امام خمینی(ره):
#ولايت_فقيه همان ولايت رسول الله هست، شما بدانيد که اگر امام زمان حالا بيايد،باز اين #قلمها(مخالفان ولایت فقیه)مخالف اند با او
صحیفه نور ج۱۰،ص۲۶
📜 #وصیت_امام
🍃 از مشکلاتی که در این صراط مستقیم پیش میآید نهراسید...
➕گوشههایی از وصیتنامه سیاسی-الهی امام خمینی (ره) به مناسبت ایام ارتحال ایشان
#ارتحال_امام_خمینی_ره
✅
@yaser_114
از میدان مبارزه خارج نشو
🌷 #حاج_قاسم: هرجا در برابر خصم کوتاه بیاییم خصم به همان مقدار به ما نزدیک خواهد شد.
سلیمانۍِما
#حاج_قاسم 💔
●➼┅═❧═┅┅───┄
با #کانال_کمیل همراه باشید 🌹
⊰᯽⊱≈•🇮🇷•≈⊰᯽⊱
@canale_komail
تصویری نایاب و کمتر دیده شده از دوران جوانی حضرت #امام_خمینی ره
یاد کنیم از امام و شهیدان با #صلوات
@toubaefaf
سخنی با #جوانان عزیز: بهترين و مؤثرترين مبارزه با اجنبى، مجهز شدن به سلاح #علم، دانش و #دین است. خالی كردن این سنگر خیانت به مملكت اسلامی است.
#امام_خمینی ره
@toubaefaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
چه زمانی کارمان دلسردی ندارد؟
تقدیمی اندیشکده "قرآن، عرفان، اخلاق و عقاید" وابسته به "دانشگاه ملی مجاری"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم کمتر دیده شده از بیانات رهبرمعظم انقلاب درباره #امام_خمینی ره: ما مُرده بودیم امام ما را زنده کرد.
680315-وصیتنامه الهی -سیاسی_574941592306059061.pdf
1.03M
دیشب ورق زدم صفحاٺ کتاب را
خواندم وصیت امام، این حرف ناب را
باشم و یا نباشم اگر در میانتان
دسٺ غریبه ها ندهید #انقلاب را
متن کامل وصیت نامه حضرت #امام_خمینی ره
#امام_خامنه_ای: وصیتنامه امام، #میثاق همیشگی امام با امّت است. همه باید این کلمات را درست بفهمیم و بر آن #تدبّر کنیم، تا راه #امام را اشتباه نکنیم. کسانی که دم از امام میزنند، اما حاضر نیستند فکر امام و راه امام را بپذیرند و به آن تن بدهند، اشتباه میکنند...
همه باید وصیتنامه امام را مطالعه کنند.
@toubaefaf
«... اینجانب نصیحت متواضعانه و برادرانه میکنم که آقایان محترم تحت تأثیر اینگونه شایعه سازی ها قرار نگیرند و برای خدا و حفظ اسلام این جمهوری را تقویت نمایند. و باید بدانند که اگر این جمهوری اسلامی شکست بخورد به جای آن یک رژیم اسلامی دلخواه بقیةالله - روحی فداه - یا مطیع امر شما آقایان تحقق نخواهد پیدا کرد، بلکه یک رژیم دلخواه یکی از دو قطب قدرت به حکومت می رسد و محرومان جهان، که به اسلام و حکومت اسلامی روی آورده و دل باخته اند، مأیوس می شوند و اسلام برای همیشه منزوی خواهد شد؛ و شماها روزی از کردار خود پشیمان می شوید که کار گذشته و دیگر پشیمانی سودی ندارد. و شما آقایان اگر توقع دارید که در یک شب همه امور بر طبق اسلام و احکام خداوند تعالی متحول شود یک اشتباه است و در تمام طول تاریخ بشر چنین معجزه ای روی نداده
است و نخواهد داد. و آن روزی که انشاءالله تعالی مصلح کل ظهور نماید، گمان نکنید که یک معجزه شود و یک روزه عالم اصلاح شود؛ بلکه با کوششها و فداکاریها ستمکاران سرکوب و منزوی می شوند. و اگر نظر شماها مثل نظر بعض عامی های منحرف، آن است که برای
ظهور آن بزرگوار باید کوشش در تحقق کفر و ظلم کرد تا عالم را ظلم فرا گیرد و مقدمات ظهور فراهم شود، فانّا لله و انّا الیه راجعون.
