پیشبینی کاهش ادامهدار قیمت مسکن تا آخر سال
🔹غلامی، کارشناس مسکن: بازار خانه وارد یک دورۀ رکود سنگین به لحاظ قیمتی شده و دادههای تجربه شده از روند معاملات طی ۲۰ سال اخیر نشان میدهد، روند کاهش قیمت میتواند تا پایان سال ادامه داشته باشد.
🔹انتظارات شکل گرفته پیرامون نهضت ملی مسکن سبب هدایت بخشی از تقاضا به این طرح شده و همین کاهش تقاضا یکی از دلایل رکود معاملات است.
@Farsna - Link
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸الگوی مسکن مولّد؛
بستری برای مشارکت مردم در تولید
مهدی عسگری رئيس کارگروه احیاء اراضی برنامه هفتم:
یکی از بسترهای مهم برای تحقق مشارکت مردم در اقتصاد، اصلاح الگوی ساخت شهر و مسکن است.
بلندمرتبهسازی و متراکمسازی جمعیت در الگوی شهر مصرفی، در جهت #اقتصاد_سرمایهداری کار میکند نه #اقتصاد_مردمی؛
برای مشارکت مردم در شبکه تولید و توزیع، باید به سمت الگوی مسکن مولّد و به تعبیری مسکن معیشتمحور، دار واسعه (خانهی حیاطدار) و شهرهای محلهمحور برویم.
در الگوی مسکن معیشت محور، به دلیل 🎬 متراژ متناسب، امکان تولید و اشتغال، برای خانواده میسّر و انگیزه برای مهاجرت معکوس از شهرهای بزرگ به شهرهای کوچک و روستاها و توزیع متوازن جمعیت فراهم میشود.
با توجه به ظرفیت سرزمینی ما، این الگوی ساخت شهر و مسکن، در این شرایط دشوار اقتصادی، یک فرصت ارزشمند برای تحول اقتصادی به شمار میرود.
لذا میتوان با تأمین و توزیع عادلانه زمین و تسهیلات، علاوه بر مردمیسازی و رونق تولیدِ مسکن و صنایع وابسته، در زمینه تولید نیازهای ضروری در حوزه کشاورزی، باغداری و دامداری و نیز در حوزه صنایع دستی وحتی صنایع بهروز و هایتک نیز ظرفیت مشارکت عموم فراهم شده و به رونق کسب وکارهای خرد مردمی دربرابر تمرکز ثروت در دست طبقه سرمایهدار منجر شود.
✨ امیدواریم باتوجه به 🎬 مصوبه افزایش ۳۳۰هزارهکتار به ظرفیت سکونتگاهی کشور در برنامه هفتم و اهتمام به شعار مردمیسازی تولید، شاهد تحول جدی در الگوی ساخت #شهر_مولّد و #مسکن_معیشتمحور برای هموطنان عزیز باشیم.
#مهدی_عسگری 🇮🇷
نایبرئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس
🆔 @mahdiasgari133
چه روزگار شگفتی تاریخ آینده کره ارض، بارور حوادثی بس شگفت است، حوادثی که مجد و عظمت جهانگیر اسلام را در پی خواهد داشت و این همه را تنها کسی درمی یابد که منتظر است و بوی یار را از فاصله ای نه چندان دور می شنود و هر لحظه انتظار می کشد تا صدای «اناالمهدی» از جانب قبله بلند شود و او را به سوی خویش فرا خواند. هیبت آنکه خواهد آمد و انتظار انسان را پایان خواهد داد از هم اکنون همه قلبها را فراگرفته است انقلاب اسلامی فجری است که بامدادی در پی خواهد داشت
کتاب گنجینهی آسمانی
۲۰فرودین سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم مرتضی #آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی
عضویت در کانال #ترابیران 👇
https://eitaa.com/joinchat/3390242820C7aa91b8d30
مستحبات لاکچری و کلانشهرهای معاصر
🔹استهلال، جستجوی هلال ماه در شب اول ماه قمری است که عملی مستحب و در مواردی واجب کفایی است. استهلال در لغت به معنای بلندکردن صدا است؛ به گفته شیخ مفید، هلال ماه را به این نام خواندهاند چراکه مردم به هنگام دیدن آن برای گفتن تکبیر صدای خود را بلند میکردند. برخی از عبادات نظیر شروع و پایان ماه رمضان، انجام برخی از مناسک حج و ... بر استهلال و تشخیص آغاز ماههای قمری مبتنی است: "يَسْأَلُونَكَ عَنِ الْأَهِلَّةِ قُلْ هِيَ مَوَاقِيتُ لِلنَّاس: از تو درباره هلالهای ماه میپرسند، بگو آنها وسیله تعیین اوقات برای مردم است" (بقره/۱۸۹).
