6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتگوی مار و امام علی علیهالسلام
این روایت در کتب شیعه به حد تواتر رسیده
و در کتب معتبر شیعه ذکر شده!
للهم_عجل_لولیک_فرج
برای دیدن کلیپ های زیبا و درجه یک و مطالب بیشتر وارد کانال طرقبه سلام شو
🇮🇷کانال طرقبه سلام
@torsalam1💞🌱🌷
سلام به اعضای کانال خوبه طرقبه سلام.
خواستم اززحمات شبانه روزی پاکبانان عزیز شهرمون تشکرکنم.
وبابت پیگیری سریع ورفع خطرخیابان صاحب زمان تشکرکنم🙏💐
شهروند
#پایگاه_همیشه_مردمی_همیشه_انقلابی
#گزارش_تصویری
♦️برگزاری نماز با شکوه جمعه طرقبه
مورخ1403/10/14
به امامت:
حجت الاسلام والمسلمین تاجی
امام جمعه محترم طرقبه و با حضور آحاد مردم انقلابی و مسئولین برگزار گردید.
🔹ستادنماز جمعه شهرطرقبه
واحدروابط عمومی و رسانه
🔻🔻🔻🔻
خطبههای نماز جمعه ۱۴ دی
حجت الاسلام والمسلمین تاجی خطیب جمعه طرقبه با تسلیت سالروز شهادت حضرت امام هادی علیه السلام با اشاره به نقش سهگانه ائمه اطهار(ع) در پیشبرد اهداف الهی گفت: زندگی ائمه هدی علیهمالسلام را میتوان بر پایه سه نقش، بررسی کرد:
نقش نخست: نقش مصونسازی اسلام در برابر آسیب و کژروی است. آسیبی که پس از رحلت پیامبر اسلام صلیالله علیه و آله روی داد و ممکن بود اسلام را سراسر به باد فنا دهد. برای ائمه اطهار علیهمالسلام، در این مرحله بیش از هرچیز این مهم بود که اسلام استوار داشته شود. این نقش را امیرمؤمنان(علیهالسلام) و امام حسن(علیهالسلام) و امام حسین(علیهالسلام) ایفا کردند و تا امام سجاد(علیهالسلام) ادامه یافت.
نقش دوم: نقش ایجاد چارچوب ویژه برای شیعیان، بهعنوان گروه مؤمن و پاسدار بر میراث حقیقی اسلام و شریعت و احکام قرآن است. این نقش با امام رضا(علیهالسلام) بهپایان میرسد.
نقش سوم: نقش آمادهسازی برای بهدست گرفتن زمام حکومت است و از دوران ولایت و امامت امام رضا(علیهالسلام) آغاز میشود. در این مرحله دیگر شیعیان بهسطحی رسیدند که آنان را بهگرفتن زمام حکومت نزدیک میکرد. پایگاههای مردمی آنان بهجایی رسید که خطر سیاسی بیچون و چرایی برای خلفا شکل میداد. بههمین سبب از امام رضا(علیهالسلام) به بعد، تغییری بنیادین در رویکرد سیاسی خلفا بهامامان علیهمالسلام بهوجود میآید.
خطیب جمعه طرقبه با اشاره به اینکه محاسبه صحیح؛ اصلیترین رمز پیروزی امت و امام جامعه است گفت: بزرگترین آسیب در جوامع دینی و ارزشی که نسبت امام و امت در آن برقرار است، اختلال دستگاه محاسباتی امت بر اثر فاصله افتادن بین محاسبات امت و دستگاه محاسباتی ولیّ جامعه است.
به عنوان شاهد، «چیزی که امام حسن مجتبی علیهالسلام را شکست داد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود. مردم، تحلیل سیاسی نداشتند. چیزی که فتنهی خوارج را به وجود آورد و امیرالمومنین علیهالسلام را آنطور زیر فشار قرار داد و قدرتمندترین آدم تاریخ را آنگونه مظلوم کرد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود و آنچه باعث شد که امام هادی علیه السلام در سامرا در بدترین شرایط به سر برد نبود تحلیل سیاسی و محاسبات درست در بین امت بود و الا همهی مردم که بیدین نبودند.
امام جمعه طرقبه با اشاره به ۱۷ دی سالروز واقعه کشف حجاب رضاخانی گفت: در ۱۷ دی ۱۳۱۴ شمسی حکومت رضاخانی قانون کشف حجاب را وضع کرد و زنان و دختران ایرانی را از استفاده چادر، روبنده و روسری منع نمود. این قانون اوج سیاستهای رضاخان در ستیز با فرهنگ ایرانی اسلامی این سرزمین بود.
حجاب و عفاف پیش از آنکه دستوری اسلامی باشد، فرهنگی ایرانی بوده است؛ لذا اینکه گفته میشود این اعراب بودند که بر ایرانیان حجاب عربی را تحمیل کردند، شبههای بیپایه و اساس است. زنان ایرانزمین، قبل از اسلام حجاب داشتند و زنان عرب جاهلی، پیش از اسلام فاقد این نوع پوشش بودند.
هرچند رضاخان باعث و بانی اصلی جنایت فرهنگی کشف حجاب بود، اما نمیتوان گفت که رضاخان آغازکننده پدیده کشف حجاب در کشور بود، و استعمار از مدتها قبل برنامهریزی جدی برای ساختارشکنی اجتماعی و فرهنگی در کشورهای اسلامی مانند ایران با دو روش «نسخ» و «مسخ» داشت.
در روش «نسخ» اعلام میکند که دین اساساً نسخ شد و عصر دینداری به پایان رسید و بشر به دین نیازی ندارد. سران فرقههای ضاله بابیت، ازلیت و بهائیت پس از طرح آیین خود گفتند که دوره اسلام بهسر رسیده است. در سیاست «مسخ» نیز، وارونه جلوهدادن تعالیم دینی و ارائه روایتی مدرن از دین اسلام مدنظر است. مفاهیم و ارزشهای آن مثل عفاف و حجاب را مسخ میکنند.
استعمار که حجاب را مانع رسوخ فرهنگ غربی در جوامع اسلامی میدید برای مبارزه با حجاب برنامهریزی کرد. مجری اصلی سیاستهای عفافزدایی از جامعه، فرقههای ضاله بابی، ازلی و بهایی بودند.
امام جمعه طرقبه با اشاره به سالروزی قیام ۱۹ دی مردم قم گفت: جایگاه قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ در سیر تطورات و تحولات انقلاب اسلامی، جایگاه ویژهای است. چرا که این قیام مردمیِ روحانیتمحور، آغازگر تحولی اساسی و بنیادین در انقلاب اسلامی بود که با برگزاری اربعینها، نمونهای درخشان از استفاده سیاسی از سنتهای شیعه، به پیروزی انقلاب اسلامی و تأسیس نظام جمهوری اسلامی انجامید و ۱۳ ماه بعد از وقوع قیام ۱۹ دی تا انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
این قیام برکات و پیامدهایی در پی داشت که مهمترین آنها عبارت است از: تسریع روند انقلاب اسلامی - تجلی هویت اصلی انقلاب اسلامی - مردمی و فراگیرتر شدن نهضت اسلامی - بسط نفوذ و محبوبیت امام خمینی - افشای ماهیت ضد مردمی رژیم شاه و دروغبودن شعارهای حقوق بشر آمریکایی و فضای باز سیاسی رژیم - شکست مـتـحـجـرین و مروجان نظریه جدایی دین از سیاست.