هدایت شده از فرهنگستان علوم اسلامی
🔸️پنجمین برنامه مصیر در مورد زندگی و منش علمی آیت الله سید منیرالدین حسینی
🔸️یکشنبه ۲۵خرداد ساعت ۲۱ شبکه ۴
🔸️با حضور استاد حجت الاسلام سید مرتضی حسینی
طوبای عفاف
🔸️پنجمین برنامه مصیر در مورد زندگی و منش علمی آیت الله سید منیرالدین حسینی 🔸️یکشنبه ۲۵خرداد ساعت ۲۱
مؤسس فرهنگستان علوم اسلامی قم:
سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی؛ یک روحانی که فلسفه «هگل» و «انیشتین» را به مبارزه خواند
متفکر فرزانه استاد حجت الاسلام و المسلمین سید منیرالدین حسینی الهاشمی، در خاندان علم، فضیلت و جهاد دیده به جهان گشود. پدر بزرگوار ایشان مرحوم آیت الله العظمی سید نورالدین حسینی شیرازی، از مراجع طراز اول زمان خود در جنوب ایران و مؤسّس حزب برادران، تنها حزب متشکل از هیأتهای مذهبی بود.
گروه اندیشه و معارف - رجانیوز: متفکر فرزانه استاد حجت الاسلام و المسلمین سید منیرالدین حسینی الهاشمی، در خاندان علم، فضیلت و جهاد دیده به جهان گشود. پدر بزرگوار ایشان مرحوم آیت الله العظمی سید نورالدین حسینی شیرازی، از مراجع طراز اول زمان خود در جنوب ایران و مؤسّس حزب برادران، تنها حزب متشکل از هیأتهای مذهبی بود.
به گزارش رجانیوز، سخن گفتن درباره نوجوانی و جوانی و همچنین زندگی پر تلاطم ایشان پیش از انقلاب اسلامی و حضور فعال در دروس امام خمینی(ره) در نجف، مجالی بلند می خواهد اما ایشان با پیروزی انقلاب اسلامی و گذر از نقطه ی عطف تثبیت قانونی نظام جمهوری اسلامی، زمانی که حضرت امام (ره) تنظیم و تدوین قانون اساسی را به عنوان ضرورتی انقلابی مطرح نمودند، سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی تحول اساسی در پیشنویس منتشره را به دلیل استناد آن به مبانی غربی، خلاف مصالح و ویژگیهای جمهوری اسلامی دیده و به کمک برخی از شاگردان خود اقدام به تهیه پیشنویسی متفاوت از آنچه تهیه شده بود، کرد.
این پیشنویس از معدود پیشنویسهای ارائه شده ی قانون اساسی بود که مورد توجه اعضای خبرگان قرار گرفت و متن فعلی قانون اساسی را متأثر ساخت. سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی بهمراه آیات عظام شهید دستغیب، ربانی شیرازی و مکارم شیرازی به عنوان نمایندگان استان فارس در مجلس خبرگان قانون اساسی، نقش تاریخی و مؤثر خود را در شکلگیری شالوده ی قانون نظام اسلامی ایران هم چون اصل مترقی ولايت فقيه و نيز اصول مربوط به نظارت شورای نگهبان، به شایستگی ایفا نمود.
از دیگر خدمات این متفکر اسلامی را می توان نمایش حضور فعال حوزهی علمیه در حل مسائل نظام اسلامی به واسطه ماموریت جامعه ی مدرسین حوزه به سید منیرالدین حسینی الهاشمی به منظور شرکت در جلسات سازمان برنامه و بودجه ی برای تدوین زیرساختهای اقتصادی کشور و شرکت در برخی جلسات ستاد انقلاب فرهنگی بنا به اشارت حضرت امام (ره)، نام برد.
مرحوم استاد حسینی الهاشمی، در راستای تبیین گفتمان خردورزانه و نگاه عمیق و بنیادی به اسلامی کردن علوم و دانشگاهها به عنوان اولین قدم، نخستین مجمع مقدّماتی فرهنگستان علوم اسلامی را در حضور دانشجویان و اساتید دانشگاههای کشور در قم، برگزار کرد. از آن پس نیز پنج مجمع مقدّماتی دیگر در دانشگاههای شیراز، اصفهان، کرمان، تبریز و نهایتاً قم برگزار گردید. هدف ایشان از برگزاری مجامع مقدماتی، اثبات ضرورت انقلاب فرهنگی و نياز به مرکزی به نام «فرهنگستان» برای پيشبرد اهداف انقلاب فرهنگی بود. ايشان با طرح مباني قانونگذاري، نظام آموزشي، روش اجتهاد، موضوع شناسي، سیستم سازی و ... کوشيد تا موضوع انقلاب فرهنگی را در ذهنیت اجتماعی طرح و تثبیت نماید و در پایان با اعلام آغاز به کار دفتر فرهنگستان علوم اسلامی، آن را پایگاه فعّالیّتهای فکری و پژوهشی در سیر تحقّق انقلاب فرهنگی قرار داد.
12 اسفند ماه مصادف با سیزدهمین سالگرد درگذشت مؤسس فرهنگستان علوم اسلامی قم، استاد فقید علامه سید منیرالدین حسینی الهاشمی (ره) می باشد. یادداشت حجت الاسلام محمدحسن جعفر زاده پژوهشگر دینی، به همین مناسبت در «رجانیوز» منتشر می شود.
***
امروزه دیگر برکسی پوشیده نسیت که جمهوری اسلامی، نظامي است كه در آن پس از قرن ها انگيزه هاي جمعي مردم دوباره به اين حقيقت نزديك شده است كه براي زيستن در دنياي خاكي، بايد در پناه حكومتي الهي به سر برد. حكومتي كه دولتمردان آن به دنبال پياده سازي احكام الهي در شئون اجتماع باشند و همگان به هموار سازي پرستش الهي در پهنه گيتي بينديشند. اما اين امر چگونه ممكن است؟
سيد منيرالدين حسینی الهاشمی به ياد ميآورد كه امام خمینی (رض) در سال ۴۱ چنين روزي را پيش بيني كرد و بر اين اساس نظريه «اسلام در عمل» و عينيت را مطرح نمود؛ از آن زمان نیز به علما و انديشمندان حوزه توصيه می كرد كه به دنبال تحقق اين نظريه و تشریح جوانب اجراي آن باشند و باز به ياد ميآورد كه خود از آن پس تلاش فكري و تحقيقاتي بسياري را متحمل شد تا توانست به نظام فكري و اندیشه ای مشخصي در اين باره دست يابد. امادر روزهای آغازین پیروزی انقلاب، زمان موعود فرا رسيده بود وكليت كار نيز برايش روشن بود؛عمق و سختي كار نيز حريفي قدر ميطلبيد. او اكنون سعي ميكرد يافته هاي خود را با ديگران در ميان بگذارد.
به اين و آن كه ميرسيد
ميديد همه در تب و تاب تلاش براي ياري به ارکان و نهاد هاي انقلابند، اما با دقت که می نگریست ميديد هركس به ظن خود يار و ياور امام شده است و تعدادی نیز براي حركت كاروان انقلاب، نظري خام واز روي عقيده ي شخصي ميدهند. در ماجراي تدوين قانون اساسي كه بنا بود شالوده نظام پي ريزي شود بسياري را تست زد و با افكار بيشتري آشنا شد. ميديد گروهي از روي سادگي ميگويند قانون اساسي ما همان قرآن است و لزومي به تدوين قانون ديگري نيست. عده اي نيز منفعل شده قانون كشورهاي ديگر را ـ كه بويي از اسلام نبردهاند ـ رو ميكنند و در اين ميان نيز متاسفانه عده اي هستند كه با مكر و حيله به دنبال تغيير جهت گيري هاي حاكم در قانون اساسي از اسلام ناب هستند. اينچنين بود كه با توصيه حضرت امام كمر همت بست و با ارائه پيش نويسي وارد مجلس خبرگان قانون اساسي شد.
او در صحن مجلس - كه به ميدان نبرد اندیشه ها ميمانست ـ با توكل و توسل وارد ميشد و سعي فراوان داشت تابه كمك همراهان خود، اصول قانون اساسي را به سمتي رهنمون سازد كه اصل حركت انقلاب بر آن اساس آغاز شده بود. از این رو، همه دانسته هاي خود درباره حيات اجتماعي اسلام را در پيش نويس قانون اساسي خود پياده كرد و در نهايت توانست اندیشه های نابی را وارد قانون اساسي جمهوري اسلامي كند.
پس از آن نيز سعي كرد انديشه هاي عميقش را با برخی مسئولين و دولتمردان نظام در ميان بگذارد؛ اما احساس كرد كه هر چه بيشتر ميگويد كمتر نتيجه ميگيرد. متوجه شد كه بسياري از آنان خود را موظف به كارهاي اجرايي ميدانند و از اين رو كسي بايد بنشيند و به تئوري پردازي در کارآمدی دین و دستيابي به سازوكار اجرايي كردن مفاهيم متعالي دين در ساختار حكومت بپردازد. در آن زمان كمتر كسي به ژرفاي گفته هاي او نزديك ميشد و فقط تعداد معدودي حرف هاي او را تصديق ميكردند. اما چه باك كه بسياري از مردان تاريخ ساز، سرنوشتي اينچنين داشتند.
آن گاه كه بحث انقلاب فرهنگي از سوي حضرت امام (رض) مطرح شد، مرحوم حسيني دريافت كه ميتواند ايده هاي خود را در راستاي چنين رهنمودي دنبال كند. خود ميگويد: «ما بعد از اينكه امام در اين باره هم راهگشايي كردند، احساس آزادي كرديم و به اين نتيجه رسيديم كه حالا ديگر نوبت ماست.» (کتاب خاطرات، ص۲۷۳) اين تصميم بعد از آنكه تاكيدات مكرر امام را در اين باره ديد و در موردي نيز درخواست ايشان از متفكرين جوان حوزه در به ثمر رساندن انقلاب فرهنگي را به گوش جان شنيد، مستحكم تر شد: «حضرت امام (رضوان الله تعالي عليه) نگاهي به جمع و به سمتي كه بنده نشسته بودم كردند و براي اولين و آخرين بار، برق اشكي را ديدم كه در چشم امام چرخيد، ايشان فرمودند متفكرين جوان حوزه در اين انديشه باشند كه انقلاب فرهنگي به نتيجه برسد تا ما بتوانيم راه پياده كردن اسلام را به دست بياوريم. ما يا به نسخه غرب مبتلا هستيم يا شرق... اگر شما را از در بيرون كردند، از پنجره وارد شويد!» (کتاب خاطرات،ص۲۶۶) بر اين اساس به كمك تني چند از علما و فضلاي حوزه و دانشگاه به تاسيس دفتر فرهنگستان علوم اسلامي در قم اقدام كرد و از آن پس تا پايان عمر خود به پژوهش در چگونگي پياده كردن اسلام در عمل و عينيت پرداخت.
در آخرين ماه هاي عمر شريف خود در مصاحبه اي دستاورد ۲۰ ساله دفتر فرهنگستان علوم اسلامي را چنين بيان ميكند: «بحمدالله موفق شده ايم فونداسيون سه شهر بزرگ علمي [یعنی نرم افزارهاي سه گانه در حوزه، دانشگاه و نظام اجرا] را در مسير تحولات علم و دانش پي ريزي كنيم كه نقشه اين بنا نيز الان موجود است. طبعاً اگر اين بنا ساخته نشود مسلمانان در ساختمان بيگانه زندگي خواهند كرد. از اين رو من فكر ميكنم به بيش از آنچه كه ۲۰ سال پيش در تصور ما بود دست يافته ايم. اگر شما روند رشد و تحول علمي غرب را بنگريد ميبينيد كه دستيابي ايشان به فلسفه «شدن» موردنظرشان، در يك زمان خاص بود ولي زمان دستيابي آنها به قدرت محاسبه كمي در زمان ديگري بود! يعني آنچه هگل در فلسفه «شدن» مطرح كرد همراه با محاسبه و رياضيات خاص نبود ولي فلسفه «شدن» انيشتين توانست «معادله» را نيز تحويل دهد. البته ما اكنون مدعي رسيدن به مرحله دوم هستيم و حاضريم آن را در ساختن مدل به كار بگيريم.» (کتاب ضرورت مهندسي، ص ۸۳)
محصول اصلي انديشه سید منیر دستيابي به «فلسفه نظام ولايت» است كه در كنار فلسفه چرايي و چيستي حوزه های علمیه، نقش فلسفه شدن اسلامي را بازي ميكند و توان پيش بيني هدايت و كنترل عينيت را براساس اصول و قدرمتيقن هاي مذهب راستین شیعه داراست.
سيدمنيرالدين حسيني الهاشمي در صبحگاه روز جمعه ۱۲ اسفند ۷۹ به جهان باقي شتافت و دانش ها و معارف نهفته در فرهنگستان علوم اسلامي را براي شاگردانش به ارث گذاشت. اينك شاگردان اويند كه بايد با سكانداري آیت الله سيدمحمد مهدي ميرباقري در تشريح و تنقيح محصولات پژوهشي اين دفتر همت كنند و ان شاءالله با
نشر مفاهيم بلندي كه به آنان اعطا شده، سهم خود را در شكل گيري انقلاب فرهنگي و در نهايت دستيابي به تمدن نوین اسلامي ايفا نمايند.
بحمدالله امروزه شاهديم كه با طرح گفتمان جنبش نرم افزاري و تحول در علوم انسانی از سوي مقام معظم رهبري، از يك سو فعاليت اين دفتر شدت خاصي به خود گرفته و از ديگر سو حوزويان و دانشگاهيان نيز استقبال قابل توجهي نسبت به ايده ها و نظريات آن داشته اند.
امروزه ديگر كمتر تشكل حوزوي و دانشگاهي را ميتوان سراغ گرفت كه دغدغه تعالي انقلاب و پیشرفت همه جانبه اسلامی را داشته باشد، اما با اين مركز و انديشه هاي آن آشنا نباشد؛ كما اينكه بسيارند حوزويان و به خصوص دانشگاهياني كه در هر كجا جمع شده و گروهي را به راه انداختهاند و به فهم و نشر انديشه هاي بلند علامه حسینی الهاشمی و خلف ایشان، آیت الله میرباقری مشغولند.
دین و اندیشه همایش ها و میزگردها
۲۴ خرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۲۵
مصیر بررسی میکند؛
کاربست علوم اسلامی در ریاضیات در اندیشه سید منیرالدین حسینی
هفدهمین قسمت از فصل جدید برنامه مصیر به بررسی «کاربست علوم اسلامی در ریاضیات» در اندیشه آیت الله سید منیرالدین حسینی میپردازد.
به گزارش خبرگزاری مهر، هفدهمین قسمت از فصل جدید برنامه مصیر به بررسی «کاربست علوم اسلامی در ریاضیات» در اندیشهی آیت الله سید منیرالدین حسینی میپردازد و یکشنبه شب ۲۵ خرداد ماه ساعت ۲۱ روی آنتن شبکه چهار سیما میرود.
مهمان برنامه حجت الاسلام سید مرتضی حسینی، عضو هیئت علمی فرهنگستان علوم اسلامی و فرزند آیت الله حسینی است.
گفتنی است دو قسمت پیشرو برنامه «مصیر» به بررسی «آرا و اندیشههای آیت الله سید منیرالدین حسینی» اختصاص یافته است.
پخش فصل جدید برنامه تلویزیونی «مصیر» با هدف بازخوانی و نقد اندیشه متفکران مسلمان از دهم آذر ماه آغاز شده است. این برنامه که در فصول قبلی به بررسی آرا اندیشمندانی چون شهید مطهری، شهید بهشتی و امام موسی صدر پرداخت، در فصل جدید خود به نقد و بررسی آرا و اندیشههای آیت الله مصباح یزدی، آیت الله مهدوی کنی، آیت الله هاشمی رفسنجانی و شهید سید مرتضی آوینی پرداخته است.
مجموعهی «مصیر» به تهیه کنندگی کاوه امیری جاوید و پژوهشگری هدی محمدی و اجرای محمدمهدی ابراهیمی نصر در گروه اجتماعی شبکه چهار سیما تولید میشود.
کد خبر 4948457
برنامه مصیر
سید منیرالدین حسینی الهاشمی
فرهنگستان علوم اسلامی قم
مطالب بیشتر
دغدغه علامه منیرالدین حسینی تئوریزه کردن و تحقق تمدن اسلامی بود
آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری مهمان برنامه مصیر میشود
شخصیت فکری و عملی علامه سید منیرالدین حسینی بررسی می شود
بسترهای اجتماعی تاریخی شکلگیری پوزیتیویسم منطقی بررسی میشود
نشست بررسی تاثیر بسترهای اجتماعی-تاریخی بر شکل گیری مکاتب علمی
هدایت شده از تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
هدایت شده از فاطِمَةُ الزَّهراء س
➣
🌷حاج اســماعیل دولابی:
همیشه سعی کنید #خــیرخـــواه
دیگران باشید و برای بندگان خدا
چیز خوب بخواهید.
مـــــومن میتواند با #دل خود به
اهل زمین و آسمان خـیر برساند...
@nahjolbalaghe5
☀️ @omeabih 🌷
هدایت شده از انگشتر و حرز امام جواد اسرارالشفاء
💠 #رهبر_انقلاب :یک جوان گاهی در یک خانواده، پدر، مادر، برادران، خواهران را تحت تأثیر قرار میدهد. من گاهی به خانوادهی شهدا که سر میزنم، پدرها، مادرها - این را من شنیدهام - میگویند این جوان، جوان شهیدشان، در داخل خانه با رفتار خود، معلم ما بود؛ نماز خواندنش، نماز خواندن را به ما یاد میداد؛ قرآن خواندنش، قرآن خواندن را به ما یاد میداد؛ وظیفهشناسی، نشاطش برای کار، نشاط و وظیفهشناسی را به ماها تعلیم میداد.
۱۳۸۶/۲/۱۹
@Esteftaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
امشب، ساعت ۲۱، شبکه چهار سیما
...محصول اصلي انديشه سید منیر دستيابي به «فلسفه نظام ولايت» است كه در كنار فلسفه چرايي و چيستي حوزه های علمیه، نقش فلسفه شدن اسلامي را بازي ميكند و توان پيش بيني هدايت و كنترل عينيت را براساس اصول و قدرمتيقن هاي مذهب راستین شیعه داراست...
مصیر بررسی میکند؛
کاربست علوم اسلامی در ریاضیات در اندیشه سید منیرالدین حسینی
هفدهمین قسمت از فصل جدید برنامه مصیر به بررسی «کاربست علوم اسلامی در ریاضیات» در اندیشه آیت الله سید منیرالدین حسینی میپردازد.
به گزارش خبرگزاری مهر، هفدهمین قسمت از فصل جدید برنامه مصیر به بررسی «کاربست علوم اسلامی در ریاضیات» در اندیشهی آیت الله سید منیرالدین حسینی میپردازد و یکشنبه شب ۲۵ خرداد ماه ساعت ۲۱ روی آنتن شبکه چهار سیما میرود.
مهمان برنامه حجت الاسلام سید مرتضی حسینی، عضو هیئت علمی فرهنگستان علوم اسلامی و فرزند آیت الله حسینی است.
گفتنی است دو قسمت پیشرو برنامه «مصیر» به بررسی «آرا و اندیشههای آیت الله سید منیرالدین حسینی» اختصاص یافته است.
پخش فصل جدید برنامه تلویزیونی «مصیر» با هدف بازخوانی و نقد اندیشه متفکران مسلمان از دهم آذر ماه آغاز شده است. این برنامه که در فصول قبلی به بررسی آرا اندیشمندانی چون شهید مطهری، شهید بهشتی و امام موسی صدر پرداخت، در فصل جدید خود به نقد و بررسی آرا و اندیشههای آیت الله مصباح یزدی، آیت الله مهدوی کنی، آیت الله هاشمی رفسنجانی و شهید سید مرتضی آوینی پرداخته است.
دغدغه علامه منیرالدین حسینی تئوریزه کردن و تحقق تمدن اسلامی بود
آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری مهمان برنامه مصیر میشود
شخصیت فکری و عملی علامه سید منیرالدین حسینی بررسی می شود
بسترهای اجتماعی تاریخی شکلگیری پوزیتیویسم منطقی بررسی میشود
نشست بررسی تاثیر بسترهای اجتماعی-تاریخی بر شکل گیری مکاتب علمی... .
ادامه بررسی سیر تفکرات آیةالله سید منیراالدین حسینی(ره) در برنامه مصیر، امشب ساعت ۲۱، شبکه چهار
#طوبای_عفاف
هدایت شده از مهردین کانال ✓ 💎
در ایتا عکس استیکر کلیپ تبلیغات گسترده پروفایل مذهبی برای اهنگ پیج عاشقانه جدید شاد
🍃🌹🍃زمانه امام صادق(علیه السلام) و کارهای انجام شده توسط ایشان
۱. توجه به نیازهای جامعه؛
۲. عمل به وظیفه هدایت جامعه؛
۳. گسترش #شیعه در جهان حتی تا #آفریقا؛
۴. تربیت شاگردان برجسته مثل #هشام و #زراره و آموزش #زی طلبگی به شاگردان
۵. مبارزه با طاغوت و افکار وارداتی مثل #تناسخ؛
۶. مبارزه با جریان های فکری و فرقه ای همانند #غالیان؛
۷. تلاش برای اصلاح سنت های غلط و بدعت ها؛
۸.تشکیل شبکه وکالتی خمس به سرپرستی وکالتی #معلی بن خنیس؛
۹.تثبیت و ترویج مکتب تشیع و...
چنان که امام صادق(علیه السلام) خطاب به سُفیان ثَوری از علمای سنی فرمودند:
«زمانه فاسد شده و حال مردم تغییر کرده است.»
«به خدا سوگند آنان(اهل تسنن) از آنچه پيامبر خدا(صلی الله علیه و آله) آورده است، غير از ايستادن به سوى #كعبه چیزی ندارند.»
📚ابن جوزی، المنتظم، ج8، ص111.
📚برقی، المحاسن، ج1، ص156.
🌹شهادت رئیس مکتب تشیع، حضرت امام صادق(علیه السلام) تسلیت باد.
#طوبای_عفاف
آه...کاشانه ام آباد باشد، قبر تو خاکی؟
از غربتت، چشمان ما را اختیاری نیست
بر روی قبرِ خاکی ات، سنگ مزاری نیست
کاشانه ام آباد باشد، قبر تو خاکی؟!
جانم به قربانت مرا دیگر قراری نیست
با این همه شاگرد، ماندم از چه در کوچه...
در شام فتنه، عاشقی و جان نثاری نیست
اشرار یثرب، ناسزا و هیزم و آتش
این رسم، رسم بردنِ پرهیزکاری نیست
در هست، آتش هست اما میخِ بر در نه
ضرب لگد نه، هول دادن نه، فشاری نیست
غصه نخور، این دود می خوابد، خدا را شکر...
پشت در این خانه یار بارداری نیست
شیخ و بزرگ شهر را وقتی که می افتد
ضربه زدن با تازیانه افتخاری نیست
روی سفیدت از چه رو اینقدر سرخ است؟!
برخیر ما را طاقت این داغِ کاری نیست
افتاده ای بر خاک کوچه، بهتر از صحراست
حداقل در معبرت، تیزیِ خاری نیست
خاکی شده پیشانی ات اما به رخسارت
از ضربِ سنگی تیز، خونِ تازه جاری نیست
عمامه ات افتاده از روی سرت اما
دورت برای غارتت، داد و هواری نیست
روی زمین آرام و راحت حمدِ حق را گو
بالاسرت، در انتظارت نیزه داری نیست
محمد جواد شیرازی
🌷🍃🌷شهادت جانسوز حضرت امام جعفر صادق(علیه السلام) تسلیت باد.
#طوبای_عفاف
طوبای عفاف
سلام. شهادت امام صادق علیه السلام تسلیت عرض میکنم. امروز روایتی از سیرهی امام صادق(علیه السلام) مطالعه میکردم که اصول مهم زندگی بلکه زی طلبگی و راه خلاص از همه مشکلات را نشون میده. خوبه اصول ذکر شده در روایت را که خلاصهی همهی کتابهای آسمانی، مورد تشویق ویژهی امام صادق (علیه السلام) است و نگرش انسان نسبت به جهان هستی و زندگی را متحول میکنه، نقشهی زندگی قرار دهیم. آری «کلامکم نور و امرکم رشد...» کلام اهلبیت(علیهم السلام) نور و اوامر ایشان باعث رُشد و تعالی است.
این روایت داستان یکی از طلبههای امام صادق (علیه السلام) است که امام به او فرمود: شما که چند سالی است پیش ما هستی از من چه یاد گرفتی؟ و او چنین جواب می دهد...
#طوبای_عفاف
سلام. مناظره حاج آقادکتر رفیعی و آقامیری را دیدم.
ضعف اطلاع از مبانی و اصول دینی، بخش نگری، کم آگاهی از سیره امامان و عالمان ربانی از مهمترین نقدها به آقامیری است. نیاز به روانکاوی و تست شخصیت در این فرد مشاهده شد.
خوب بود اول مناظره سابقه علمی و میزان تخصص هر دو طرف مناظره نیز گفته میشد.
#طوبای_عفاف
هدایت شده از طوبای عفاف
شهدا، ستاره های آسمان هدایتند تا رسیدن به امام عصر(عج)؛
یاد کنیم از امام و شهدا با صلوات🌷🍃🌷
طوبای عفاف
هدایت شده از مصطفی جمالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید سیدمرتضی آوینی:
جهان در آستانه تحولی عظیم قرار گرفته است.
وقتی مومنین بر محور ولایت اجتماع کنند، به آنچنان منبعی عظیم از قدرت دست خواهند یافت که هیچ نیروی دیگری در جهان با آن یارای رودررویی ندارد !!
قدرت حقیقی اینجاست..!
قدرتمند ترین ارتش دنیا این است..!
@doranejadid