🔹لازمه به جا آوردن این سنت مستحب، امکان رویت پذیری ماه است که در شهرهای سنتی به دلیل سبک شهرسازی، بدون صعوبت چندانی میسر بود. اما در کلانشهرهای معاصر به دو دلیل، این سنت مهم به فراموشی سپرده شده است؛ یکی به دلیل توسعه عمودی کلانشهرها که دامنه دید به آسمان را برای اغلب قریب به اتفاقات شهروندان کاملا محدود کرده است و دیگری به دلیل آلودگی هوای کلانشهرها (که آن هم محصول توسعه عمودی و تراکم زیاد شهرها است) که سبب شده تا حتی در مناطقی که دید به آسمان نیز وجود دارد رویت ماه به علت آلودگی هوا به سادگی میسر نباشد. لذا این مستحب که در سبک زندگی اسلامی از جمله سنتهای رایج بود، متاسفانه در سبک زندگی معاصر به فراموشی سپرده شده و صرفا منحصر به گروههای استهلال شده است که برای رویت ماه از شهرها خارج میشوند.
🔹 علاوه بر استهلال، مستحبات دیگری نظیر رویت ستارگان و آسمان و ... هم است که اینها نیز در کلانشهرهای معاصر به فراموشی سپرده شدهاند. رحمت خدا بر مرحوم آیت الله حائری شیرازی که چنین فرمود: "زندگی آپارتمان نشینی اجازه نداده انسانها سالی یک بار هم به آسمان نگاه کنند... ندیدن آسمان، خیلی مضر است. یک نگاه به آسمان برای انسان کافی است که بداند این چیزهایی که برای خودش برداشته، باعث خجالت است. آسمان را گذاشته اند برای صفر کردن تعلقات... برای نجات انسان از تعلقات، یک نگاه معنادار به آسمان بس است".
🔹لذا سبک شهرسازی معاصر ما با این نوع شهرهای عمودی، متراکم و آلوده چنان کرده است که لازمه انجام این نوع مستحبات، مکنت مالی لازم جهت خروج از کلانشهرها و بیتوته در محیطهای غیر شهری شده است. اما آیا اینکه انجام چنین مستحباتی برای عموم شهروندان میسر نیست و انجام آنها نیازمند هزینه قابل توجه برای خروج از کلانشهرها شده است به معنای لاکچری شدن چنین مستحباتی نیست؟ اگر آری، لازم است بدانیم که لاکچری شدن چنین مستحباتی، محصول نظام سرمایهداری است. نظامی که ترجمان کالبدیِ اصول و مبانی خود را در کلانشهرهای متراکم و عمودی میبیند تا با انباشت هرچه بیشتر سرمایه در این نوع کلانشهرها، انتفاع اقلیت سرمایهدار از اکثریت جامعه را به حداکثر ممکن برساند.
✍️ محمدمنانرییسی
عضویت در کانال #ترابیران 👇
https://eitaa.com/joinchat/3390242820C7aa91b8d30
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسن رحیمپور ازغدی: بعضی از آداب و مناسکی که الان در حرم امام رضا(ع) وجود دارد نه ریشه اسلامی دارند و نه شیعی!
عضویت در کانال #ترابیران 👇
https://eitaa.com/joinchat/3390242820C7aa91b8d30
ترابیران ... معماریظرفزندگی
شهر مدرنی که بنا بود تا سال ۲۰۳۰ با سرمایهگذاری ۱.۵ تریلیون دلاری سعودی به طول ۱۷۰ کیلومتر احداث شود، به دلیل کسری اعتبار، از ۲.۴ کیلومتر فراتر نخواهد رفت
خبرگزاری بلومبرگ
عضویت در کانال #ترابیران 👇
https://eitaa.com/joinchat/3390242820C7aa91b8d30
☑ وامی که به خانه رواست به سرا حرام است!
🔹 بانکی ۱۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه متعلق به مردم قم را به «سرای ایرانی» اعطا کرده است؛ در کل کشور عددی بسیار کمتر از این مبلغ را در راستای قانون جهش تولید مسکن به صورت تسهیلات در اختیار مردم قرار داده است.
عضویت در کانال #ترابیران 👇
https://eitaa.com/joinchat/3390242820C7aa91b8d30
تمام حرف #شهید_آوینی در کتاب توسعه و مبانی تمدن غرب این است که اگر از دستاوردهای #تمدن_غرب استفاده کردی، نمیتوانی از عواقب نرم و آثار فکری_فرهنگی آن در امان باشی و در نهایت اثر خود را بر فرد و جامعه خواهد گذاشت.
عضویت در کانال #ترابیران 👇
https://eitaa.com/joinchat/3390242820C7aa91b8d30