداد صفحات: ١٧۵ص
• نوع جلد: نرم (شومیز)
🔰 اطلاعات بیشتر در:
🌐 www.nashretoraath.ir
✅ #نشر_تراث
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2919497781C40a145c97c
🔹 • عمیق کار کنید • 🔹
🔸 در لایههای عمیق ذهن مخاطب اثر بگذارید. اکتفا نکنید به اینکه احساسات او یا عواطف او جلب شد راضی بشوید؛ نه، سعی کنی در آن لایههای عمیق ذهن اثر بگذارید تا با حوادث گوناگون از دست نرود.
🔹 کسانی که پایشان لغزید، خیلی از مواردش را که ما دیدیم، ناشی بود از عدم تعمق در امر دین و معارف اسلامی؛ شعائری بود، شعارهایی بود، احساساتی بود، بر زبانشان بود، اما در دلشان عمق نداشت.
🔸 در گذشته ما کسانی را دیدیم که آدمهای خیلی تند و داغ و پرشوری هم بودند، بعد صدوهشتاد درجه وضع اینها عوض شد.
📕«تربیت ماندگار، ص٨٧»
✅ #نشر_تراث
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2919497781C40a145c97c
نشر تُراث📚
🔸سرو ناز🔸 ٧۵٠ کلمه دراخلاق وسیروسلوک الی اللّه از
«کلمات سلوکی و اخلاقی بانو امین»
🔹•✾•🔸اکســـیر الــــهی🔸•✾•🔹
[بدان ای عزیز که] عشق گوهری است گرانبها، و کیمیای سعادت و رستگاری هر کسی به درجه محبتی است که در او پنهان است و هر که از این اکسیر خدایی بیشتر منتفع گردیده، غنیتر و بزرگتر از دیگران به شمار میرود، زیرا که قیمت و اهمیت هرکس بسته به مرتبه محبت اوست نه به جهت مادی و صوری.
سری که عشق ندارد کدوی بیبار است
لبی که خنده ندارد شکـاف دیوار است
📕«سروناز، ص١۵۴»
✅ #نشر_تراث
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2919497781C40a145c97c
کلمات سلوکی و اخلاقی آیةالله
💎 شیخ علی آقا پهلوانی طهرانی💎
✍ ای عزیزان من! اگر میتوانید در شبانه روز، ساعات و لااقل دقایقی را به فکر خود باشید! تا بر شما روشن شود چکاره هستید، برای چه هستید، کجا میروید، تا عمر به غفلت نگذرد...
محاسبه و مراقبه را در تمام اعمال و گفتار و کردارتان باید داشته باشید، نه سال و ماهی یک مرتبه؛ بلکه شبانه روزی یک مرتبه، اگر نگوییم ساعتی یک مرتبه محاسبه و هر آنی مراقبه لازم است.
📙 «عید وصال، ص۴٣٧»
✅ #نشر_تراث
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2919497781C40a145c97c
دستورات سلوکی و اخلاقی آیةالله
🔸✾میرزا جواد آقا ملکی تبريزی✾🔸
🌷مراقبه سالک در عید قربان🌷
✍ [ای عزیز!] بر عبد سالک است که ادب عبودیت را در قربانی عید قربان رعایت نماید و از عمل دو فرزند آدم «ع» پند گیرد که «إذ قربا قرباناً فتقبل من احدهما و لم یتقبل من الآخر»؛ (هنگامی که هر یک از آن دو قربانیای پیش داشتند، پس از یکی از آن دو پذیرفته شد و از دیگری پذیرفته نشد) آنچه برای علت رد قربانی «قابیل» روایت شده است، آن است که او عمداً متاع پست خود را برای قربانی آورد و لذا هم قربانیاش رد شد و هم دچار هلاکت دائم و بدبختی جاویدان گشت. و قبول قربانی «هابیل» برای آن بود که بهترين و باقیمتترین متاع خود را برای قربانی تقدیم نمود و لذا قربانیاش پذیرفته شد و نتیجهاش، شهادت در راه خدا و به دست آوردن کرامت جاویدان گشت، تا آنجا که خدای تعالی در کتاب کریم خود، او را ثناگویی فرموده است.
از لئامت نفس است که کسی در مانند این مقام، از فدای مال مختصری در خدمت مولای خود و مالک دنیا و آخرتش دریغ نماید، در حالی که خداوند به او وجود بخشیده و نعمتهای بیشمار عطا نموده است و در آینده برای برآورده شدن تمام نیازها و حوایجش به او محتاج و نیازمند میباشد.
📙«باده گلگون، ص۴٠٠»
✅ #نشر_تراث
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2919497781C40a145c97c
🔻مرحوم شبستری «ره» در گلشن راز میفرماید:
تو را غیر از تو چیزی نیست در پیش
ولیـکن از وجــــــود خود بیندیـــــش
اگر در خویشـــــتن گردی گرفتـــــــار
حجـــــاب تو شود عالـــــم به یک بار
🔰 مرحوم استاد، علامه طباطبایی «ره» در شرح این دو بیت میفرماید:
«ای سالک! اگر بی غش شوی، همچون زر از آتش باکی نخواهی داشت و هر چه بسوزی برافروخته تر خواهی گشت و غیر توییِ تو، چیزی مانع و حجاب تو نیست، این وجود توست که به سوختنت میدهد، از آن بیندیش؛ و این گرفتاری تو به خود است که عالم را برای تو حجاب قرار داده است، از خود بیرون شو و ببین که دیگر حجابی وجود ندارد. البته هر کس هستی خویش را از دست بدهد، جهانش عوض میشود، وگرنه جهان به جای خود باقی است».
📕«رساله نور وحدت، ص۴٣»
✅ #نشر_تراث
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2919497781C40a145c97c
🔸✾🔸 اذان و اقامه 🔸✾🔸
✍ ای عزیز! گفتن اذان و اقامه در گوش فرزندی که تازه به دنیا آمده است یک امر تشریفاتی نمیباشد، بلکه او با شعور مرموز خود و جان صافش که به گناه و فکر گناه آلوده نشده و فطرت توحیدیاش در زیر حجابهای غلیظ ظلمانی محجوب نگردیده، و ارتباطش با ملکوت عالم آسیبی ندیده، بهرههای معنوی خود را میبرد که من و تو از آن بیخبریم.
✍ ای عزیز! تو با گفتن اذان و اقامه، فرزندت را در مدار توحید و ولایت که مدار عالم هستی است قرار میدهی و بر لوح دلش عالیترین معارف را که تکبیر و تهلیل و توحید و ولایت است مینشانی و شیاطین و جنودش را از اطراف او پراکنده میسازی که رسول خدا «ص» پرده از چنین حقیقتی برداشته و فرموده: شیطان هنگامی که صدای اذان را میشنود، فرار میکند؛ و نيز به علی «ع» فرمود: ای علی! هرگاه پسر یا دختری برایت به دنیا آمد، در گوش راستش اذان بگو و در گوش چپش اقامه [که اگر چنین کنی] هرگز شیطان به او صدمهای نمیزند.
✍ ای عزیز! اذان و اقامهگوی بر گوش فرزندت هرقدر پاکتر و وارستهتر بوده و از صفای باطنی بیشتری برخوردار باشد، آثار بیشتری برای فرزندت خواهد داشت، چرا که در رابطه با رسول خدا «ص» نقل شده که اذان بلال را بر اذان دیگر خوش صداها و خوشلهجهها ترجیح میداد و این نبود مگر به خاطر صفای باطن و آراستگی به کمالات توحیدیاش.
📗«سلوک با فرزند، ص٨٨-٩٠»
✅ #نشر_تراث
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2919497781C40a145c97c
┅✧❁🕯مقتل مطهر🕯❁✧┅
🖤 «روضههای شهید مطهری» 🖤
• تدوین و تحقیق: جعفر صالحان
• نوبت چاپ: یازدهم/ ١۴٠٠
• قیمت: ۵۴٠٠٠تومان
• تعداد صفحات: ٣۴٧ص
• نوع جلد: سخت (گالینگور)
🔰 اطلاعات بیشتر در:
🌐 www.nashretoraath.ir
@nashretoraath 🛒 🛒🛒
✅ #نشر_تراث
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2919497781C40a145c97c
❗️«دستورالعملی مجرّب»❗️
✅ سیدنا الاستاد، فقیه عارف واصل، حضرت آیةالله سیدعبداللّه جعفری تهرانی اعلی الله مقامه قبل از ماه محرم به این حقیر محض میفرمودند:
✍ «از طرف من به شاگردان سلوکی مرحوم آیةالله پهلوانی قدس سره بگویید تا در این دو ماه محرم و صفر، این دو دستورالعمل را برای قضای حاجات و گشایش امورشان خصوصاً در رفع و دفع مشکلات معنوی و پیشرفت در سیر الی اللّه انجام دهند:
1⃣ یکی آنکه یک اربعین متوسل به حضرت قمر بنی هاشم (ع) شوند و ١٣٣ مرتبه خطاب به آن حضرت عرض کنند: «یا کاشِفَ الکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الحُسَین اِکْشِفْ کَرْبي بِحَقِّ اَخیکَ الحُسَین» (ای برطرفکننده غم و اندوه از چهره و روی حسین، بحق برادرت حسین، اندوه و غم و مشکل مرا نیز برطرف نما).
2⃣ دوم آن عملی که مرحوم آیةالله حاج آقا حسین فاطمی نقل کرده و مجرب است انجام دهند که هفت شب چهارشنبه متوسل به حضرت عباس شوند و در هر یک از شبهای مزبور صد مرتبه این دو بیت را با توجه بخوانند:
ای ماه بنی هاشم، خورشید لقا عباس
ای نور دل حیــــدر، شمع شهدا عباس
از درد و غم ایــام، ما رو به تو آوردیم
دست من مسکین گیراز بهرخدا عباس
📗 «بالاترین نذر، ص١٩٧»
✅ #نشر_تراث
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2919497781C40a145c97c