فرازی از وصیت نامه امام ره
@toubaefaf
سلام. در بعضی گروه ها، صحبت ها و مشاوره ها دیدم ضعف ایمان و نگرش توحیدی مانع جدی رشد موفقیت است، مانند: ازدواج، اشتغال و فرزندآوری و به یاد این چند آیه (سوره ذاریات، ۵۸_۵۶) افتادم که راهکار اساسی است👇
@toubaefaf
اگر #ايمان داشته باشيم كه رزق از خداست، ريشهى بسيارى از حرصها، بخلها، حيلهها، حسدها، كلاهبردارىها و كم فروشىها، در انسان مىخشكد. «إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ»
«وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ؛ ما أُرِيدُ مِنْهُمْ مِنْ رِزْقٍ وَ ما أُرِيدُ أَنْ يُطْعِمُونِ؛
إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ» سوره ذاریات، 58_56
زيرا خداوند است آن روزى رسانِ نيرومندِ استوار؛
و جن و انس را نيافريدم مگر براى آنكه مرا عبادت كنند؛
و من از آنان هيچ رزقى نمىخواهم و نمىخواهم كه به من طعام دهند.
زيرا خداوند است آن روزى رسانِ نيرومندِ استوار
نکته ها
در حديثى از امام حسين عليه السلام مىخوانيم: خداوند مردم را نيافريد مگر براى معرفت و شناختن و چون او را شناختند، او را عبادت مىكنند و هر كه او را عبادت كند، از بندگى غير او بىنياز مىشود. (تفسیر نمونه)
جنّ، قبل از انسان آفريده شده و داراى تكليف است. در اين آيه نيز نامش قبل از انسان آمده است. «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ»
در قرآن، تمام آفرينش بر اساس حق است وهيچ آفريدهاى باطل نيست، «وَ ما خَلَقْنَا السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ وَ ما بَيْنَهُما إِلَّا بِالْحَقِّ» (سوره حجر، ۸۵)
و همهى آفريدهها در مسير بهرهمندى انسان است. «خَلَقَ لَكُمْ» (سوره بقره، 29)،
«سَخَّرَ لَكُمُ» سوره جاثیه، ۱۳
«مَتاعاً لَكُمْ» (نازعات، 33)
و انسان نيز براى هدفى متعالى آفريده شده كه راه رسيدن به آن، عبادت خدا است. «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ» البتّه عبادت معناى عام دارد و به هر كار نيكى كه با هدف الهى انجام شود، عبادت گفته مىشود.
سؤال: در قرآن اهداف ديگرى، همچون آزمايش و امتحان، براى آفرينش انسان مطرح شده، آيا آن اهداف با هدفى كه در اين آيه (56) آمده، هماهنگ است؟
پاسخ: قرآن در آيه دوم سوره مُلك مىفرمايد: «خَلَقَ الْمَوْتَ وَ الْحَياةَ لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا» مرگ و حيات را آفريد تا شما را بيازمايد كه كدام يك عمل بهترى داريد. و در آيه دوازدهم سوره طلاق مىفرمايد: «لِتَعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ» هدف از آفرينش، علم انسان به قدرت الهى است.
در جمعبندى اين آيات به نتيجه مىرسيم كه هدف اصلى، بندگى خداوند است، ليكن عبادت نيازمند معرفت است كه در جمله «لِتَعْلَمُوا» بيان شده است و در عبادت كه همان پذيرفتن راه الهى و رها كردن راههاى غير الهى است، انسان آزمايش مىشود كه در جمله «لِيَبْلُوَكُمْ»* آمده است.
سؤال: اگر هدف آفرينش بشر عبادت است، پس چرا اين هدف بطور كامل تحقق نيافته است؟
پاسخ: بارها خداوند در قرآن فرموده كه اگر مىخواستيم، همه را به اجبار هدايت كرده و به بندگى خود در مىآورديم، امّا خداوند بشر را آزاد آفريد، تا آگاهانه و آزادانه، عبادت كند.
سؤال: آيا خداوند به عبادت ما نيازمند است؟
پاسخ: قرآن بارها مىفرمايد: خداوند از هر جهت غنى است، نه تنها از انسان، بلكه از همه هستى بى نياز است. اگر به ما دستور دادند كه منزل خود را رو به آفتاب بسازيم، نبايد كسى گمان كند كه خورشيد به خانه ما نياز دارد، اين ما هستيم كه به نور و انرژى آن محتاجيم. در اين آيات نيز بى نيازى خداوند بيان شده است: «ما أُرِيدُ مِنْهُمْ مِنْ رِزْقٍ»
سؤال: اگر خداوند رزّاق است، پس چرا به همه رزق يكسان نمىدهد؟
پاسخ: رزّاق بودن يكى از صفات خداوند است، يكى ديگر از صفات او حكيم بودن است.
يكسان بودن رزق، امرى حكيمانه نيست، بلكه بايد تابع تلاش و كوشش انسانها باشد.
قرآن مىفرمايد: «فَامْشُوا فِي مَناكِبِها» (سوره ملک،15) از دامنه زمين بالا رويد و رزق به دست آوريد.
