امام هادی (علیه السلام) میفرماید: «مَنْ هَانَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ فَلَا تَأْمَنْ شرَّهُ؛ كسى كه شخصيّتش بر او بى ارزش باشد (ارزش براى خودش قائل نباشد) از شرّ او در امان نباش»
نکته: «این روایت نورانی ناظر به آن مسأله است که از مهم ترين عواملى كه جلو فساد و بدكارى را مىگيرد، وجود شخصيّت يا لااقل احساس شخصيّت است.»
شخصیتشناسی انسان در آموزههای امام هادی(علیه السلام) از منظر آیت الله مکارم شیرازی
شهادت امام دهم حضرت علی النقی علیه السلام تسلیت باد.
@toubaefaf
کار من با دنیا تموم شده، کار دنیا هم با من...
تصمیم گرفته بود توی جبهه دبیرستان راه بیندازد! میگفــت:
« امــروز بچـه ها دارن اینجا میجنگن و خون مــیدن، عــده ای بی تفاوت و اشراف زاده هم، توی شهرها عین خیالشون نیست! با خیال راحــت درس میخونن، فردا هم که جنگ تموم بشه، همه مسئولیــت های کلــیدی مملکت رو بدست میگیرن، این رزمنده ها هم میشن محافظ یا زیر دست اون ها! »
وسعت دید عجیبی داشــت، دلش برای رزمنده ها میسوخت.
یکی از روزها یک گوشه خلــوت نشسته بود، حال غریبـی داشت، تا آمدم حرف بزنم گفت:
« چیزی به شروع عملیات نمونده، بعد از عملیات هم دیگه منـو نمیبینی! کار من با دنیا تموم شده، کار دنیا هم با من تموم شده! نه من دیـگه با دنیا کار دارم، نه دنیا با مــن »
درست چند روز بعد از عملیات کربلای ۵ خبر شهادتش در تمام شهر پیچید.
🌹شهیدخلیل مطهرنیا🌹
یاد کنیم از امام و شهیدان با صلوات
@toubaefaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 در شب #شهادت_امام_هادی علیه السلام فیلمی کمتر دیده شده از آخرین غبارروبی حرم امام هادی(علیهالسلام) توسط شهید #حاج_قاسم سلیمانی در سامرا
✍امام خمینی در طی ۱۴ سال شاگرد منظم کلاس حضرت امام هادی علیه السلام بود و البته امثال حاج قاسم شاگردان سلوکی امام خمینی بودند.
متن درس:
جامعه کبیره امام هادی علیه السلام
مکان درس:
نجف، حرم مطهر حضرت وصی علیه السلام
زمان درس:
۱۰ تا ۹ هر شب به طور ایستاده رو به مضجع شریف
مدت درس:
حدود ۱۴ سال در مدت تبعید
موضوع درس:
امامت و ولایت در بیش از ۴۰۰ وصف بلیغ از گستره حجج الهی
شرط ورود به کلاس:
آزاد برای همگان در هر سنی در موقعیت زیارات آل البیت علیهم السلام
#امام_زمان ارواحنا فداه:
جامعه جامعه جامعه
#العبد_صانعی_کرمانی
دبیرخانه مجمع علمای اخلاق و عرفان
#موسسه_انوار_توحيد
موسسه فقهی عرفانی راه نشان
آیا روزها شوم اند...
حسن بن مسعود نقل کرده است:
به امام هادی علیه السلام رسیدم در حالی که انگشتم خراشیده شده و شانهام با سواری برخورد کرده و آسیب دیده بود و به زحمت خودم را میان جمعی وارد کردم، و قسمتی از لباسم را پاره کردند، گفتم: چه روز بد و شومی بود! خدا شر امروز را از من باز دارد!
#امام_هادی علیهالسلام فرمود: ای حسن! تو هم که با ما معاشرت داری، گناهت را به گردن بیگناه - روز! میگذاری.
حسن میگوید: سر عقل آمدم و دانستم که اشتباه کردهام که چنین حرفی را زدهام، عرض کردم: مولای من از خداوند طلب مغفرت میکنم.
فرمود: ای حسن! روزگار چه گناهی دارد، وقتی که اعمال خود شما دامنگیرتان میشود، آنها را شوم میشمارید؟
حسن عرض کرد: من همیشه از خداوند طلب آمرزش میکنم، و همین توبهی من باشد ای پسر پیغمبر خدا!
امام هادی علیهالسلام فرمود: به خدا قسم، هیچ سودتان ندهد، بلکه خداوند با نکوهشی که شما از موجودی بیگناه به عمل میآورید شما را سزا دهد، ای حسن! آیا نمیدانی که خداوند اجر و کیفر و پاداش اعمال را در برابر هر کاری که در دنیا و آخرت انجام دهند، مرحمت میکند؟ عرض کردم: چرا میدانم مولای من.
فرمود: راه خلاف مرو و برای روزگار هیچ تأثیری در حکم خدا تصور مکن، حسن گفت: اطاعت میکنم یابن رسول الله.»
امام علیهالسلام، آن چه را که پیامبر - صلی الله علیه و آله - در حدیث رفع فرموده است: مورد تأکید قرار داده، از این که اسلام در هیچ کاری به مسلمان اجازه نمیدهد که شوم بداند، بلکه او باید تصمیمی قوی و ارادهای استوار داشته باشد و از هیچ کاری باز نایستد مگر این که عمل نامشروعی باشد که در آن صورت نباید اقدام کند.
