از غم دوست در این میکده فریاد کشم
دادرس نیست که در هجر رخش داد کشم
داد و بیداد که در محفل مارندی نیست
که برش شکوه برم داد ز بیداد کشم
شادیم داد غمم داد و جفا داد و وفا
با صفا منت آن را که به من داد کشم
عاشقم عاشق روی تو نه چیز دگری
بار هجران و وصالت بدل شاد کشم
مردم از زندگی بیتو که با من هستی
طرفه سری است که باید بر استاد کشم
سالها میگذرد حادثهها میآید
انتظار فرج از نیمه خرداد کشم
روح الله الموسوی الخمینی(ره)
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
پایگاه_اطلاع_رسانی_بلاغ_تقوا_بهترین_ذخیره.mp3
468.7K
🎙 تقوا بهترین ذخیره برای دنیا و آخرت
👤 آیةالله جوادی آملی
🆔 @balagh_ir
🍃💫شاهچراغ حرم های اهلبیت💫🍃
🌷نام: احمد
🌸لقب: شاهچراغ، سیدالسادات
🌹کنیه: ابوعبدالله
🍃پدر: امام موسی کاظم علیه السلام
🌸مادر: امّ احمد، ایشان داناترین، پرهیزگارترین و گرامی ترین زنان در نزد آن حضرت بودند و حضرت اسرار خود را به وی می گفتند و امانتشان را نزد وی به ودیعه می گذاشتند.
🌺تاریخ ولادت: حدود سال 150 ه.ق
🌷تاریخ شهادت: بین سالهای 203 تا 218 هجری قمری در راه سفر به طوس برای رسیدن به امام رضا(علیه السلام) و به دست ملعونی به نام قتلغ خان(حاکم شیراز) و به فرمان مأمون عباسی
💫محل دفن: شیراز
✨چون خبر شهادت حضرت موسی کاظم (علیه السلام) امام هفتم شیعیان در مدینه شایع شد، مردم به در خانه ام احمد، مادر حضرت شاه چراغ «احمد بن موسی» گرد آمده و حضرت سید میر احمد را با خود به مسجد بردند، زیرا از جلالت قدر و شخصیت بارز و اطلاع بر عبادات و طاعات و نشر شرایع و احکام و ظهور کرامات و بروز خوارق عادات که در آن جناب سراغ داشتند، گمان کردند که پس از وفات پدرش امام موسی بن جعفر (علیه السلام) امام بحق و خلیفه آن حضرت فرزندش «احمد» است.
به همیت جهت در امر امامت با حضرتش بیعت کردند و او نیز از مردم مدینه بیعت بگرفت، سپس بر منبر بالا رفت، خطبه ای در کمال فصاحت و بلاغت انشاء و قرائت فرمود، آنگاه تمامی حاضرین را مخاطب ساخته و خواست که غائبین را نیز آگاه سازند و فرمود: همچنان که اکنون تمامی شما در بیعت من هستید، من خود در بیعت برادرم علی بن موسی (علیه السلام) می باشم، بدانید بعد از پدرم برادرم «علی» امام و خلیفه ی بحق و ولی خداست. و از جانب خدا و رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) او، بر من و شما فرض و واجب است که امر آن بزرگوار را اطاعت کنیم و به هر چه امر فرماید گردن نهیم.
پس از آن شمه ای از فضایل و جلالت قدر برادرش علی (علیه السلام) را بیان فرمود، تا آنجا که همه حاضران گفته های آن بزرگوار را اطاعت کردند، ابتدا او بیعت را از مردم برداشت، سپس گروه حاضران در خدمت احمد به در خانه حضرت امام علی بن موسی علیه السلام آمده همگی با آن جناب بر امامت و وصایت و جانشینی امام موسی بن جعفر (علیه السلام) بیعت نمودند.
حضرت امام رضا (علیه السلام) درباره برادرش احمد دعا کرد و فرمود: «همچنان که حق را پنهان و ضایع نگذاشتی، خداوند در دنیا و آخرت تو را ضایع نگذارد.»
🌸ایام بزرگداشت حضرت شاهچراغ (علیه السلام) و دهه کرامت گرامی باد.
@toubaefaf
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
🍃السلام علیک یا سید السادات الأعاظم، یا موسی بن جعفر الکاظم و رحمه الله و برکاته.
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
إن شاالله جشن میلاد #امام_رضا علیه السلام را باشکوهتر از قبل برگزار کنیم با👇
۱. برگزاری جشن میلاد امام رضا علیه السلام بصورت مختصر ( با دعوت از چند همسایه یا چند نفر از افراد فامیل) در خانه⚡
۲. برگزاری ایستگاه صلواتی کوچک جلوی منزل( پخش چند پرس غذا یا یک کتری شربت یا چای) ⚡
۳. خرید هدیه ای در حد توان برای یک کودک فقیر یا یتیم از طرف امام رضا علیه السلام ⚡
۴. نصب پرچم های میلاد سردرب منازل محله تان با همت شما.
۵. چاپ فضایل ایشان و آثار و برکات زیارت امام رضا علیه السلام
در یک برگه a4 و پخش آن در محله ⚡
۶. درصورتی که دارای بیان شیوا هستید؛ از منبر یا تریبونی که در اختیار دارید استفاده کرده، و در فضایل آن حضرت سخن بگویید؛ و اطرافیانتان را به زیارت آن حضرت ترغیب کنید.
۷. فراهم کردن اسباب زیارت( مالی یا غیره ) برای یکی از کسانی که کمتر موفق به زیارت شده.⚡
۸. پخت ناهار روز میلاد در منزل به نام امام رضا علیه السلام و قرائت زیارت ایشان به اتفاق اعضای خانواده⚡
۹. تهیه بسته معیشتی و هدیه به یک خانواده از طرف امام هشتم علیه السلام ⚡
۱۰ عیادت از یک مریض و تهیه مایحتاج او به مقدار توان از طرف امام رضا علیه السلام ⚡
۱۱. در صورتی که رابطه تان با کسی " شکر آب " است بخاطر امام رضا علیه السلام به دیدارش رفته و پیوند دوستی برقرار کنید ⚡
۱۲. رفتن به زیارت امام رضا علیه السلام ولو به مدت کوتاه ⚡
۱۳. وقف بخشی از ملک یا دارایی به نام امام رضا علیه السلام ⚡
۱۴. حل کردن مشکل یا بر آورده کردن حاجت یکی از افراد فامیل از طرف امام رضا علیه السلام. ⚡
۱۵. درصورتی که در این ایام خداوند فرزندی به شما عنایت فرمود؛ نامش را متبرک به نام "رضا" و یا "معصومه" کنید.⚡
۱۶. عکسی از حرم مطهر امام رضا علیه السلام و یا عبارتی از "سلام به آن حضرت" را در منزل نصب کرده و هر روز با نگاه به آن ؛ به ایشان سلام دهید. ⚡
۱۷. این پیام را به تمامی مخاطبین گوشیتان از طریق پیامرسان ها و یا پیامک منتقل کنید.⚡
۱۸. درخواست از مسجد محله تان برای برگزاری ایستگاه صلواتی در شب و روز میلاد ، جلوی مسجد⚡
🤲خداوند بحق امام رضا علیه السلام برات کربلا و زیارت اربعین را برای همه کسانی را که در اینایامقدمی برای احیای امر اهلبیت علیهم السلام بر می دارند؛ امضا فرماید.
@nojawnanglabe🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
🍃صلوات خاصه #امام_رضا علیه السلام:
«اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضاالمرتَضی الامامِ التّقی النّقی وحُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک.»
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
امام علی علیه السلام: چون روایتی را شنیدید آن را بفهمید و عمل کنید ، نه اینکه بشنوید و نقل کنید، زیرا راویان علم فراوان و عمل کنندگان آن اندک هستند.
نهج البلاغه حکمت98
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
... میعاد
«وَ واعَدْنا مُوسى ثَلاثِينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِيقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِينَ لَيْلَةً وَ قالَ مُوسى لِأَخِيهِ هارُونَ اخْلُفْنِي فِي قَوْمِي وَ أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ» سوره أعراف، 142
وما با موسى، سى شب (در كوه طور، براى نزول تورات وآيات الهى) وعده گذاشتيم و آن را با (افزودن) ده شب كامل كرديم، پس ميعاد پروردگارش چهل شب كامل شد و موسى (پيش از رفتن به اين وعدهگاه) به برادرش هارون گفت: در ميان امّت من جانشين من باش (و كار مردم را) اصلاح كن و از راه وروش مفسدان پيروى مكن!
نکته ها
در آيهى 51 سورهى بقره، سخن از وعدهى چهل شب با موسى است، «وَ إِذْ واعَدْنا مُوسى أَرْبَعِينَ لَيْلَةً»، ولى در اينجا سى شب به اضافهى ده شب كه به فرمودهى امام باقر عليه السلام فلسفهى اين كار، آزمايش بنىاسرائيل بوده است. در روايات مىخوانيم: سى شب آن در ماه ذىالقعده و ده شب آن در اوّل ماه ذىالحجّه بوده است. (تفسير نورالثقلين)
با آن كه حضرت موسى چهل شبانه روز را به طور كامل در كوه طور بوده است، (چنانكه در تورات سِفر خروج نيز آمده است،) ولى تعبير به چهل شب، ممكن است به اين دليل باشد كه مناجاتها اغلب در شب صورت مىگيرد و يا آنكه در قديم تقويم براساس ماه بوده و ماه در شب نمايان است، لذا براى شمارش ايّام نيز از شب استفاده مىشده است.
تغيير برنامه بر اساس حكمت، مانند تغيير نسخهى پزشك در شرايط ويژهى بيمار، اشكال ندارد. لذا سى شب با اضافه شدن ده شب به چهل شب تغيير كرد.
چنانكه «بداء» در مورد خداوند، به معناى تغيير برنامه براساس تغيير شرايط است، البتّه تمام اين تغييرات را خداوند از قبل مىداند، همان گونه كه گاهى پزشك از قبل مىداند پس از دو روز عمل به اين نسخه، وضع بيمار تغيير كرده و نياز به دارو و نسخهاى ديگر دارد. و دربارهى خداوند هرگز به معناى پشيمان شدن يا تغيير هدف و يا كشف نكتهاى تازه و تغيير موضع نيست، زيرا اين معانى از جهل و محدوديّت سرچشمه مىگيرد كه مربوط به انسان است، امّا خداوند در مسير امتحان و تربيت انسان اين تغييرات را انجام مىدهد.
در «اربعين» و عدد چهل، اسرارى نهفته است، اين عدد، در فرهنگ اديان و در روايات اسلامى جايگاه خاصّى دارد، چنانكه مىخوانيم:
در زمان حضرت نوح عليه السلام، براى عذاب كفّار، چهل روز باران باريد.
چهل سال قوم حضرت موسى در بيابان سرگردان بود.
پيامبر صلى الله عليه و آله چهل روز از خديجه جدا شد و اعتكاف كرد تا غذاى آسمانى نازل شد و مقدّمهى تولّد حضرت زهرا عليها السلام فراهم گرديد.
رسول خدا صلى الله عليه و آله در چهل سالگى مبعوث شد.
انسان تا چهل سالگى زمينهى كمال روحى ومعنوى دارد، امّا پس از آن دشوار مىشود.
چهل روز اخلاص در عمل، عامل جارى شدن حكمت از قلب به زبان است.
چهل بار خواندن بعضى سورهها و دعاها براى فرج و رفع مشكلات سفارش شده است.
چهل روز پذيرفته نشدن اعمال از جمله نماز، پيامد بعضى گناهان است.
چهل مؤمن اگر به خوب بودن مردهاى شهادت دهند، خداوند او را مىآمرزد ...(سفينةالبحار، ج 1، ص 504- 505)
بعضى كتابها نيز با محوريّت عدد چهل، مانند چهل حديث نوشته شده است. (تفسير فرقان و اربعين در فرهنگ اسلامى، سيد رضا تقوى)
چگونه مىتوان پذيرفت كه حضرت موسى براى غيبت موقّت خود جانشين تعيين كند، امّا خاتم پيامبران صلى الله عليه و آله براى غيبت ابدى خود، جانشينى تعيين نكرده باشد؟! با آنكه حديث منزلت كه پيامبر خطاب به على عليه السلام فرمود: «أنت منّى بمنزلة هارون من موسى» تو براى من مثل هارون براى موسى مىباشى، به صورت متواتر در منابع اهل سنّت آمده است.(صحيح بخارى، ج 6، ص 3؛ صحيح مسلم، ج 4، ص 187؛ سننابنماجه، ج 1، ص 42 ومسند احمدبن حنبل، ج 1 ص 173، 175، 177، 179 و 182) و آيا مردم در زمان غيبت امام زمان عليه السلام رها شدهاند؟!
دو آزمايش براى قوم موسى رخ داد: يكى ده روز زيادتر ماندن موسى در وعدهگاه و ديگرى گوسالهى سامرى. چنانكه خداوند مىفرمايد: «فَإِنَّا قَدْ فَتَنَّا قَوْمَكَ مِنْ بَعْدِكَ وَ أَضَلَّهُمُ السَّامِرِيُّ» (سوره طه، 8
85) هنگامى كه موسى عليه السلام فرمود: من براى دريافت دستورات الهى، سى شب به وعدهگاه مىروم، چون از سى شبانهروز گذشت و موسى نيامد، مردم گفتند: موسى خلف وعده كرده است، لذا از او قطع اميد كردند و بدنبال برنامههاى انحرافى رفتند. در حالى كه با رفتن موسى به كوه طور، خداى او كه از ميان نرفته بود تا مردم به سراغ بتپرستى بروند.
مراد از اصلاح در آيه، اصلاح در مسائل اجتماعى و جامعه است، نه اصلاح در رفتار فردى و شخصى. (كلمهى «أَصْلِحْ»، پس از «اخْلُفْنِي» آمده است.)
در زمان حضرت موسى، همانند هر زمان ديگر مفسدانِ توطئهگرى بودند كه موسى نگران آنها بود و به هارون سفارش مىكرد: نگذار زمام امور را به دست گيرند وخواسته يا ناخو
استه دنبالهرو آنان شوى. «وَ لا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ»
پیام ها
1- بىمقدّمه و بدون خودسازى، بر پيامبران كتاب آسمانى نازل نمىشود، بلكه لياقت به همراه عبادت و مناجاتهاى شبانه و عارفانه لازم است. وَ واعَدْنا مُوسى ثَلاثِينَ لَيْلَةً ...
2- مسئوليّتها حتّى در سطح رهبرى، نبايد مانع عبادت و اعتكاف و خلوت با خدا باشد. وَ واعَدْنا مُوسى ...
3- وعدهگاه خداوند با انبيا، مكانهايى همچون كوه طور و غار حراست و ضيافت الهى از بندگان صالح خود، دعا و مناجات است. واعَدْنا ...
4- شب، بهترين فرصت براى مناجات است. «لَيْلَةً»
5- عبادت در چهل شب تمام، آثار خاصّى بدنبال دارد. أَتْمَمْناها ... فَتَمَ
6- در كارها بايد مدّت و اجل تعيين شود. «أَرْبَعِينَ»
7- رهبرى جديد بايد در فراز و نشيبهاى نهضت، در كنار رهبرى قديم تجربه ديده باشد. قالَ مُوسى لِأَخِيهِ هارُونَ اخْلُفْنِي فِي قَوْمِي ...
8- جامعه هرگز نبايد بىرهبر باشد. «اخْلُفْنِي»
9- انبيا به اذن الهى، حقّ تعيين جانشين دارند. «اخْلُفْنِي»
10- امامت و رهبرى مردم بايد به سفارش خدا توسط پيامبر خدا، «اخْلُفْنِي فِي قَوْمِي» در مسير اصلاح جامعه، «أَصْلِحْ» و به دور از انحراف باشد. «وَ لا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ»
11- در يك زمان، دو رهبر نمىشود. هارون عليه السلام همچون حضرت موسى پيامبر بود، ولى رهبرى با موسى عليه السلام بود. «اخْلُفْنِي» (آرى، امامت و رهبرى غير از نبوّت است، لذا موسى براى دوران غيبت، هارون را جانشين خود و رهبر مردم قرار داد)
12- انبيا آنقدر دلسوز امّتند و خود را مسئول مىدانند كه حتّى براى چند روز، مردم را بىسرپرست نمىگذارند. «اخْلُفْنِي»
13- وظيفهى اصلى رهبر، اصلاح امّت است. «أَصْلِحْ»
14- اگر مردم به فساد كشيده شدند و يا خواستار فساد بودند، رهبرى نبايد از موضع اصلاحگرى دست بردارد. «وَ لا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ»
15- تذكّر و يادآورى، در هر صورت مفيد است. با آنكه هارون عليه السلام پيامبر و معصوم بود، امّا باز هم حضرت او را به دو وظيفه عمدهى اصلاح و دورى از فساد توجّه داد. أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ ...
16- اصلاح جامعه، با عوامل فاسد و پيروى از مفسدان، امكانپذير نيست. «أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ»
17- جامعه نياز به رهبرى اصلاحگر دارد، «أَصْلِحْ» رهبرى كه هرگز تسليم نظرات و توطئههاى مفسدان نشود. «وَ لا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ»
تفسیر نور، ج 3، ص 165
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠چاره ای نداریم که راه بیفتیم.هر روز تعویق بیندازید، مشکل تر می شود. نگذارید برای ایام پیری!
#امام_خمینی
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
💠 قلعه توحید
🔸 امام رضا (علیهالسلام) فرمود: «لا إلهَ إلّا اللّهُ حِصنی»؛ كسی كه در #دژ_توحید قرار گرفت نه چیزی را از دست داده است تا غمگین باشد و نه چیزی را از دست می دهد تا هراسان باشد.
#دهه_کرامت
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 کتاب ولایت در قرآن، ص47
🆔 @a_javadiamoli_esra
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵دستگیری امام رضا (ع) در قیامت !
🎙#استاد_مسعود_عـــالے
🔥هنگام دریافت نامه عمل
🔥هنگام آمدن به پل صراط
🔥هنگام سنجیدن میزان
〰〰〰🌺🍃〰〰〰〰
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
https://chat.whatsapp.com/Cf6mXNx35WSCf0SdIKuiit
✅هشت ویژگی مؤمن
امام صادق(علیه السلام) فرمود: شایسته است مؤمن هشت ویژگی داشته باشد:
1⃣ در ناملایمات روزگار، سنگین(باوقار) باشد.
2⃣ در هنگام نزول بلا بردبار باشد.
3⃣ هنگام راحتی شکرگزار باشد.
4⃣ به آنچه خداوند به او داده قانع باشد.
5⃣ به دشمنان خود ظلم نکند.
6⃣ بار خود به دوش دوستانش نیفکند.
7⃣ بدنش از او خسته باشد.
8⃣ مردم از دست او آسوده باشند.
عَنْ أَبِي عَبْدِاللَّهِ (علیه السلام) قَالَ: يَنْبَغِي لِلْمُؤْمِنِ أَنْ يَكُونَ فِيهِ ثَمَانِي خِصَالٍ وَقُوراً عِنْدَ الْهَزَاهِزِ، صَبُوراً عِنْدَ الْبَلَاءِ، شَكُوراً عِنْدَ الرَّخَاءِ، قَانِعاً بِمَا رَزَقَهُ اللَّهُ، لَا يَظْلِمُ الْأَعْدَاءَ وَ لَا يَتَحَامَلُ لِلْأَصْدِقَاءِ، بَدَنُهُ مِنْهُ فِي تَعَبٍ وَ النَّاسُ مِنْهُ فِي رَاحَةٍ.
📚 کافی، ج۲، ص۴۷
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
https://chat.whatsapp.com/Cf6mXNx35WSCf0SdIKuiit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظاتی از سخنرانی امام خامنهای در حضور #شهید_رجائی درباره لزوم حمایت #دولت از #مستضعفین: آن کسانیکه باز این انقلاب را محافظت خواهند کرد، همین قشرهای مستضعفیناند.
eitaa.com/ebratha_ir
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
از این گناه بترسید
🍃امام رضا علیه السلام:
اَلصَّغائِرُ مِنَ الذُّنـُوبِ طُـرُقٌ اِلَی الْکَبائِرِ و مَنْ لَمْ یَخَفِ اللّهَ فِی الْقَلیلِ، لَمْ یَخَفْهُ فِی الْکَثیرِ
❇️ گناهان کوچک، راهی به سوی گناهان کبیره است. هر کس کـه در گنـاهان کوچـک از خــدا نترسـد، در مورد گناهان بزرگ و بسیار هم از او نمی ترسد.
📚 مسند الامام الرضا علیه السلام: ج ۱، ص ۲۹۰
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
سه چيز است كه به خدا قسم، حقّند
🍃حضرت #امام_صادق (عليه السلام) فرمود:
سه چيز است كه به خدا قسم، حقّند:
1⃣ هيچ ثروتى بر اثر پرداخت صدقه وخمس و زكات كم نشد،
2⃣ در حق هيچ كس ستمى نشد كه بتواند تلافى كند، اما خويشتندارى ورزيد مگر اين كه خداوند در عوض آن به او عزّت داد،
3⃣ و هيچ بنده اى دَرِ نياز خواهى و خواهشى از دیگران را به روى خود نگشود مگر اين كه درى از فقر و نيازمندى به رويش گشوده گشت.
ثَلاثَةٌ اُقسِمُ بِاللّه أنَّها الحَقُّ:
1. ما نَقَصَ مالٌ مِن صَدَقَةٍ و لا زَكاةٍ،
2. و لا ظُلِمَ أحَدٌ بِظُلامَةٍ فقَدَرَ أن يُكافِيَ بِها فكَظَمَها إلاّ أبدَلَهُ اللّه ُ مَكانَها عِزّا،
3. و لا فَتَحَ عَبدٌ عَلى نَفسِهِ بابَ مَسألَةٍ إلاّ فُتِحَ عَلَيهِ بابُ فَقرٍ.
📚 بحار الأنوار ، ج ۷۸ ، ص ۲۰۹
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
امام علی علیه السلام: چون روایتی را شنیدید آن را بفهمید و عمل کنید ، نه اینکه بشنوید و نقل کنید، زیرا راویان علم فراوان و عمل کنندگان آن اندک هستند.
نهج البلاغه حکمت98
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
🍃السلام علیک یا اباالحسن یا علی بن موسی الرضاالمرتضی
احمد بن محمّد بن ابىنصر گويد: در نامه #امام_رضا (علیه السلام) چنين خواندم كه فرموده بود: «به شيعيان من بگوييد كه زيارت من در پيشگاه خدا با هزار حج برابر آيد!» به امام جواد (علیه السلام) عرض كردم: هزار حج؟ فرمود: «آرى! به خدا سوگند هر كه معرفت به حق آن حضرت داشته باشد و او را زيارت كند، هزار هزار حج از آنِ اوست.»
📚 كامل الزيارات، ص ۵۱۰
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5