«وَ ابْتَغُوا مِنْ فَضْلِ اللَّهِ» (سوره جمعه، 10) به سراغ كسب و كار و فضل الهى برويد و داد و ستد كنيد.
چنانكه نبايد توقّع داشته باشيم معلّم به همه شاگردان نمره يكسان بدهد، زيرا علاوه بر معلّم بودن و اختيار نمره دادن، حكيم نيز هست و بايد ميان شاگردان كوشا و بازيگوش، فرق بگذارد.
سؤال: اگر خداوند رزّاق است، قحطىها براى چيست؟
پاسخ: گاهى كمبودها جنبه كيفرى دارد، چنانكه قرآن در مورد كيفر بنىاسرائيل مىفرمايد:
«فَبِظُلْمٍ مِنَ الَّذِينَ هادُوا حَرَّمْنا» (سوره نساء، 160) به خاطر ظلمى كه يهود كردند، بخشى از خوردنىها را بر آنان حرام كرديم.
گاهى جنبه آزمايشى دارد: «وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ» (سوره بقره، 155) ما از طريق گرسنگى و ترس و ... شما را آزمايش مىكنيم.
گاهى جنبه تربيتى دارد: فَأَخَذْناهُمْ بِالْبَأْساءِ ... لَعَلَّهُمْ يَتَضَرَّعُونَ» (سوره انعام، 42) ما براى تضرّع و برگشت آنان به سوى خداوند، آنها را از طريق ناگوارىها گوشمالى مىدهيم.
و گاهى نتيجه قهرى برخورد نادرست انسان با طبيعت است، همچون تخريب جنگلها، آلوده ساختن آب رودخانهها و به هم زدن تعادل محيط زيست كه در طول زمان، مشكلات بسيارى از جمله قحطى را بدنبال مىآورد. اگر #ايمان داشته باشيم كه رزق از خداست، ريشهى بسيارى از حرصها، بخلها، حيلهها، حسدها، كلاهبردارىها و كم فروشىها، در انسان مىخشكد. إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ...
پیام ها
1- جنّ و انس در تكليف مشتركند. الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ ... لِيَعْبُدُونِ
2- عبادت كردن بشر و الهى شدن مردم مهم است، نه عبادت شدن خداوند.
«لِيَعْبُدُونِ» (نفرمود: «لأعبد» تا من عبادت شوم.)
3- لازمهى عبادت، معرفت معبود است، پس آفرينش جن و انس براى شناخت حقّ و حركت در راه خداوند است. «لِيَعْبُدُونِ»
4- انسان در معرض غفلت و نسيان است و بايد پيوسته هدفش را به او تذكّر داد. وَ ذَكِّرْ ... ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ ...
5- خداوند بى نياز است و عبادتى كه از جن و انس مىخواهد، به خاطر احتياج او نيست بلكه به خاطر رشد آنهاست. و ما أُرِيدُ مِنْهُمْ مِنْ رِزْقٍ ...
6- كسى كه خودش رزّاق است، چه نيازى به رزق بندگان دارد. ما أُرِيدُ مِنْهُمْ مِنْ رِزْقٍ ... إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ
7- تمام امكانات و تخصّصها و ابزارها، وسيله و بستر رسيدن به رزق است ولى روزى رسان تنها خداست. «إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ»
8- خداوند در توان روزىرسانى كمبودى ندارد. «هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ»
9- با گذشت زمان، قدرت روزى رسانى خداوند كمرنگ نمىشود. «الْمَتِينُ» ( «متين» به معناى ثابت و استوار است)
تفسیر نور، ج9، ص 270
@toubaefaf
طوبای عفاف
سلام. در بعضی گروه ها، صحبت ها و مشاوره ها دیدم ضعف ایمان و نگرش توحیدی مانع جدی رشد موفقیت است، مان
✍سلام. اگر مادر به معنویت، تغذیه و بهداشت روانی علم و آگاهی داشته باشد، معمولا هر از سه سال یا کمی بیشتر می تواند فرزندآوری داشته باشد. مثلاً: مهمترین نکته مادران تآمین کلسیم بدن در دوره حاملگی و شیردهی است.
پس از اتمام دوسال شیردهی با شیر مادر یک سال با علم به تغذیه و معنویت و بهداشت روانی بدن آمادگی فرزند دوم یا سوم و بیشتر را خواهد داشت.
سردی های کاذب، استرس و دوری از معنویت و ایمان به خدای متعال مانع جدی فرزندآوری و البته ازدواج است.
@toubaefaf
حضرت امام احیاگر #ایمان_به_خدا در زمانه است.
و با نیروی بی نظیر #ایمان است که نه تنها ازدواج و فرزندآوری، بلکه همه امور زندگی سامان می یابد.
یاد کنیم از امام، عالمان و شهیدان با #صلوات
@toubaefaf