کتاب تحلیلی از زندگی امام هادی علیه السلام ص ۲۹۰
@toubaefaf
نیم نگاهی به عظمت اولین شب جمعهٴ ماه رجب / لیلة الرغائب شب آرزوها یا رغبت ها؟!
🔸
پایگاه اطلاع رسانی اسراء:امیدواریم که در #لیلة_الرغائب، رغبت ما با رهبت ما هماهنگ باشد. هم از قهر و جلال خدا راهب باشیم، هم به مِهر و جمال خدا راغب باشیم؛ رغبت یعنی میل نه آرزو، لیلة الرغائب به معنای شب آرزوها نیست بلکه #شب_رغبت_ها و گرایش ها و مجذوب شدن هاست لذا آن انجذاب و گرایش و میل و شوق را می گویند رغبت، در برابر رهبت. خدای سبحان جنّاتی دارد که ما را به آنها ترغیب کرده و برای روح ما هم بهشتی دارد که ما را به آن هم ترغیب کرده است. 🔸 صاحب تفسیر تسنیم ضمن توجه دادن به رغبتهای گوناگون در این شب، به توفیق کسب جنّت جسمانی و جنّت روحانی در این شب با عظمت اشاره داشته و فرمودند: در بخش پایانی سورهٴ مبارکهٴ «قمر» چنین آمده ﴿إنَّ الْمُتَّقِینَ فِی جَنّاتٍ وَنَهَرٍ ٭ فِی مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِیکٍ مُقْتَدِرٍ﴾ یعنی مردان باتقوا بهشتی دارند همین (جَنَّاتٌ تَجْرِیْ مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ﴾ جنت جسم و بدن است و لذایذ مادی که در آن نهرِ عسل جاری است نهرِ آب جاری است نهر شیر جاری است نهر خمر جاری است این انهار چهارگانه در این بهشت هست؛ اما یک بهشت دیگری دارد که آن برای روح ماست و این را با واو عطف بیان نکرده بلکه فرمود: ﴿إِنَّ الْمُتَّقِینَ فِی جَنَّاتٍ وَنَهَرٍ ٭ فِی مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِیکٍ مُقْتَدِرٍ﴾ نه «و فی» ﴿فِی مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِیکٍ مُقْتَدِرٍ﴾ آن جنّت برای روح ماست برای جان ماست که نزد خدا قرار بگیریم و اوساط اهل ایمان، رغبتشان در #لیلة_الرغائب به ﴿جَنَّاتٌ تَجْرِی مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ﴾ است و اوحدی از اهل ایمان گذشته از اینکه ﴿جَنَّاتٌ تَجْرِی مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ﴾ را طالب هستند ﴿فِی مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِیکٍ مُقْتَدِرٍ﴾ را هم مورد رغبت و میل و گرایش و انجذاب خود قرار می دهند آنگاه درباره چنین گروهی گفته می شود: ﴿وَلِمَنْ خَافَ مَقَامَ رَبِّهِ جَنَّتَانِ﴾ هم جنّت بدن است هم جنّت جان است هم لذّت روح است هم لذّت تن است که ـ ان شاء الله ـ در لیلة الرغائب به این رغبت ها بار می یابیم چه اینکه ـ خدای ناکرده ـ اگر کسی گرفتار هراس و رهبت شد او هم دو جهنم دارد جهنمی است که جسم را می سوزاند که در سوره مبارکه «نساء» مشخص شده است که فرمود: ﴿کُلَّمَا نَضِجَتْ جُلُودُهُم بَدَّلْنَاهُمْ جُلُوداً غَیْرَهَا لِیَذُوقُوا الْعَذَابَ﴾ که این پوست و جسم و بدن را می سوزاند و یک عذاب معنوی است که روح را می سوزاند که ﴿نَارُ اللَّهِ الْمُوقَدَةُ ٭ الَّتِی تَطَّلِعُ عَلَی الْأَفْئِدَةِ﴾... . مطالعه بیشتر: https://news.esra.ir/fa/w/988088 #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #در_محضر_استاد 📚 درس اخلاق تاریخ: 1392/02/26 🌐 https://news.esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
یاد و خاطره حماسه شش بهمن سال 1360 آمل و شهدای گرانقدر آن گرامی باد
پیشنهاد آیتالله جوادی آملی ورق را برگرداند!
🔹 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: راهبرد حضرت آیتالله العظمی جوادی آملی در تغییر استراتژی مبارزه با ضدانقلاب، از نقاط عطف حادثه ششم بهمن در سال 1360 بوده؛ به طوری که به گفته فرمانده وقت سپاه آمل، پیشنهاد ایشان بود که روند ماجرا را به نفع نیروهای انقلاب تغییر داد...
... ورق از زمانی به نفع ما برگشت که به تدبیر و پیشنهاد آیتالله جوادیآملی نیروهای ما وارد جنگل شدند. رفتن ما آنها را تجزیه کرد. ماجرا از این قرار بود که ایشان به سپاه آمل آمدند... .
مطالعه کامل:
https://news.esra.ir/fa/w/284281
#حماسه_ششم_بهمن_آمل
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🌐 https://news.esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra